Valla bende çok çıkarmak istiyorum . Ama benimki kabul etmiyorCanım ben karda bile çıkardım çocuğu, her gün olamasa da olabildiğince sık çıkarmaya çalışıyorum. Uzun süreli dolaşacaksam ya da hava rüzgarlıysa bebek arabasıyla, onun dışında ise kanguruyla çıkarıyorum. Genelde bu şekil kanguruyla dolanıyoruz ama
Benim deValla bende çok çıkarmak istiyorum . Ama benimki kabul etmiyor
Kangurunun markası Baby Boroosh canım. Ben daha kırkı çıkmadan kanguruyla gezmeye başladığım için yenidoğana uygun çok fazla seçeneğim olmadığından bunu almıştım. Seninki artık 4 aylık olduğu için daha ergonomik, beli destekleyen bir model bakabilirsin bence çünkü bu bir süre sonra beli ağrıtıyor.Yaa harika görünüyorsunuz.
Markası ne kangurunun. Birde bebişe ne giydirdin?
Ayy masalah masalahBen kucağıma alıyorum, bacak arasından tutup oturtur gibi yapınca çok mutlu oluyorartık bilinçli tutması da başladı. Oyuncağa baluıyor önce, uzanıp tutuyor. Ağzına götürüp fırlatıyor sonra. Kendi ellerini inceliyor, ayaklarını inceliyor. Benim parmaklarımı inceliyor dakikalarca birkaç gündür de yataktaki uyku arkadaşıyla boğuşarak uyuyor boğuşuyor diyorum çünkü bebeği alıyor yüzüne bastırıyor, kenara fırlatıp tekrar tutuyor, ısırmaya çalışıyor filan güreş tutuyor resmen, sonrada bebek yüzündeyken uyuyakalıyor
Cnm bebekten bebege degisir o. Bizimki 90 derecede cani isterse duruyo istemezse carsaflari emiyoKizlar bebekleriniz kafa kkontrolune basladi mi ?
Bizimki basladi ama bi sure sonra yoruluyor.
Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru
Cok gecmis olsun cnmSağolun kızlar eve dönüyorum şimdi. Enfeksiyonum yüksek çıktı, doktor ya öncesinde gripmişsin ya da bağışıklığın çok düşükmüş dedi. Bol bol meyve yememi söyledi. Yani benim aşı öncesi bir şikayetim yoktu muhtemelen yok bu gaz yapacak yok şu pişik yapacak diye doğru düzgün faydalı bir şey yemediğim için bağışıklığım düştü. Bundan sonra alerji yapanlar besinler dışında kısıtlamayacağım valla, ne bulursam yiyeceğim bu da bana ders oldu.
Kitaplari cok sevcek demekkiBence yapacakları yaramazlıklar düşünüyorlarbizimkinin de aklı fikri kitaplık. Yaklaştırınca heyecanlanıyor.
