Saol canim insallah oyledir bir arkadasa danisicam acil tip doktoru sizi de bilgilendiririmBence kan degil.kuzu o ya kaka yapisinda olabiliyor sindirilememis besinler. Takip et bakalim tekrar görürsen fotoğraf cek. Kakanin yesil olmasi yeni bir besin.yedigin.icindir. Bence hic takilma kirmizi kan yoksa. Kirmizi kan aktif kanama tahribat demekmis cunki. Ama dedigim gibi takipte kal. Doktorada danisirsin
Coo sevinirim kuzum kesin yazarsan banadaSaol canim insallah oyledir bir arkadasa danisicam acil tip doktoru sizi de bilgilendiririm
Ya hannele yazıcakken seni etiketlemişimKız benim zaten belim ağrıyor artık slingte falan, o da kangurunun yandan çakması işteama taşıdığımız kilo aynı sonuçta. Ben alsam bile kanguru kullanamam ya. Bebek arabasına alışsın napiyim
Demek yalniz degilmişim benimde kayinvalidem memelerime dokunur taryardi süt var diye esimin tarafi hepsi sorqrdi sut emiyomu kayinbabaya kadar sizene yaaa bi kere meme reddi yasadim 1 gun kaynana kayinbaba sanki felaket aradilar eşimi durmadan valla cahilliklerinden niye beniz sulalem sormaz karismaz biz o kadar kisi evlendirdim birine sormadik annemide sorarken gormedim duymadim bunlar degisik bi millet cinlerim tepeme geldi yine bi de durmadan zayif gelismemiş demiyomu sinirden catliyorum bende geceleri cocugum uyandikca uyaniyorum zaten uzun uykuya dalmasi 11 falan bazen 12 7 8de uyuyo ama 1 2 saate uyaniyo emiyo 11 12 gibi tam gece uykusuna daliyo saat 4 te uyaniyo sabit sonra 6 6 bucuk gibi sonrada 7 7 bucukta ve dahada uyumuyo uzun sureli yani gunduzleri zaten az uyuyo ve ben cok yoruluyorum bari gece uyuyayim biraz gunduz öyle 2 saat uyudugu yok yarim saat en fazla 1 oz yuzden gecr karismiyorum süt sagmiş ve uyumamişsam 11 de uyuyana 1 de onu verip biberonla uyuyorum o uyanana kadar 4 te alisik artik uyaniyo kendiliginden bu arada kilo alimida 92 gunluk kiyagetiyle 7 kilo boyuda 65 cm baş cevreside 43 sizlerin nasil acaba kilosu iyi bence kayinvalidemler gelismemiş diyolar ama bebegimin boyu uzun bence ondan gostermiyo kilosunu sizlerin fikirleri nedir kizlar
Ay bu erkekler de maşallah çocukların kendi annelerinden daha iyi biliyorlar her şeyi. Sanki yetişkin insan da gece aralıksız 8 saat uyuması lazım, bebek bu ya. Bebek uyanmasa neyse diyecektim ama uyanınca eşinin emzik vermesi filan yazık canım yavruya ya, dinleme sen onu emzir.
Benimki acıkınca gece mızmızlanıyor, kaldırıp emziriyorum. Eh altına yapıyor bazen mecbur değiştiriyorum, iyice uyanıyor ama hiç önemi olmuyor. Çoğu zaman emerken kendi uyuyor, uyumazsa da iki pışpışla gidiyor hemen çünkü gece uykusunda daha kolay uyuyorlar. İnatçıysa sen de inatçı ol, bebeğinin neye ihtiyacı olduğunu en iyi sen bilirsin.
