Canım benı dogum doktorum dahıliyeye yonlendırmıstı 2 hafta boyunca aralıklarla d-dimer bAkıldıKızlar aranızda korona atlatanlar vardı, bana yardımcı olur musunuz ?
Annem ve babam koronaya yakalamışlar, yeni varyant omicron demişler. Babam iyi ama annemde biraz ağır seyrediyormuş, evdeler şuan.
Yüksek tansiyon hastası annem, ilaç kullanıyor. Bu korona pıhtılaşma yapıyor ya atlattıktan sonra hangi bölüme gitmesi gerekli kontrol için?
Geçmiş olsn canım annem bıontechte olmustu 2 gunde duzelmişti sınovac ıcın durum nasıldr bılmıyrmKızlar 2. doz Covid aşısından sonra ateşlenen oldu mu, ne zaman geçiyor? Yan etkisi az diye Sinovac oldum ama dün geceden beri ateşim 38.5-39 lardaParol aldım 2 kere, ilkinde düşürdü 1-2 saat ama sonra o da etki etmedi.
Canım hastanedeyim şimdi, doktor Sinovac bu kadar ateş yapmaz dedi. Halihazırda farkında olmadığım başka bir enfeksiyon varken aşı olmuş olabilirmişim. Acilde yatıyorum şimdi sonuçları bekliyoruz bakalım.
Canım bebeklerımızın arasında 1 gun varKizlar bebekleriniz kafa kkontrolune basladi mi ?
Bizimki basladi ama bi sure sonra yoruluyor.
Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru
Ben kucağıma alıyorum, bacak arasından tutup oturtur gibi yapınca çok mutlu oluyorartık bilinçli tutması da başladı. Oyuncağa baluıyor önce, uzanıp tutuyor. Ağzına götürüp fırlatıyor sonra. Kendi ellerini inceliyor, ayaklarını inceliyor. Benim parmaklarımı inceliyor dakikalarca birkaç gündür de yataktaki uyku arkadaşıyla boğuşarak uyuyor boğuşuyor diyorum çünkü bebeği alıyor yüzüne bastırıyor, kenara fırlatıp tekrar tutuyor, ısırmaya çalışıyor filan güreş tutuyor resmen, sonrada bebek yüzündeyken uyuyakalıyor
Evet doğumdan hemen sonra basladı hatta değişik hersey hızlı oldu kızımızınKizlar bebekleriniz kafa kkontrolune basladi mi ?
Bizimki basladi ama bi sure sonra yoruluyor.
Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru
Çok geçmiş olsun canım. Ay ben de ne meyve ne sebze yiyorum, gaz olucak diye, içim kurudu yeminleSağolun kızlar eve dönüyorum şimdi. Enfeksiyonum yüksek çıktı, doktor ya öncesinde gripmişsin ya da bağışıklığın çok düşükmüş dedi. Bol bol meyve yememi söyledi. Yani benim aşı öncesi bir şikayetim yoktu muhtemelen yok bu gaz yapacak yok şu pişik yapacak diye doğru düzgün faydalı bir şey yemediğim için bağışıklığım düştü. Bundan sonra alerji yapanlar besinler dışında kısıtlamayacağım valla, ne bulursam yiyeceğim bu da bana ders oldu.
Nasıl koyuyorsun canım emzirme yastığına?Benim 2.aydan beri tutuyordu canım, son iki haftadır artık iyice kuvvetlendi. Artık kucaktayken filan sağa sola gittiğimde takip ediyor beni. Yüz üstü pozisyonda kafayı kaldırıyor, bize bakıyor. Yorulunca dinlendirip tekrar kaldırıyor kafasını. Ben emzirme yastığına koyuyorum günde yarım saat filan. Çok faydası oldu, gazı da rahat çıkıyor. Hem sırtı dinleniyor, hem kolları güçleniyor.
Evet canim etrafi inceliyor ve hali sehpa koltuk cocuk tepelere bakip bapcak kiCanım bebeklerımızın arasında 1 gun var
Bende sureklı annemı darlıyorum neden sureklı yere bakıyo dıyeama saga sola dondurmede hıc sorun yasamıyo tv ye dondurursem basını gayet guzel kaldırıyo annem dıyo siz değilde halı daha cekıcı gelıyo olabılir
Sağol canım, ben de aynen öyle köfte, makarna, pilav 3 aydır. Geçen barbunya ve fasulye yedim, baktım sıfır etki nasıl rahatladım anlatamamÇok geçmiş olsun canım. Ay ben de ne meyve ne sebze yiyorum, gaz olucak diye, içim kurudu yeminle
Çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inşallahCanım hastanedeyim şimdi, doktor Sinovac bu kadar ateş yapmaz dedi. Halihazırda farkında olmadığım başka bir enfeksiyon varken aşı olmuş olabilirmişim. Acilde yatıyorum şimdi sonuçları bekliyoruz bakalım.