Ic cnm bol bol ii gelir ikinize de. Nane limon da cok ii geliyo. Cok gecmis olsun. Ablamlar da dun test verdi hepsi pozitif ne yazikki.Kızlar bebeğim iki gün önce hapşırma ile başladı, bu sabah yine hırıltı burnu tıkalı ve keyifsiz inliyor devamlı... Ihlamur içip anne sütünden geçermiş bilgisi olan var mı? Şuan ailecek çapraz hastayız, babama test yapıldı ciğerleri kötü, sabah kalktım boğazının giriş kısmında ağrı vardı ve göğsüm buz gibi ve balgam doluyum. Çok değişik oldu bu sefer iki çocuk birde babam ateşli annem hafif atlattı, ben kötü Allah'ım şifa versin çok çaresiz kaldım(((
Maşallah ya ben hastene kontroller hariç hiç çıkarmıyorum çok soğukların geçmesini bekliyorum.yanlışmınyapıyorum.3 aylık olduk hastane ve 40 gezmemiz hariç hiç çıkmadı yavrumCanım ben karda bile çıkardım çocuğu, her gün olamasa da olabildiğince sık çıkarmaya çalışıyorum. Uzun süreli dolaşacaksam ya da hava rüzgarlıysa bebek arabasıyla, onun dışında ise kanguruyla çıkarıyorum. Genelde bu şekil kanguruyla dolanıyoruz ama
Kitaplari cok sevcek demekkimasalah
Kızlar bebeğim 3 aylık oldu bugün.2 buçuk aylıkken yan kesici dişi çıktı.üst ön dişlerimizinde yeri belli şuan akşamları kaşıntısı oluyor huzursuzlanıyor.hırslı bi şekilde ellerini ağzına sokuyor.dün yüzünü hep çizmiş yavrum sıkıntısından.geri eldivenle kapatmak zorunda kalıyorum gece ellerini.kaşıyıcıyla kaşıyorum bazen hoşuna gidiyor bazen istemiyor.kaşıntımı sızımı ağrımı tam ne olduğunu bilememek çok kötü.herkes birde önce alt ön diş çıkar deyip çıldırtıyor beni.anormalmiş gibi.varmı bizim gibi erken dönemde çıkaran ve önerilerinize ihtiyacım var
Canım ben karda bile çıkardım çocuğu, her gün olamasa da olabildiğince sık çıkarmaya çalışıyorum. Uzun süreli dolaşacaksam ya da hava rüzgarlıysa bebek arabasıyla, onun dışında ise kanguruyla çıkarıyorum. Genelde bu şekil kanguruyla dolanıyoruz ama
Evet bende tetagül granürü duydum.birde osanit var Almanyada üretilen.yalnız instegraöda bi çocuk doktoru 4.aydan itibaren kullanımı önerdiği için almadım henüz.karanfili deneyim.teşekkür ederimBen çok erken çıkarmışım kızımınki de çıkmak üzere iyice beyazladı.
Sürekli kaşınıyor.
Diş hekimi bir arkadaşım tetagil granül verebilirsin doğal olsun dersen 1e 10 şeklinde karanfil yağını seyreltip serçe parmağınla yada parmak diş fırçaları ile sürebilirsin diye öneri de bulundu. Karanfil yağını seyreltip kullanıyorum en azından hararetinş alıyor.
Cok tatlisiniz ❣ helal olsun cnm ben korkuyorum cikarmaya halaCanım ben karda bile çıkardım çocuğu, her gün olamasa da olabildiğince sık çıkarmaya çalışıyorum. Uzun süreli dolaşacaksam ya da hava rüzgarlıysa bebek arabasıyla, onun dışında ise kanguruyla çıkarıyorum. Genelde bu şekil kanguruyla dolanıyoruz ama
Doktorlar dis cikarma siralamasinda kesin bisey yok diyo sen millete bakma. Genelde alt on dis cikiyomus ama genele uymak zorunda dgl hic bi bebek. Kasinti konusunda tecrubeli anneler yardimci olcaktir cnm benim bilgim yok henuzKızlar bebeğim 3 aylık oldu bugün.2 buçuk aylıkken yan kesici dişi çıktı.üst ön dişlerimizinde yeri belli şuan akşamları kaşıntısı oluyor huzursuzlanıyor.hırslı bi şekilde ellerini ağzına sokuyor.dün yüzünü hep çizmiş yavrum sıkıntısından.geri eldivenle kapatmak zorunda kalıyorum gece ellerini.kaşıyıcıyla kaşıyorum bazen hoşuna gidiyor bazen istemiyor.kaşıntımı sızımı ağrımı tam ne olduğunu bilememek çok kötü.herkes birde önce alt ön diş çıkar deyip çıldırtıyor beni.anormalmiş gibi.varmı bizim gibi erken dönemde çıkaran ve önerilerinize ihtiyacım var
