Benzer durumlardan gectim ama hiç neden 2. Bebeği düşündük ki demedımBen eşimle geçen haftalarda çok ciddi tartıştım. Stresliyim diye yazmıştım burda da. Eşim boşanmak istedi
Daha önceden de büyük tartışmalarımız olmuştu. Birinde ben evden kovmuştum onubirinde o gitti annesine geri geldi sonra.
Bi sefer yalanını yakaladım ailesine söyledim rezil ettim ohhh sefam olsunnn. Ozaman tartıştık.
Çok seviyoruz birbirimizi. O da seviyor eminim. Yıllardır da birlikteyiz. Gençliğim onunla geçti tam 15 yıl oldu birlikteliğimiz. Şuanda devam ediyoruz gene konuştuk ama ben biliyorum ki bigün kesin bitecek. Bundan eminim seve seve biz ayrılıcaz, bazen olmayınca olmuyor işte. Anlaşamıyoruz. Ay yzarken bile ağlıyorum şuanda.
Herhangi bir B planım yok, ayrılsak bile adaletli olacağına eminim ben eşimin. Sevgiyle hiçbişey yok gibi devam editoruz şuanda.
Ne diye çocuk yaptın ozaman diye düşünürseniz ondan başkasında bir bebek sahibi olmayı hayal bile edemem ki. Oğlum da tırnağına kadar babasının kopyası, birebir aynısı. Bukadar benzemeseydi iyiydi de neyseee.
. Hani şöyle yap böyle yap eşlere diye yazılıyor ya ben hiçbirini yapamam şuanda, resmen pamuk ipliğine bağlı ilişkimiz.
Hiç sesli konuşmadım bunu, ilkdefa pylaşıyorum böyle. Bi garip hissettimkimse bilmiyor bu yaşadıklarımızı sizden başka. Rabbime sığındım oğluma sarıldım. Hayırlısı
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız ve sorduğunuz için. Yazamadım bir kaç gündür çünkü bahsettiğim gibi ailecek covid çıktık. Babamdan, evdeki en küçük bebeğe kadar. Bebeğin hapsirmasi vs hepsi bu yuzdenmis. Diğer kızımda kovid geçirdi. Ancak babamın durumu evde kötüye gitti, solunum sıkıntısı ciddi anlamda yaşamaya başladı, oksijen seviyesi düştü. Acil hastaneye kaldırıldı. Durumu belirsiz, ciğerin bir tanesinde %80 tutulum olmus. Dua edin tüm şifa bekleyenleresakın kimseyi evinize ne kabul edin, ne siz gidin, evden kapı dışarı çıkmayın. Şuan pig seviyesindeyiz covidin. Bir arkadaş ında bebegi covid geçiriyor şuanda. Çok zor ..
Aynı şey aklımı kurcaliyor iki gündürKızlar ayakta sallamaktan bahsetmıssnz ya bu yastk ısını nasış çözcez illa yastksz yatırın dıyolar yaYastktan alırken acıyo gozleri
Demi beklemedeyimAynı şey aklımı kurcaliyor iki gündürnasıl yaptıklarını arkadaşlar bir yazsın
Sadece ayakları yastık dışındaysa öyle yatır gitsin benceDemi beklemedeyimaz biraz Su kadarck tombık oldugundan reflü yatagında bebem ters eğim alıyo hoş daha hıç düz zemnde uyumadı da ayaktaki yastığa poposuna kadar koyuyorm bedenini bı bacaklar yastk dısında ay valla biz iyi buyumusuz hele anne babalarımız tamamen Allah’a emanet
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hepiniz bir an önce atlatırsınıs Rabbim şafi ismiyle şifa versinKızlar çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız ve sorduğunuz için. Yazamadım bir kaç gündür çünkü bahsettiğim gibi ailecek covid çıktık. Babamdan, evdeki en küçük bebeğe kadar. Bebeğin hapsirmasi vs hepsi bu yuzdenmis. Diğer kızımda kovid geçirdi. Ancak babamın durumu evde kötüye gitti, solunum sıkıntısı ciddi anlamda yaşamaya başladı, oksijen seviyesi düştü. Acil hastaneye kaldırıldı. Durumu belirsiz, ciğerin bir tanesinde %80 tutulum olmus. Dua edin tüm şifa bekleyenleresakın kimseyi evinize ne kabul edin, ne siz gidin, evden kapı dışarı çıkmayın. Şuan pig seviyesindeyiz covidin. Bir arkadaş ında bebegi covid geçiriyor şuanda. Çok zor ..
Ilk çocuk doktoru 5 ayda 1 inci doz demişti. Ikinci cocuk doktorumuz 3 ayda bexsero yaptırdıKızlar menenjit aşısı bexseroya doktor 1 ay arayla 3 doz demiş. Buna göre ;
5.ay 1.doz
7.ay 2.doz
9.ay 3.doz şeklinde mi yaptırmak lazım mesela ?
Nimerix 2ay arayla 2 doz yazmış.
