- 5 Ekim 2017
- 2.437
- 3.524
- 133
İnşallah kuzuÜzülme alerjenleri anlayınca hayatınızı düzene sokar, bebeğini mis gibi beslersin gene. Çok insan yaşıyor bunu, çevremizde sürekli duyuyoruz artık.
Sen nasıl oldun peki?
Yalnız deneyim konuşuyor resmen, bana da güzel bilgiler vermiş oldun
@puyenime sen nasıl oldun?
Kedilervekitaplar sizinkiler nasıl oldular?
İnşallah ya dileğim anlayışlı bir doktor bulabilmekYaa demek ki şehirden şehire göre değişiyor.
İnşallah normal bir hastanede işin kolaylıkla çözülür.
İnşallah ya dileğim anlayışlı bir doktor bulabilmek
Bi çeyrek almş bize bi de yelek örmüşKızlar benim morelmanlar sıfır ilk önce söylim kayinvalideleriniz bebeğe hediye aldımı. Zira bizimki eli boş geldi açık açıkta dedi hiç bir şey almadım diye durumuda iyi gayet baya morelim bozuldu ilk cocuktada aynı şeyi yaptı bunda dedim belki yapmaz aynı şeylere tekrar devam etti ya benmi çok iyiyim anlamiyom yada çokmu dışardan saf duruyorum . Eşime sinirlendim şunlara çok değer verme bize çocuklara nasıl değer verdiklerini gördün diğer torunları için ölüyo görseniz sadece bize karşı böyle.
Akıllı saat aldı baska bısey yokKızlar eşiniz size doğum hediyesi aldı mı? Ben bir çiçek dahi görmedim de.
Ay inan şuan bende öyleyimBenimki de öyle bi sokuyorki yumruğunu, sonrasında evde bir öğürme tükürme
Benimkise öyleydi bu geçtiğimiz ay. Kronometre tuttum 3 dk da doydu kalktı kucağımdan. Kilo alımı çok güzel çıktı. Doymasa belli eder bence bebek. İki gündür meme reddi yaşıyorum ben. Saatlerce emmiyor aç olduğu için uyuyamıyor. Dün akşamım kabus gibi geçti. En son kafasını bastıra bastıra bağırta bağırta besledim. Karnı doydu anında kucağımda resmen bayıldı uyudu.
Bana bi yelek örsede dünyalar benim olurduBi çeyrek almş bize bi de yelek örmüş
Boşver ya önemseme
Aman allah korusunAkıllı saat aldı baska bısey yok
İlk doğumda hiçbısey almamştı
Kızlar böyle seylere takılmayın zaman gectikce anlayacaksnz nedemek istdiğimi
Esiniz sizi seviyor sayıyor inctmemeye calısıyorsa hediyeleeinn hiçbir önemi yok
Ben cevrede neler görüyorym adam karısını hediyelere boğuyo range,bestas,ev yazlık vs ama hergun baska kadınlarla
İnşallah inşallah kuzum benim Allah bin kere razi olsunÇok dua ediyorum sizin için.
İşinin ehli be işi yormayan birisi denk gelir umarım.
Biliyorum zorlu gibi görünen bir yol.
Sonu güzel ama.
Sakinleyince alerjisi pamuk gibi olacak inşallah.
Senin testin negatifti dimi canim.Ya kızlar bu sefer de bebeğin ateşi çıktı, 37.7’di soydum filan 37.4 oldu şimdi uyuyor. Aşı olduğum güne lanet edicem az kaldı. 4 aşı vurulduğunda bile gram ateşi çıkmamıştı yavrumun, covid mi olduk acaba ne düşüneceğimi bilemedim
Oyle canim bizimkide girse 2.sini de tepicek agzinaKızlar Böyle bir el yada yumruk emme seklı yokya herkesın mı boyle benım kızım mı değişik
Ben çok şükür iyiyim canım, antibiyotik alınca ateşim, titremelerim filan direkt kesildi. Tuvalete bile eşim getirip götürüyordu öncesinde. Bebeğin de ateşi düştü soyunca çok şükür, şimdi o da normal gibi. Ateş olunca çok geriliyorum yaa, illa ateşlenecek ama panik oluyorum ister istemez. Ay noldu bize gerçekten anlamadım, bir aşı oldum nevrim döndü..
Sen nasıl oldun peki?
Canım test yapmadı doktor ama covid kaynaklı bir sıkıntım olmadığını söyledi. Kan değerlerinden anlaşılıyormuş sanırım, ben de bilemedim.Senin testin negatifti dimi canim.
Oyle canim bizimkide girse 2.sini de tepicek agzina
Bana aldi bir orkide oda soldu gittiKızlar eşiniz size doğum hediyesi aldı mı? Ben bir çiçek dahi görmedim de.
Kız Vala bana da adlı orkide soldu ya zaten ben ona yüz defa doğumdan önce dedim bana canlı çiçek almaOrkide almıştı kuruttum , becerikli benhahah bı de komik olacak ama banka hesabıma altın gönderdi
Benim ki normal zamanda alır illa özel gün beklemez aslında ama almadı ne hikmetse, iki gün önce de konusu geçmediği halde aklına geldi, sana doğum hediyesi de almadım oğluma da iyiki doğdun hediyesi almadım aklımda sanma ki unuttum dedi. Büyük planları var zannımca yani umarım öyledirAyyyy kocamın hakkını yedim kızlar. Bugün kendisi ben sana o istediğin hediyeyi pek beğenmediğim için almıcam. Sana istediğinden fazla miktarda veriyim istediğini al dedihakkını yedim adamın.
