- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Ben de kundağı bıraktım 3 aya yaklaşınca, riskli olduğu için. Hayatta uyumaz kundaksız diyordum, zorlansak da uyuyor bir şekildeUyuturken kundak yapıyorum.
Hava soğuk olunca açıkçası gevşetmiyorum kundağını. ama dönmeye başlayınca haklısın. Kızım reflü yatağında yatıyor bir de. Büyüyünce içinde hapsolmuş gibi kalıyor es kaza gece dönmeyi öğrense dönemez de
Bu arada 3.aydan berş bir kaç kez yarım dönüşü oldu.
Uyku tulumu mu giydiriyorsun nasıl örtüyorsun üzeriniBen de kundağı bıraktım 3 aya yaklaşınca, riskli olduğu için. Hayatta uyumaz kundaksız diyordum, zorlansak da uyuyor bir şekilde
E devlet e isliyorlar canim enabizdan girip cocuklarim kisminda persentil degerlerinde olmasi gerek sanirim.Hiç bilmiyorum ya sormadım :) ölçtü bilgisayara yazdı ama bir anda çok ağlayınca benim onu öğrenmeye fırsatım olmadı. Aslında doktora götürmem lazım 4 ay oldu. Kan takviyesi, genel kontrol çocuk doktoru en son 2.ayda görmüştü.
Ama havalar o kadar soğuk seyrediyor ki asla çıkacak gibi değil. Aldığım randevuyu bile iptal etmek durumunda kaldım.
Bence boyu kilosu cok ii cnm ama tabii doktorunun dedigi onemli. Bi sorun olsa doktor soylerdi cnm sen hic takma kafana milletin ne dedigini. Bi gun cocuk agliyo kv ac diyo esim cok emzirmisin agzina kadar dolu diyo. Bunlara ne yapsan yaranamazsin sen kendi bildigin gibi dewam etDemek yalniz degilmişim benimde kayinvalidem memelerime dokunur taryardi süt var diye esimin tarafi hepsi sorqrdi sut emiyomu kayinbabaya kadar sizene yaaa bi kere meme reddi yasadim 1 gun kaynana kayinbaba sanki felaket aradilar eşimi durmadan valla cahilliklerinden niye beniz sulalem sormaz karismaz biz o kadar kisi evlendirdim birine sormadik annemide sorarken gormedim duymadim bunlar degisik bi millet cinlerim tepeme geldi yine bi de durmadan zayif gelismemiş demiyomu sinirden catliyorum bende geceleri cocugum uyandikca uyaniyorum zaten uzun uykuya dalmasi 11 falan bazen 12 7 8de uyuyo ama 1 2 saate uyaniyo emiyo 11 12 gibi tam gece uykusuna daliyo saat 4 te uyaniyo sabit sonra 6 6 bucuk gibi sonrada 7 7 bucukta ve dahada uyumuyo uzun sureli yani gunduzleri zaten az uyuyo ve ben cok yoruluyorum bari gece uyuyayim biraz gunduz öyle 2 saat uyudugu yok yarim saat en fazla 1 oz yuzden gecr karismiyorum süt sagmiş ve uyumamişsam 11 de uyuyana 1 de onu verip biberonla uyuyorum o uyanana kadar 4 te alisik artik uyaniyo kendiliginden bu arada kilo alimida 92 gunluk kiyagetiyle 7 kilo boyuda 65 cm baş cevreside 43 sizlerin nasil acaba kilosu iyi bence kayinvalidemler gelismemiş diyolar ama bebegimin boyu uzun bence ondan gostermiyo kilosunu sizlerin fikirleri nedir kizlar
Evet canım, uyku tulumu giydiriyorum. Battaniye gece hiç örtmüyoruz tulum var, gündüz de tulum giydirmeyip battaniye örtüyorum gözümüzün önünde olduğu için - zaten çok kısa uyuyor gündüzleriUyku tulumu mu giydiriyorsun nasıl örtüyorsun üzerini
E devlet e isliyorlar canim enabizdan girip cocuklarim kisminda persentil degerlerinde olmasi gerek sanirim.
Evet canım, uyku tulumu giydiriyorum. Battaniye gece hiç örtmüyoruz tulum var, gündüz de tulum giydirmeyip battaniye örtüyorum gözümüzün önünde olduğu için - zaten çok kısa uyuyor gündüzleri
Bu erkekler anca alttan al diyip duruyo benim kaynannada kocasıyla bende inan hergun yatakta agliyom artık canıma tak etti çok bilmiş yapmacık fena ne ararsan var eşime diyorum hiç umursamiyo onları aksine dahada şimartiyo içime ata ata artık beyin kanaması gecircem diye korkuyom konuşacağım kimse yok hep evdeyjm bunlara hizmet ediyorum annemi arasam konuşup dertlesjm diyom hiç umursamjyo evlâdı değilimde sanki dusmaniyim. Napcagimi hiç bilmiyorum dua edin kızlar benim kendimi o kadar yalniz zorda hissediyorumkiEşime anlattım durumu, takıntılı işte alttan al diyorBen zaten hep alttan alırım, benim duygularımın ne önemi var ki yeter ki annesinin gönlü olsun
Bu erkekler anca alttan al diyip duruyo benim kaynannada kocasıyla bende inan hergun yatakta agliyom artık canıma tak etti çok bilmiş yapmacık fena ne ararsan var eşime diyorum hiç umursamiyo onları aksine dahada şimartiyo içime ata ata artık beyin kanaması gecircem diye korkuyom konuşacağım kimse yok hep evdeyjm bunlara hizmet ediyorum annemi arasam konuşup dertlesjm diyom hiç umursamjyo evlâdı değilimde sanki dusmaniyim. Napcagimi hiç bilmiyorum dua edin kızlar benim kendimi o kadar yalniz zorda hissediyorumki
Canım karı koca reziller kendimi ezdirmiyorum yüz vermiyorum ama iki yüzlü kadın allaha havale ediyorum onuHakkını savunma yöntemi bulacaksın.
