2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benzer durumlardan gectim ama hiç neden 2. Bebeği düşündük ki demedım
Bebeğe gerektıgı kadar yardımcı olmayacagını bıldıgım halde ne olursa olsn baskasından cocuk sahıbı olmak ıstemedıgıme göre yavrmun kardeşi olsn dedım valla iyi ki de demişim
Ama hiçç gönlünü sıkma hersey o kadar yoluna giriyo kı hele bebek 1 yasını gecınce Azıcık daha sabır bolca dua inşaAllah
Çok geçmiş olsun canım Rabbım saglıcakla kavustursn inşaAllah babanıza
Minik yakısıklı nasıl? Sen nasılsn epey toparlandınız mı?

Kızlar ayakta sallamaktan bahsetmıssnz ya bu yastk ısını nasış çözcez illa yastksz yatırın dıyolar ya Yastktan alırken acıyo gozleri
Aynı şey aklımı kurcaliyor iki gündür nasıl yaptıklarını arkadaşlar bir yazsın

Demi beklemedeyim az biraz Su kadarck tombık oldugundan reflü yatagında bebem ters eğim alıyo hoş daha hıç düz zemnde uyumadı da ayaktaki yastığa poposuna kadar koyuyorm bedenini bı bacaklar yastk dısında ay valla biz iyi buyumusuz hele anne babalarımız tamamen Allah’a emanet

Sadece ayakları yastık dışındaysa öyle yatır gitsin bence

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hepiniz bir an önce atlatırsınıs Rabbim şafi ismiyle şifa versin

Kızlar menenjit aşısı bexseroya doktor 1 ay arayla 3 doz demiş. Buna göre ;

5.ay 1.doz
7.ay 2.doz
9.ay 3.doz şeklinde mi yaptırmak lazım mesela ?

Nimerix 2ay arayla 2 doz yazmış.
6.ay 1.doz
9.ay 2.doz

Böyle mi yaptırmak lazım?

Ilk çocuk doktoru 5 ayda 1 inci doz demişti. Ikinci cocuk doktorumuz 3 ayda bexsero yaptırdı

Valla canım bu işler çok karışık kendi cocuk doktorun ne derse o yaptır 5 ayda menenjit yaptirisin

Canım daha önce de paylaşmıştım, bize yapılabilecek ayları bu şekilde verdi doktor. Devlet aşılarıyla çakışmasın dedi. Bir de aşılar pahalı olduğu için aynı aya denk getirmedi çok külfetli olmasın diye.

Ben Bexsero’yu 3-5-15. aylarda, Nimenrix’i de 6-12. aylarda yaptıracağım.

Eklentiler

• 50D366F9-385B-4B14-ACCE-9AA58A62BC09.webp
    97,8 KB · Görüntüleme: 76
Çok geçmiş olsun canım rabim hepinize şifa versin inşallah baban biran önce toparlanır ve ailesine geri döner insallah

Ilk çocuk doktoru 5 ayda 1 inci doz demişti. Ikinci cocuk doktorumuz 3 ayda bexsero yaptırdı
Ya ben sormayı unuttum, ne hemşire ne doktor söylemeyince menenjitleri sormayı unuttum. Bu aya kaldı bizim menenjit aşıları. O yüsden şimdi bexsero çakışıyor devlet aşılarıyla. Hemşire de devlet aşılarının olduğu zaman yaparsak ağır gelir diye yapmak istemiyor, doktoruna sor dedi. O da 6.ayda gel dedi. O zamana kadar beklesek bexseronun zamanı çok darlaşıyor. Ne zaman yapılacak şaşırdım valla. Bexseroyu 1 yaştan sonraya mı bıraksam diye düşünüyorum.

Ben sormayı unuttum menenjit aşılarını. Ne hemşire ne doktor da hatırlatmayınca bizim gecikti biraz. 3de başlayabilseydik sıkıntı olmayacaktı. Bu yüzden 5-7de nimenrix yaptırıp bexseroyu 1 yaş sonrasına mu bıraksam diye düşünüyorum.

Valla canım bu işler çok karışık kendi cocuk doktorun ne derse o yaptır 5 ayda menenjit yaptirisin
Çocuk doktoru şöyle yazıp verdi. Hemşire de ağır gelir çakışmasın devlet aşısıyla diye bexseroyu tekrar sor, 5-7de nimerixe başlayalım dedi.

Eklentiler

• IMG_20220131_141917.webp
    31 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar ayakta sallamaktan bahsetmıssnz ya bu yastk ısını nasış çözcez illa yastksz yatırın dıyolar ya Yastktan alırken acıyo gozleri

Bugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.

Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.

Eklentiler

• BD56EAC8-1478-4675-92C5-6B1D96EE601B.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 74
Bana ikinci doz 4 ayda yapılcak dedi ama benimkide devlet asisiyla cakisiyor

Yerim seni ben ya masallah sana bende kundak yapıyorum o zaman daha rahat uyuyor

Cok mantıklı canım , ben bildiğin kendi yastığımda sallıyorum , yüksek haliyle.

Ben de genelde kundak yapıyorum gündüzleri. Geceleri zaten yapıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…