Canım kesin hepimiz yaşamızdır benzer anları. Ben de 1-2 kere yaşadım, artık dayanamayıp bağırdığımda bebeğin gözlerindeki korkuyu görünce kendimi yok edesim geldi, o kadar pişman olup üzüldüm ki… Böyle anlarda eşimle paylaşıyorum hemen, yanımda olmasa da telefonla konuşup sakinleştiriyor beni. Uykusuzuz, yorgunuz, belki doğru düzgün beslenmiyoruz ve hayatımızın çoğu evin içinde hep aynı şeyleri yaparak geçiyor. Sen bir de üstüne hastaymışsın, tahammülünün kalmaması çok normal.Kızlar çok pis gribim. Hiç halim yok. Gecede bebek durmadı ağlayıp durdu, uyumadı. Kafam da yerinde değildi, bir gram uyku uyuyamadım baş göz ağrısı vesaire. Bi ara o kadar sinirlendim ki bebeğime, ayağıma aldım salladım olmadı emzirdim olmadı. Ne istiyorsun oğlum dedim babası da napıyosun canım iyi misin ne anlar o falan dedi. Sabah kalktım o kadar çok ağladım ki bebeğime niye öyle davrandım diye.Çok üzgünüm hiç öyle bir anne olmak istemiyorum ama çok zorlandım. Allah'tan eşim sakinleştirdi aldı ilgilendi. Şimdi de hala kötüyüm durmuyor o da mı hastalandı acaba ya
Şu an bel ağrılarıyla okuyorum bunu ve kesinlikle ayakta sallamak diyorumKızlar benim bebeğim desteksiz uyumuyor, zaten artık ümidim yok yani. Buraya da yazdım ancak kucakta gezerek uyuyor diye. Az önce ayağımda salladım ve uyudu. Sizce alistirmali mıyım? Ayakta gezerek uyutmak mi sallayarak mi
Benim de asla istemedi ilk denediğimde. İkisincisinde beş dk falan uyudu . Az önce artık resmen tüm gün uyumayinca aldım salladım 40 dk kadar uyudu, kalkmadim ben de. Hiç yoktan iyidir dedim kafam dinlendi azŞu an bel ağrılarıyla okuyorum bunu ve kesinlikle ayakta sallamak diyorumYa bir kere denedim hiç istemedi diye bıraktım, ara ara denesem mi ben de?
Tabi ki ya. Ben de kitap okuyorum yani başladım nihayetCanimcim 7 kg'dan fazla muhtemelen benim bebek. Allah sağlık sıhhat versin ama olmuyor yani bel mel kalmadı. Ben öyle tercih etmedim , o kendisi beni buna mecbur bıraktı ama artık gezdirmek istemiyorumçok yoruyor, sen yorulmuyor musun?
Di mi kız bence de rahatlik. Şu an ayağımda uyuyor mesela indirmedim. Hem telden kitap okuyorum hem bak internette dolanıyorumgezerken her yerim ağrıyor ayriyeten hiçbir şey de yapamıyorum.
Hastayım başım ağrıyor diye oldu aslında gündüz yapmam ki pişman oldum zatenCanım kesin hepimiz yaşamızdır benzer anları. Ben de 1-2 kere yaşadım, artık dayanamayıp bağırdığımda bebeğin gözlerindeki korkuyu görünce kendimi yok edesim geldi, o kadar pişman olup üzüldüm ki… Böyle anlarda eşimle paylaşıyorum hemen, yanımda olmasa da telefonla konuşup sakinleştiriyor beni. Uykusuzuz, yorgunuz, belki doğru düzgün beslenmiyoruz ve hayatımızın çoğu evin içinde hep aynı şeyleri yaparak geçiyor. Sen bir de üstüne hastaymışsın, tahammülünün kalmaması çok normal.