6.ay 1.doz
9.ay 2.doz
Böyle mi yaptırmak lazım?
Valla canım bu işler çok karışık kendi cocuk doktorun ne derse o yaptır 5 ayda menenjit yaptirisinKızlar menenjit aşısı bexseroya doktor 1 ay arayla 3 doz demiş. Buna göre ;
5.ay 1.doz
7.ay 2.doz
6.ay 1.doz
9.ay 2.doz
Canım daha önce de paylaşmıştım, bize yapılabilecek ayları bu şekilde verdi doktor. Devlet aşılarıyla çakışmasın dedi. Bir de aşılar pahalı olduğu için aynı aya denk getirmedi çok külfetli olmasın diye.Kızlar menenjit aşısı bexseroya doktor 1 ay arayla 3 doz demiş. Buna göre ;
5.ay 1.doz
7.ay 2.doz
6.ay 1.doz
9.ay 2.doz
Çok geçmiş olsun canım rabim hepinize şifa versin inşallah baban biran önce toparlanır ve ailesine geri döner insallahKızlar çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız ve sorduğunuz için. Yazamadım bir kaç gündür çünkü bahsettiğim gibi ailecek covid çıktık. Babamdan, evdeki en küçük bebeğe kadar. Bebeğin hapsirmasi vs hepsi bu yuzdenmis. Diğer kızımda kovid geçirdi. Ancak babamın durumu evde kötüye gitti, solunum sıkıntısı ciddi anlamda yaşamaya başladı, oksijen seviyesi düştü. Acil hastaneye kaldırıldı. Durumu belirsiz, ciğerin bir tanesinde %80 tutulum olmus. Dua edin tüm şifa bekleyenleresakın kimseyi evinize ne kabul edin, ne siz gidin, evden kapı dışarı çıkmayın. Şuan pig seviyesindeyiz covidin. Bir arkadaş ında bebegi covid geçiriyor şuanda. Çok zor ..
Ya ben sormayı unuttum, ne hemşire ne doktor söylemeyince menenjitleri sormayı unuttum. Bu aya kaldı bizim menenjit aşıları. O yüsden şimdi bexsero çakışıyor devlet aşılarıyla. Hemşire de devlet aşılarının olduğu zaman yaparsak ağır gelir diye yapmak istemiyor, doktoruna sor dedi. O da 6.ayda gel dedi. O zamana kadar beklesek bexseronun zamanı çok darlaşıyor. Ne zaman yapılacak şaşırdım valla. Bexseroyu 1 yaştan sonraya mı bıraksam diye düşünüyorum.Ilk çocuk doktoru 5 ayda 1 inci doz demişti. Ikinci cocuk doktorumuz 3 ayda bexsero yaptırdı
Ben sormayı unuttum menenjit aşılarını. Ne hemşire ne doktor da hatırlatmayınca bizim gecikti biraz. 3de başlayabilseydik sıkıntı olmayacaktı. Bu yüzden 5-7de nimenrix yaptırıp bexseroyu 1 yaş sonrasına mu bıraksam diye düşünüyorum.Canım daha önce de paylaşmıştım, bize yapılabilecek ayları bu şekilde verdi doktor. Devlet aşılarıyla çakışmasın dedi. Bir de aşılar pahalı olduğu için aynı aya denk getirmedi çok külfetli olmasın diye.
Ben Bexsero’yu 3-5-15. aylarda, Nimenrix’i de 6-12. aylarda yaptıracağım.
Çocuk doktoru şöyle yazıp verdi. Hemşire de ağır gelir çakışmasın devlet aşısıyla diye bexseroyu tekrar sor, 5-7de nimerixe başlayalım dedi.Valla canım bu işler çok karışık kendi cocuk doktorun ne derse o yaptır 5 ayda menenjit yaptirisin
Kızlar ayakta sallamaktan bahsetmıssnz ya bu yastk ısını nasış çözcez illa yastksz yatırın dıyolar yaYastktan alırken acıyo gozleri
Aynı şey aklımı kurcaliyor iki gündürnasıl yaptıklarını arkadaşlar bir yazsın
Bana ikinci doz 4 ayda yapılcak dedi ama benimkide devlet asisiyla cakisiyorYa ben sormayı unuttum, ne hemşire ne doktor söylemeyince menenjitleri sormayı unuttum. Bu aya kaldı bizim menenjit aşıları. O yüsden şimdi bexsero çakışıyor devlet aşılarıyla. Hemşire de devlet aşılarının olduğu zaman yaparsak ağır gelir diye yapmak istemiyor, doktoruna sor dedi. O da 6.ayda gel dedi. O zamana kadar beklesek bexseronun zamanı çok darlaşıyor. Ne zaman yapılacak şaşırdım valla. Bexseroyu 1 yaştan sonraya mı bıraksam diye düşünüyorum.
Yerim seni ben ya masallah sana bende kundak yapıyorum o zaman daha rahat uyuyorBugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.
Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.
Cok mantıklı canım , ben bildiğin kendi yastığımda sallıyorum , yüksek haliyle.Bugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.
Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?