2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya bizim bebisler biraz tombiş ya , agritmaz mi sirti bunlar? Ben artık oğlumu kucağımda taşıyınca belim ağrıyor malesef
Bende senin gibi düşündüm benimki de birazcık tombiş. Sonra tanıdığım birisi bu markanın çocuklar için olanını kullandı. Kızı 4 yaşındaydı hala geziyorşardı. Baya ince zayıf bi kız. Öyle olunca bebeklere uygun modelini aldım dün gece bakalım nolucak aldığım model bu

Ben de zayıfım canım , 170 boy 53 falan kiloyum yani öyle pek dayanıklı biri değilim malesef slingi falan çok seviyorum ama işte dediğim gibi zorluyor artık kullanmıyorum belim ağrıyor. Ben de bı bakayım bu modele canım

Di mi ya kucakta çok zorlanmaya başladım ben de. Uyumadan önce 5-10dk gezdir beni diyor. Günde bı 4-5 kez bu ritüeli yapıyoruz ve akşama gerçekten belim ağrımis oluyor

Bende araştırmalarım sonucu neko marka kanguruya karar verdim. Bin lira civarı fiytı dolaptan 300 e alıyorum. Çok mu veriyorum acaba diye de düşünüyorum tereddütteyim

Beğenmezse tekrar dolap, letgo'dan satarsın. :)
Ben de mamadus baby alacağım da üşenip seçmedim dolaptan.

Di mi ya kucakta çok zorlanmaya başladım ben de. Uyumadan önce 5-10dk gezdir beni diyor. Günde bı 4-5 kez bu ritüeli yapıyoruz ve akşama gerçekten belim ağrımis oluyor
Ara ara oturduğun yerde pışpışlamayı dene canım, bunlar gittikçe büyüyor malum olan beline olacak yoksa. Bizim de bu ara söylene söylene uyuma huyumuz çıktı Kendi dilinde ne diyorsa artık, uyuyakalana kadar kaşlarını çatarak kocakarı gibi mırmır söyleniyor beyefendi

Güzel miymiş canım mamadus araştırdın mi

Araştırdım canım bir kaç arkadaşım çok memnun. Sürekli onunla çıkarıyorlar çocukları 1 yaşını geçmiş olmalarına rağmen. Aynı şehirde olmadığımız için deneme fırsatım olmadı.

Reactions: The
Ay hiç sevmiyor o şekilde ya. Oyle daha çok yoruluyorum çünkü uyuması o kadar uzun sürüyor ki o şekilde. Yani uzuuuun sürelerdir uyku şekli uzerinde denemeler yapıyorum hiç başarılı olamadım gezdirmek dışında benim de yeni kesfettigim yöntem şu, uyutmadan önce bir söyleşi, konferans falan açıyorum, öyle uyutuyorum. Uyuduktan sonra hala devam ediyor ve böylece yerine koyunca da uyumaya devam ediyor. Son birkaç gündür bulduğum yöntem demek ki sessizlik sevmiyor diye düşünüyorum. İnşallah uyuma yöntemini de biraz biraz düzeltebilirim

Ben de bir bakayım gerçi benim bebek arabası kabin boy ve çok kullanışlı , bebek de seviyor gibi ama yine de kanguru da gerekli bir şey kesinlikle

Ben de bir bakayım gerçi benim bebek arabası kabin boy ve çok kullanışlı , bebek de seviyor gibi ama yine de kanguru da gerekli bir şey kesinlikle

Bence de gerekli bir şey. Mesela yazın başka bir şehre gezmeye gitsek bebek arabası ile olmaz kanguru ile her yerde rahat rahat gezdiririz diye düşünüyorum. Özellikle sahil bölgesinde, piknik alanlarında..:) Allahım bebeğim de gezmeyi bizim gibi sevsin.

Amin amin ben de çok severim gezmeyi. İnşallah bizim oğlan da sever. Geçen gün eşimin sırtında bebek çantası, kolunda bebek, diğer elinde de bebek arabası taşırken markette şöyle bir inceledim. Ay o kadar hoşuma gitti ki anlatamam resmen yıllardır bunun hayalini kuruyormus gibi hissettim. Aynı resmi sahil kenarlarinda da görmek istiyorum bu yıl, bebislerimiz de büyümüş olacaklar

İnşallah ya.
Ben de Antalya sahillerinde, İstanbul'da bir vapurda, Bursa'da Zennup'a gitmişken hayal ediyorum. Dışarı çıkmadıkça gezme listesi artıp gidiyor :))
Belki yüzme çalışmaları da yaptırırız.

Gerçekten hayali bile çok güzel bak şuna koyup piknik yaptigimizi hayal etsene

Ben de müzik açıyorum, kapatmıyorum sonra. Müzik eşliğinde de güzel uyuyor. Eskaza kapanırsa ya da biri beni ararsa hemen gözünü açıyor ama Bir de hiçbir şey olmazsa üst kattaki komşunun çocuğu eline geçen her şeyi yere atıyor, illa ona korkarak uyanıyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…