Bakalım 1 haftaya bizimkide olurCanım döner bence seninki de bu gün yarın. Benim kızda birden dönmeye başladı şaşırdık. Yan geliyor geri sırt üstü dönüyordu ama yüz üstü birden oldu.
Uyuturken kundak yapıyorum.
Hava soğuk olunca açıkçası gevşetmiyorum kundağını. ama dönmeye başlayınca haklısın. Kızım reflü yatağında yatıyor bir de. Büyüyünce içinde hapsolmuş gibi kalıyor es kaza gece dönmeyi öğrense dönemez de
Bu arada 3.aydan berş bir kaç kez yarım dönüşü oldu.
Hiç kundak yapmadım bırak kundağı kollarını örtsem basıyor yargarayı.Ben de kundağı bıraktım 3 aya yaklaşınca, riskli olduğu için. Hayatta uyumaz kundaksız diyordum, zorlansak da uyuyor bir şekilde
Sabahtan akşama kadar mesai ben de baba gelince o bakıyor ama benim bebe bence bana hayranBen eşime bırakıp tuvalete bile gidemiyorum, durmuyormuş bebek. Bütün gün evde takıldı da bakmadı bebişe. Yemek yaparken bile anakıcapına koyup mutfağa yanıma aldım. Böyle değildi daha da beter oldu benimki.
Bana doktorumuz ikisini de yaptır demişti. Bursa ya gittiğim de oradaki sağlık ocağındaki ebe bence bir tanesi yeterli diğeri gereksiz ateş yapıyor. Dönünce buradakine sordum doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın dedi.Ben geçen ay menenjitleri sormayı unuttuğum için bu aya kaldı doktor böyle diyor. Hemşire iki menenjit ağır gelir diyor kafam karıştı hangisi hangi ayda olacak
Maşallah Elizan Umay'aValla canım ya. Bi büyüseydü şu çocuklar. Ateşi yok benim kızın ama çok huysuz, on dakikada bir uyuyor. Sabah 7.30da uyandı, bu saate kadar 1.5 saat zor uyudu. Yine zor uyuttum uzun uyur inşallah. Dönmeyi keşfetti şimdi de, sürekli dönmek istiyor. Döndükçe keyifleniyor gülüyor
Onlar da var, ama üstüne bilimum pilav, makarna, tatlı, pestil de var :/ yemek hazırlamak zor geldiği için bisküvi filan yiyorum paso
Ay inşallah umudum o yönde ya
Kız valla bende kendi kocama gıcığım yadün diyor ki artık az oynayacağım bilgisayarı, biraz oturup kalkacağım, senle vakit geçiririz diyor. Zahmet olacak ama hadi İnşallah dedim. Bakalım kaç gün sürecek benim cinnet bardağı doluyor, taşmak üzere. Denk gelmez inşallah
Valla saldım artık bende. Evi pislik mi götürüyor, yemek mi gecikmiş hiç umrumda değil. Çocuk uyudukça bende oturup kendime vakit ayırıyorum. O da farkında niye yemek gecikti, niye ortalık dağınık demiyor. Sofra falan toplamaya başladı sübhanallah bi şaşırdım
Bence o alıştırma ile ilgili de olabilir.Hiç kundak yapmadım bırak kundağı kollarını örtsem basıyor yargarayı.
Kızlar selam, şimdi kan vermek icin bekliyoruz. Alerjiye bakilacak. Alerji doktoru cok iyi biri cikti şansıma aşırı ilgiliydi. Butun çektiğim fotoğrafları ve notları gösterdim. Kakada kan devam etmedigi icin kesinlikle diyet yapmıyoruz annesi dedi. Huzursuzluğu sürekli olmadığı için 4.aya kadar beklemeyi önerdi. 3gun kurali varmis alerjide 3gunden sonra devam etmiyorsa döküntüler ve kanama tolere edebildi diyolarmis. Ama yinede kandan bakalim.alerjiye dedi. Tekrar kan görürsek kakada yine gel diyet ve cilt testi icin plan.yapalim dedi. Bizden haberler boyle. Kanda alerji cikmaz inşallah. Cikmayanlar tolere edilebilir ve gecici oluyormus varsa bile. Ama cikanlar daha uzun sure kalici. Dua edin bizim icin
İnşallah canım tek duam oBir de miktarları da arttıysa haliyle...
