Sen yazdikca aklima yaaa cok tatli yorumun geliyorUf ama çok uykusu var ve kucağıma aldığımda uyuyor, koyunca dalamiyor bugünresmen 5 saattir uyanikti. Ben de çok geriliyorum ya
Aynilarini hepimiz yasiyoruz canim. Allah sabir versin. Bazi gunler daha zor oluyor sabretmesi. Oyle dusundukce annelerimiz de bizimle cok zorlanmis. Babalar daha rahatmis diye dusunuyorum hep. Kadinlar her acidan daha eziliyor bu hayatta ya. Hem ev isleri hem cocuk bakimi vs. Calismak daha kolayCanım atak haftasında falan da değil. Deli gibi uykusu da vardı ama bazen gerçekten dalamiyor. Uykusu çok geldikçe uyutmasi da ayrı bir zor oluyor. Bazen çok sinirleniyorum ya nefsime yenik düşüyorum. Bunu yazdıktan sonra mesela koydum pusetine ister ağla ister dur almayacağım dedim, çünkü sabredemedim yanimizirdandi biraz , gittim bir şeyler yedim içtim mutfaktan, tekrar aldım vs .. Hamileyken sakin bir anne olabilmek için neler okudum ettim ama böyle anlarda beceremiyorum
Evet canım antibiyotik verdi, hastanede de damardan Parol verdiler o da iyi geldi o an. Antibiyotik anında ayağa kaldırdı beni çok şükür, tüm şikayetlerim geçti, şimdi iyiyim elhamdulillah.Yaa çok yüksek çıkmışşimdi iyisin değil mi antibiyotik tedavisi mi verdi?
Ya doktor diğer değerlerle birlikte açıkladı, “Covidde tablo bu şekilde olmuyor o yüzden o seçeneği eliyorum” diye ama o an ben totomla dinleyip sadece sonuç cümlesini aklımda tuttuğum için bu kadar yazabiliyorumGeçmiş olsun kovid olmuşsun çoook net
Canim hiç beklemedim. Hemen her seyi yaptim ben. Taktir ve unut kayacak diye düşünmeSelam kızlar iyi akşamlar herkese. Rahim içi temizleme sonrası (biyopside yapılmıştı) kanamam durmadı hiç 2 haftadır. Bende perşembe günü doktora gittim yenidenhiperplazi böyle bir şey işte dedi kanaman olacak dedi. Daha ilaca başlamamıştım. Çünkü onun da belli tarihlerde içilmesi gerekiyordu. Neyse hormonlu spiral taktılar, daha çabuk etki eder. 2 aya rahatlarsın dediler kanama konusunda benim sorum şu içinizde normal spiral taktıran olmuştur mutlaka. Ağda filan yaptırmak için ne kadar beklediniz? Spiral içerde biliyorum ama kayarsa filan diye korkuyorum
Teşekkür ederim cevap içinCanim hiç beklemedim. Hemen her seyi yaptim ben. Taktir ve unut kayacak diye düşünme
Kucağında nasıl uyuyor canım, benimki kucağıma gelince cin kesiliyor, hep onunla konuşulsun istiyor. Bir tek memede sakinleşiyor, ama son zamanlarda memeye de tepkiliSen yazdikca aklima yaaa cok tatli yorumun geliyorbende yasarken okadar tatli degil demistim gül biraz
O tarz durumlarda yeterki uyusun diye kucagimda uyutuyorum. Yoksa insan cok geriliyor canim. En azindan bir sonraki uykusu daha rahat olur. Arada yapiyorlar oyle. Senin sevkatine ihtiyaci var demekki
Bir de hem çalışıp hem anne olmak var canım (misal ben), hiç gün yüzü yok, ev çocuk iş, her şey benim başımaAynilarini hepimiz yasiyoruz canim. Allah sabir versin. Bazi gunler daha zor oluyor sabretmesi. Oyle dusundukce annelerimiz de bizimle cok zorlanmis. Babalar daha rahatmis diye dusunuyorum hep. Kadinlar her acidan daha eziliyor bu hayatta ya. Hem ev isleri hem cocuk bakimi vs. Calismak daha kolay
Benim kızın babaannesi olsa intihar edecek demekki (5.5 kg)Kayınvalideme geldim biraz önce
Kovid oldular hastanede yattılar 1 aydır görüşemiyorduk. Bebeğin durumunu sordu. Boyunu kilosunu söyledim. Doktorun dediklerini söyledim. Sonra eşim yokken geldi yanıma bebek sanki çok kilo alamamış gibi geldi bana. Normal mi durumu diyor
Sizinle de paylaşıyım 7100gr 68 cm çıktı 4. Ay kontrolünde. Ve erken doğmuş bi bebek bu.