Ben de zamanında bir kitapta bebeğinin ağlamasını duymamak için evden çıkıp dışarıda dolaşan bir kadını okumuştum. Eve geldiğinde bebek ağlamaktan artık yorulup susmuş ve uyumuş oluyordu, her uyku için ağladığında kadın böyle yapıyormuş filan. Okuduğumda “Ne cani insanlar var” demiştim ama artık demiyorum çünkü hak vermesem de hangi psikoloji ile yaptığını anlıyorum.
Bence direkt başla deneme.Şu an bel ağrılarıyla okuyorum bunu ve kesinlikle ayakta sallamak diyorumYa bir kere denedim hiç istemedi diye bıraktım, ara ara denesem mi ben de?
Kaç dkda uyuyor canım ortalama? İlkinde hemen uyudu ikincide uyutamadim yirmi dk salladım bir de yaTabi ki ya. Ben de kitap okuyorum yani başladım nihayetBaşta ben de yok olmaz falan dedim ablam deli misin sen alıştır yoksa bel filan kalmayacak dedi onun gazıyla başladım iyiki de başladım valla.
Hastayım başım ağrıyor diye oldu aslında gündüz yapmam ki pişman oldum zatengerçekten de bütün hayatımız evle sınırlı kaldı kış diye. Bi yaz gelse de bebeleri salsak. Benimki çok sıcak sevmiyor üst üste giydiremiyorum, yazın şortla gezdirecegim inşallah.
Bence direkt başla deneme.Ben de yok öyle yapmam diyordum hatta instaya attım yapmam dediğimi yapıyorum arkadaşlarım gülmüş, daha neler neler yapacaksın diye.
Benimki bir tane bambu alıp gelmiş, iki senedir bambu aldım ya diyorBenimkinin kutlama anlayışı da o, yemek yemek. Ay bebek haberini verirken bir çiçek almış içine saklamıştım. O dönem evde çalışıyordu. Sigara içtiği yere çiçeği koydum odaya geçtim. Haberi görmemiş bile. Mutfaktan sesi geliyor benle dalga geçiyor, ben almadım diye kendine çiçek mi aldın şöyle böyle... İçeri bir girdi iyi bi bak ya bu mu tepkin diye ağlıyorum. Sonra bi baktı emzik. Ayy ikimiz sarıla sarıla ağlamıştık. O zaman hatasını dalga ile söyleyen adam hala çiçek almadı.
4.ay aşılarını olduk canım o yüzden. Gece boyu mızırdandı durdu, sürekli uyandı. İlaç vermeden düştü şükür ama bende bittim uykusuzluktanGeçmiş olsun niye yükseliyor ki ateşiben gece uykusuna geçmeden calpol vermiştim. Diş ağrısından ne yaptığını bilemedi. Ateşi yoktu ama.
Şimdi kalktı 1,5 saattir oturuyoruz. İnliyor bi taraftan da uykusu çok. Onların kolu kolda bizimki ne emzir kolunda, gezdir kolunda, uyut kolunda...
Aynen canım düştü şükür şuan iyi. Amaan bu erkekler varya neyseAşıdan yükselmiştir kuzuum. Erkeklerin hepsi ayni
Benim eşim avakado, mango falan alıyor ki çekirdeklerini ağaç yapacakmış, bana da o hediyesi olacakmış. O da diyor solacak şeyi napacaksın, ağaç alayım sanaBen de evlendikten sonra birkaç defa çiçek gördüm. Evlilik yıl dönümü, birkaç doğum günü ve oğlanın doğumu işte. Benimki genelde işten gelirken bimde canlı çiçek falan varsa ondan alıyor kaktüs, Aloe Vera vsben de açıkçası ölmüş çiçeği çok sevmem ya. Atiyorum birkaç güne.