Aman Allah muhtaç etmesin ondan gelecek hediyeye. Boşver arkadaşım, sen de ona göre ilgi alaka gösterirsinKızlar benim morelmanlar sıfır ilk önce söylim kayinvalideleriniz bebeğe hediye aldımı. Zira bizimki eli boş geldi açık açıkta dedi hiç bir şey almadım diye durumuda iyi gayet baya morelim bozuldu ilk cocuktada aynı şeyi yaptı bunda dedim belki yapmaz aynı şeylere tekrar devam etti ya benmi çok iyiyim anlamiyom yada çokmu dışardan saf duruyorum . Eşime sinirlendim şunlara çok değer verme bize çocuklara nasıl değer verdiklerini gördün diğer torunları için ölüyo görseniz sadece bize karşı böyle.
Ya insanda hicmi istek olmaz . Takmıyorum gün sayıyorum bir an önce gitsin diyeAman Allah muhtaç etmesin ondan gelecek hediyeye. Boşver arkadaşım, sen de ona göre ilgi alaka gösterirsin
Canım benım bebeğime sadece annem ve kız kardesım bı kac kıyafet aldı o kadarKızlar benim morelmanlar sıfır ilk önce söylim kayinvalideleriniz bebeğe hediye aldımı. Zira bizimki eli boş geldi açık açıkta dedi hiç bir şey almadım diye durumuda iyi gayet baya morelim bozuldu ilk cocuktada aynı şeyi yaptı bunda dedim belki yapmaz aynı şeylere tekrar devam etti ya benmi çok iyiyim anlamiyom yada çokmu dışardan saf duruyorum . Eşime sinirlendim şunlara çok değer verme bize çocuklara nasıl değer verdiklerini gördün diğer torunları için ölüyo görseniz sadece bize karşı böyle.
+1, ben de görmedim, ama ben alışığım görmemeye zaten, pek bi şey görmedim şimdiye kadar.Kızlar eşiniz size doğum hediyesi aldı mı? Ben bir çiçek dahi görmedim de.
Bana zaten lohusalığı da zehir etti bırak hediyeyi.+1, ben de görmedim, ama ben alışığım görmemeye zaten, pek bi şey görmedim şimdiye kadar.
Kızlar benim morelmanlar sıfır ilk önce söylim kayinvalideleriniz bebeğe hediye aldımı. Zira bizimki eli boş geldi açık açıkta dedi hiç bir şey almadım diye durumuda iyi gayet baya morelim bozuldu ilk cocuktada aynı şeyi yaptı bunda dedim belki yapmaz aynı şeylere tekrar devam etti ya benmi çok iyiyim anlamiyom yada çokmu dışardan saf duruyorum . Eşime sinirlendim şunlara çok değer verme bize çocuklara nasıl değer verdiklerini gördün diğer torunları için ölüyo görseniz sadece bize karşı böyle.
İkiniz de çok haklısınız kızmakta. Ben bana gelen hediyeye en az o kadarla karşılık vermeye çalışırım. Bir babaanne maddi durumu kötü olmadığı halde torununa nasıl bişey almaz anlamadım. Siz de nasıl davranıyorlarsa öyle karşılık verin. Benim şahsen görmezden gelebileceğim birşey değil.Canım benım bebeğime sadece annem ve kız kardesım bı kac kıyafet aldı o kadar
İlk zamanlar bı şoka girdim diğer kardesımın(abım)kızı var ona hem çeyrek almıs hemde küpe almıstm bıleklıği annemler aldı dıye küpede karar kılmıstık ki 6 yasında her sene ayrı buyuk bı hedıye aldık helalı hoş olsn ama yanı ınsan bı hedıye getrmez mı? Acaba dıyorm akıllarına mı gelmıyoıyı dusunmek lazım
Kibir_fincan_kahve nınde dediği gibi Allah muhtac etmesin
Çok şükür evlatlarımıza ihtıyaclarını alacak gucumuz varsaglıklı olsunlarda kuzularımız gerisini takmamaya karar verdım ama alırlarsa da hayr demem
Kv-kp sadece görüntülü konusmada gördüler bız bebek kucuk dıye gıdemedık onlar gelmedıleronun için eşimin tarafından ne gelır bılmıyorm
Ay benim ki doğum yaptığımın gecesi hastanede annemle kavga çıkardı, bağrış çığrış hem de. Hayatımın en güzel en özel gününün içine etti, sonrasında da neler neler, düşündükçe deliriyorum. Hiç affetmeyeceğimBana zaten lohusalığı da zehir etti bırak hediyeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?