2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aşkımdan da ölsem şuanda en kıymetlim değerlim Çınar ım. Onun için en doğru olanı yaparım.

Valla canım beni kayinpeder hanimin kölesi resmen ama oğluna gelince bana bi yardımı olmasına katlanamiyo
Ben şunu bilir şunu soylerim.

Eğer erkek karisina sahip cikmiyorsa o kadini ezerler.

Eşin o agirligi koyamamistir

Reactions: The
Ben şunu bilir şunu soylerim.

Eğer erkek karisina sahip cikmiyorsa o kadini ezerler.

Eşin o agirligi koyamamistir
Aynen canim aynen es değer verirse herkez verir işte zmanla aşıcak eskisine göre çok daha iyi şuan eşimin bana iyi olmasına katlanamiyolar

Aynen canim aynen es değer verirse herkez verir işte zmanla aşıcak eskisine göre çok daha iyi şuan eşimin bana iyi olmasına katlanamiyolar
Hepsi oyle canim ya. Bizde de kayinpederim karisinin pesinde hizmetcisi gibi kullaniyor adami ama ogullari karisinin dedigini yapinca kayinvalide bozuluyor

Kızlar çok pis gribim. Hiç halim yok. Gecede bebek durmadı ağlayıp durdu, uyumadı. Kafam da yerinde değildi, bir gram uyku uyuyamadım baş göz ağrısı vesaire. Bi ara o kadar sinirlendim ki bebeğime, ayağıma aldım salladım olmadı emzirdim olmadı. Ne istiyorsun oğlum dedim babası da napıyosun canım iyi misin ne anlar o falan dedi. Sabah kalktım o kadar çok ağladım ki bebeğime niye öyle davrandım diye. Çok üzgünüm hiç öyle bir anne olmak istemiyorum ama çok zorlandım. Allah'tan eşim sakinleştirdi aldı ilgilendi. Şimdi de hala kötüyüm durmuyor o da mı hastalandı acaba ya

Ben onu her gün diyorum canım ya o kadar sakin bir anne değiliz hepimiz sıkma canını. Ben de agresif bir anne olmak istemiyorum ama zaman zaman sinirlenebiliriz , bu doğal bence. İnşallah bir an önce iyileşirsin

Canim bu durumu bende yasadim bir iki defa cok fena pismanlik cokuyor insana. Kske hic sinirlenmesek allah yardimcimiz olsun.

Canım sen de bir insansın, yoruluyorsun, üzülüyorsun, kendine çok yüklenme. Bir daha sinirlendiğinde kendine bu anı hatırlat, ve sinirini şefkate çevirmenin yollarını bulmaya, kendini bebişinin yerine koymaya çalış. Eşinin destek olması çok iyi olmuş. Hani böyle lohusa depresyonuna giren insanlar oluyor ya, ben onları anlıyorum, yalnız çaresiz bırakılınca bir kadın çok zorlanır gerçekten lohusalıkta

Annelik farklı dimi . Ben oğlum için çok sabrettim
Ya aslında sabretmek gibi değil benimkisi. Hayata bakışımız değişmeye başladı. Aslında eşimin iş çevresi yüzüne onunki değişmeye başladı. Ben bu değişimi reddettiğim için temel sıkıntımız.
Aman ne bilim ya dün buraya yazınca bianda içim boşaldı, gözümün yaşını tutamıyorum bugün

Ben de öyle düşünüyorum, ben artık kızım için yaşıyorum, onun mutluluğu iyiliği neyi gerektiriyorsa yaparım
Anne olmak delice bişeymiş ben hiç böyle olacağını kestiremedim.