Ben hep diyorum kız, bir cinnet herşeyin çözümü oluyor bazenKızlar sayfamızın yeni adı dert köşesiya iyiki varsiniz bunları bi başkasıyla konuşmak yerine burda konuşmak o kadar insana iyi geliyorki . Ben ilk evlendiğimde rahat 4 senesi kavga gürültü neler etmedilerki bana eşim bildiğin ailesi için ölüyo onlar ne derse onu yapıyordu beni zerre kadar adam yerine koymuyordu herkesin yanında aşağalamadimi ailesinin doldurusunA çok geliyordu hiç beni sevmiuolaedi daha doğrusu avuclarina almak istiyorlardi benim yaşım hem küçük hemde saygıda kusur etmek istemiyordum ailemize az çok anlattım size . Bir gün öyle bir kavga olduki bütün ailesinin yanında ama inanirmisiniz zerrre kadar suçum yok benim çocuğum 2.5 yaşındaydı daha konuşmuyordu çok ağlardı bunlarda sabredemezdi bana laf söyler dururdu ama zaten bakan ilgilenen Bendim bana demeselermi bu çocuğu arada dovucen artık orda şartel attı onlar benle bir güzel tartıştı eşim tabi gene onların tarafında ben tek başıma artık yeter dedim ailemi arayın ben bosanicsm gelip beni alsınlar . Diğerleri nasıl mutlu eşim çok korktu annem hemen aradı sizin derdiniz ne ya kızla .kavga edip duruyorsunuz neyse çok şey söylemiş eşim gerçekten bosancagimi anlayinca izaya geldi . Neymi oldu derseniz o gün neymi oldu onların hepsinin gerçek yüzünü öğrendi oturdu yanıma ona ailesinin benim için neler söylegini anlattım neler çevirdiklerini şuan diyomya şükür yanımda onları sevmiyor aslında ama diyor sabret yok sabredecek gibi değil kesinlikle çok fena .ILK DEFA DIYORUM IYIKI O Zaman o büyük kavga oldu yoksa eşim hiç bir zaman düzelemezdi
Benim kız doğduğundan beri atakta heralde ya, düzelmedi bi türlüAtak haftasinin bitmesine 34 gun diyor.
35 gun atak mi olur ya
Kız ben kendimi anneme 7 yaşına kadar falan ayakta sallattım,çok hoşuma giderdiBenim de asla istemedi ilk denediğimde. İkisincisinde beş dk falan uyudu . Az önce artık resmen tüm gün uyumayinca aldım salladım 40 dk kadar uyudu, kalkmadim ben de. Hiç yoktan iyidir dedim kafam dinlendi azdene diyorum ben. Hepimiz sallandik ayakta ya , salak falan olmadık afedersin
Eğer karnı tok altı da temizse en fazla 5 dakikada gidiyor canım. Uykusu yoktur minişin ondanKaç dkda uyuyor canım ortalama? İlkinde hemen uyudu ikincide uyutamadim yirmi dk salladım bir de ya
Haha benim eşim de bonsai yetiştirdi birde minyatür ağaçlara meraklı olduğu için armutla elmayı aşılayıp saksıda yetiştirdi. Geçen sene de bambulara merak saldı, alttan uzayanları kesip büyütüyor. Ama bunları bana hediye olarak değil hobi olarak yapıyorBenimki bir tane bambu alıp gelmiş, iki senedir bambu aldım ya diyorbazenniye bu adamdan çocuk yaptım ki diye kendimi sorguluyorum oof of
4.ay aşılarını olduk canım o yüzden. Gece boyu mızırdandı durdu, sürekli uyandı. İlaç vermeden düştü şükür ama bende bittim uykusuzluktan
Aynen canım düştü şükür şuan iyi. Amaan bu erkekler varya neyse
Benim eşim avakado, mango falan alıyor ki çekirdeklerini ağaç yapacakmış, bana da o hediyesi olacakmış. O da diyor solacak şeyi napacaksın, ağaç alayım sana
Ben hep diyorum kız, bir cinnet herşeyin çözümü oluyor bazenbazen böyle çıldırmadan anlamıyorlar.
