- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Çok sağol canım, hemen izlicem. Benim kızın cildi de çok hassas. Bu aralarda yanakları kızarıyor ama ya çok öptüğüm için ya da birşey dokunuyor ,
Kızlar şu nemlendirici krem çok iyi geldi benim bebeğime doktoru yazmıştı. Kızımın yüzünde döküntüler vardı meğer kuruluktanmış. Günde 2 kez sürüyorum ben.Canım elleriyle salyasını sürüyorsa ondan da olur, benimkinin yanakları da kuru ve pancar gibi oldu bu aralar. Adam iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Elleri kokuyor hatta ekşi ekşi bu yüzden, ellerini yıkayıp duruyoruz kokmasın diye. Mustela’nın yüz için olan stickini aldım ama pek fark etmedi. Anne sütü sürüyorum artık ara ara, bir de yanaklarını temiz tutmaya çalışıyorum ben.
Evde bir ton mustela ürünü var, hediye geldi ama hiç kullanmadım bende de doğal bir ürün var hem pişik hem vücut nemlendirici olarak kullanıyorum. İçinde hindistan cevizi ve bir takım yağlar var. Şimdiye kadar nerdeyse hiç pişik olmadı diyebilirim, hafif kızarıklık olduğunda da sürdüm birkaç saate geçti. Sanırım hindistan cevizi iyi geliyor
Canım bize doktor bioderme alın dedi o kadar iyi geldimi şükür
Bence dönemsel, benim oğlumun da yanaklar çok fena şuanda. Ben salyası sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Dudak çevresi de döküntü gibi oldu hafiften. Sık sildim ısladığım pamukla incitmeden yüzünü. Baya azaldı.Çok sağol canım, hemen izlicem. Benim kızın cildi de çok hassas. Bu aralarda yanakları kızarıyor ama ya çok öptüğüm için ya da birşey dokunuyor ,
Korona hatti varmis cnm ara bi sor istersen. Eve fln geliyolarmis ne kadar dogru bilmiyorum. Ins hemen iilesirsin.Ben hala aynıyım canım, ateşim düşmüyor.Duşa gireyim dedim ama vücuduma bıçaklar batıyor gibiydi, 2 dk sonra gerçi çıktım. Eşim de hastaneye gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum şu hastalık zamanı. Allahtan eşim evden çalışıyor bugün, kayınvalidemi de çağırdık onlar bakıyor bebeğe. İnşallah bir an önce ben de düzelirim, bu kadar sefil olacağımı bilsem yaptırır mıydım bilmiyorum.
Evet canım salyalarını sürüyor sürekli. Benim kızında elleri kokuyorCanım elleriyle salyasını sürüyorsa ondan da olur, benimkinin yanakları da kuru ve pancar gibi oldu bu aralar. Adam iki elini birden ağzına sokmaya çalışıyor. Elleri kokuyor hatta ekşi ekşi bu yüzden, ellerini yıkayıp duruyoruz kokmasın diye. Mustela’nın yüz için olan stickini aldım ama pek fark etmedi. Anne sütü sürüyorum artık ara ara, bir de yanaklarını temiz tutmaya çalışıyorum ben.
Alayım canım yanaklarını nemlendirmem lazım benimde.Kızlar şu nemlendirici krem çok iyi geldi benim bebeğime doktoru yazmıştı. Kızımın yüzünde döküntüler vardı meğer kuruluktanmış. Günde 2 kez sürüyorum ben.
Bende iki kez kyllanıyorum ama belkide dediğin gibi dönemseldir canım.Bence dönemsel, benim oğlumun da yanaklar çok fena şuanda. Ben salyası sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Dudak çevresi de döküntü gibi oldu hafiften. Sık sildim ısladığım pamukla incitmeden yüzünü. Baya azaldı.
Bir de haftada 2 sefer şampuan kullan fazlası olması dedi doktor bugün. Evet bu ay biraz fazla şampuan kullanmış olabilirim.
