2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay canım inan sanki benin kayınvalidemi anlattın. Allah bunları ıslah etsin . Bunlar bizim yanımıza gelip yüzumuze bakabiliyorsa bizim ne kadar iyi oldugumuzdandir
Kız bende önceden aman büyüktür eşimin annesidir falan diye alttan alıyordum ama baktım iyi niyetimi kullanıyor, valla çat çat söylüyorum yüzüne. İşine gelmeyince konuyu değiştiriyor.

Biz izne gittik ya soğukta kombiyi yükseltmesi hasta oldum geldim zor iyileştim. Bana 50de kombi mi yakılır diyordu. Kedi üşüyor diye kombiyi 50ye yükseltmişler birde elektrikli soba yakıyorlar önüne. Bu izne ne zaman geleceksiniz diye sorup duruyor. Bir daha sorarsa söylicem ben gelmiyorum diye. Bana dert olacağına ona dert olsun amaan

Antibiyotik içerken emzirdim ve sütünden antibiyotik geçtiğini mi düşünüyorsun canım

Açıkçası geçtiğini düşünüyorum.
Doktor ilacı verirken geçer ama ameliyat sonrası yapacak bir şey yok. İçmek zorundasın. Emzirmeyi de kesme dedi. Eksi gibi görünen bir şey artı oldu bana kalırsa.

Aynısı bize de oldu. Ben aldıkça daha erken çul çaput alma diyordu. Öyle zoruma gitti ki nesi çul çaputmuş, ben almazsam kimse almıyor dedim surat astım. Eşime söylesem kızacak biliyor hemen diyor ki ay ne güzelmiş şaka yaptım. Çabuk büyür ondan alma diyorum diyo birde.

Bize de oda alacak sözde. Biz alırız dememize rağmen bana model falan seçtirdi bakalım. Çocuk büyümeye başladı. Eşimle odasını şöyle böyle yaparız diye konuşmaya başladıkça ay kardeşine de şu kadar para borçlandık çok zor düğün yapmak, kız evlendirmek çok zor demeye başladı. Bende döndüm sen altın bilezik almadın, düğün yapmadığın erkek evlendirmedin de bilmiyorsun kız mı erkek mi zor dedim. Çok masrafımız var oda alamayız diyemiyor da bizden çok borcunuz var almayın dememizi bekliyor. Çok kurnaz valla, kafasında kırk tilki dönüyor ama ben yemiyorum.

Valla bizimde hep öyle görümcelerden baskasini düşünmüyorlar biz sanki bostan korkuluguz
Benimki diyordu ki birde ben yaşlanınca kızıma gidemem, bana damat el oğlu bakmaz, tabiki oğlum bakar diyordu. Kusura bakma da bende el kızıyım , ben çekmem kahrını kızın çeker. Bu işin el kızı el oğlu yok, önemli olan insanlık dedim. Her sıkıntıda oğlu yardım etsin, o parayı kızına akıtsın, yaşlanınca da ben bakayım yok öyle dünya. Benden hayır bulamazsın el oğlu bakar büyük konuşma dedim. Benden ışık göremedi ya valla kızım haklısın damatta evlat oluyor, herkes bakacak bize diyor. Aynen aynen diyorum bende.

Keşke eskisi gibi desteksiz uyutabilsem aman uyusunlar da dediğin gibi.
Maşallah ya senin kızın saçlar filan var benimöi tam bir keltoş babaya çekmiş
Daha çoktu saçı ya döküldü hele kafasının arkasını görsen kocaman yuvarlak kel doblosu olan eniştelere benziyor

Herkeste hava attığını biliyor da işte he deyip geçiyoruz napalım
Allahim bağladığın saçlarını yerim kiiizz Bende emzirme yastığını bu amacla kullaniyorum.
Çok iyi oluyor böyle ya, sağa sola da devrilemiyor
Benimde telefonum bozulmuştu telefon aldi doğum hediyesi diye E biz onu zaten alacaktiiikk ihtiyac o hediye degilki
Bizim düğün tarihimiz 29 Ağustos, benim doğum günüm 18. Eşimde ikisini bir kutlayıp hediye alayım, tarihler yakın diyor nikah ve tanışma yıl dönümü de yakın, onları da bir kutluyor

Ewt canım emzirirken oldum

Bizimkide diyo ne zman gelcejsiniz yazın diye çok kalırsınız bende dedim hiç sanmıyorum ben evimde rahatım dedim

Kız inan yazacaklarımı yazmışsin bizimkide hep paraları kızına akıtıyo lafa gelince oğlan gelin anneye bakar ama para onlara akiyo . Hiç kusura bakmasınlar kimseye bakamam

Kız inan yazacaklarımı yazmışsin bizimkide hep paraları kızına akıtıyo lafa gelince oğlan gelin anneye bakar ama para onlara akiyo . Hiç kusura bakmasınlar kimseye bakamam
Amaan boşver kız kaynana kahrı çekmeye mi evlendik biz. İçimde kalacağına söylerim ona dert olur valla. Takma sende kafana canım. Herkes iyi ya da kötü ettiğinin karşılığını buluyor valla.

