- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Ay valla eşimle ben deli olduk ya . Lafta vuruyom kadın hala aynı yaAy benimki de damat aşığı ya. Her telefonda damat şunu aldı şöyle eşya aldı şöyle iyi çocuk diye anlatıp duruyor sıkıldım valla. En sonunda dedim iyiki bir damadın var onu anlatmaya arıyorsun heralde öv öv bitiremedin dedim. İki üç kez anlatmadı sonra yine devamartık çocuk uyandı diye kapatıyorum
Sıkma canını kuzum ya. Çabuk geçer de günler inşallah hemen giderler
Cok saclı doğdu doğduğında bu kadardı diyebilirim sonrada az bısey uzadı işteYaa masalah nasi da uzamis
İnşallah kuzum. Dünden beri aşırı araştırıyorum ve cocugun en iyi doktoru annesi oluyormus. Bugun yine nokta kadar kan vardi bi tane. Annem ısrarla hayir kan degil alerjik cocuk aglamaktan duramaz desede eminim alerjik oldugundanGeminiWoman canım benim Van'da komşumun kızınında süt ürünleri alerjisi vardı. Bi lokma süt ürünü yesin çocuk kıpkımısı oluyordu her yanı. Şimdi 1 yaşını geçti, alerjisi de bitmiş. Kız rahatça yiyip içiyor hepsini. İlk aylarda dikkat etmiş biraz, ondan sonra pek etmedim. Ara sıra yedim geçti diyor. Sıkma canını kuzum. Önemli olan sebebini bulup önlem almak. İnşallah güzel bir doktora denk gelirsin de yorulmadan ilerler süreç
Duymazdan geliyorlar, anlamadan geliyorlar laf vursan da. İşlerine öyle geliyor valla.Ay valla eşimle ben deli olduk ya . Lafta vuruyom kadın hala aynı ya
Sen daha iyi bilirsin canım çocuğunu, daha iyi tanırsın tabiki. İç güdülerin ne diyorsa ona göre davran canım. Çok şükür alerjiden olduğunu anlamışsın bak ne güzel.İnşallah kuzum. Dünden beri aşırı araştırıyorum ve cocugun en iyi doktoru annesi oluyormus. Bugun yine nokta kadar kan vardi bi tane. Annem ısrarla hayir kan degil alerjik cocuk aglamaktan duramaz desede eminim alerjik oldugundan
Ben çok şükür iyiyim canım, antibiyotik alınca ateşim, titremelerim filan direkt kesildi. Tuvalete bile eşim getirip götürüyordu öncesinde. Bebeğin de ateşi düştü soyunca çok şükür, şimdi o da normal gibi. Ateş olunca çok geriliyorum yaa, illa ateşlenecek ama panik oluyorum ister istemez. Ay noldu bize gerçekten anlamadım, bir aşı oldum nevrim döndü.
Canım test yapmadı doktor ama covid kaynaklı bir sıkıntım olmadığını söyledi. Kan değerlerinden anlaşılıyormuş sanırım, ben de bilemedim.
Bu yol beni korkutuyor ama daha ilerler diye daha çok korkuyorumSen daha iyi bilirsin canım çocuğunu, daha iyi tanırsın tabiki. İç güdülerin ne diyorsa ona göre davran canım. Çok şükür alerjiden olduğunu anlamışsın bak ne güzel.
Ne halleri varsa görsünler inşaallahDuymazdan geliyorlar, anlamadan geliyorlar laf vursan da. İşlerine öyle geliyor valla.
Valla canım bunlar hep aynı eşinle konuşmayı denesen belki o konuşursa biraz işe yarar Allah yardımcın olsun ama lafini söyleKızlar dün kv geldi bize, ayakta sallamadığım halde ayağında sallıyo, uyuturken odaya geliyo tepemde dikiliyo götüriyim mi içeri diyo. Az önce de damarlarında süt indiğini hissediyo musun dedi yok hissetmiyorum dedim, hissetmen lazım az demek ki sütün dedi. Sırf sussun diye belki de evet dedim. Sonra ondan kilosu yok çocuğun demek ki diyo. Oğlum da iki ayda 2300 aldı bu ay götürmedim daha ama eminim ki 1 kilo almıştır yine en az. Nasıl kilosu yok bi sen beğenmiyorsun çocuğun kilosunu dedim. Bakmıyosun kendine vs bişeyler diyo. Sinirlerim aşırı bozuk sinirimden ağlıyorum resmen ya. Her geldiğinde mutlaka sütün yetmiyo mu, senin sütün az gibi moral düşürücü şeyler söylüyo. 3 çocuğunu kaybetmiş diye kalbini kırmak istemiyorum acılı bi anne ama ben de de bi sabır var. Geçtim başka odaya ağlıyorum şuan . Elim ayağım titriyo ya sinirden. Şeytan diyo kes çocuğu sütten. sadece mamayla besle, ama yavrumun bi günahı yok işte
O da bişey söylese beni şikayet mi ediyo dicek bu sefer zaten en ufak şeye ağlıyor biraz sinir hastası. Allahım ya napıcağımı şaşırdımValla canım bunlar hep aynı eşinle konuşmayı denesen belki o konuşursa biraz işe yarar Allah yardımcın olsun ama lafini söyle