Baktım canım da artık satılmıyor herhalde bulamadım
Evet koca kafalı hamileykende iriydi kafasi şimdide aslında bu da duşunduruyo beni doktor bisey demedi şimdiye kadar ama bi sorun olurmu acaba ya fikrin varmı boyuda iyi aslında doktor boyu önden gidiyo diyo ama bilemedim ondanmi kafası iri acaba yuzu kucuk bu arada alin kismi kafa kismi geniş yuzu minyonYa hannele yazıcakken seni etiketlemişim
Yaw 130 günlük 7 kilo benim bebişim. Gayeett güzel kilosu boyu, hatta koca kafalı biraz
Dinleme kimseyi kilonun hiçbir önemi yokki. 5 kilo da olabilir 7 kilo da. Sağlık önemli olan. Sen doyduğunu düşünüyorsan bitmiştir. Takma sallama. Ben gülüp geçiyorum
Bebek agirliginin yuzde 25 i suan kafa. Oranti zamanla gelicek diye biliyorum.Mamada reflusu için gunde 100 cc ar mama veriyorum diheri
Evet koca kafalı hamileykende iriydi kafasi şimdide aslında bu da duşunduruyo beni doktor bisey demedi şimdiye kadar ama bi sorun olurmu acaba ya fikrin varmı boyuda iyi aslında doktor boyu önden gidiyo diyo ama bilemedim ondanmi kafası iri acaba yuzu kucuk bu arada alin kismi kafa kismi geniş yuzu minyon
Mamada reflusu için gunde 100 cc ar mama veriyorum diheri
Evet koca kafalı hamileykende iriydi kafasi şimdide aslında bu da duşunduruyo beni doktor bisey demedi şimdiye kadar ama bi sorun olurmu acaba ya fikrin varmı boyuda iyi aslında doktor boyu önden gidiyo diyo ama bilemedim ondanmi kafası iri acaba yuzu kucuk bu arada alin kismi kafa kismi geniş yuzu minyon
Evet canım ben paylaştım. İlk çıktığım hafta benim de sırtım çok ağrımıştı ki o zaman yeni doğmuştu daha 4,5 kiloyken. Herhalde alışık olmadığımız için o kadar ağrıyor başta. Şimdi çıktığımda ise artık ağrımıyor, daha rahat gezebiliyorum.Doğru hatırladım dimi kangurulu fotoğrafı sen paylaşmıştın
Ben kanguruyu aldım hatta demin dışarı çıktım. Bebişim bayıldı ya nasıl memnun
Ama sırtım koptu koptu çok güçsüzleşmişim. Senin de sırtın ağrıdı mı hiç?
İyi bi kanguru da aldım ergonomisinden değil benden kaynaklı sıkıntı
Bende öyle biliyorumda insan yinede acaba diyo koca kafali ogluşum saglikli olsunlardaBebek agirliginin yuzde 25 i suan kafa. Oranti zamanla gelicek diye biliyorum.
Benimkide oyle yuzu minik kafatası iri insallah canim zamanla tam oturacaktir diye dusunuyor bendeBenimki de koca kafalı
Genetik öyle olabilir mi?
Bizim amcaları, dedesi de koca kafalı. Yüzü minik ama.
Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama.
Öyle deme arada kalmak zordur ne yapsın o da. Ben böyle çözüm buldum sürekli anlatıp kafasını şişirmiyorum. Kayınvalideyle araya mesafe koyup yeterince konuşuyorum ve canım sıkılınca ya da laf sokunca cevabını veriyorum. Bana dert olup kalacağına hele de bu emzirme döneminde üzülüp sütten kesileceğime ona dert olsun. Ne yapalım az biraz da böyle olsun Allah büyük, ama sakın kızıp kesme memeden yazık yavrucağa.Eşime anlattım durumu, takıntılı işte alttan al diyorBen zaten hep alttan alırım, benim duygularımın ne önemi var ki yeter ki annesinin gönlü olsun
Canim bahsettigin kanli kaka ya benzemiyor dedi.Coo sevinirim kuzum kesin yazarsan banadaBakalim o hangi durumlar için ne diyecek
Benim de boy uzun kafa kuş kadar yüz de bir avuçBenimkide oyle yuzu minik kafatası iri insallah canim zamanla tam oturacaktir diye dusunuyor bende
Anladim canim icin rahatlamistir bariCanim bahsettigin kanli kaka ya benzemiyor dedi.