Benim kız doğduğundan beri atakta heralde ya, düzelmedi bi türlüson zamanlarda da kudurdu iyice , durmuyor hiç
Kız ben kendimi anneme 7 yaşına kadar falan ayakta sallattım,çok hoşuma giderdidediğin gibi salak falan olmadık şükür bu aralar bende uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım valla
Keşke desteksiz uyutabilsek ama maaleseffKızlar benim bebeğim desteksiz uyumuyor, zaten artık ümidim yok yani. Buraya da yazdım ancak kucakta gezerek uyuyor diye. Az önce ayağımda salladım ve uyudu. Sizce alistirmali mıyım? Ayakta gezerek uyutmak mi sallayarak mi
Atak haftasının son günlerinden selam çakıyor ve kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü korkutmak istemem ama inşallah benim oğlumun yaptıklarını yapmaz bebişlerinizAtak haftasinin bitmesine 34 gun diyor.
35 gun atak mi olur ya
Aynen kuzu şu an 5dkda gitti mesela , uykusu yoktu herhalde. Valla artık alıştırmaya çalışacağım ya , inşallah sıkıntı çıkarmaz bana da güzel güzel uyurEğer karnı tok altı da temizse en fazla 5 dakikada gidiyor canım. Uykusu yoktur minişin ondan
Kesinlikle korkunç bir şey. Eşim alistirdi benim de, ayakta sallamami hiç istemedi başta. Çok zararlı , çok zor diyordu. Oğlan büyüdükçe ayakta mi sallasak demeye başladıKeşke desteksiz uyutabilsek ama maaleseff
Kız kardeşim kucağında sallayarak gezerek uyutmaya alıştırmıştı. Korkunç bişi o, bebek büyüyüp ağırlaşınca bel kalmıyor. Ben ayakta sallıyorum oh miss. Sallarken dinleniyorum dizi izliyorum kulaklıkla
Atak haftasının son günlerinden selam çakıyor ve kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü korkutmak istemem ama inşallah benim oğlumun yaptıklarını yapmaz bebişleriniz
Ya ben kucakta da sallamıyorum aslında dolaşıyoruz öyle uyuyor ama o bile mahvetti beni. Bugün son uyutmada yatağa oturdum kucağımda pışpışladım öyle uyudu çok şükür ama her zaman olmuyor böyle işte. Ara ara ayakta sallayayım bakalım.Benim de asla istemedi ilk denediğimde. İkisincisinde beş dk falan uyudu . Az önce artık resmen tüm gün uyumayinca aldım salladım 40 dk kadar uyudu, kalkmadim ben de. Hiç yoktan iyidir dedim kafam dinlendi azdene diyorum ben. Hepimiz sallandik ayakta ya , salak falan olmadık afedersin
Ya çocuk 2-3 dakikada uyuyor nasılsa diye kucağımda dolaşmakta sıkıntı görmüyordum ama belim gitti gerçekten. Gaza geldim yarın başlıyorumBence direkt başla deneme.Ben de yok öyle yapmam diyordum hatta instaya attım yapmam dediğimi yapıyorum arkadaşlarım gülmüş, daha neler neler yapacaksın diye.
Kız sevmesek adamlarla niye evli kalalım evli kalıyorsak seviyoruz seviyorsak bebeğimiz de olmasın mı :)Benimki bir tane bambu alıp gelmiş, iki senedir bambu aldım ya diyorbazenniye bu adamdan çocuk yaptım ki diye kendimi sorguluyorum oof of
Çok geçmiş olsun ya. Ben resmen doktora götüremedim soğuğun şiddetinden. Bu ay ne aşıları olacak ki. Sağlık ocağından aradılar ama aşı demedi hemşire hanım.4.ay aşılarını olduk canım o yüzden. Gece boyu mızırdandı durdu, sürekli uyandı. İlaç vermeden düştü şükür ama bende bittim uykusuzluktan
Acaba daha zeki olacaktık da engel mi oldu ki demiyorum bazenKız ben kendimi anneme 7 yaşına kadar falan ayakta sallattım,çok hoşuma giderdidediğin gibi salak falan olmadık şükür bu aralar bende uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım valla
Karma aşı vardı canım 2.dozlar. ben menenjitleri de yaptıracaktım 3.ayda sormayı unuttum. Doktorun yazdığına göre 6.aykğ devlet aşıları ile çakışıyor menenjit. Hemşire de ağır gelir diye yapmak istemedi, 6.ay kontrolünde tekrar soracağım bakalım.Kız sevmesek adamlarla niye evli kalalım evli kalıyorsak seviyoruz seviyorsak bebeğimiz de olmasın mı :)
Çok geçmiş olsun ya. Ben resmen doktora götüremedim soğuğun şiddetinden. Bu ay ne aşıları olacak ki. Sağlık ocağından aradılar ama aşı demedi hemşire hanım.
