2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sorununuz ne mesela?
Sorunumuz kocamın bencil, uyumsuz, sinirli olması. En güzel anların bile içine edebilmesi, sürekli bağırıp çağırması. Sinirlenince kendinden geçiyor, ve hep sinirli. Sadece kendini düşünmesi, egosunun şişkinliği.
Bu karakter özelliklerinin üstüne bir de çalışmaması. Büyük işler yapacağına dair sürekli bi hayaller içinde olması, kendini dev aynasında görmesi, ama eve bir ekmek bile getirememesi.
Kısacası maddi manevi bana yük olması, hayat enerjimi çekmesi

Benim sıpanın da ateşi var. 37.7yi görüyor, üstünü hafifletince düşüyor. Henüz calpol vermedim, üstünü hafiflettim yine uykuya daldı. Nöbet tutuyorum başında, babası da fosur fosur uyuyor sonra gündüz on dakika kucağında tutsun kollarım ağrıdı ya diye geri getiriyor

Ben öyle bir şey için kavga çıkarsam mümkün değil almazdı
Bende diyorum ya insan bi çiçek alır, bi sürpriz yapar. Diyor ki çiçek solacak yemek ısmarlıyım onu ye. Ya hep yiyoruz benim ruhum aç diyorum, para vereyim kendin al çiçeği diyor. Umutsuz vaka resmen valla bazen boğazını sıkasım geliyor ya

Sen olsan bozulmaz mısın canım

Geçen doğum günümü unuttu. Hamile idim. Aşırı kafasının yoğun olduğu bir zamandı büyün gün asla aklına gelmedi, kız kardeşim söyledi. Kavga çıkarmadım ama bir şekilde telafi etti. Kavga çıkarsam asla kutlamazdı ama biliyorum.

Benimkinin kutlama anlayışı da o, yemek yemek. Ay bebek haberini verirken bir çiçek almış içine saklamıştım. O dönem evde çalışıyordu. Sigara içtiği yere çiçeği koydum odaya geçtim. Haberi görmemiş bile. Mutfaktan sesi geliyor benle dalga geçiyor, ben almadım diye kendine çiçek mi aldın şöyle böyle... İçeri bir girdi iyi bi bak ya bu mu tepkin diye ağlıyorum. Sonra bi baktı emzik. Ayy ikimiz sarıla sarıla ağlamıştık. O zaman hatasını dalga ile söyleyen adam hala çiçek almadı.

Geçmiş olsun niye yükseliyor ki ateşi ben gece uykusuna geçmeden calpol vermiştim. Diş ağrısından ne yaptığını bilemedi. Ateşi yoktu ama.
Şimdi kalktı 1,5 saattir oturuyoruz. İnliyor bi taraftan da uykusu çok. Onların kolu kolda bizimki ne emzir kolunda, gezdir kolunda, uyut kolunda...

Çok özür dilerim ama neden çalışmıyor. Şimdi bebek var nasıl geçimi sağlayacaksınız? Bebek olmadan önce de böyle miydi karakteri neden demeden geçemiyorum.

Çok özür dilerim ama neden çalışmıyor. Şimdi bebek var nasıl geçimi sağlayacaksınız? Bebek olmadan önce de böyle miydi karakteri neden demeden geçemiyorum.
Ben çalışıyorum canım, eve her şeye ben bakıyorum. Ailesinin durumu eskiden çok iyiymiş, onlara güvenip bir kariyer vesaire yapmamış, şimdi de iş beğenmez, layık olduğu yerin çok üst olduğunu, ama o yerlere de tecrübesi ve çevresi olmadığı için onu almayacaklarını söylüyor. Böyle böyle derken yıllar geçiyor... bizim zaten yaşımız var bayağı. Benim hatam bunları baştan görmeme rağmen ilişkiyi devam ettirmek. Hep düzelicek umudu vardı içimde, benim salaklığım, kimse düzelmiyor, kimse değişmiyor

Vala bak eskiden olsa çok bulaştırdım ama artık yapmıyorum stres olduğum çok doğru ama çok yoruluyorum akşama kadar oturamıyorum gece ayrı uyuyamıyorum kardeşim yapıyordu zaten sagolsuj gunduz çok yardımcı oluyor du bana öyle iyi olur çok dinleniyorum hep yapıyor işte normalde de kaynim çaya yardım eder sofraya birseye ama o asla bana bi kere el atmaz evde olsa da hep koltukta yatar akşama kadar ve sonra yorgunum der sinir krizi geçiriyorum öyle oladar haklılar bu güne kadar hangi konu olursa olsun o hep haklıydı ve ben asla haklı olmadım o yüzden nişanliligimizdan bu yana o hem muhteşem bey
Kız bende makarna ekmek çok severim, çok güzel oluyor bulgur pilavı ekmekte tvsiye ederim, o da güzel
Evet Vala çok güzel oluyor ama bingilarimda harikalar