Evet bende tetagül granürü duydum.birde osanit var Almanyada üretilen.yalnız instegraöda bi çocuk doktoru 4.aydan itibaren kullanımı önerdiği için almadım henüz.karanfili deneyim.teşekkür ederim
Erken çıkması hakkında yorum yapamam bilgim yok ama sıralama önemli değil. Yeğenim karmakarışık sırayla çıkarttı dişlerini. Ortalar boş yanlar çıkmıştı, vampir gibi geziyorduKızlar bebeğim 3 aylık oldu bugün.2 buçuk aylıkken yan kesici dişi çıktı.üst ön dişlerimizinde yeri belli şuan akşamları kaşıntısı oluyor huzursuzlanıyor.hırslı bi şekilde ellerini ağzına sokuyor.dün yüzünü hep çizmiş yavrum sıkıntısından.geri eldivenle kapatmak zorunda kalıyorum gece ellerini.kaşıyıcıyla kaşıyorum bazen hoşuna gidiyor bazen istemiyor.kaşıntımı sızımı ağrımı tam ne olduğunu bilememek çok kötü.herkes birde önce alt ön diş çıkar deyip çıldırtıyor beni.anormalmiş gibi.varmı bizim gibi erken dönemde çıkaran ve önerilerinize ihtiyacım var
Canım bulunduğun yer çok soğuksa çıkarmamak daha doğru tabii, sen kendi koşullarına göre karar ver bence. Ben karda bebek arabasıyla çıkardım, yağmurluğunu da taktım ama üstüne, öyle olunca bebek sıcacık kalıyor.Maşallah ya ben hastene kontroller hariç hiç çıkarmıyorum çok soğukların geçmesini bekliyorum.yanlışmınyapıyorum.3 aylık olduk hastane ve 40 gezmemiz hariç hiç çıkmadı yavrum
Önce sağlık canım, bebiş sağlıklı olsun da inşallah havalar güzelleşince rahat rahat doyasıya gezersinizKeşke böyle yapabilseydim ben de. Çok istemiştim.
40ını bile beklemeden çıkardım dışarı ben bir sıkıntısı yoktu. Hiç olmayacak bir yerde üşüttü zatürre oldu. Doktor bu kışı çok temkinli geçirin dedi aşırı soğuk geçti bir de bizim burada hava kuru soğuk can acıtıcı idi kaldık evde.
Sağlık sıhhatle büyüsün yavrucaklar.
Bunu bi kenara yazımBen çok erken çıkarmışım kızımınki de çıkmak üzere iyice beyazladı.
Sürekli kaşınıyor.
Diş hekimi bir arkadaşım tetagil granül verebilirsin doğal olsun dersen 1e 10 şeklinde karanfil yağını seyreltip serçe parmağınla yada parmak diş fırçaları ile sürebilirsin diye öneri de bulundu. Karanfil yağını seyreltip kullanıyorum en azından hararetinş alıyor.
Diyecek bişey bulamıyorum bana da çeşitli sebeplerle zehir etti. Aramız o zamandan beri kötü.Ay benim ki doğum yaptığımın gecesi hastanede annemle kavga çıkardı, bağrış çığrış hem de. Hayatımın en güzel en özel gününün içine etti, sonrasında da neler neler, düşündükçe deliriyorum. Hiç affetmeyeceğim
Bence güzel olmuşOrkide almıştı kuruttum , becerikli benhahah bı de komik olacak ama banka hesabıma altın gönderdi
Bana zehir etti lohusalığı. Tavır da yok yani bende.Yok almadı.
Zor zamanlar geçirdik aklıma bile gelmedi.
Ama hamilelikte doğum hediyesin say deyip robot süpürge almıştı, aslında kendine aldı onu da. Evi süpürmek ona kaldığı için hamilelik boyu.
Bence hediyeden ziyade o dönemki tavırları önemli idi. O dönem de gerçekten yanımda olduğunu hep hissettirdi hediye gözüme gelmedi.
