2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Kız allah aşkına bu neeeee. Maşşallahhh aşık oldummmm. Tam sarı böcük bu, ayyy valla yerde yuvarlayarak mıncırarak severdim ben bunuu.

Bu arada gece kundak yapmıyorum ben. Kendisi açıyor kundağını çünkü allah muhafaza yüzünü felan kapatır uykurken duymam.
Gündz kameralı telsizle kontrol ediyorum. Hareket bile etse açılıyor ekran, zaten uyuma süresi belli risk oluşturmuyor.

Reactions: The
Teşekkür ederiz teyzesi uyku tulumunu kundak şeklinde yapıyorum ben canım, yüzü kapanmıyor yani. Telsiz bayaaa bir araştırdım ama kadar veremedim ya markası ne seninkinin

Instgramda yurtdisindakikler ozellikle bebise taktiklari bantlari kulak ustunden takmiyorlar hic acaba zarari mi var

Canım işine karışmak gibi olmasın ama 4. Ay gibi kundağı bırakın diyorlar bebek kendi başına dönmeye başladığı için. Maşallah bebiş çok tatlı.

Teşekkür ederiz teyzesi uyku tulumunu kundak şeklinde yapıyorum ben canım, yüzü kapanmıyor yani. Telsiz bayaaa bir araştırdım ama kadar veremedim ya markası ne seninkinin
Kız kardeşimin emektar telsizi weewell marka. Çekim mesafesi baya uzun, bebeği yatırıp sitenin bahçesine iniyordu. Cama yakın koyunca çekiyordu
Ben kıyafet dahil nerdeyse hiçbişey satın almadım hep kardeşimden geldi. Giydirmeye sıra gelmeden küçülen kıyafetler oldu
Canım işine karışmak gibi olmasın ama 4. Ay gibi kundağı bırakın diyorlar bebek kendi başına dönmeye başladığı için. Maşallah bebiş çok tatlı.
Ne karışması aşkolsunn. Burda konuşuldu bende biliyorum tehlikesini ama çok huysuz halaa. Bu atak haftası bitsin bıraktırıcam kesinlikle. 14.30 a kadar toplamda 3 saatlik 3 öğlen uykusu uyudu. Artık 22.00 a kadar gözünü yummaz. Huysuz ağlar. Çok garip uykusu

Ben de öyle bebeğime doğduğundan beri tek aldığım şey uyku tulumu ve bez mükemmel bir şey bu üstten yetişen bebeklerin olması weewell ben de bakayım canım sağolasın

Ballarını yesinler maşallah uyu da büyü yerim seni ya

Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Ay bi minnoş daha maşallah sana ben kendim basit bişey örmüştüm. 2.aydan itibaren beşiğinde yanına koydum. 1 haftadır filan ona sarılarak uyuyor, onunla boğuşuyor, uyurken yanında görmek istiyor. Ben faydasını gördüm bu ara

Eklentiler

• IMG_20220128_115632.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 72
Tüysüz olmalı diyorlar ya ondan bilemedim ben de. Bir de işe yarıyor mu emin olmam lazım pahalilar bu amiguramiler ya
Ben amigurumi örüyorum canım. Bunun ipleri pamuk karışımlı olduğu için kaliteli bir ip kullanıldıysa eğer yıkasan da tüylenmiyor, ağzına alsa da sıkıntı olmuyor. Ben çıngırağını falan yıkadım hep ağzında hiçbir şey olmadı.

Ben de alayım kuzum çok sağol makinede yıkanıyor mu peki? Fotodaki arkadasimindi bizim yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…