Su bakma olaylarina bende sinir oluyorum.ay dedim ne meraklisiniz hasta olup biri bize baksin diye. Insan allah muhtac etmesin kimseye diye dua eder. Hayir hepimiz insan evladiyiz hasta olur muhtac olur tabi ki elimizden geleni yapariz ama bu sekilde surekli bir bakma baktirma muhabbeti olunca insan bakasi da kaciyor

Bizimkide diyo ne zman gelcejsiniz yazın diye çok kalırsınız bende dedim hiç sanmıyorum ben evimde rahatım dedim
Ben şimdi gelmeyeceğim demedim, her aramasında gel gel darlayıp durur beni. Gitmeden birkaç gün önce diyeceğim. Ben üşüdüm hasta oldum kombiyi yükseltmesi de kedi üşür diye yakmışsın, gelemem ben dicem o da diyecek ki yok kızım kombi bozuktu yükselmiyordu yaptırdık gel sen diyecek

Zaten elden ayaktan düşünce hasta olunca elbette bakarız, Allah rızası için bile bakılır ama dediğin gibi önceden bize bakın diye yer yapıyorlar ya hiç hoşlanmıyorum bu durumdan. Sen demesende bakan olur zaten. Kendini garantiye almaya çalışır gibi sürekli aynı muhabbet. Çocukları yaşlılıkta kendilerine baksın diye doğurmuş gibi konuşuyorlar sanki. Bide genel düşünce oğlum bakar bana. Kızları kahrını çekmez çünkü. Gelinlere kendini baltırıp naz yapacaklar amaç o.

Daha çoktu saçı ya döküldü hele kafasının arkasını görsen kocaman yuvarlak k doblosu olan eniştelere benziyor

Ayy bizim de yanları vardı tepesi bomboştu. Tüycüklerine hindistan cevizi yağı sürüyorum konak için sürüyordum saça da iyi oluyor gibi az büyüse badem yapı süreceğim eşim tarafının saçı hiç yok, olanın da hemen dökülür. O yüzden çok umutlu değilim bakıma mecburuz. :)

Dün doktor hava soğuk bile olsa hergün dışarı çıkarıcaksın 10 dk bebeği dedi. Ben baştan beri istiyordum zaten sonunda eşim de ikna oldu. Ama nasıl rahat ederim bilemiyorum.
İstanbuldayım sokaklarda bile çok fazla araç var biliyosunuz ki. Bebek arabasıyla mı dışarı çıkmalıyım yoksa ergonomik bir kanguru alıp onunla mı çıkmalıyım. Hangisi daha mantıklı olur bilemedim bi türlü

Amaan boşver kız kaynana kahrı çekmeye mi evlendik biz. İçimde kalacağına söylerim ona dert olur valla. Takma sende kafana canım. Herkes iyi ya da kötü ettiğinin karşılığını buluyor valla.
InsAllah bulurlar diyorum . Bende çekmem ama o yaptiklarinida ilem Caa cani Kanguru daha rahat olur benimki sevse cikarcam sevmiyo

Canım ben karda bile çıkardım çocuğu, her gün olamasa da olabildiğince sık çıkarmaya çalışıyorum. Uzun süreli dolaşacaksam ya da hava rüzgarlıysa bebek arabasıyla, onun dışında ise kanguruyla çıkarıyorum. Genelde bu şekil kanguruyla dolanıyoruz ama

Eklentiler

• 0E1049C7-AF73-4364-9BF2-6087670ECE55.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 86
Maşallah bebiş sanaaa. Bende cikariyorum valla Ankara ayaz ve buz olmasina ragmennn

Yaa harika görünüyorsunuz.
Markası ne kangurunun. Birde bebişe ne giydirdin?

Ayyyy kocamın hakkını yedim kızlar. Bugün kendisi ben sana o istediğin hediyeyi pek beğenmediğim için almıcam. Sana istediğinden fazla miktarda veriyim istediğini al dedi hakkını yedim adamın.
The seninkine benzedi benimkide hesaba para atıcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…