2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok sağol canım, hemen izlicem. Benim kızın cildi de çok hassas. Bu aralarda yanakları kızarıyor ama ya çok öptüğüm için ya da birşey dokunuyor ,

Kızlar şu nemlendirici krem çok iyi geldi benim bebeğime doktoru yazmıştı. Kızımın yüzünde döküntüler vardı meğer kuruluktanmış. Günde 2 kez sürüyorum ben.

Eklentiler

• 68E3BA43-775E-4ACA-8321-CDBD27E608ED.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 46

Evet ya ben açıkçası kantaron zeytinyağı hindistan cevizi elimin altında sürekli onları kullanıyorum. Eğer onlar iyi gelmeseydi instada feride var, arkadaşlarım hem bebek hem kendileri için kullanıyorlar. onun tüm ürünlerinden çok memnun direk onu alacaktım. Musteladan daha temiz içerikli.

Reactions: The
Çok sağol canım, hemen izlicem. Benim kızın cildi de çok hassas. Bu aralarda yanakları kızarıyor ama ya çok öptüğüm için ya da birşey dokunuyor ,
Bence dönemsel, benim oğlumun da yanaklar çok fena şuanda. Ben salyası sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Dudak çevresi de döküntü gibi oldu hafiften. Sık sildim ısladığım pamukla incitmeden yüzünü. Baya azaldı.
Bir de haftada 2 sefer şampuan kullan fazlası olması dedi doktor bugün. Evet bu ay biraz fazla şampuan kullanmış olabilirim.

Korona hatti varmis cnm ara bi sor istersen. Eve fln geliyolarmis ne kadar dogru bilmiyorum. Ins hemen iilesirsin.

Evet canım salyalarını sürüyor sürekli. Benim kızında elleri kokuyor ağzına sokup sonra yumruk yaptığı için terliyor pamukla siliyorum bende ama tam çözüm bulamadım.
Kızlar şu nemlendirici krem çok iyi geldi benim bebeğime doktoru yazmıştı. Kızımın yüzünde döküntüler vardı meğer kuruluktanmış. Günde 2 kez sürüyorum ben.
Alayım canım yanaklarını nemlendirmem lazım benimde.
Bende iki kez kyllanıyorum ama belkide dediğin gibi dönemseldir canım.

Evet ya bende dönemsel oldugunu düşünüyorum cunku hepimiz ayni seyleri yasiyoruz arka arkaya

Korona hatti varmis cnm ara bi sor istersen. Eve fln geliyolarmis ne kadar dogru bilmiyorum. Ins hemen iilesirsin.
Canım hastanedeyim şimdi, doktor Sinovac bu kadar ateş yapmaz dedi. Halihazırda farkında olmadığım başka bir enfeksiyon varken aşı olmuş olabilirmişim. Acilde yatıyorum şimdi sonuçları bekliyoruz bakalım.

Cok geçmiş olsun canım , inşallah kısa zamanda toparlarsin

Cok gecmis olsun cnm. Iyi haberlerini bekliyoruz. Serum fln verirlerse hemen toparlanirsin ins

Bende simovac oldum ama 2doz da da hic yan etki yapmadi canim. Gecmis olsun sonucu bildir lutfen

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Kizlar bebekleriniz kafa kkontrolune basladi mi ?
Bizimki basladi ama bi sure sonra yoruluyor.

Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru

Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru

Yüz üstü gün içimde yatırarak egzersiz yaptırırsan daha hızlı tutmaya başlıyorlar.
4 aylık oldu yenice, ama ben 2.aya girdiğimiz günden beri yüz üstü yatırıyorum. Bazen huysuzlanıp bir kaç dakika duruyor bazen 10 dakika.
3 aydan itibaren de bilinçli olarak tutuyor başını çok şükür.

Sağolun kızlar eve dönüyorum şimdi. Enfeksiyonum yüksek çıktı, doktor ya öncesinde gripmişsin ya da bağışıklığın çok düşükmüş dedi. Bol bol meyve yememi söyledi. Yani benim aşı öncesi bir şikayetim yoktu muhtemelen yok bu gaz yapacak yok şu pişik yapacak diye doğru düzgün faydalı bir şey yemediğim için bağışıklığım düştü. Bundan sonra alerji yapanlar besinler dışında kısıtlamayacağım valla, ne bulursam yiyeceğim bu da bana ders oldu.

Benim 2.aydan beri tutuyordu canım, son iki haftadır artık iyice kuvvetlendi. Artık kucaktayken filan sağa sola gittiğimde takip ediyor beni. Yüz üstü pozisyonda kafayı kaldırıyor, bize bakıyor. Yorulunca dinlendirip tekrar kaldırıyor kafasını. Ben emzirme yastığına koyuyorum günde yarım saat filan. Çok faydası oldu, gazı da rahat çıkıyor. Hem sırtı dinleniyor, hem kolları güçleniyor.

Ben bir kaç dakika bile olsa destekli oturtmaya başladım :) çok mutlu oluyor oturunca.

Ben bir kaç dakika bile olsa destekli oturtmaya başladım :) çok mutlu oluyor oturunca.
Ben kucağıma alıyorum, bacak arasından tutup oturtur gibi yapınca çok mutlu oluyor artık bilinçli tutması da başladı. Oyuncağa baluıyor önce, uzanıp tutuyor. Ağzına götürüp fırlatıyor sonra. Kendi ellerini inceliyor, ayaklarını inceliyor. Benim parmaklarımı inceliyor dakikalarca birkaç gündür de yataktaki uyku arkadaşıyla boğuşarak uyuyor boğuşuyor diyorum çünkü bebeği alıyor yüzüne bastırıyor, kenara fırlatıp tekrar tutuyor, ısırmaya çalışıyor filan güreş tutuyor resmen, sonrada bebek yüzündeyken uyuyakalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…