Acaba daha zeki olacaktık da engel mi oldu ki demiyorum bazen
Ben annem daha hızlı sallasın diye başımı sallayıp dururdum onu hatırlıyorum. Şimdi kızım aynısını yapıyor el kadar bebe. Annem hızlı salla diyor hadi bakalım salla diye gülüyor
Ben işte buket çiçeği namına bi istemede, birde aile tanışmasında çiçek aldım. Başka da yok. Kaderimiz bu napalımHaha benim eşim de bonsai yetiştirdi birde minyatür ağaçlara meraklı olduğu için armutla elmayı aşılayıp saksıda yetiştirdi. Geçen sene de bambulara merak saldı, alttan uzayanları kesip büyütüyor. Ama bunları bana hediye olarak değil hobi olarak yapıyor
İlk evlilik yıldönümümüzde bir demet gül almıştı, sonra ilk kavga da papatya. Daha da görmedim. Ay hiç sorun etmedim çünkü ben de solan çiçekleri sevmiyorum, saksı da daha mantıklı geliyor. Hediyeleşme bizde lazım olan şeydir. Mesela pantolon, gömlek ya da saat gibi yani en lüksü saatti.Bu arada iki senelik evliyiz. Biz zirvede bıraktık çiçeği, gülü
Karma aşı vardı canım 2.dozlar. ben menenjitleri de yaptıracaktım 3.ayda sormayı unuttum. Doktorun yazdığına göre 6.aykğ devlet aşıları ile çakışıyor menenjit. Hemşire de ağır gelir diye yapmak istemedi, 6.ay kontrolünde tekrar soracağım bakalım.
Ay uyusun da nasıl uyursa uyusun ya, umrumda değil
Eki Görüntüle 2998991 Eki Görüntüle 2998991
Kizlar azonce bir emzirme danismanligi sayfasinda gordum
Valla gerçekten iyiki diyom o kavga olmuşBenimki bir tane bambu alıp gelmiş, iki senedir bambu aldım ya diyorbazenniye bu adamdan çocuk yaptım ki diye kendimi sorguluyorum oof of
4.ay aşılarını olduk canım o yüzden. Gece boyu mızırdandı durdu, sürekli uyandı. İlaç vermeden düştü şükür ama bende bittim uykusuzluktan
Aynen canım düştü şükür şuan iyi. Amaan bu erkekler varya neyse
Benim eşim avakado, mango falan alıyor ki çekirdeklerini ağaç yapacakmış, bana da o hediyesi olacakmış. O da diyor solacak şeyi napacaksın, ağaç alayım sana
Ben hep diyorum kız, bir cinnet herşeyin çözümü oluyor bazenbazen böyle çıldırmadan anlamıyorlar.
Benim kız doğduğundan beri atakta heralde ya, düzelmedi bi türlüson zamanlarda da kudurdu iyice , durmuyor hiç
Kız ben kendimi anneme 7 yaşına kadar falan ayakta sallattım,çok hoşuma giderdidediğin gibi salak falan olmadık şükür bu aralar bende uyusunda nasıl uyursa uyusun modundayım valla
Ay bu ayakta sallamayi niye sevmiyonuz yaa. Çok büyük kolaylik valla uyku sinyali aldigim an salliyorum yavas yavas benAynen kuzu şu an 5dkda gitti mesela , uykusu yoktu herhalde. Valla artık alıştırmaya çalışacağım ya , inşallah sıkıntı çıkarmaz bana da güzel güzel uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?