2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aman dikkat et cnm kendine. Bebise diyecek bisi yok tabi masalahtan baska. Icerden bitti disardan devam sen yine de dikkat et cnm sen ii olmazsan bebek de olmaz

Öyle ya yemek yemeye başlamak moral olarak bile toparladı daha çok umutluyum artık. Atak dönemini o halsizlikle geçiremezmişim. Ameliyata rağmen daha dinç hissediyorum çok şükür.

Ben ateşlenmemiştim ama olabilir sonuçta aşı herkeste farklı etki ediyor.
4 saatte bir parol alabilirsin yüksek ateşlerde.

Alerji için Osman Gönülal'ın kanalında canlı yayın oldu dün onu dinleyebilirsiniz.
Alerji testlerinin doğru sonuçları hangi şartlarda göstermediğini de anlatıyor.
Besin alerjisi ile ilgili deneme yanılma yolunu öneriyor.
Kendi adıma alerji diyetleri ile ilgili kan görmeden deneme yanılma yoluyla neyin dokunduğunu tesbit etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Keskin bir diyetten önce hepsini kesip 1-2 hafta içinde toplamda diyet açma gibi yavaş yavaş besinler dahil edilince anlaşılıyor. Anne de yorulmadan çözülür böyle olunca.
Kedilervekitaplar GeminiWoman

Bende kan gormeden onlem almasi gerekildigi fikrndeyim kuzu. Bizim en en en büyük belirtimiz doğduğu 5.gununden beri hala devam eden burun tıkanıklığı. Doktor bey bunu evdeki abisinin sürekli hasta olmasina bagladi. Çünkü burnu bos bir tıkanıklik değil. Grip gibi dolu dolu. Birde arada çıkan döküntüler ve mukuslu kakamiz var. Tek kulak arkasi egzamali bir de. Ama bizimki boyle bir anda cikip kendiliginden sonuyor. Mesela son bir haftadır mukuslu kaka yok ama yeşilimsi kaka var. Bud acaba dedirtti bana. Ama dedigim gibi günlük yedigim seyler neredeyse hep ayni. Döküntüler bi geliyor kendi kayboluyor. O gun yeni bir sey yememis oluyorum mesela. Bir hassasiyet var eminim. Ama alerji mi tolere edebilir mi ondan emin olamıyorum

Seninkinde alerji var gibi gerçekten. Ama bu sene o hastalık meselesi de çok haklı.
Odaya da hem sabah hem akşam buhar makinesi açıyorum. Serum fizyolojik ile temizlik yaptıktan sonra xlear damla kullanıyorum. Benimkinde de burnu dolu ama reflü sebepli burnuna kaçıyor bizimde öyle bir sıkıntımız var.

Anladım kuzu. Bizde reflüye bağlı olsa kusma olurdu doktor bunu farkederdi saniyorum. Yani çok şükür benim kizin cok bir rahatsızlığı yok ama kakasi ve döküntüleri beni cok rahatsiz ediyor üzülüyorum

Ben biontech 2.dozdan sonra öyle oldum canım. Bir iki güne geçmişti, ikinci gün daha rahatladım. Gece yatmadan parol içmiştim rahatlarsın diye ama bana da etki etmedi.

Çok sağol canım, hemen izlicem. Benim kızın cildi de çok hassas. Bu aralarda yanakları kızarıyor ama ya çok öptüğüm için ya da birşey dokunuyor ,

Canım enfeksiyon hastalıkları diye biliyorum. Muhtemelen iğne verirler

Çok teşekkür ederim kızlar, çok sağolun.izin dönüşü bende çok hastaydım, belki bende atlattım bilemiyorum. İlk fırsatta bende kontrole gidicem.

