Insallah alerji yoktur ya2 gune cikar dedi kuzum saatte bir bakıyorum daha yok
Geldimi canım supriz falan varmıYok canım, bu saate kalmazdı sürpriz olsaydı, kız uyuyor çünkü saat 9da
Yok be canım, ne sürprizi. Ben telefonda papara kaydım diye, gelirken çiçek ve pasta almış. Onları da apartmanın kapıcısına vericem, dokunmadım bileGeldimi canım supriz falan varmı
Bizim çözümümüz boşanma, zira kocam zırnık değişmeyen bir insan (tüm insanlar gibi). Ama şimdi kızımız var, ve ben kızımın babasındab ayrı büyümesini istemiyorum. Zaten babası da manyak, boşanmaya kalksam kızımı kaçırır, kendi de diyor
izim
Yok be canım, ne sürprizi. Ben telefonda papara kaydım diye, gelirken çiçek ve pasta almış. Onları da apartmanın kapıcısına vericem, dokunmadım bile
Ben de 4. Ay kontrolüne başka bir doktora gideceğim birde ona danışayım ne diyecek yazarım canımHemşire kafamı karıştırdı ya. Devletin aşı takvimi ve menenjitler ne zaman yapılıyor bakıp bi tablo çıkarıcam. Olayı çözünce yazarım size de
Benim kızda nadiren duruyor ya. Sürekli kucka istiyor ya da oyuncaklardan tutup deviriyor, altında kalıp boğuşuyor halıyla
Canım ne zaman çıkıyor kan sonucunuz, durum ne ?
Inşallah olumsuz bir şey çıkmaz da sen de bebiş de rahatlar. Bu 2 gün için bir şey dediler mi? Ne yapıp ne yapmaman lazımmış?2 gune cikar dedi kuzum saatte bir bakıyorum daha yok
Ay ne kadar zor işin. Doğum gününü unutması aslında çokta sorun değil. Bazen insan unutabilir günü karıştırır ne bileyim ama bu dereceyse dediğin gibi her türlü sıkıntılı. Bir ömür kızının hatrına katlanmak zorunda kalacaksın, boşansan bile arada evlat var. Ne diyeyim senin gibi daha niceleri var, Allah yardımcınız olsun. Kızın ileride inşallah böyle sıkıntılı şeyler yaşamasın inşallahBizim çözümümüz boşanma, zira kocam zırnık değişmeyen bir insan (tüm insanlar gibi). Ama şimdi kızımız var, ve ben kızımın babasındab ayrı büyümesini istemiyorum. Zaten babası da manyak, boşanmaya kalksam kızımı kaçırır, kendi de diyor
izim
Senin kocan da az değil. Elbet nursuz kadın gidecek kalacaksınız baş başa burnundan getir sen de çıkar acısını.Of of valla bende bu kaynana belasindan dolayı kocamdan soğudum nursuz kadın
Kız öyle yapma en azından almış valla benimki onu bile yapmiyo adama yalvardım doğumda çiçek al gel diye o zman bile almadiYok be canım, ne sürprizi. Ben telefonda papara kaydım diye, gelirken çiçek ve pasta almış. Onları da apartmanın kapıcısına vericem, dokunmadım bile
Valla benimki hemen boşardı.. Ben onun burnundan getiririmSenin kocan da az değil. Elbet nursuz kadın gidecek kalacaksınız baş başa burnundan getir sen de çıkar acısını.
Burada yazdıklarımızı kocalarımız okusa ne tepki verirlerdi acaba
İnşallah kuzum inşallah yaInsallah alerji yoktur ya
Hic bir sey dedi kuzu. Aynen devam rutini bozmak yok,kakayi takip edelim dedi. Diyet yapayim mi diye özellikle sordum hayir dedi napiyosan aynen devam et dedi.Inşallah olumsuz bir şey çıkmaz da sen de bebiş de rahatlar. Bu 2 gün için bir şey dediler mi? Ne yapıp ne yapmaman lazımmış?
Bende hic bir şekilde kilo veremiyorum canim ya ne yapcaz bilmiyorum hala hamilelik kıyafeti giyiyorum doğumdan sonra 6 7 kilo verdim 76 da tkili kaldım gitti daha bi 13 kilo falan vermem lazım fit olmam içinBu arada kızlar sizde kilo durumları nasıl? Ben pek takmıyordum ama dün biraz takmaya başladım. Doğumdan geriye 5 kg kaldı. Ama benim en az 10 kg vermem lazım. Gücümü toplayıp diyet değil de sağlıklı beslenmem lazım o zaman kilolar gidiyor zaten. Mental olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi şu an. Mental olarak hazırlanırsam yaparım zaten. Hadi şimdi kış kilo çok göze batmıyor, yazın iyice belli oluyor. Kollarım bile şişti benim
Sağlıklı beslenmeden kastım şu: gereksiz ekmek makarna pirinç bulguru ve şekeri azaltmak. Beyaz et kırmızı et, sebze, salata, yoğurt ve meyve tüketimini artırmak. Bunu yapınca hem sağlıklı olunuyor hem de kilo gidiyor. Ben aç kalarak diyet yapamıyorum asla. Karnın doyacak ama sağlıklı şeylerle.