Devamedecekmi bakicam her halukarda 4.ay kontrolune gidince doktora soracagim
Mamada reflusu için gunde 100 cc ar mama veriyorum diheri
Benimki de koca kafalı
Genetik öyle olabilir mi?
Bizim amcaları, dedesi de koca kafalı. Yüzü minik ama.
Herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama.
Onun bi oranı var doktorlar çok dikkat ederler ona. Eğer anormal büyüklükte olsaydı emin ol başka bölümlere çoktan sevk edilmiştiniz.
Kız kardeşim koca kafalıydı benim. Ama o nasıl bir kafasağlık ocağı gittiği doktor korkutmuştu annemi. Sonra biyere sevkettiler hatırlamıyorum bölümü. Ordaki doktor tam üst sınırda olduğunu, koca kafalı bi çocuk olduğunu hastalık felan olmadığını söyleyip annemi rahatlatmıştı.
3.ay kontrolunde kacti canim bas cevresiTabi zaten sağlık ocaklarında kontrol ediyorlar, ölçüyor her ay ebemiz. Bizimkinin genetik zaten o yüzden ben koca kafalım diye sevdikçe kayınvalidemler gülüyorlar o tarafa çekmiş sıpam.
3.ay kontrolunde kacti canim bas cevresi
Canım bebeğin uyanınca emzir bence. Ben emziriyorum uyanınca. Emzik yalancı tokluk hissi veriyor olabilir. Şöyle yapsan olmaz mı? Diyelim ki sen 12 de giriyorsun yatağa. Bebeğin uyuduğunda salonda yatır tv falan açık. Az uyur. Sonra tekrar uyumadan emzirir beraber yatarsınız. Ben öyle yapıyorum.Kızlar, bu aralar şöyle bir şey yapıyoruz. benim bebeme geceleri ilk kocam bakıyor, ben biraz uyuyayım diye. Akşam 9 gibi kız uyuyor, kocam bakıyor ve beni sabah 4te uyandırıyor. Kız bu sürede mık mık yaparsa kızı emzikle oyalayıp uyutuyormuş. Ama bu durumda kızım saatlerce hiç emmemiş oluyor, hatta şimdi ben 4te kalktım, uyuyor, uyandırmadım da, hala aç. Bu bana dert oldu, gece beslenmesi eksik kalıyor çocuğumun. Eşim de inat ediyor, çocuk gece uyusun diye. Yanlış mı yapıyoruz? Bu gece uykusu bana çok iyi gelse de, kızımın aç uyuduğunu düşününce çok kötü oluyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz
Kızlar ben kundağı 10 gün önce falan bıraktım. 3. Gün alışıyorlar merak etmeyin. Çocuk dönmeye başlamadan bırakmak lazımmış tehlikeli diyorlarBen de bugün ilk defa kolları serbest yatırdım. Ayy aman Allahım o eller kollar hiç durmadı sürekli kendini uyandırıp duruyortam uyanmiyor ama mik mik edip duruyor eller oynadıkça. O uyuyor ama ben uyuyamadım sesinden. Yarın yine kundaga devam
Kundaksız asla
Babası bazen kundaksız uyutmaya çalışır en son dayanamayıp kundağın içine ellerini alıp bunu sen istedin der
Değil kendini uyandırması ben uyutamıyorum bile.
Canım bebeğin uyanınca emzir bence. Ben emziriyorum uyanınca. Emzik yalancı tokluk hissi veriyor olabilir. Şöyle yapsan olmaz mı? Diyelim ki sen 12 de giriyorsun yatağa. Bebeğin uyuduğunda salonda yatır tv falan açık. Az uyur. Sonra tekrar uyumadan emzirir beraber yatarsınız. Ben öyle yapıyorum.
Kızlar ben kundağı 10 gün önce falan bıraktım. 3. Gün alışıyorlar merak etmeyin. Çocuk dönmeye başlamadan bırakmak lazımmış tehlikeli diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?