2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de kundağı bıraktım 3 aya yaklaşınca, riskli olduğu için. Hayatta uyumaz kundaksız diyordum, zorlansak da uyuyor bir şekilde

E devlet e isliyorlar canim enabizdan girip cocuklarim kisminda persentil degerlerinde olmasi gerek sanirim.

Bence boyu kilosu cok ii cnm ama tabii doktorunun dedigi onemli. Bi sorun olsa doktor soylerdi cnm sen hic takma kafana milletin ne dedigini. Bi gun cocuk agliyo kv ac diyo esim cok emzirmisin agzina kadar dolu diyo. Bunlara ne yapsan yaranamazsin sen kendi bildigin gibi dewam et

Evet canım, uyku tulumu giydiriyorum. Battaniye gece hiç örtmüyoruz tulum var, gündüz de tulum giydirmeyip battaniye örtüyorum gözümüzün önünde olduğu için - zaten çok kısa uyuyor gündüzleri

Bu gündüz uykuları nasıl olacak
Sürekli ayağımda hiç bir şey yapamıyorum

Eşime anlattım durumu, takıntılı işte alttan al diyor Ben zaten hep alttan alırım, benim duygularımın ne önemi var ki yeter ki annesinin gönlü olsun
Bu erkekler anca alttan al diyip duruyo benim kaynannada kocasıyla bende inan hergun yatakta agliyom artık canıma tak etti çok bilmiş yapmacık fena ne ararsan var eşime diyorum hiç umursamiyo onları aksine dahada şimartiyo içime ata ata artık beyin kanaması gecircem diye korkuyom konuşacağım kimse yok hep evdeyjm bunlara hizmet ediyorum annemi arasam konuşup dertlesjm diyom hiç umursamjyo evlâdı değilimde sanki dusmaniyim. Napcagimi hiç bilmiyorum dua edin kızlar benim kendimi o kadar yalniz zorda hissediyorumki

Hakkını savunma yöntemi bulacaksın.
Öyle bağıra çağıra değil. Onların taktikleri ile. Sakince... Ama kendini ezdirmeden.

Kızlar felaket bir aksamdi kziim 2saat hic durmadan agladi bacaklarini ice dogru ceke çeke. Gaz cikartamadi en son karnina sicak bir seyler koyduk zorla memeyi verdim de uyuyakaldi aglaya aglaya. Yavrum hala icini çekiyor nasil geçecek bu gece bilmiyorum. Stresim geçmesin bide diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Yarin doktor kontrolü var dışarı resmen kar kış kıyamet. Ust üste geldi. Cok çaresiz hissediyorum kendimi

Canım karı koca reziller kendimi ezdirmiyorum yüz vermiyorum ama iki yüzlü kadın allaha havale ediyorum onu

Allah yardımcın olsun.
Sinirlerini yıpratmadan yaşamaya bak.
Önce bebeğini ve kendini düşün.
Bebeği emzireceğim, uyuyacağım gibi bahanelerle uzaklaşmaya çalış.

canım ya nazara ınanıyo msn?
Bebeğini bu aralar yabancı bırılerı gördü mü?
Bol bol okusan negatıf enerji cocukları cok çabuk etkılıyoinş korktugun gibi olmasn huzurluca uyusun yavrum

Canım çok çok geçmiş olsun. Hava şartlarından dolayı ben de kontrolü iptal ettim ancak senin durumun elzem.
Son 3 günde yediğin şeyleri yazma fırsatın oldu mu? Muhtemelen alerji ağrısı o, gaz ağrısından daha şiddetli oluyor çünkü.
Çaresiz hissedecek bir şey yok. Ben de kendimi bebeğim hastalandığında çok suçladım ama elimizden gelen tek şey moralimizi stabil tutup onlara ruhen iyi gelmek.

canım ya nazara ınanıyo msn?
Bebeğini bu aralar yabancı bırılerı gördü mü?
Bol bol okusan negatıf enerji cocukları cok çabuk etkılıyoinş korktugun gibi olmasn huzurluca uyusun yavrum
Evet kuzum inaniyorum. Bugun 10dakika markete gittik ve en az 10 kisi ay ne kadar tatli dedi kangurudaki bebege. Annem oku bol bol dedi okuduk hem nazar hemde usuttum yavrumu sanirim sicagi gorunce uyudu
Kuzum benim gitmem gerek hastaneye. Ve alerji olacak bir sey yemedim alerjiden oldugunu da düşünmüyorum keyfi yerindeydi cunki ve disari.ciktik bugun usuttugunu düşünüyorum. Sıcağı görünce uyudu. Sicak havlu koydum karnina

Offf her gün her gün çok zor gerçekten bu kadarı da fazla. Hizmet etme sen de küçük bebeğin var senin. Bir bahaneyle odana kapan sık sık kendileri yiyip içsinler içeride. Hayret yahu
Canım içim ezildi okurken. Ne derdi varsa kuzucuğun. Ben sebepsiz ağladığında karnı toksa altı temizse komple soyup bakıyorum bir yerine saç dolanır veya etiket batar vs diye. Bazen de sırf uyku huysuzluğundan ağlıyorlar. Canım benim ağlamasın bebekler hep gülsün.
İyi geceler kızlar bayağıdır yazamadım dönen bebişler var mı?
Benimki dönmeye uğraşıyor. Henüz dönemedi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…