Ayy yavrumun günahı ne ama babaannesinin dilinin yüzünden anne sütünden mi olsunKızlar dün kv geldi bize, ayakta sallamadığım halde ayağında sallıyo, uyuturken odaya geliyo tepemde dikiliyo götüriyim mi içeri diyo. Az önce de damarlarında süt indiğini hissediyo musun dedi yok hissetmiyorum dedim, hissetmen lazım az demek ki sütün dedi. Sırf sussun diye belki de evet dedim. Sonra ondan kilosu yok çocuğun demek ki diyo. Oğlum da iki ayda 2300 aldı bu ay götürmedim daha ama eminim ki 1 kilo almıştır yine en az. Nasıl kilosu yok bi sen beğenmiyorsun çocuğun kilosunu dedim. Bakmıyosun kendine vs bişeyler diyo. Sinirlerim aşırı bozuk sinirimden ağlıyorum resmen ya. Her geldiğinde mutlaka sütün yetmiyo mu, senin sütün az gibi moral düşürücü şeyler söylüyo. 3 çocuğunu kaybetmiş diye kalbini kırmak istemiyorum acılı bi anne ama ben de de bi sabır var. Geçtim başka odaya ağlıyorum şuan . Elim ayağım titriyo ya sinirden. Şeytan diyo kes çocuğu sütten. sadece mamayla besle, ama yavrumun bi günahı yok işte
Niye kötü olmayı seçiyolar bu insanlar ben anlayamıyorum yaAyy yavrumun günahı ne ama babaannesinin dilinin yüzünden anne sütünden mi olsunHic duyma kuzu hepsi ayni bunların. Banada pirinc unu veriyo musun diye soruyolar. 3aylik bebege. Evet veriyorum diyorum suda ver diyolar her şeyi veriyorum diyorum. Onlara laf mi anlatilir bos veeerr
Ağlayarak üste çıkmaya calisanlardan canım bunlar hepsi böyle anca sen konuşucan anlayışlı bir şekildeO da bişey söylese beni şikayet mi ediyo dicek bu sefer zaten en ufak şeye ağlıyor biraz sinir hastası. Allahım ya napıcağımı şaşırdım
50 çıktı canım crp değerim ama doktor sadece “Aşı seni yıkmış geçmiş ama covid kaynaklı değil” dediCrp'ye bakmışlardır. 30'dan fazla ise genelde covid kaynaklı bir enfeksiyon oluyor.
Ay canım insan takıyor ama yine de takmamaya çalış yoksa gerçekten sütünü azaltacak kadın diliyle. Benimki doğduğundan beri daha hiç ayda 1 kg almadı, açlıktan kırılmak üzere demek ki şu an. Bana da eşimin ailesi soruyordu direkt “Sütün yetiyor mu?, Mama versen mi?” diye, acayip bozuluyordum. Şimdi direkt “Doktor yetiyor dedi” diyorum geçiyorum, ne takıcam. Bence eşinle konuş, ben böyle durumlarda asla birebir muhattap olmuyorum eşimle konuşuyorum. Eşin daha usülünce onu kırmayacak şekilde uyarmasını daha iyi bilir, sen kendini yıpratma yeter.Kızlar dün kv geldi bize, ayakta sallamadığım halde ayağında sallıyo, uyuturken odaya geliyo tepemde dikiliyo götüriyim mi içeri diyo. Az önce de damarlarında süt indiğini hissediyo musun dedi yok hissetmiyorum dedim, hissetmen lazım az demek ki sütün dedi. Sırf sussun diye belki de evet dedim. Sonra ondan kilosu yok çocuğun demek ki diyo. Oğlum da iki ayda 2300 aldı bu ay götürmedim daha ama eminim ki 1 kilo almıştır yine en az. Nasıl kilosu yok bi sen beğenmiyorsun çocuğun kilosunu dedim. Bakmıyosun kendine vs bişeyler diyo. Sinirlerim aşırı bozuk sinirimden ağlıyorum resmen ya. Her geldiğinde mutlaka sütün yetmiyo mu, senin sütün az gibi moral düşürücü şeyler söylüyo. 3 çocuğunu kaybetmiş diye kalbini kırmak istemiyorum acılı bi anne ama ben de de bi sabır var. Geçtim başka odaya ağlıyorum şuan . Elim ayağım titriyo ya sinirden. Şeytan diyo kes çocuğu sütten. sadece mamayla besle, ama yavrumun bi günahı yok işte
50 çıktı canım crp değerim ama doktor sadece “Aşı seni yıkmış geçmiş ama covid kaynaklı değil” dediBoğaz enfeksiyonu filan varsa ondan olabilirmiş.
Kızlar dün kv geldi bize, ayakta sallamadığım halde ayağında sallıyo, uyuturken odaya geliyo tepemde dikiliyo götüriyim mi içeri diyo. Az önce de damarlarında süt indiğini hissediyo musun dedi yok hissetmiyorum dedim, hissetmen lazım az demek ki sütün dedi. Sırf sussun diye belki de evet dedim. Sonra ondan kilosu yok çocuğun demek ki diyo. Oğlum da iki ayda 2300 aldı bu ay götürmedim daha ama eminim ki 1 kilo almıştır yine en az. Nasıl kilosu yok bi sen beğenmiyorsun çocuğun kilosunu dedim. Bakmıyosun kendine vs bişeyler diyo. Sinirlerim aşırı bozuk sinirimden ağlıyorum resmen ya. Her geldiğinde mutlaka sütün yetmiyo mu, senin sütün az gibi moral düşürücü şeyler söylüyo. 3 çocuğunu kaybetmiş diye kalbini kırmak istemiyorum acılı bi anne ama ben de de bi sabır var. Geçtim başka odaya ağlıyorum şuan . Elim ayağım titriyo ya sinirden. Şeytan diyo kes çocuğu sütten. sadece mamayla besle, ama yavrumun bi günahı yok işte
Ay maşallah maşallah. Gıpta ediyorum rabbim benim kel kızıma da başını üşütmeyecek kadar versen şimdilik :)) hala şapkasız bırakamıyorum bildiğin keltoşKızımın saclarına bakın teyzelerEki Görüntüle 2997142
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?