Sağlığım için çok keskin bir diyet yapmak zorunda kaldığım için söylüyorum ama emzirme döneminde çok zor olsa da yapılabilir. Ki ben hiç bir şey yiyemedim.
İki yumurta, yeşillik, peynir, biraz ekmek, tatlı ihtiyacı oluyor ama onu da mümkün olduğunca sütlü az şekerli tatlı ile bemce en azından yeni kiloların gelmesine engel olabilirsiniz. :)
Hadi inşallah devamı gelir :)
Bence o alıştırma ile ilgili de olabilir.
Aklımda idin bugün. Çok sevindim iyi bir doktorla karşılaşmana, çocuğu da anneyi de yormaz.
İnşallah geçici kısa süreli bir durumdur.
İnşallah canım tek duam oBende ne zaman görüp yazacak diye sana bakindim Özellikle diyet yapmak istiyorum dedim kakayi oyle gormek beni cok rahatsiz ediyor üzülüyorum dedim. Cok iyi anliyorum ama isleri sarpa sarariz kendi basina ilerleme sonuclari bir alalim. Beslenmene aynen devam et dedi. Lütfen bir daha kan ve mukus olmasın kakada
Haklısın kızmakta canım. Ben olsam ben de kızarım. Ben de aynı durumdayım eşimle sorunlarımız var malesef. İçimde sevgi bırakmadı benim.Kızlar çok sinirliyim... bugün benim doğum günüm. Eşim öğlen çıktı gitti, gezmeye. Ben bekliyorum, akşama doğru gelecek, yemek söyleriz dışardan, bana hediye getirir vesaire. Ama adam ortada yok. Artık saat 8 oldu aradım, yoldayım geliyorum diyor, dedim bugün doğum günüm, aaaa diyor. Unutmuşşşş!!! Ben gerçekten çok hatalı bir evlilik yaptım, kızım olmasa çoook pişmanım. O kadar sinirliyimki anlatamam
Ne diyim bilemedim canim. Genelde unutuyorlar erkekler ama senin ağır sorunların var eşinle anladığım kadarıylaKızlar çok sinirliyim... bugün benim doğum günüm. Eşim öğlen çıktı gitti, gezmeye. Ben bekliyorum, akşama doğru gelecek, yemek söyleriz dışardan, bana hediye getirir vesaire. Ama adam ortada yok. Artık saat 8 oldu aradım, yoldayım geliyorum diyor, dedim bugün doğum günüm, aaaa diyor. Unutmuşşşş!!! Ben gerçekten çok hatalı bir evlilik yaptım, kızım olmasa çoook pişmanım. O kadar sinirliyimki anlatamam
Canım belki unutmadı da süpriz yapacak ondan mı öyle dedi acaba ?Kızlar çok sinirliyim... bugün benim doğum günüm. Eşim öğlen çıktı gitti, gezmeye. Ben bekliyorum, akşama doğru gelecek, yemek söyleriz dışardan, bana hediye getirir vesaire. Ama adam ortada yok. Artık saat 8 oldu aradım, yoldayım geliyorum diyor, dedim bugün doğum günüm, aaaa diyor. Unutmuşşşş!!! Ben gerçekten çok hatalı bir evlilik yaptım, kızım olmasa çoook pişmanım. O kadar sinirliyimki anlatamam
Kızlar çok sinirliyim... bugün benim doğum günüm. Eşim öğlen çıktı gitti, gezmeye. Ben bekliyorum, akşama doğru gelecek, yemek söyleriz dışardan, bana hediye getirir vesaire. Ama adam ortada yok. Artık saat 8 oldu aradım, yoldayım geliyorum diyor, dedim bugün doğum günüm, aaaa diyor. Unutmuşşşş!!! Ben gerçekten çok hatalı bir evlilik yaptım, kızım olmasa çoook pişmanım. O kadar sinirliyimki anlatamam
Yok canım, bu saate kalmazdı sürpriz olsaydı, kız uyuyor çünkü saat 9daCanım belki unutmadı da süpriz yapacak ondan mı öyle dedi acaba ?
Evet, doğru diyorsun, zaten memnun değilim, bu ve benzeri olaylar üstüne tuz biber ekiyor. Ben ona ve ailesine özel günlerinde hep güzel şeyler yaptım, ama kocam ve ailesi bana o özeni göstermedilerBaşka sorunların olmasa doğum günü sebebiyle yanlış evlilik yaptım demezsin diye düşünüyorum.
