2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende soyup baktim her yerini kuzum. Çok korktum felaketti biraz daha aglasa goturecektim acile

Bu arada kızlar sizde kilo durumları nasıl? Ben pek takmıyordum ama dün biraz takmaya başladım. Doğumdan geriye 5 kg kaldı. Ama benim en az 10 kg vermem lazım. Gücümü toplayıp diyet değil de sağlıklı beslenmem lazım o zaman kilolar gidiyor zaten. Mental olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi şu an. Mental olarak hazırlanırsam yaparım zaten. Hadi şimdi kış kilo çok göze batmıyor, yazın iyice belli oluyor. Kollarım bile şişti benim
Sağlıklı beslenmeden kastım şu: gereksiz ekmek makarna pirinç bulguru ve şekeri azaltmak. Beyaz et kırmızı et, sebze, salata, yoğurt ve meyve tüketimini artırmak. Bunu yapınca hem sağlıklı olunuyor hem de kilo gidiyor. Ben aç kalarak diyet yapamıyorum asla. Karnın doyacak ama sağlıklı şeylerle.

Son düzenleme:
Canım süt olsun diye öyle bir yedimki, doğuma gittiğim kilodan çok daha şişkoyum şu anda düşün, bebek çıktı, doğum yaptım. o kadar yedim de süte faydası oldu mu bilmiyorum, ama yemezsem olmuyor süt bence.
O yüzden şişko hayatıma süt verdiğim sürece devam

Tek çözümün takmamak. Ciddiye almamak onları. Değişmezler, eşin destekçi değilse çok daha zor olur.
Gerçekten niye ciddiye alıyorsun ki. Bigün belin ağrısın, bigün dizlerin, nigün kirpik diplerin
Onlar sendeyken yat yapma hasta takıl. Kendileri yaprsa yapsın yemeği ev işini, yapmazsa akşam onca insan evdeyken eşin yemeksiz eve gelsin. Bitane büyük bebğin vardı diye hatırlıyorum. Onu da bigünlük yık başlarına.
Valla senin yerinde olsam yatak odasına gizli yiyecek koyar odada hasta numarasıyla takılırdım akşama kadar
Biraz da sende hata var yüz vermişsin gelene gidene. Ezdirme kendini valla tembele yat. Ben 7 yıllık gelinim öyle aman çay koyuyum, aöan bulaşığa giriyim felan yapmıyorum gittiğimde evlerine. Bananeee

Hissetme valla yalnız değilsin bende yaşıyorum krizleri. Biseferinde öyle bi ağladı ki yakası su gibi oldu gözyaşlrından. Hiçbir sebep de yoktu. Dün kayınvalideden erken kalkıp gelmek zorunda kaldık. Yarım saat boyunca çığlıklar atarak ağladı durdu krize girdi. Bikaç gün önce 4 saat ağladı öyle kriz evde. Günden güne değişiyorlar. Sürekli yaptığı bir davranış olmadığı için takma. Daha düşecek kfa göz kıracak, dikişler atılacak belki alçıya alınacaklar. Ömürleri uzun olsun ama neler bekliyor bizi allah bilir. Bir gece ağlamayla bişi olmazz. Bu arada nazara çook inanıyorum bebişlerde.

İyi geceler kızlar bayağıdır yazamadım dönen bebişler var mı?
3ay 18. Günde ilk defa döndü. Toplamda 3 kere yüzüstüne tam döndü şuana kadar.

Doğuma gittiğim kilodayım hala +20 kilo var üstümde. Hala hamile pantolonlarıyla geziyorum başka pantolon olmuyor. Ufaktan dikkat etmeye başladım ama zor bakalım nolucak.
+1

Bu arada bende son bir yorum yapmak istedim gece uykusuyla alakalı eşinin bakıyor olması çok güzel seninde dinlenmeye ihtiyacın var hem sütü arttırıyor uyumak düzeniniz iyi bence sadece sen yatmadan sütünü sağıp bıraksan arada eşin onu verse sorun kalmaz bence

Ben eşime bırakıp tuvalete bile gidemiyorum, durmuyormuş bebek. Bütün gün evde takıldı da bakmadı bebişe. Yemek yaparken bile anakıcapına koyup mutfağa yanıma aldım. Böyle değildi daha da beter oldu benimki.

Ateşi 37.5 inleyerek uyandı yavrum Göz göre göre usuttum yavrumu

Yediğin şeyler ne mesela. Yemek sütü kesinlikle etkiliyor ama kaliteli protein, iyi karbonhidrat, kalsiyum bunlar alınması şart bence iyi bir diyet listesi ile zayıflanabilir.

Çünkü dün de çok soğuktu Ankara biz de dışarı çıktık ama arabadan inip arabaya bindik ve ona rağmen inşallah bir şey olmaz diye hep tetikteydim, sen dışarı mi çıktın? Kar yağıyordu kız dün

Bizde araban ondik arabaya bindik ama aldi yinede demekki Eveet hemde ne kar. Ama biz çıktığımızda yagmiyodu kar

Reactions: The
Kız bende Miniş bi göbek kaldı ama diyet yapıp spor yapacak iradem asla yok, nasıl gidecek bilmiyorum

Ben bu gün için izin al aşıya götürelim dedim eşime. O geçen perşembe anlamış öğleden sonra geldi. Yatana kadar bilgisayar oynadı. Çocuk bahanesiyle geliyorsun ilgilen bari. Benimkide aynı valla. Tuvalete gitmek bile lüks oldu artık. Çok fena cinnet geçireceğim ama ne zaman bilemiyorum.

Büyük ihtimalle öyle oluyor canım. Hatta doğala yakın yoğurt yersem daha fazla mukus oluyor onu da farkettim. Bir süre ara verdim yoğurda bakalım.

İyi geceler kızlar bayağıdır yazamadım dönen bebişler var mı?
Benimki artık tam dönmeye başladı canım. Dün bir hamlede yüz üstü döndü, emekler gibi dizleriyle kendini öne doğru ittirerek ilerlemeye çalıştı. Kendi kendine döndüğü için çok mutluydu. Bıraksam uçacak kanepeden artık tehlikeli zamanlar, dikkat etmek lazım

Ben de öyle yaptım ve bünye alıştı hep açım. Eskiye göre daha iyiyim ama eskiden emzirirken gece neler neler yiyordum şimdi yemiyorum.
Ben de hamile pantolonumu giyiyorum ya da eşofman aldım onları
Geçmiş oslun canım

Bizde de çok farklı değil. Elinde telefon uzaktan pışt pışt yapıyor taviz vermemek lazım yoksa tepeye çıkıyot bu kocalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…