2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allahim bağladığın saçlarını yerim kiiizz Bende emzirme yastığını bu amacla kullaniyorum.

Aynı benimki ya hahah benim eşim de hamileyken robot süpürge aldık , doğum hediyesi olsun dedi. Bil bakalım işin ilginç yanı ne ? Süpürge taksitlerini benim maaş kartımdan ödedik

Çalışıyor olsam eminim hiç farkı olmazdı

Reactions: The

Ayy istemedin ki cümlesi ne kadar acı değil mi?
İstenmesi gerekiyor değil mi? Düşüncesizler o senin yapacağın hediye. Ben niye isteyim.
Biz çocuğun odasını herşeyini 35. Haftada tamamladık.
38.hafta olsun çıkalım alışverişe dedi. Eşim de kızın halini görmüyor musun ne kadar zorlanıyor 3 hafta sonrası nasıl olacak bakalım biz herşeyi hallettik gerek yok dedi.
Zaten 36. Haftada doğdu iyi ki hazır etmişiz herşeyi.
Anneme gelmiş diyor ki istemediler biz herşeyi aldık dediler diye...
Oysa annem kıyafetlerini, bebeğin nevresimlerini falan aldı. Biz sadece oda takımını(onu da çok çok uyguna) aldık.
Bizim bebeğimiz olacağı arada görümcem başka bir şehirde yaşamaya başladığı için masrafı çoktu. Bütün para oraya aktı. Bize gelince hep başkasının daha çok ihtiyacı oluyor. Yapsın ama yapmadığını da bilsin.

Keşke eskisi gibi desteksiz uyutabilsem aman uyusunlar da dediğin gibi.
Maşallah ya senin kızın saçlar filan var benimöi tam bir keltoş babaya çekmiş

Sen mi kazandın sınavı denecek... Parasını pulunu geçtim de emeğini bu kadar nasıl yok sayarlar.
Benim kayınbabam da çalışmaya başlasam rahat edecek. Kayınvalidem hep çalışmış. Onlar alışkınlar, çalışmadığım için oğullarına yük oluyorum gibi hissediyorlar.
Oysa ki eşim kpssye çalışayım diye özeldekş işimden bile ayrılmamı istemişti.
Ha işe tekrar başvurdum ama kendim istediğim için.
Bakış açıları hepsinin farklı farklı işte.

Amma dedikodu gazani dönmus yaw

Bir tane mi iyi yokkk durun sasirtayim sizi

Cok beklersiniz
Benimkide annen almis zaten benim almama gerek yok dedi

Dogum hediyesi aldi eşim bana onun hakkini yiyemem

Oo harika yaa... Yazlıkları sen alırsın anne üzülme deseydin
Ben dedim de bozuldu
Kızımı severken ah kızıma bir şey aldırmadı bu annesiyle babası diye seviyordu ben de yanda ameliyatlı yatıyorum daha yazlıkları yok anne ilkbaharda çıkar alırız üzülme daha çocuğun ihtiyacı bitmez ki dedim

Kızlar bebeğim iki gün önce hapşırma ile başladı, bu sabah yine hırıltı burnu tıkalı ve keyifsiz inliyor devamlı... Ihlamur içip anne sütünden geçermiş bilgisi olan var mı? Şuan ailecek çapraz hastayız, babama test yapıldı ciğerleri kötü, sabah kalktım boğazının giriş kısmında ağrı vardı ve göğsüm buz gibi ve balgam doluyum. Çok değişik oldu bu sefer iki çocuk birde babam ateşli annem hafif atlattı, ben kötü Allah'ım şifa versin çok çaresiz kaldım (((

Tabikide geçer süte canım bol bol iç ıhlamur ben en son domuz gribi oldum sadece ıhlamur corba parolla gecirdim insAllah cabucak toparlanirsiniz insAllah

Çok iyi demissin bizimki onları bile demedi. Hepimiz içimizi döktük. Meğerse içimizde ne çok şeyler biriktirmisiz dimi

Cok gecmis olsun canim. Bu durumlarda bol bol emzirin diyorlar iste illa bir faydasi olacaktir. Emziren anne ihlamur icmesinde sikinti yoksa.

Buarada biraz garip olacak ama internette anne sutunu yuzune surenler okudum baya övmüsler deneyen oldu mu ? Bebegin degil bu arada kendi yuzune

Valla bunlar hep aynı ya . Ya kendi aileme bakiyom bizim geline nasıl değer veriyolar hem maddi hem manevi ama kızına gelince 3/1 yapıyolar

Valla bizimde hep öyle görümcelerden baskasini düşünmüyorlar biz sanki bostan korkuluguz

Çok iyi demissin bizimki onları bile demedi. Hepimiz içimizi döktük. Meğerse içimizde ne çok şeyler biriktirmisiz dimi

Dahası var da.
Aslında destekleri var yok sayamam asla ama böyle hediyedir, gönül yapmaktır yok. Bilmese diyeceğim ki gönül yapma şekli bu. Ama yok değil kendine, kızına gelince tembihler muhakkak şöyle yapalım der. Bize de ay size şöyle yapacağım deyip sonra yok. Düğün zamanı da nişanlıyken bize eşya aldırmadı, ben ödeyeceğim deyip. Düğünden sonra taksitlendirilmiş bir şekilde mobilya borcu elimize tutuşturuldu.

Valla bizimde hep öyle görümcelerden baskasini düşünmüyorlar biz sanki bostan korkuluguz

Öyle ya. Yine kendi ailelerimizi bizi düşünüyor ama asıl kendi çocuklarını yok sayıyorlar. Daha neler neler var sinirlendiğim ama eşimle kendi mutluluğuma bakıyorum. Kendimi de heba etmeden saygımı gösteriyorum.

Çok geçmiş olsun.
Doktora istersen bi götür bebeği ya. Ihlamuru belki suyla seyreltip verebilirsin ama çözüm olacağını sanmıyorum.
Sürekli burun temizlemek gerek. Ama ciğerine indirmeden tedavi etmek şart

Ameliyat sonrası annem, kayınvalidem, eşim, ben hepimiz grip olduk. Ben ameliyat sonrası parol ve antibiyotik içiyordum. Öyle olunca ben hızlı toparladım. Kızımın da burnu akmaya başlamıştı. Muhtemelen anne sütünden geçtiği için o da hemen iyileşti.

Cok geçmiş olsun Zeyno ama maşallah senin gibi bir annesi var bilgili toparlamistir eminim. Aslında demir tabiki takviye birşey faydası var zarari olmaz ama ben doktora guvenemedim bir türlu sorunum bu galiba.... Baska bir doktor buldum bakalım...
Bende sinovac oldum bir hafta sonra bu durumdayım işte. Ama babam başladı ilk hasta olarak...parol etki etmiyor canım boğazıma indi balgam çok ağrıyor...
Tabikide geçer süte canım bol bol iç ıhlamur ben en son domuz gribi oldum sadece ıhlamur corba parolla gecirdim insAllah cabucak toparlanirsiniz insAllah
Emzirirken mi domuz gribi oldun canım? İnşallah canimm
Cok gecmis olsun canim. Bu durumlarda bol bol emzirin diyorlar iste illa bir faydasi olacaktir. Emziren anne ihlamur icmesinde sikinti yoksa.
Tamam canım çok sağol
Antibiyotik içerken emzirdim ve sütünden antibiyotik geçtiğini mi düşünüyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…