Maddi durum elverdiği kadar küçük bir çiçek bile olurdu önemli olan düşünmek. Bende ne hediye var ne güzel davranış. Zehir etti herşeyi.Biz o sıra taşınmıştık, maddi olarak pek iyi değildik. Altında incide gözüm yok ama bi çiçek alsa bile çok mutlu olurdum.Ona göre solup gidecek çiçeğe para vermek saçmalık. Yemek söyleyeyim onu ye diyor hediye isteyince.
Neden bu kadar düşüncesizler ki. Bir çiçek almak zahmetli mi ya da pahalı mı kiIki dogumdada bile zırnık bile almadi halbuki 9 ay boyunca dedim doğumda çiçek al diye
Olsun yine de almış ben çiçek bişe görmedim aksine zehir etti herşeyiBenimde telefonum bozulmuştu telefon aldi doğum hediyesi diyeE biz onu zaten alacaktiiikk ihtiyac o hediye degilki
Süper helal olsun eşineAyyyy kocamın hakkını yedim kızlar. Bugün kendisi ben sana o istediğin hediyeyi pek beğenmediğim için almıcam. Sana istediğinden fazla miktarda veriyim istediğini al dedihakkını yedim adamın.
The seninkine benzedi benimkide hesaba para atıcakmış
Bende araştırmalarım sonucu neko marka kanguruya karar verdim. Bin lira civarı fiytı dolaptan 300 e alıyorum. Çok mu veriyorum acaba diye de düşünüyorum tereddütteyimKangurunun markası Baby Boroosh canım. Ben daha kırkı çıkmadan kanguruyla gezmeye başladığım için yenidoğana uygun çok fazla seçeneğim olmadığından bunu almıştım. Seninki artık 4 aylık olduğu için daha ergonomik, beli destekleyen bir model bakabilirsin bence çünkü bu bir süre sonra beli ağrıtıyor.
Dışarı çıkarken ya Owli’nin dış kundağına koyuyorum oğlanı ya da şu Waikiki’den aldığım örgü tulumu giydiriyorum. Şapkasını eldivenini ayakkabısını filan H&M’den almıştım, sıcacık tutuyorlar
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0858306006.html
Bazı şeylerde verilen para sonuna kadar hak ediliyor, kanguru da bunlardan birisi bence, özellikle çok kullanacaksan. 2. eli bayağı uygunmuş bence çok değil canım.Bende araştırmalarım sonucu neko marka kanguruya karar verdim. Bin lira civarı fiytı dolaptan 300 e alıyorum. Çok mu veriyorum acaba diye de düşünüyorum tereddütteyim
Bende araştırmalarım sonucu neko marka kanguruya karar verdim. Bin lira civarı fiytı dolaptan 300 e alıyorum. Çok mu veriyorum acaba diye de düşünüyorum tereddütteyim
Ya bizim bebisler biraz tombiş ya , agritmaz mi sirti bunlar? Ben artık oğlumu kucağımda taşıyınca belim ağrıyor malesefBazı şeylerde verilen para sonuna kadar hak ediliyor, kanguru da bunlardan birisi bence, özellikle çok kullanacaksan. 2. eli bayağı uygunmuş bence çok değil canım.
Ben de dolap’tan alacaktım kendiminkini ama belki çocuk sevmez ya da biz beğenmeyiz, iade şansımız olsun diye sıfır aldım önce denemek için. Sonra baktım oluyor, iade edip dolap’tan 100 lira daha uyguna alacaktım ama eşim “Tamam bu kalsın uğraşma” diyince sıfırı kapmış oldum
Canım bunda daha dengeli taşıyorsun çocuğu o yüzden o kadar ağrıtmıyor. Ben uzun süre taşırsam ya da yanlış bağladıysam o zaman sırtım ağrıyor o kadar. Ama kucakta taşırken benim de belim kopuyor artık.Ya bizim bebisler biraz tombiş ya , agritmaz mi sirti bunlar? Ben artık oğlumu kucağımda taşıyınca belim ağrıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?