- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
Kuruyemiş kalıcı bir alerji galiba. Hayirlisi olsun ya kendimi teskin etmeye çalışıyorum. Dermani var cok sukur. Yemeyiz olur biter. İnsanlar nelerle uğraşıyor diyerek. Pazartesi bir test yaparsa diye suan diyet yapma dedi deneyimli anneler. Dogru sonuc acisindan alerjene maruz kalmis olsun diye. Ama cilt tepkimeside oldugu için çıkar diye düşünüyorumSon üç gün olarak değerlendirebilirsin.
Dana eti maalesef alerjen. Kuruyemiş de öyle. Azıcık bile olsa.
Kuzu eti genelde alerjik olmuyor.
Canım ben fıstığı yediğim gibi çocuğun kakası yeşil olmuştu ve tüm vücudu kırmızı noktalarla dolmuştu. Fıstık, susam, patlıcan bir süre bunlara bulaşma. Dana etinden de olabilir. Deneye yanıla bulacaksın merak etme, doktor da sevk eder bence de alerjiye, etmemesi için bir neden yok. Dediğin gibi Allah şifasız dert vermesinYok aslinda ama etten hic haz etmem. Cokta uemem dun dana eti yedim. Sirf vitamin olsun diye zoru zoruna. Birde sabah antep fıstığı yedim 2tane. Başka bir şey gelmiyor aklıma
Korkma canım gelişim geriliği olmaz hele ek gıdaya başlasın daha rahat olur şeyBunuda söyleyeyim canim inşallah aynı anda acar
İnşallah canım
Amin kuzum inşallah. Tek tek yazacağım artik yediklerimiCanım ben fıstığı yediğim gibi çocuğun kakası yeşil olmuştu ve tüm vücudu kırmızı noktalarla dolmuştu. Fıstık, susam, patlıcan bir süre bunlara bulaşma. Dana etinden de olabilir. Deneye yanıla bulacaksın merak etme, doktor da sevk eder bence de alerjiye, etmemesi için bir neden yok. Dediğin gibi Allah şifasız dert vermesin
Ek gıdada direk kendi yiyecegi icin daha kötü olmasından korkuyorum Allah korusunKorkma canım gelişim geriliği olmaz hele ek gıdaya başlasın daha rahat olur şey
Ya zevk meselesi belki ama 2.5 sene once sef masayi donatsin 300 tl bayildiktan sonra ciddi anlamda kusursuz farkli yemekler bekliyorsun.Yok gitmedim :)
Teşekkür ederim tavsiyen için
Boşa gitmesin bari paracıklarımız
Kuruyemiş kalıcı bir alerji galiba. Hayirlisi olsun ya kendimi teskin etmeye çalışıyorum. Dermani var cok sukur. Yemeyiz olur biter. İnsanlar nelerle uğraşıyor diyerek. Pazartesi bir test yaparsa diye suan diyet yapma dedi deneyimli anneler. Dogru sonuc acisindan alerjene maruz kalmis olsun diye. Ama cilt tepkimeside oldugu için çıkar diye düşünüyorum
Ya zevk meselesi belki ama 2.5 sene once 300 tl bayildiktan sonra ciddi anlamda kusursuz farkli yemekler bekliyorsun.
Hahahha aynen aynen zaten masraflar cok artti.Anne olduktan sonra içime kayınvalidem kaçtıo paraya bolca et alır pişirir yeriz
Hahahha aynen aynen zaten masraflar cok artti.
Simdi baktim instgramdan sef masayi donatsin kisi basi 325 olmus. Tek kisilik servis acmiyorlar. 650 tl.
İnşallah doktorumuz kabul edip yonlendirir. Farkli hastaneler aramak zorunda birakmaz beniHerkeste farklı cereyan ediyor. Benim mesela bal, polen alerjim var ama hiç bir testte çıkmaz. Cilt tepkisi verir.
Kuruyemişi bilmiyorum umarım değildir ben de ne zaman kuruyemiş yesem benim kızımda da tepki oluyor.
İnşallah doktorumuz kabul edip yonlendirir. Farkli hastaneler aramak zorunda birakmaz beni
Hacettepe ve Gazide randevu bulmak cok zor ve bu pandemiden dolayi bunu onemseyeceklerini pek sanmıyorum ama her yoldan deneyeceğim sansimiTıp fakültesinden randevu alırsan yeşil alana gerek olmaz.
Ama şehir, eğitim araştırma hastanelerinde gerekiyor tabiiki.
Hacettepe ve gazide pediatri yonlendirmesiyle kabul ediyormus.Tıp fakültesinden randevu alırsan yeşil alana gerek olmaz.
Ama şehir, eğitim araştırma hastanelerinde gerekiyor tabiiki.
Biontecte cok sık karsılasılıyo ama sınovac inaktif olduğu için bu tarz belırtıler olmaz dıye duymustm canımYa kızlar bu sefer de bebeğin ateşi çıktı, 37.7’di soydum filan 37.4 oldu şimdi uyuyor. Aşı olduğum güne lanet edicem az kaldı. 4 aşı vurulduğunda bile gram ateşi çıkmamıştı yavrumun, covid mi olduk acaba ne düşüneceğimi bilemedim
Hacettepe ve gazide pediatri yonlendirmesiyle kabul ediyormus.
Kızlar Böyle bir el yada yumruk emme seklı yokya herkesın mı boyle benım kızım mı değişik
Benimkise öyleydi bu geçtiğimiz ay. Kronometre tuttum 3 dk da doydu kalktı kucağımdan. Kilo alımı çok güzel çıktı. Doymasa belli eder bence bebek. İki gündür meme reddi yaşıyorum ben. Saatlerce emmiyor aç olduğu için uyuyamıyor. Dün akşamım kabus gibi geçti. En son kafasını bastıra bastıra bağırta bağırta besledim. Karnı doydu anında kucağımda resmen bayıldı uyudu.Kızlar göğsüm şu sıralar sanki hiç dolmuyor gibi sizdede bölemi bebek en fazla 2 dakka emiyo bırakıyo
Üzülme alerjenleri anlayınca hayatınızı düzene sokar, bebeğini mis gibi beslersin gene. Çok insan yaşıyor bunu, çevremizde sürekli duyuyoruz artık.Hacettepe ve gazide pediatri yonlendirmesiyle kabul ediyormus.
Sen nasıl oldun peki?Ya kızlar bu sefer de bebeğin ateşi çıktı, 37.7’di soydum filan 37.4 oldu şimdi uyuyor. Aşı olduğum güne lanet edicem az kaldı. 4 aşı vurulduğunda bile gram ateşi çıkmamıştı yavrumun, covid mi olduk acaba ne düşüneceğimi bilemedim
Yalnız deneyim konuşuyor resmen, bana da güzel bilgiler vermiş oldunYaa demek ki şehirden şehire göre değişiyor.
İnşallah normal bir hastanede işin kolaylıkla çözülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?