Madem seni desteklemiyor olacağı o.Valla benimki hemen boşardı.. Ben onun burnundan getiririm
Sanki biz de bulaşmaya yer arıyoruz bazen, bebekle uğraşırken stres atamıyoruz gibiKizlar merhaba okuyorum genelde bu saate bi arakdas kocasından bahsetmiş zaten hep böyleler canim hiç bekleme sana özen göstersin de hediye allsinda bilmemne benim kocam beş yılda bana iki hediye aldi o da benim zorumlakudrmus hepsi kaynanalar zaten ayrı dert benim kocaminda yine lhusa tavırları var dört gündür iki tane kız kardeşim evde gerçekten onalr sayesinde rahatladım ama kocamın mizlmizligi ve suratı yüzünden moralim çok bozuk kızlar burda diye yansıtmak istemiyorum hele bi gitsinler görecek o kız bide neden birsey olsa tamam diycem ilk gün oturuyorduk bi bez bez getururmusn dedim bebek kucağımda
Oda kardeşime beyza sen getir dedi bende n senden istiyorum dedim neyse onu kardeşim getirdi ondan sonra oda terostatini istedi beyza sen getir dedi bende kalk kendin al dedim sonra ne olcak beyza kardeşim yapsin dedi bende kendimize hizmetçi tutalım dedim tekrar çocuk oturmuş beyza koy yerine dedi bende şuraya koy dedim çocuk oturmuş sinirlendi ay tadımız kazicitiy8rsun elinden geleni yapıyorsun moralim bozulsun falan diye ben ne zmaan ondan birsey istesem bi başkasına buyur ediyor ve nefret ediyorum dört gündür bunun için surat yapiyor ve çok saçma bi neden aslında gerçekten çok sinirliyim ama kız kardeşlerim üzülsün istemiyorum velhasıl kelam çok konustum herkesin hayatı dört dörtlük değil kadinlar erkekleri çok Altan alıyor ama onlar tepemize çıkıyor hep
Ben çok yazamıyorum ama bütün yazıları elimden geldikçe okuyorum gercekten bebek bakmak hem çok güzel paha biçilemez hemde zahmetli bütün gün kucakta dogururken afedersin g t. Müz çıkıyor büyütürken belimiz eşler bunu nedense anlayamıyor enpati kuramıyorlar kadınlar bu yüzden erken çöküyor bütün sorumluluk bizdeBen eşime bırakıp tuvalete bile gidemiyorum, durmuyormuş bebek. Bütün gün evde takıldı da bakmadı bebişe. Yemek yaparken bile anakıcapına koyup mutfağa yanıma aldım. Böyle değildi daha da beter oldu benimki.
Kesinlikle katılıyorum sana. Yıprandım ya evden çalılıyor bide. Keşke işe gitse bi rahat eder kafamı dinlerdim vallaBen çok yazamıyorum ama bütün yazıları elimden geldikçe okuyorum gercekten bebek bakmak hem çok güzel paha biçilemez hemde zahmetli bütün gün kucakta dogururken afedersin g t. Müz çıkıyor büyütürken belimiz eşler bunu nedense anlayamıyor enpati kuramıyorlar kadınlar bu yüzden erken çöküyor bütün sorumluluk bizde
Kız bende makarna ekmek çok severim, çok güzel oluyorBende hic bir şekilde kilo veremiyorum canim ya ne yapcaz bilmiyorum hala hamilelik kıyafeti giyiyorum doğumdan sonra 6 7 kilo verdim 76 da tkili kaldım gitti daha bi 13 kilo falan vermem lazım fit olmam içinbende çok ekmek tuketiyirum ve süt için de yiyorum ekmeği şekeri kessem tamam mim sanki de makarnayı ekmekle yiyen bi manyaktan asla beklemem linçlemeyinn bak zevk meselesi makarna ekmek
Oyy canım ya. Hani onunla da olmuyor, onsuz da olmuyor dedikleri varya, sizin ilişkiniz öyle demekki. Ama hakkınızda hayırlısı olsun canım benim, hep birgün bitecek gözüyle de bakma. Belki böyle didişe didişe evliliğiniz bir eşik atlıyordur.Ben eşimle geçen haftalarda çok ciddi tartıştım. Stresliyim diye yazmıştım burda da. Eşim boşanmak istedi
Daha önceden de büyük tartışmalarımız olmuştu. Birinde ben evden kovmuştum onubirinde o gitti annesine geri geldi sonra.
Bi sefer yalanını yakaladım ailesine söyledim rezil ettim ohhh sefam olsunnn. Ozaman tartıştık.
Çok seviyoruz birbirimizi. O da seviyor eminim. Yıllardır da birlikteyiz. Gençliğim onunla geçti tam 15 yıl oldu birlikteliğimiz. Şuanda devam ediyoruz gene konuştuk ama ben biliyorum ki bigün kesin bitecek. Bundan eminim seve seve biz ayrılıcaz, bazen olmayınca olmuyor işte. Anlaşamıyoruz. Ay yzarken bile ağlıyorum şuanda.
Herhangi bir B planım yok, ayrılsak bile adaletli olacağına eminim ben eşimin. Sevgiyle hiçbişey yok gibi devam editoruz şuanda.
Ne diye çocuk yaptın ozaman diye düşünürseniz ondan başkasında bir bebek sahibi olmayı hayal bile edemem ki. Oğlum da tırnağına kadar babasının kopyası, birebir aynısı. Bukadar benzemeseydi iyiydi de neyseee.
. Hani şöyle yap böyle yap eşlere diye yazılıyor ya ben hiçbirini yapamam şuanda, resmen pamuk ipliğine bağlı ilişkimiz.
Hiç sesli konuşmadım bunu, ilkdefa pylaşıyorum böyle. Bi garip hissettimkimse bilmiyor bu yaşadıklarımızı sizden başka. Rabbime sığındım oğluma sarıldım. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?