2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ben de kundağı bıraktım 3 aya yaklaşınca, riskli olduğu için. Hayatta uyumaz kundaksız diyordum, zorlansak da uyuyor bir şekilde
Hiç kundak yapmadım bırak kundağı kollarını örtsem basıyor yargarayı.
Sabahtan akşama kadar mesai ben de baba gelince o bakıyor ama benim bebe bence bana hayran babadayken bana bakıyor gülücük atıyor, o da ben bakamıyor muyum hep seninle ilgili diyor ben de yok yok öyle bişey yok diyorum yoksa akşam da bana kalacak
Ben geçen ay menenjitleri sormayı unuttuğum için bu aya kaldı doktor böyle diyor. Hemşire iki menenjit ağır gelir diyor kafam karıştı hangisi hangi ayda olacak
Bana doktorumuz ikisini de yaptır demişti. Bursa ya gittiğim de oradaki sağlık ocağındaki ebe bence bir tanesi yeterli diğeri gereksiz ateş yapıyor. Dönünce buradakine sordum doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın dedi.

Maşallah Elizan Umay'a ben benimkini bunun içine bir türlü sokamadım. Puseti istiyor beni görmesi gerekiyor, sürekli konuşmamı istiyor illa, kendi de mırıl mırıl bişeyler söylüyor, yüzüme bakıp gülüyor, onun içinde oyuncaklarla oynuyor. Biz pusetciyiz o halıda öyle boş boş duruyor odasında

Onlar da var, ama üstüne bilimum pilav, makarna, tatlı, pestil de var :/ yemek hazırlamak zor geldiği için bisküvi filan yiyorum paso

Bir de miktarları da arttıysa haliyle...
Sağlığım için çok keskin bir diyet yapmak zorunda kaldığım için söylüyorum ama emzirme döneminde çok zor olsa da yapılabilir. Ki ben hiç bir şey yiyemedim.
İki yumurta, yeşillik, peynir, biraz ekmek, tatlı ihtiyacı oluyor ama onu da mümkün olduğunca sütlü az şekerli tatlı ile bemce en azından yeni kiloların gelmesine engel olabilirsiniz. :)

Hadi inşallah devamı gelir :)
Hiç kundak yapmadım bırak kundağı kollarını örtsem basıyor yargarayı.
Bence o alıştırma ile ilgili de olabilir.

Aklımda idin bugün. Çok sevindim iyi bir doktorla karşılaşmana, çocuğu da anneyi de yormaz.
İnşallah geçici kısa süreli bir durumdur.

İnşallah canım tek duam o Bende ne zaman görüp yazacak diye sana bakindim Özellikle diyet yapmak istiyorum dedim kakayi oyle gormek beni cok rahatsiz ediyor üzülüyorum dedim. Cok iyi anliyorum ama isleri sarpa sarariz kendi basina ilerleme sonuclari bir alalim. Beslenmene aynen devam et dedi. Lütfen bir daha kan ve mukus olmasın kakada

Amin inşallah biz bugün pek hareketliydik. Diş derdiyle telefonu bile elime alamadım.

Kızlar çok sinirliyim... bugün benim doğum günüm. Eşim öğlen çıktı gitti, gezmeye. Ben bekliyorum, akşama doğru gelecek, yemek söyleriz dışardan, bana hediye getirir vesaire. Ama adam ortada yok. Artık saat 8 oldu aradım, yoldayım geliyorum diyor, dedim bugün doğum günüm, aaaa diyor. Unutmuşşşş!!! Ben gerçekten çok hatalı bir evlilik yaptım, kızım olmasa çoook pişmanım. O kadar sinirliyimki anlatamam

Haklısın kızmakta canım. Ben olsam ben de kızarım. Ben de aynı durumdayım eşimle sorunlarımız var malesef. İçimde sevgi bırakmadı benim.

Ne diyim bilemedim canim. Genelde unutuyorlar erkekler ama senin ağır sorunların var eşinle anladığım kadarıyla

Canım belki unutmadı da süpriz yapacak ondan mı öyle dedi acaba ?

Başka sorunların olmasa doğum günü sebebiyle yanlış evlilik yaptım demezsin diye düşünüyorum.

Reactions: The
Başka sorunların olmasa doğum günü sebebiyle yanlış evlilik yaptım demezsin diye düşünüyorum.
Evet, doğru diyorsun, zaten memnun değilim, bu ve benzeri olaylar üstüne tuz biber ekiyor. Ben ona ve ailesine özel günlerinde hep güzel şeyler yaptım, ama kocam ve ailesi bana o özeni göstermediler

Hemşire kafamı karıştırdı ya. Devletin aşı takvimi ve menenjitler ne zaman yapılıyor bakıp bi tablo çıkarıcam. Olayı çözünce yazarım size de
Benim kızda nadiren duruyor ya. Sürekli kucka istiyor ya da oyuncaklardan tutup deviriyor, altında kalıp boğuşuyor halıyla
Canım ne zaman çıkıyor kan sonucunuz, durum ne ?

Evet, doğru diyorsun, zaten memnun değilim, bu ve benzeri olaylar üstüne tuz biber ekiyor. Ben ona ve ailesine özel günlerinde hep güzel şeyler yaptım, ama kocam ve ailesi bana o özeni göstermediler

Yapmayana yapmayacaksın.
Karşılığını beklediğini de yapmayacaksın.
İçinden geliyorsa özenle kutlarsın, bir yaparsın iki yaparsın ama üçüncü de ne oluyor deyince bırakırsın.
Bence doğum gününden ziyade gerçek sorunlarınızın üzerinden bir çözüme gitmenizi öneririm.

2 gune cikar dedi kuzum saatte bir bakıyorum daha yok

Kız allah seni 7 senelik evliyim bir kez doğum günümü hatırlayip kutlamamış. Adam korkudan eve gelmez şimdi kara kara dusunuyordur ben simdi ne halt yicem diye

Bizim çözümümüz boşanma, zira kocam zırnık değişmeyen bir insan (tüm insanlar gibi). Ama şimdi kızımız var, ve ben kızımın babasındab ayrı büyümesini istemiyorum. Zaten babası da manyak, boşanmaya kalksam kızımı kaçırır, kendi de diyor
izim

Oha nasıl bir insanmış o ya allh ardımcın olsun canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…