2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla bende çok çıkarmak istiyorum . Ama benimki kabul etmiyor

Reactions: The
Yaa harika görünüyorsunuz.
Markası ne kangurunun. Birde bebişe ne giydirdin?
Kangurunun markası Baby Boroosh canım. Ben daha kırkı çıkmadan kanguruyla gezmeye başladığım için yenidoğana uygun çok fazla seçeneğim olmadığından bunu almıştım. Seninki artık 4 aylık olduğu için daha ergonomik, beli destekleyen bir model bakabilirsin bence çünkü bu bir süre sonra beli ağrıtıyor.

Dışarı çıkarken ya Owli’nin dış kundağına koyuyorum oğlanı ya da şu Waikiki’den aldığım örgü tulumu giydiriyorum. Şapkasını eldivenini ayakkabısını filan H&M’den almıştım, sıcacık tutuyorlar

https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0858306006.html

Eklentiler

• E88C1B12-3856-43CC-AFB4-B382907CDA27.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 79
Ayy masalah masalah
Kizlar bebekleriniz kafa kkontrolune basladi mi ?
Bizimki basladi ama bi sure sonra yoruluyor.

Bebeginiz ters tutusta yani yuzu disa donukken kafasini nasil tutuyor ? O pozisyonda bizimkinin basi hep asagi dogru
Cnm bebekten bebege degisir o. Bizimki 90 derecede cani isterse duruyo istemezse carsaflari emiyo
Cok gecmis olsun cnm
Bence yapacakları yaramazlıklar düşünüyorlar bizimkinin de aklı fikri kitaplık. Yaklaştırınca heyecanlanıyor.
Kitaplari cok sevcek demekki masalah
Ic cnm bol bol ii gelir ikinize de. Nane limon da cok ii geliyo. Cok gecmis olsun. Ablamlar da dun test verdi hepsi pozitif ne yazikki.

Kızlar bebeğim 3 aylık oldu bugün.2 buçuk aylıkken yan kesici dişi çıktı.üst ön dişlerimizinde yeri belli şuan akşamları kaşıntısı oluyor huzursuzlanıyor.hırslı bi şekilde ellerini ağzına sokuyor.dün yüzünü hep çizmiş yavrum sıkıntısından.geri eldivenle kapatmak zorunda kalıyorum gece ellerini.kaşıyıcıyla kaşıyorum bazen hoşuna gidiyor bazen istemiyor.kaşıntımı sızımı ağrımı tam ne olduğunu bilememek çok kötü.herkes birde önce alt ön diş çıkar deyip çıldırtıyor beni.anormalmiş gibi.varmı bizim gibi erken dönemde çıkaran ve önerilerinize ihtiyacım var

Maşallah ya ben hastene kontroller hariç hiç çıkarmıyorum çok soğukların geçmesini bekliyorum.yanlışmınyapıyorum.3 aylık olduk hastane ve 40 gezmemiz hariç hiç çıkmadı yavrum

Ben çok erken çıkarmışım kızımınki de çıkmak üzere iyice beyazladı.
Sürekli kaşınıyor.
Diş hekimi bir arkadaşım tetagil granül verebilirsin doğal olsun dersen 1e 10 şeklinde karanfil yağını seyreltip serçe parmağınla yada parmak diş fırçaları ile sürebilirsin diye öneri de bulundu. Karanfil yağını seyreltip kullanıyorum en azından hararetinş alıyor.

Keşke böyle yapabilseydim ben de. Çok istemiştim.
40ını bile beklemeden çıkardım dışarı ben bir sıkıntısı yoktu. Hiç olmayacak bir yerde üşüttü zatürre oldu. Doktor bu kışı çok temkinli geçirin dedi aşırı soğuk geçti bir de bizim burada hava kuru soğuk can acıtıcı idi kaldık evde.
Sağlık sıhhatle büyüsün yavrucaklar.

