- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Kız allah aşkına bu neeeee. Maşşallahhh aşık oldummmm. Tam sarı böcük bu, ayyy valla yerde yuvarlayarak mıncırarak severdim ben bunuu.Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Maşallah sana yerim seni . Ben evde ayı var oğlumdan kalma onları vercemEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Teşekkür ederiz teyzesiKız allah aşkına bu neeeee. Maşşallahhh aşık oldummmm. Tam sarı böcük bu, ayyy valla yerde yuvarlayarak mıncırarak severdim ben bunuu.
Bu arada gece kundak yapmıyorum ben. Kendisi açıyor kundağını çünkü allah muhafaza yüzünü felan kapatır uykurken duymam.
Gündz kameralı telsizle kontrol ediyorum. Hareket bile etse açılıyor ekran, zaten uyuma süresi belli risk oluşturmuyor.
Tüysüz olmalı diyorlar ya ondan bilemedim ben de. Bir de işe yarıyor mu emin olmam lazım pahalilar bu amiguramiler yaMaşallah sana yerim seni . Ben evde ayı var oğlumdan kalma onları vercem
Canım işine karışmak gibi olmasın ama 4. Ay gibi kundağı bırakın diyorlar bebek kendi başına dönmeye başladığı için. Maşallah bebiş çok tatlı.Bugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.
Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.
Oy bu ne tatlılık maşallahhhhEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Kız kardeşimin emektar telsizi weewell marka. Çekim mesafesi baya uzun, bebeği yatırıp sitenin bahçesine iniyordu. Cama yakın koyunca çekiyorduTeşekkür ederiz teyzesiuyku tulumunu kundak şeklinde yapıyorum ben canım, yüzü kapanmıyor yani. Telsiz bayaaa bir araştırdım ama kadar veremedim ya markası ne seninkinin
Ne karışması aşkolsunn. Burda konuşuldu bende biliyorum tehlikesini ama çok huysuz halaa. Bu atak haftası bitsin bıraktırıcam kesinlikle. 14.30 a kadar toplamda 3 saatlik 3 öğlen uykusu uyudu. Artık 22.00 a kadar gözünü yummaz. Huysuz ağlar. Çok garip uykusuCanım işine karışmak gibi olmasın ama 4. Ay gibi kundağı bırakın diyorlar bebek kendi başına dönmeye başladığı için. Maşallah bebiş çok tatlı.
Ben de öyleKız kardeşimin emektar telsizi weewell marka. Çekim mesafesi baya uzun, bebeği yatırıp sitenin bahçesine iniyordu. Cama yakın koyunca çekiyordu
Ben kıyafet dahil nerdeyse hiçbişey satın almadım hep kardeşimden geldi. Giydirmeye sıra gelmeden küçülen kıyafetler oldu
Huzursuz uyumuştur, uyanınca kimseyi göremeyince korkmustur, acikmistir. Benimki de çoğu zaman böyle canım. Önce biraz mikirdaniyor, tepki yoksa ağlıyor işteBebekler neden aglayarak uyanir acaba
Ballarını yesinler maşallah uyu da büyü yerim seni yaBugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.
Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.
Ay bi minnoş dahaEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Ben amigurumi örüyorum canım. Bunun ipleri pamuk karışımlı olduğu için kaliteli bir ip kullanıldıysa eğer yıkasan da tüylenmiyor, ağzına alsa da sıkıntı olmuyor. Ben çıngırağını falan yıkadım hep ağzında hiçbir şey olmadı.Tüysüz olmalı diyorlar ya ondan bilemedim ben de. Bir de işe yarıyor mu emin olmam lazım pahalilar bu amiguramiler ya
Ay bi minnoş dahamaşallah sana ben kendim basit bişey örmüştüm. 2.aydan itibaren beşiğinde yanına koydum. 1 haftadır filan ona sarılarak uyuyor, onunla boğuşuyor, uyurken yanında görmek istiyor. Ben faydasını gördüm bu ara
Ben de alayım kuzum çok sağolBen amigurumi örüyorum canım. Bunun ipleri pamuk karışımlı olduğu için kaliteli bir ip kullanıldıysa eğer yıkasan da tüylenmiyor, ağzına alsa da sıkıntı olmuyor. Ben çıngırağını falan yıkadım hep ağzında hiçbir şey olmadı.
Bana da hemşire ağır gelir tekrar doktoruna sor bi dedi.Bana ikinci doz 4 ayda yapılcak dedi ama benimkide devlet asisiyla cakisiyor
Aa süpermiş , çocukla inebilirsem ben de alayım ya , dediğin gibi internette çok pahalıKızlar cuma günü bime geliyormuş, ben hışırtılı kitaplardan alıcam inşallah güzelse. İnternette 50den aşağı görmüyorum
Yıkanıyor canım, hiçbir şey olmuyor. Sıktırmadan düşük ısıda yukardan bozulma da yapmaz. İpi kaliteli olsun yeterBen de alayım kuzum çok sağolmakinede yıkanıyor mu peki? Fotodaki arkadasimindi bizim yok şu an
Bim bizim karşı binada hemen, sabah erkenden gidebiliriz inşallahAa süpermiş , çocukla inebilirsem ben de alayım ya , dediğin gibi internette çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?