Öyle bağıra çağıra değil. Onların taktikleri ile. Sakince... Ama kendini ezdirmeden.
Canım karı koca reziller kendimi ezdirmiyorum yüz vermiyorum ama iki yüzlü kadın allaha havale ediyorum onu
UyuyoÇocuğumun 7-8 saat uyuduğunu hayal edemedim şu ansen diyince bir denedim de ciks olmadı
Kızlar felaket bir aksamdi kziim 2saat hic durmadan agladi bacaklarini ice dogru ceke çeke. Gaz cikartamadi en son karnina sicak bir seyler koyduk zorla memeyi verdim de uyuyakaldi aglaya aglaya. Yavrum hala icini çekiyor nasil geçecek bu gece bilmiyorum. Stresim geçmesin bide diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Yarin doktor kontrolü var dışarı resmen kar kış kıyamet. Ust üste geldi. Cok çaresiz hissediyorum kendimi
Kızlar felaket bir aksamdi kziim 2saat hic durmadan agladi bacaklarini ice dogru ceke çeke. Gaz cikartamadi en son karnina sicak bir seyler koyduk zorla memeyi verdim de uyuyakaldi aglaya aglaya. Yavrum hala icini çekiyor nasil geçecek bu gece bilmiyorum. Stresim geçmesin bide diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Yarin doktor kontrolü var dışarı resmen kar kış kıyamet. Ust üste geldi. Cok çaresiz hissediyorum kendimi
Uyuyoama 2-3 yaslarında
Sunun surasında 2-3 yaşa ne kaldı
İyi geceler kızlar bayağıdır yazamadım dönen bebişler var mı?
Evet kuzum inaniyorum. Bugun 10dakika markete gittik ve en az 10 kisi ay ne kadar tatli dedi kangurudaki bebege. Annem oku bol bol dedi okuduk hem nazar hemde usuttum yavrumu sanirim sicagi gorunce uyuducanım ya nazara ınanıyo msn?
Bebeğini bu aralar yabancı bırılerı gördü mü?
Bol bol okusannegatıf enerji cocukları cok çabuk etkılıyo inş korktugun gibi olmasn huzurluca uyusun yavrum
Kuzum benim gitmem gerek hastaneye. Ve alerji olacak bir sey yemedim alerjiden oldugunu da düşünmüyorum keyfi yerindeydi cunki ve disari.ciktik bugun usuttugunu düşünüyorum. Sıcağı görünce uyudu. Sicak havlu koydum karninaCanım çok çok geçmiş olsun. Hava şartlarından dolayı ben de kontrolü iptal ettim ancak senin durumun elzem.
Son 3 günde yediğin şeyleri yazma fırsatın oldu mu? Muhtemelen alerji ağrısı o, gaz ağrısından daha şiddetli oluyor çünkü.
Çaresiz hissedecek bir şey yok. Ben de kendimi bebeğim hastalandığında çok suçladım ama elimizden gelen tek şey moralimizi stabil tutup onlara ruhen iyi gelmek.
Offf her gün her gün çok zor gerçekten bu kadarı da fazla. Hizmet etme sen de küçük bebeğin var senin. Bir bahaneyle odana kapan sık sık kendileri yiyip içsinler içeride. Hayret yahuBu erkekler anca alttan al diyip duruyo benim kaynannada kocasıyla bende inan hergun yatakta agliyom artık canıma tak etti çok bilmiş yapmacık fena ne ararsan var eşime diyorum hiç umursamiyo onları aksine dahada şimartiyo içime ata ata artık beyin kanaması gecircem diye korkuyom konuşacağım kimse yok hep evdeyjm bunlara hizmet ediyorum annemi arasam konuşup dertlesjm diyom hiç umursamjyo evlâdı değilimde sanki dusmaniyim. Napcagimi hiç bilmiyorum dua edin kızlar benim kendimi o kadar yalniz zorda hissediyorumki
Canım içim ezildi okurken. Ne derdi varsa kuzucuğun. Ben sebepsiz ağladığında karnı toksa altı temizse komple soyup bakıyorum bir yerine saç dolanır veya etiket batar vs diye. Bazen de sırf uyku huysuzluğundan ağlıyorlar. Canım benim ağlamasın bebekler hep gülsün.Kızlar felaket bir aksamdi kziim 2saat hic durmadan agladi bacaklarini ice dogru ceke çeke. Gaz cikartamadi en son karnina sicak bir seyler koyduk zorla memeyi verdim de uyuyakaldi aglaya aglaya. Yavrum hala icini çekiyor nasil geçecek bu gece bilmiyorum. Stresim geçmesin bide diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Yarin doktor kontrolü var dışarı resmen kar kış kıyamet. Ust üste geldi. Cok çaresiz hissediyorum kendimi
Benimki dönmeye uğraşıyor. Henüz dönemedi ama.İyi geceler kızlar bayağıdır yazamadım dönen bebişler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?