Vitamin isimlerini de not aldım alıp göndereyim hemen, kullansınlar bakalım. Rabbim korusun hepimizi ya

zeynones simdi cai yayini izliyorum. Alerji doktoru diyeti asla kafaniza gore yapmayin yazarak ve uzman destegi alarak yapin diyor. Alerjidede ilk aradiklari ve en onemli.belirti huzursuzlukmus. Valla cok aydınlatıcı oldu sagol izle dedigin icin

Ben asinin ertesi gunu ateslendim heryerim.agriyodu. biraz uyudum bi tane de parol ictim atesim dustu. Sonraki gune hicbiseyim kalmamisti. Sen nasil oldun biraz dha ii misin
Öyle ya yemek yemeye başlamak moral olarak bile toparladı daha çok umutluyum artık. Atak dönemini o halsizlikle geçiremezmişim. Ameliyata rağmen daha dinç hissediyorum çok şükür.
Oh oh cok sukur cnm. Masalah ii basediyosun cnm

Ben asinin ertesi gunu ateslendim heryerim.agriyodu. biraz uyudum bi tane de parol ictim atesim dustu. Sonraki gune hicbiseyim kalmamisti. Sen nasil oldun biraz dha ii misin

Oh oh cok sukur cnm. Masalah ii basediyosun cnm
Ben hala aynıyım canım, ateşim düşmüyor. Duşa gireyim dedim ama vücuduma bıçaklar batıyor gibiydi, 2 dk sonra gerçi çıktım. Eşim de hastaneye gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum şu hastalık zamanı. Allahtan eşim evden çalışıyor bugün, kayınvalidemi de çağırdık onlar bakıyor bebeğe. İnşallah bir an önce ben de düzelirim, bu kadar sefil olacağımı bilsem yaptırır mıydım bilmiyorum.

Çok sağol canım, hemen izlicem. Benim kızın cildi de çok hassas. Bu aralarda yanakları kızarıyor ama ya çok öptüğüm için ya da birşey dokunuyor ,
Canım elleriyle salyasını sürüyorsa ondan da olur, benimkinin yanakları da kuru ve pancar gibi oldu bu aralar. Adam iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Elleri kokuyor hatta ekşi ekşi bu yüzden, ellerini yıkayıp duruyoruz kokmasın diye. Mustela’nın yüz için olan stickini aldım ama pek fark etmedi. Anne sütü sürüyorum artık ara ara, bir de yanaklarını temiz tutmaya çalışıyorum ben.

Ne demek canım keşke faydamız olsun birbirimize.
Ben açıkçası çok zor bir alerji sürecini evimizde geçirince nasıl yapmam gerektiğini bilip uyguladım nihayetinde hangi ürün olduğunu da buldum.
İnşallah senin bebişinin de durumu en kısa zamanda çözülür.

Ya mustelayı ben niye sevemedim bilmiyorum. Benim kızımda da o yüz sticki farketmedi. Hastanede yatarken hemşire bepanthol sürdü o da olmadı.
Hiç beklemezdim farmasinin bebek losyonu vardı, alırken de bebek için bile almamıştım. Temizlik malzemesi alırken paketin içinde bedava geliyordu. O çok iyi geldi. Kızarıklığı birden alıyor.
Krem yerine genelde hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama yüzüne o da güzel oldu.

İnşallah kuzu. Sonuna kadar dinledim ve sonunda bir anne benim durumumun aynisini sormus. Doktorda cok fazla huzursuzluk agir egzama yoksa. 4.aydan sonra tamamen gelismeye başlayan bağırsaklar için suanlik diyet onermem ama buyumeye ragmen bir azalma yoksa ozaman bir diyet denenebilir dedi. Bakalim bizim gidecegimiz doktor ne diyecek

Evde bir ton mustela ürünü var, hediye geldi ama hiç kullanmadım bende de doğal bir ürün var hem pişik hem vücut nemlendirici olarak kullanıyorum. İçinde hindistan cevizi ve bir takım yağlar var. Şimdiye kadar nerdeyse hiç pişik olmadı diyebilirim, hafif kızarıklık olduğunda da sürdüm birkaç saate geçti. Sanırım hindistan cevizi iyi geliyor

Canım bize doktor bioderme alın dedi o kadar iyi geldimi şükür

Evet csnım kolsuz. Patiksizse pantolonu, çorap giydir , ben öyle yapıyorum. Ayakları üşüyünce gazı daha çok oluyor gibi geliyor bana, üşütmemeye çalışıyorum
Canım ben seninkinin kolsuz olduğunu bilmiyordum. Benim tulum uzun kollu çünkü. Ayağına çorap üstü patik giydirince iyi oldu Neyse bu işi de çözdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…