Hemşire kafamı karıştırdı ya. Devletin aşı takvimi ve menenjitler ne zaman yapılıyor bakıp bi tablo çıkarıcam. Olayı çözünce yazarım size deHiç kundak yapmadım bırak kundağı kollarını örtsem basıyor yargarayı.
Sabahtan akşama kadar mesai ben de baba gelince o bakıyor ama benim bebe bence bana hayranbabadayken bana bakıyor gülücük atıyor, o da ben bakamıyor muyum hep seninle ilgili diyor ben de yok yok öyle bişey yok diyorum yoksa akşam da bana kalacak
Bana doktorumuz ikisini de yaptır demişti. Bursa ya gittiğim de oradaki sağlık ocağındaki ebe bence bir tanesi yeterli diğeri gereksiz ateş yapıyor. Dönünce buradakine sordum doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın dedi.
Benim kızda nadiren duruyor ya. Sürekli kucka istiyor ya da oyuncaklardan tutup deviriyor, altında kalıp boğuşuyor halıylaMaşallah Elizan Umay'aben benimkini bunun içine bir türlü sokamadım. Puseti istiyor beni görmesi gerekiyor, sürekli konuşmamı istiyor illa, kendi de mırıl mırıl bişeyler söylüyor, yüzüme bakıp gülüyor, onun içinde oyuncaklarla oynuyor. Biz pusetciyiz o halıda öyle boş boş duruyor odasında
Canım ne zaman çıkıyor kan sonucunuz, durum ne ?İnşallah canım tek duam oBende ne zaman görüp yazacak diye sana bakindim Özellikle diyet yapmak istiyorum dedim kakayi oyle gormek beni cok rahatsiz ediyor üzülüyorum dedim. Cok iyi anliyorum ama isleri sarpa sarariz kendi basina ilerleme sonuclari bir alalim. Beslenmene aynen devam et dedi. Lütfen bir daha kan ve mukus olmasın kakada
Evet, doğru diyorsun, zaten memnun değilim, bu ve benzeri olaylar üstüne tuz biber ekiyor. Ben ona ve ailesine özel günlerinde hep güzel şeyler yaptım, ama kocam ve ailesi bana o özeni göstermediler
2 gune cikar dedi kuzum saatte bir bakıyorum daha yokHemşire kafamı karıştırdı ya. Devletin aşı takvimi ve menenjitler ne zaman yapılıyor bakıp bi tablo çıkarıcam. Olayı çözünce yazarım size de
Benim kızda nadiren duruyor ya. Sürekli kucka istiyor ya da oyuncaklardan tutup deviriyor, altında kalıp boğuşuyor halıyla
Canım ne zaman çıkıyor kan sonucunuz, durum ne ?
Kız allah seniKızlar çok sinirliyim... bugün benim doğum günüm. Eşim öğlen çıktı gitti, gezmeye. Ben bekliyorum, akşama doğru gelecek, yemek söyleriz dışardan, bana hediye getirir vesaire. Ama adam ortada yok. Artık saat 8 oldu aradım, yoldayım geliyorum diyor, dedim bugün doğum günüm, aaaa diyor. Unutmuşşşş!!! Ben gerçekten çok hatalı bir evlilik yaptım, kızım olmasa çoook pişmanım. O kadar sinirliyimki anlatamam
izimYapmayana yapmayacaksın.
Karşılığını beklediğini de yapmayacaksın.
İçinden geliyorsa özenle kutlarsın, bir yaparsın iki yaparsın ama üçüncü de ne oluyor deyince bırakırsın.
Bence doğum gününden ziyade gerçek sorunlarınızın üzerinden bir çözüme gitmenizi öneririm.
Of of valla bende bu kaynana belasindan dolayı kocamdan soğudum nursuz kadınHaklısın kızmakta canım. Ben olsam ben de kızarım. Ben de aynı durumdayım eşimle sorunlarımız var malesef. İçimde sevgi bırakmadı benim.
Oha nasıl bir insanmış o ya allh ardımcın olsun canim yaBizim çözümümüz boşanma, zira kocam zırnık değişmeyen bir insan (tüm insanlar gibi). Ama şimdi kızımız var, ve ben kızımın babasındab ayrı büyümesini istemiyorum. Zaten babası da manyak, boşanmaya kalksam kızımı kaçırır, kendi de diyor
izim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?