Evet ya bende dönemsel oldugunu düşünüyorum cunku hepimiz ayni seyleri yasiyoruz arka arkayaBence dönemsel, benim oğlumun da yanaklar çok fena şuanda. Ben salyası sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Dudak çevresi de döküntü gibi oldu hafiften. Sık sildim ısladığım pamukla incitmeden yüzünü. Baya azaldı.
Bir de haftada 2 sefer şampuan kullan fazlası olması dedi doktor bugün. Evet bu ay biraz fazla şampuan kullanmış olabilirim.
Canım hastanedeyim şimdi, doktor Sinovac bu kadar ateş yapmaz dedi. Halihazırda farkında olmadığım başka bir enfeksiyon varken aşı olmuş olabilirmişim. Acilde yatıyorum şimdi sonuçları bekliyoruz bakalım.Korona hatti varmis cnm ara bi sor istersen. Eve fln geliyolarmis ne kadar dogru bilmiyorum. Ins hemen iilesirsin.
Cok geçmiş olsun canım , inşallah kısa zamanda toparlarsinCanım hastanedeyim şimdi, doktor Sinovac bu kadar ateş yapmaz dedi. Halihazırda farkında olmadığım başka bir enfeksiyon varken aşı olmuş olabilirmişim. Acilde yatıyorum şimdi sonuçları bekliyoruz bakalım.
Cok gecmis olsun cnm. Iyi haberlerini bekliyoruz. Serum fln verirlerse hemen toparlanirsin insCanım hastanedeyim şimdi, doktor Sinovac bu kadar ateş yapmaz dedi. Halihazırda farkında olmadığım başka bir enfeksiyon varken aşı olmuş olabilirmişim. Acilde yatıyorum şimdi sonuçları bekliyoruz bakalım.
Bende simovac oldum ama 2doz da da hic yan etki yapmadi canim. Gecmis olsun sonucu bildir lutfenKızlar 2. doz Covid aşısından sonra ateşlenen oldu mu, ne zaman geçiyor? Yan etkisi az diye Sinovac oldum ama dün geceden beri ateşim 38.5-39 lardaParol aldım 2 kere, ilkinde düşürdü 1-2 saat ama sonra o da etki etmedi.
Canım hastanedeyim şimdi, doktor Sinovac bu kadar ateş yapmaz dedi. Halihazırda farkında olmadığım başka bir enfeksiyon varken aşı olmuş olabilirmişim. Acilde yatıyorum şimdi sonuçları bekliyoruz bakalım.
Kizlar bebekleriniz kafa kkontrolune basladi mi ?
Bizimki basladi ama bi sure sonra yoruluyor.
Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru
Benim bebis bugun bilincli tukurmeye basladi
Benim 2.aydan beri tutuyordu canım, son iki haftadır artık iyice kuvvetlendi. Artık kucaktayken filan sağa sola gittiğimde takip ediyor beni. Yüz üstü pozisyonda kafayı kaldırıyor, bize bakıyor. Yorulunca dinlendirip tekrar kaldırıyor kafasını. Ben emzirme yastığına koyuyorum günde yarım saat filan. Çok faydası oldu, gazı da rahat çıkıyor. Hem sırtı dinleniyor, hem kolları güçleniyor.Kizlar bebekleriniz kafa kkontrolune basladi mi ?
Bizimki basladi ama bi sure sonra yoruluyor.
Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru
Benim 2.aydan beri tutuyordu canım, son iki haftadır artık iyice kuvvetlendi. Artık kucaktayken filan sağa sola gittiğimde takip ediyor beni. Yüz üstü pozisyonda kafayı kaldırıyor, bize bakıyor. Yorulunca dinlendirip tekrar kaldırıyor kafasını. Ben emzirme yastığına koyuyorum günde yarım saat filan. Çok faydası oldu, gazı da rahat çıkıyor. Hem sırtı dinleniyor, hem kolları güçleniyor.
Ben kucağıma alıyorum, bacak arasından tutup oturtur gibi yapınca çok mutlu oluyorBen bir kaç dakika bile olsa destekli oturtmaya başladım :) çok mutlu oluyor oturunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?