2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım kesin hepimiz yaşamızdır benzer anları. Ben de 1-2 kere yaşadım, artık dayanamayıp bağırdığımda bebeğin gözlerindeki korkuyu görünce kendimi yok edesim geldi, o kadar pişman olup üzüldüm ki… Böyle anlarda eşimle paylaşıyorum hemen, yanımda olmasa da telefonla konuşup sakinleştiriyor beni. Uykusuzuz, yorgunuz, belki doğru düzgün beslenmiyoruz ve hayatımızın çoğu evin içinde hep aynı şeyleri yaparak geçiyor. Sen bir de üstüne hastaymışsın, tahammülünün kalmaması çok normal.

Ben de zamanında bir kitapta bebeğinin ağlamasını duymamak için evden çıkıp dışarıda dolaşan bir kadını okumuştum. Eve geldiğinde bebek ağlamaktan artık yorulup susmuş ve uyumuş oluyordu, her uyku için ağladığında kadın böyle yapıyormuş filan. Okuduğumda “Ne cani insanlar var” demiştim ama artık demiyorum çünkü hak vermesem de hangi psikoloji ile yaptığını anlıyorum.

Şu an bel ağrılarıyla okuyorum bunu ve kesinlikle ayakta sallamak diyorum Ya bir kere denedim hiç istemedi diye bıraktım, ara ara denesem mi ben de?

Şu an bel ağrılarıyla okuyorum bunu ve kesinlikle ayakta sallamak diyorum Ya bir kere denedim hiç istemedi diye bıraktım, ara ara denesem mi ben de?
Benim de asla istemedi ilk denediğimde. İkisincisinde beş dk falan uyudu . Az önce artık resmen tüm gün uyumayinca aldım salladım 40 dk kadar uyudu, kalkmadim ben de. Hiç yoktan iyidir dedim kafam dinlendi az dene diyorum ben. Hepimiz sallandik ayakta ya , salak falan olmadık afedersin

Tabi ki ya. Ben de kitap okuyorum yani başladım nihayet Başta ben de yok olmaz falan dedim ablam deli misin sen alıştır yoksa bel filan kalmayacak dedi onun gazıyla başladım iyiki de başladım valla.
Hastayım başım ağrıyor diye oldu aslında gündüz yapmam ki pişman oldum zaten gerçekten de bütün hayatımız evle sınırlı kaldı kış diye. Bi yaz gelse de bebeleri salsak. Benimki çok sıcak sevmiyor üst üste giydiremiyorum, yazın şortla gezdirecegim inşallah.
Bence direkt başla deneme. Ben de yok öyle yapmam diyordum hatta instaya attım yapmam dediğimi yapıyorum arkadaşlarım gülmüş, daha neler neler yapacaksın diye.

Kaç dkda uyuyor canım ortalama? İlkinde hemen uyudu ikincide uyutamadim yirmi dk salladım bir de ya

Benimki bir tane bambu alıp gelmiş, iki senedir bambu aldım ya diyor bazenniye bu adamdan çocuk yaptım ki diye kendimi sorguluyorum oof of
4.ay aşılarını olduk canım o yüzden. Gece boyu mızırdandı durdu, sürekli uyandı. İlaç vermeden düştü şükür ama bende bittim uykusuzluktan
Aşıdan yükselmiştir kuzuum. Erkeklerin hepsi ayni
Aynen canım düştü şükür şuan iyi. Amaan bu erkekler varya neyse
Benim eşim avakado, mango falan alıyor ki çekirdeklerini ağaç yapacakmış, bana da o hediyesi olacakmış. O da diyor solacak şeyi napacaksın, ağaç alayım sana
Ben hep diyorum kız, bir cinnet herşeyin çözümü oluyor bazen bazen böyle çıldırmadan anlamıyorlar.

Atak haftasinin bitmesine 34 gun diyor.

35 gun atak mi olur ya
Benim kız doğduğundan beri atakta heralde ya, düzelmedi bi türlü son zamanlarda da kudurdu iyice , durmuyor hiç
Kız ben kendimi anneme 7 yaşına kadar falan ayakta sallattım,çok hoşuma giderdi dediğin gibi salak falan olmadık şükür bu aralar bende uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım valla

Haha benim eşim de bonsai yetiştirdi birde minyatür ağaçlara meraklı olduğu için armutla elmayı aşılayıp saksıda yetiştirdi. Geçen sene de bambulara merak saldı, alttan uzayanları kesip büyütüyor. Ama bunları bana hediye olarak değil hobi olarak yapıyor
İlk evlilik yıldönümümüzde bir demet gül almıştı, sonra ilk kavga da papatya. Daha da görmedim. Ay hiç sorun etmedim çünkü ben de solan çiçekleri sevmiyorum, saksı da daha mantıklı geliyor. Hediyeleşme bizde lazım olan şeydir. Mesela pantolon, gömlek ya da saat gibi yani en lüksü saatti. Bu arada iki senelik evliyiz. Biz zirvede bıraktık çiçeği, gülü

Keşke desteksiz uyutabilsek ama maaleseff

Kız kardeşim kucağında sallayarak gezerek uyutmaya alıştırmıştı. Korkunç bişi o, bebek büyüyüp ağırlaşınca bel kalmıyor. Ben ayakta sallıyorum oh miss. Sallarken dinleniyorum dizi izliyorum kulaklıkla
Atak haftasinin bitmesine 34 gun diyor.