Kızlar benim bebeğim desteksiz uyumuyor, zaten artık ümidim yok yani. Buraya da yazdım ancak kucakta gezerek uyuyor diye. Az önce ayağımda salladım ve uyudu. Sizce alistirmali mıyım? Ayakta gezerek uyutmak mi sallayarak mi

Ben onu her gün diyorum canım ya o kadar sakin bir anne değiliz hepimiz sıkma canını. Ben de agresif bir anne olmak istemiyorum ama zaman zaman sinirlenebiliriz , bu doğal bence. İnşallah bir an önce iyileşirsin
Teşekkür ederim canım. O bana hep gülerken sinirlenmem morelimi bozdu
Canim bu durumu bende yasadim bir iki defa cok fena pismanlik cokuyor insana. Kske hic sinirlenmesek allah yardimcimiz olsun.
İlk defa oldu inşallah son olur. Sanırım benim kötü olmam onu da etkiledi, bağırış çağrış uyumadı yavrum ya.
Kesinlikle hatırlayacağım canım, bunu bi daha yaşatmak istemiyorum. Kılına zarar gelsin istemez hiç bir anne. Eşim her türlü yardım eder ama bazen o da yoruluyor işten gelince hep olmuyor ki ne yapsın. Lohusalıkta hep tektim eşim yardımcı oldu tâbi ama annesi hep sinir etti beni neyse o konulara hiç girmek istemiyorum çıkamam o çukurdan.

4.aydan once uyku egitimi olmaz diyorlar canim.
Bende sen gibi dusunerek gezerek uyutmayi tercih ettim. Ayakta alisinca sanki hep oyle gidiyor gibi.

Ayakta sallamaya alıştır canım ben 4 gündür alıştırdım. Başta kabul etmedi yıktı ortalığı. Rahatlık resmen o. Belin kaldırmaz bebe kilo alınca gezmeyi. Benimki de pusette uyuyordu.

Kuzu bence ayakta sallamak ya. Şahsen ilk oglumu hep salliyarak.uyuttum bi yerden sonra kendi istemedi zaten. Ben kasmiyorum bu uyku konularinda niyeyse Uyusunda nasil olursa olsun. Bi yerden sonra.her türlü kendi uyuyacak zaten.

4.aydan once uyku egitimi olmaz diyorlar canim.
Bende sen gibi dusunerek gezerek uyutmayi tercih ettim. Ayakta alisinca sanki hep oyle gidiyor gibi.
Canimcim 7 kg'dan fazla muhtemelen benim bebek. Allah sağlık sıhhat versin ama olmuyor yani bel mel kalmadı. Ben öyle tercih etmedim , o kendisi beni buna mecbur bıraktı ama artık gezdirmek istemiyorum çok yoruyor, sen yorulmuyor musun?
Ayakta sallamaya alıştır canım ben 4 gündür alıştırdım. Başta kabul etmedi yıktı ortalığı. Rahatlık resmen o. Belin kaldırmaz bebe kilo alınca gezmeyi. Benimki de pusette uyuyordu.
Di mi kız bence de rahatlik. Şu an ayağımda uyuyor mesela indirmedim. Hem telden kitap okuyorum hem bak internette dolanıyorum gezerken her yerim ağrıyor ayriyeten hiçbir şey de yapamıyorum.

Kuzu bence ayakta sallamak ya. Şahsen ilk oglumu hep salliyarak.uyuttum bi yerden sonra kendi istemedi zaten. Ben kasmiyorum bu uyku konularinda niyeyse Uyusunda nasil olursa olsun. Bi yerden sonra.her türlü kendi uyuyacak zaten.
Galiba ben de o moda gireceğim ya uyusun da nasıl uyursa artık. Dediğin gibi sonsuza kadar ayağımda sallayacak değilim ya alışır elbet

Evet canim yorucu oluyor. Gun icerisinde yatak odasi, sallanan ana kucagi, aktivte halisi seklinde parca parca gezdiriyorum uyku sinyali alinca kucak yuzu bana dönukken sikinti degilde etrafi incelemek isteyip yuzu disa donukken daha zor oluyor. Ama uyku vakti gelmeden eger gezdirmeye baslarsam cok yorucu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…