Evet bende tetagül granürü duydum.birde osanit var Almanyada üretilen.yalnız instegraöda bi çocuk doktoru 4.aydan itibaren kullanımı önerdiği için almadım henüz.karanfili deneyim.teşekkür ederim

Cok tatlisiniz ❣ helal olsun cnm ben korkuyorum cikarmaya hala
Doktorlar dis cikarma siralamasinda kesin bisey yok diyo sen millete bakma. Genelde alt on dis cikiyomus ama genele uymak zorunda dgl hic bi bebek. Kasinti konusunda tecrubeli anneler yardimci olcaktir cnm benim bilgim yok henuz

Evet bende tetagül granürü duydum.birde osanit var Almanyada üretilen.yalnız instegraöda bi çocuk doktoru 4.aydan itibaren kullanımı önerdiği için almadım henüz.karanfili deneyim.teşekkür ederim

Tez zamanda çıksın :) aman seyreltmeyi unutmayın. Karanfil yağı da ağır. Benim kızım bu hafta 4 aya girdi. Belki o sebeple granül tavsiye etmiş olabilir.
Bir de normal zeytinyağı bile çok rahatlatır dedi, hiç bir yan etkisi de yokmuş bebekler için.

Erken çıkması hakkında yorum yapamam bilgim yok ama sıralama önemli değil. Yeğenim karmakarışık sırayla çıkarttı dişlerini. Ortalar boş yanlar çıkmıştı, vampir gibi geziyordu

Maşallah ya ben hastene kontroller hariç hiç çıkarmıyorum çok soğukların geçmesini bekliyorum.yanlışmınyapıyorum.3 aylık olduk hastane ve 40 gezmemiz hariç hiç çıkmadı yavrum
Canım bulunduğun yer çok soğuksa çıkarmamak daha doğru tabii, sen kendi koşullarına göre karar ver bence. Ben karda bebek arabasıyla çıkardım, yağmurluğunu da taktım ama üstüne, öyle olunca bebek sıcacık kalıyor.
Önce sağlık canım, bebiş sağlıklı olsun da inşallah havalar güzelleşince rahat rahat doyasıya gezersiniz

Bunu bi kenara yazım

Diyecek bişey bulamıyorum bana da çeşitli sebeplerle zehir etti. Aramız o zamandan beri kötü.
Orkide almıştı kuruttum , becerikli ben hahah bı de komik olacak ama banka hesabıma altın gönderdi
Bence güzel olmuş
Bana zehir etti lohusalığı. Tavır da yok yani bende.
Maddi durum elverdiği kadar küçük bir çiçek bile olurdu önemli olan düşünmek. Bende ne hediye var ne güzel davranış. Zehir etti herşeyi.
Iki dogumdada bile zırnık bile almadi halbuki 9 ay boyunca dedim doğumda çiçek al diye
Neden bu kadar düşüncesizler ki. Bir çiçek almak zahmetli mi ya da pahalı mı ki
Benimde telefonum bozulmuştu telefon aldi doğum hediyesi diye E biz onu zaten alacaktiiikk ihtiyac o hediye degilki
Olsun yine de almış ben çiçek bişe görmedim aksine zehir etti herşeyi
Süper helal olsun eşine

Bende araştırmalarım sonucu neko marka kanguruya karar verdim. Bin lira civarı fiytı dolaptan 300 e alıyorum. Çok mu veriyorum acaba diye de düşünüyorum tereddütteyim

Bende araştırmalarım sonucu neko marka kanguruya karar verdim. Bin lira civarı fiytı dolaptan 300 e alıyorum. Çok mu veriyorum acaba diye de düşünüyorum tereddütteyim
Bazı şeylerde verilen para sonuna kadar hak ediliyor, kanguru da bunlardan birisi bence, özellikle çok kullanacaksan. 2. eli bayağı uygunmuş bence çok değil canım.

Ben de dolap’tan alacaktım kendiminkini ama belki çocuk sevmez ya da biz beğenmeyiz, iade şansımız olsun diye sıfır aldım önce denemek için. Sonra baktım oluyor, iade edip dolap’tan 100 lira daha uyguna alacaktım ama eşim “Tamam bu kalsın uğraşma” diyince sıfırı kapmış oldum

Ya bizim bebisler biraz tombiş ya , agritmaz mi sirti bunlar? Ben artık oğlumu kucağımda taşıyınca belim ağrıyor malesef

Ya bizim bebisler biraz tombiş ya , agritmaz mi sirti bunlar? Ben artık oğlumu kucağımda taşıyınca belim ağrıyor malesef
Canım bunda daha dengeli taşıyorsun çocuğu o yüzden o kadar ağrıtmıyor. Ben uzun süre taşırsam ya da yanlış bağladıysam o zaman sırtım ağrıyor o kadar. Ama kucakta taşırken benim de belim kopuyor artık.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…