2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay bu ayakta sallamayi niye sevmiyonuz yaa. Çok büyük kolaylik valla uyku sinyali aldigim an salliyorum yavas yavas ben Hic baska bi yontem aramadimm hep salladim 2.aydan beri

Benimki gündüz ayağa alıştığından beri inmek istemiyor. Gğn boyu ayağımda indirince hemen uyanıyor

Belli bi sure sonra dalinca birak uyuyolar kuzu. Uyku cok problem bebelerde yaaa

Öyle yapıyorum ama yok yani gündüz uykusu çıldırtıcı bir durumda. Bıraktığım anda uyanıypr hem de bağırarak. Annemle kayınvalidem ben abartıyorum sandılar. Kendileri geçen bakmak zorunda kaldılar şok oldular.

Aynen aynen. Bizdede durum ayni valla. Koyuyosun 5dakika sonra hop tüm enerjiyle ayakta. Uyumamışcasina

Kızlar ayakta salladıktan sonra uyandırmadan kucağınıza nasıl alıyorsuunuz beşiğe götürmek için?
Neye yatırıyosun canım? Direkt bacaklarına mı? Büyük ihtimal degildir. Ben babynest gibi minderine yatırdığım için uyuyunca elimi yavasca başının oldugu yerden mi derin altından sokuyorum. Diğer elimle de minderi tutuyorum sağ sol birleştirip. Sonra hop emzirir gibi kucagıma alıyorum Bi dizimin üstüne kalkıyorum tabi uyuşuyo veya agrıyo zor oluyo biraz ama kaldırıyorum yatırıyorum beşiğine. Yazarak, da zor oluyo anlatması umarım yardımcı olur

Kızlar napıyosunuz yaa nasıl gidiyo? Biz bu ara atak dönemindeyiz. Bildiğiniz gibi işte huysuzlanma ağlama vs. Tecrübelendik artık o konuda. Asıl başka bişey dicem dün spiral taktırdım. Zaten doktorum sezeryandan sonra 3 buçuk ayın dolunca gel dedi. Gittim. Normal t spiral takıldı.İlk taktığında göbeğime kadar cıktı sanki hissettim. Sonra o his kayboldu ama agrısı vardı 3 4 saat regl agrısı gibi kasık agrım cok oldu.Hamilelikle beraber nerdeyse 1 senedir adet olmayınca unutmuşum o ağrıyı onun dışında bugün bişeyim yok. Kanama da yok cok şükür. Dün azcık takıldığı için olmuştu o kadar. Aramızda var mı Baska taktıran, veya düşünen?

Kızlar ayakta salladıktan sonra uyandırmadan kucağınıza nasıl alıyorsuunuz beşiğe götürmek için?
Yatağımda sallıyorum, özel sallamak için yastık yaptım. Öylece ayaklarımı altından çekip bırakıyorum. Poponun olduğu yer yatağımda çöktü, yatağım dağıldı

Valla sallyarak uyutuyorum kucak çok zor nasıl dayaniyon

Valla canım bende düşünüyordum taktirmayi ama iki arkadaşım spiralla hamile kaldı o yüzden hiç güvenim kalmadı

Yurtdışında yasiyanlar hep öyle yapıyor canım bebeği bırakıyo odaya çıkıyor catlasada bakmıyorlar . Asla ben dayanamam bu duruma

Ben emzirme yastığıyla uyutuyorum ya da beşiğinin içindeki küçük yastıkla. Uykuya tam dalmadan kaldırınca ağlıyor beşiğinin içinde emziğini tutup sallıyorum, emziği hiç sevmiyor benim de bu sıkıntım var. Bu şekilde zorla tutturarak uyuyor. Tam uykuya dalınca zaten kolayca alıyorum. Çünkü kendini salıyor, kollar falan. Emzirme yastığı kolaylık oluyor sallarken benim için

Tabikide geçer süte canım bol bol iç ıhlamur ben en son domuz gribi oldum sadece ıhlamur corba parolla gecirdim insAllah cabucak toparlanirsiniz insAllah

Cok gecmis olsun canim. Bu durumlarda bol bol emzirin diyorlar iste illa bir faydasi olacaktir. Emziren anne ihlamur icmesinde sikinti yoksa.

Kızlar çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız ve sorduğunuz için. Yazamadım bir kaç gündür çünkü bahsettiğim gibi ailecek covid çıktık. Babamdan, evdeki en küçük bebeğe kadar. Bebeğin hapsirmasi vs hepsi bu yuzdenmis. Diğer kızımda kovid geçirdi. Ancak babamın durumu evde kötüye gitti, solunum sıkıntısı ciddi anlamda yaşamaya başladı, oksijen seviyesi düştü. Acil hastaneye kaldırıldı. Durumu belirsiz, ciğerin bir tanesinde %80 tutulum olmus. Dua edin tüm şifa bekleyenlere sakın kimseyi evinize ne kabul edin, ne siz gidin, evden kapı dışarı çıkmayın. Şuan pig seviyesindeyiz covidin. Bir arkadaş ında bebegi covid geçiriyor şuanda. Çok zor ..

Çok geçmiş olsun canım.

Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin canım bir an önce, çok geçmiş olsun. Beklemek çok zor, ben de eşim kovid yüzünden hastanede yattığında beklemiştim hamileyken… Bir an önce kavuşursunuz inşallah.

Çok geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda her biriniz şifalanır, babanız da evine sizlere kavuşur.

Çok çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda şifa bulursunuz inşallah

Cok çok geçmiş olsun canım. İnşallah hepiniz şifa bulursunuz bir an once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…