@MayaKyle seninkine benzedi benimkide hesaba para atıcakmış
Benim bebiş de böyle hatta sonra midesi bulanıyor, çıkarıyorum mecburKızlar Böyle bir el yada yumruk emme seklı yokya herkesın mı boyle benım kızım mı değişik
Ay geldi mi sevimli ponçik Kaynanan bayılıyoruzBana bi yelek örsede dünyalar benim olurdu
Geldi canım geldi hiç bir şey almamis. Her dakka kızını damadini övüp duruyo psikoloji diye birşey kalmadi ağrı kesicilerle ayakta durmaya çalışıyorumBenim ki normal zamanda alır illa özel gün beklemez aslında ama almadı ne hikmetse, iki gün önce de konusu geçmediği halde aklına geldi, sana doğum hediyesi de almadım oğluma da iyiki doğdun hediyesi almadım aklımda sanma ki unuttum dedi. Büyük planları var zannımca yani umarım öyledir
Benim bebiş de böyle hatta sonra midesi bulanıyor, çıkarıyorum mecbur
Ay geldi mi sevimli ponçik Kaynanan bayılıyoruzinşallah deli etmedi seni diyecektim ki oo daha beter etmiş. Valla bizimki ben bilmiyorum ayağına yatıyor. Internetten sen al ben ödeyeyim. Zaten alırsam parası oğlundan çıkıyor yani bizden ne anladım o işten Annem ablam yaptı bayağı örme filan bişey -zaten aldıklarını hep gösteriyorum bilerek dediği laf anane ve teyzeler bir yerde bişey bırakmamış her şeyi almış benim oğluma diyor ya iyice geriliyorum. Her defasında da diyorum bu çocuk bedeva doğdu masrafsız, her şeyi karşılanıyor. Öyle deyince de milletin içinde deme kızım niye demiyecekmişim. Getirdiği diğer oğluyla bir çeyrek iki parça dandik takım. Annem ablamlar kitaplarına varana kadar aldılar. Lafa gelince oğlum sana her şeyi alacam ortada bişey yok.
Desene senin kayınvalidede bizimkilerden farkı yokmuş Allah bunlara akil fıkır versinBenim ki normal zamanda alır illa özel gün beklemez aslında ama almadı ne hikmetse, iki gün önce de konusu geçmediği halde aklına geldi, sana doğum hediyesi de almadım oğluma da iyiki doğdun hediyesi almadım aklımda sanma ki unuttum dedi. Büyük planları var zannımca yani umarım öyledir
Benim bebiş de böyle hatta sonra midesi bulanıyor, çıkarıyorum mecbur
Ay geldi mi sevimli ponçik Kaynanan bayılıyoruzinşallah deli etmedi seni diyecektim ki oo daha beter etmiş. Valla bizimki ben bilmiyorum ayağına yatıyor. Internetten sen al ben ödeyeyim. Zaten alırsam parası oğlundan çıkıyor yani bizden ne anladım o işten Annem ablam yaptı bayağı örme filan bişey -zaten aldıklarını hep gösteriyorum bilerek dediği laf anane ve teyzeler bir yerde bişey bırakmamış her şeyi almış benim oğluma diyor ya iyice geriliyorum. Her defasında da diyorum bu çocuk bedeva doğdu masrafsız, her şeyi karşılanıyor. Öyle deyince de milletin içinde deme kızım niye demiyecekmişim. Getirdiği diğer oğluyla bir çeyrek iki parça dandik takım. Annem ablamlar kitaplarına varana kadar aldılar. Lafa gelince oğlum sana her şeyi alacam ortada bişey yok.
Yaa maşallah sana minikkkKızımın saclarına bakın teyzelerEki Görüntüle 2997142
Ay benimki de damat aşığı ya. Her telefonda damat şunu aldı şöyle eşya aldı şöyle iyi çocuk diye anlatıp duruyor sıkıldım valla. En sonunda dedim iyiki bir damadın var onu anlatmaya arıyorsun heralde öv öv bitiremedin dedim. İki üç kez anlatmadı sonra yine devamGeldi canım geldi hiç bir şey almamis. Her dakka kızını damadini övüp duruyo psikoloji diye birşey kalmadi ağrı kesicilerle ayakta durmaya çalışıyorum
Yaa masalah nasi da uzamisKızımın saclarına bakın teyzelerEki Görüntüle 2997142
Kakası sarı canım yeşile dönme olmadı şükür. Ne zaman yoğurt yesem acayip mukus doluyor kakası ve rengi de yeşilleniyor. Haz yapıyor diye süt içmiyorum hiç. Peynir yiyorum ama. Acaba süt ürünleri mi diye düşündüm de süt olsa peynirden dolayı da mukus olurdu dimi? Sadece yoğurda tepki veriyor kakasıÜzülme alerjenleri anlayınca hayatınızı düzene sokar, bebeğini mis gibi beslersin gene. Çok insan yaşıyor bunu, çevremizde sürekli duyuyoruz artık.
Sen nasıl oldun peki?
Yalnız deneyim konuşuyor resmen, bana da güzel bilgiler vermiş oldun
@puyenime sen nasıl oldun?
Kedilervekitaplar sizinkiler nasıl oldular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?