Aşıdan yükselmiştir kuzuum. Erkeklerin hepsi ayni

Zor.
Umarım hayatınız kolaylaşır.
Diyecek çok şey var ama bir taraftan da hiç yok.

bir_fincan_kahve üzülmüyorum ben ya. Öyle yakınırım falan ama yemek beni de daha çok mutlu eder. Baklava, sevdiğim yerden alacağı yaş pasta filan :) 13 yıldır beraberiz biz birlikte büyüdük o açıdan bir çok açıdan birbirimize garip gelmemeye başladık sanırım bir de isteme günü kocaman bir çiçek yaptırmıştı bu niye bu kadar büyük ya demiştim kapıda bir daha almayacağım ya ondan büyük oldu bir daha almam çiçek diye dalga geçti. Sonrasında da iki kez daha aldı başka da yok. :)

Ben de evlendikten sonra birkaç defa çiçek gördüm. Evlilik yıl dönümü, birkaç doğum günü ve oğlanın doğumu işte. Benimki genelde işten gelirken bimde canlı çiçek falan varsa ondan alıyor kaktüs, Aloe Vera vs ben de açıkçası ölmüş çiçeği çok sevmem ya. Atiyorum birkaç güne.

Kızlar sayfamızın yeni adı dert köşesi ya iyiki varsiniz bunları bi başkasıyla konuşmak yerine burda konuşmak o kadar insana iyi geliyorki . Ben ilk evlendiğimde rahat 4 senesi kavga gürültü neler etmedilerki bana eşim bildiğin ailesi için ölüyo onlar ne derse onu yapıyordu beni zerre kadar adam yerine koymuyordu herkesin yanında aşağalamadimi ailesinin doldurusunA çok geliyordu hiç beni sevmiuolaedi daha doğrusu avuclarina almak istiyorlardi benim yaşım hem küçük hemde saygıda kusur etmek istemiyordum ailemize az çok anlattım size . Bir gün öyle bir kavga olduki bütün ailesinin yanında ama inanirmisiniz zerrre kadar suçum yok benim çocuğum 2.5 yaşındaydı daha konuşmuyordu çok ağlardı bunlarda sabredemezdi bana laf söyler dururdu ama zaten bakan ilgilenen Bendim bana demeselermi bu çocuğu arada dovucen artık orda şartel attı onlar benle bir güzel tartıştı eşim tabi gene onların tarafında ben tek başıma artık yeter dedim ailemi arayın ben bosanicsm gelip beni alsınlar . Diğerleri nasıl mutlu eşim çok korktu annem hemen aradı sizin derdiniz ne ya kızla .kavga edip duruyorsunuz neyse çok şey söylemiş eşim gerçekten bosancagimi anlayinca izaya geldi . Neymi oldu derseniz o gün neymi oldu onların hepsinin gerçek yüzünü öğrendi oturdu yanıma ona ailesinin benim için neler söylegini anlattım neler çevirdiklerini şuan diyomya şükür yanımda onları sevmiyor aslında ama diyor sabret yok sabredecek gibi değil kesinlikle çok fena .ILK DEFA DIYORUM IYIKI O Zaman o büyük kavga oldu yoksa eşim hiç bir zaman düzelemezdi

Gercekten uzuldum yazilanlara.
Gunumuzun sorunu erkeklerin is yapmamasi hatta bir ise gidip calismamasi sanirim.

Erkeklere sorumluluk vermedigimizde, onlarin yapmasi gereken sorumluluklarini ustlendigimizde iyice hoşlarina gidiyor ve kenara cekiliyorlar.

Kizlar nacizane tavsiyem onlara sorumluluk verin ve malesefki erkekler pohpohlanmak ve guclu olduklarini duymak.istiyor.

Tabi hepsi boyle degil ama yetistirilme tarzi cok farkediyor.
Evlenmeden sorumluluk alan erkekler evlendiginde devam ettiriyor ancak digerleri malesef bu sekilde oyun, hazir para, zengin olma hayallerinden vakit kalip bir ise el atmiyor.

Bizim kedi kaktüs yemeye başlamadan önce eşimde aynı şekilde alıp geliyordu

Valla canım beni kayinpeder hanimin kölesi resmen ama oğluna gelince bana bi yardımı olmasına katlanamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…