Bu çocuklara bakamıyoruz biz, en iyisi kayınvalidelere teslim edelim onlar büyütsün rahatlasınlar
Kayimvalidene ver emin ol bakmaz.Kayınvalideme geldim biraz önce
Kovid oldular hastanede yattılar 1 aydır görüşemiyorduk. Bebeğin durumunu sordu. Boyunu kilosunu söyledim. Doktorun dediklerini söyledim. Sonra eşim yokken geldi yanıma bebek sanki çok kilo alamamış gibi geldi bana. Normal mi durumu diyor
Sizinle de paylaşıyım 7100gr 68 cm çıktı 4. Ay kontrolünde. Ve erken doğmuş bi bebek bu.
Bu çocuklara bakamıyoruz biz, en iyisi kayınvalidelere teslim edelim onlar büyütsün rahatlasınlar
Ben kucagimda yuruyerek veya dans ederek uyutuyorum canim. Kafasi kalp tarafimda elim poposunda seklinde oyle uyuyunca yavastan oturuyorum. Dik sekilde degilde hafif yatar pozisyonda. Iyice kulagi kalbimin ustune geliyor o sekilde uyuyor bizimkiKucağında nasıl uyuyor canım, benimki kucağıma gelince cin kesiliyor, hep onunla konuşulsun istiyor. Bir tek memede sakinleşiyor, ama son zamanlarda memeye de tepkili
Yani bebisim ne diyebilirim az acik goz olsak buralara yazcak birseyimiz olmazdiBir de hem çalışıp hem anne olmak var canım (misal ben), hiç gün yüzü yok, ev çocuk iş, her şey benim başıma
Hahah ben de hatırlıyorum o sözümüSen yazdikca aklima yaaa cok tatli yorumun geliyorbende yasarken okadar tatli degil demistim gül biraz
O tarz durumlarda yeterki uyusun diye kucagimda uyutuyorum. Yoksa insan cok geriliyor canim. En azindan bir sonraki uykusu daha rahat olur. Arada yapiyorlar oyle. Senin sevkatine ihtiyaci var demekki
Bence almış mikrobu bir yerden aşıyla beraber aktif olmuş.Geçmiş olsun kovid olmuşsun çoook net
Kesinlikle çevreden çok yapan var. Arayan ilk emziriyor musun diye soruyor. Sonra aferin emzir emzir. Eşim sen şimdi doyurabiliyorsun ama biraz büyüsün yetmez senin sütün bebeğe mama verirsin artık diyor. Başta yetmiyor diyorlar, sonra yetmeyecek diyorlar. Bitmiyorlar.
Uf ama çok uykusu var ve kucağıma aldığımda uyuyor, koyunca dalamiyor bugünresmen 5 saattir uyanikti. Ben de çok geriliyorum ya
4 saat emmedi çığlık koyamet gene. Açlıktan uyuyamadı, kayınvalidedeydik yabancıladı daha çok ağladı. Eve geçerken yolda uyuyakaldı, uyku sersemi eve gelesiye emzirdim şimdi de uyuttum çok şükür. Evde kalsaydık tamamen eminim çok daha büyük kriz olacaktı. Benim atak haftamın bitmesine 7 gün kalmış, geride kalanlara sabırlar diliyorumKızlar benim bebiste çok zorlaştı memeyi zorla tutturuyorumne olcak böyle 4 ay krizi gerçekten çok zormus
Ya iki gün önce dedim ki benim oburiks sütü görünce gözü başka bir şey görmüyor diyordum. Şimdi emerken acayip bir merak yükleniyor bebeme sürekli arkasına bakıyor duvarlar perdelerKızlar benim bebiste çok zorlaştı memeyi zorla tutturuyorumne olcak böyle 4 ay krizi gerçekten çok zormus
Maşallah minnoşa.Kayınvalideme geldim biraz önce
Kızlar bebeğim gündüz 15 dakika anca uyuyor 30 dakika uyanık kalıp bir daha uyuyor. Gündüz bu şekilde döngü. Gece de 2 gibi anca tam uykuya geçiyor ortalama 1 saatte bir uyanıyor emip uyuyor. Bi gariplik var mı, doktora gittiğimiz de hep unutuyoruz sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?