35 gun atak mi olur ya
Atak haftasının son günlerinden selam çakıyor ve kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü korkutmak istemem ama inşallah benim oğlumun yaptıklarını yapmaz bebişleriniz

Kesinlikle korkunç bir şey. Eşim alistirdi benim de, ayakta sallamami hiç istemedi başta. Çok zararlı , çok zor diyordu. Oğlan büyüdükçe ayakta mi sallasak demeye başladı çocuk gezmeye alistigiyla kaldı. Bakalım alistircam inşallah canım , dua edin

Ya ben kucakta da sallamıyorum aslında dolaşıyoruz öyle uyuyor ama o bile mahvetti beni. Bugün son uyutmada yatağa oturdum kucağımda pışpışladım öyle uyudu çok şükür ama her zaman olmuyor böyle işte. Ara ara ayakta sallayayım bakalım. Benim de eşim alıştırdı canım yaa başta sallamıyordum bile hiç Abartmadıktan sonra sallamaya karşı değilim ben de, ama mesela kayınvalidem ayran çalkalar gibi sallıyor çocuğu ona karşıyım
Bence direkt başla deneme. Ben de yok öyle yapmam diyordum hatta instaya attım yapmam dediğimi yapıyorum arkadaşlarım gülmüş, daha neler neler yapacaksın diye.
Ya çocuk 2-3 dakikada uyuyor nasılsa diye kucağımda dolaşmakta sıkıntı görmüyordum ama belim gitti gerçekten. Gaza geldim yarın başlıyorum

Benimki bir tane bambu alıp gelmiş, iki senedir bambu aldım ya diyor bazenniye bu adamdan çocuk yaptım ki diye kendimi sorguluyorum oof of
Kız sevmesek adamlarla niye evli kalalım evli kalıyorsak seviyoruz seviyorsak bebeğimiz de olmasın mı :)
4.ay aşılarını olduk canım o yüzden. Gece boyu mızırdandı durdu, sürekli uyandı. İlaç vermeden düştü şükür ama bende bittim uykusuzluktan
Çok geçmiş olsun ya. Ben resmen doktora götüremedim soğuğun şiddetinden. Bu ay ne aşıları olacak ki. Sağlık ocağından aradılar ama aşı demedi hemşire hanım.
Kız ben kendimi anneme 7 yaşına kadar falan ayakta sallattım,çok hoşuma giderdi dediğin gibi salak falan olmadık şükür bu aralar bende uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım valla
Acaba daha zeki olacaktık da engel mi oldu ki demiyorum bazen
Ben annem daha hızlı sallasın diye başımı sallayıp dururdum onu hatırlıyorum. Şimdi kızım aynısını yapıyor el kadar bebe. Annem hızlı salla diyor hadi bakalım salla diye gülüyor

Karma aşı vardı canım 2.dozlar. ben menenjitleri de yaptıracaktım 3.ayda sormayı unuttum. Doktorun yazdığına göre 6.aykğ devlet aşıları ile çakışıyor menenjit. Hemşire de ağır gelir diye yapmak istemedi, 6.ay kontrolünde tekrar soracağım bakalım.

Ay uyusun da nasıl uyursa uyusun ya, umrumda değil

Ben işte buket çiçeği namına bi istemede, birde aile tanışmasında çiçek aldım. Başka da yok. Kaderimiz bu napalım

Yaa azıcık karlar erisin de götüreyim ben de yavrucuğumu. Karma ilk dozda da ateş yapmıştı.
Hızlıca kolayca uyurlar inşallah hepsi :)

Eki Görüntüle 2998991 Eki Görüntüle 2998991
Kizlar azonce bir emzirme danismanligi sayfasinda gordum

Vermeyi düşünen arkadaşlar varsa muhakkak diyanet yada İslam hukuku profesörleri ile görüşüp süt annelik şartlarının böyle bir durumda nasıl olduğunu öğrensinler.(inanan arkadaşlar için söylüyorum tabii ki) süt bağı ile kan bağı kardeşlik, ebeveynlik anlamında birbirine eş değer.

Valla gerçekten iyiki diyom o kavga olmuş

Aynen kuzu şu an 5dkda gitti mesela , uykusu yoktu herhalde. Valla artık alıştırmaya çalışacağım ya , inşallah sıkıntı çıkarmaz bana da güzel güzel uyur
Ay bu ayakta sallamayi niye sevmiyonuz yaa. Çok büyük kolaylik valla uyku sinyali aldigim an salliyorum yavas yavas ben Hic baska bi yontem aramadimm hep salladim 2.aydan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…