Bizim de yan bina canımBim bizim karşı binada hemen, sabah erkenden gidebiliriz inşallah
İnternetten, mağazaya gitmeden alınabiliyor mu acaba?Kızlar cuma günü bime geliyormuş, ben hışırtılı kitaplardan alıcam inşallah güzelse. İnternette 50den aşağı görmüyorum
Benimkide başlarda ağlıyordu. Telsizden kontrol edip uyandığı anda hemen yanına gittim uzun bi süre. Hemen kucakladım konuştum güldürdüm. Şimdi çok nadir ağlıyor artık. Uyanınca “höö” diye bağırıyorBebekler neden aglayarak uyanir acaba
Ben 9da çıkıyorum evden, kalabalık mağazaya girmiş oluyor gidene kadarBizim de yan bina canımama bazen pek çok sıra oluyor. Sıra varsa sabahın ayazında bekleyemem de
Bim uygulamasından baktım da sadece mağazada yazıyor canım.İnternetten, mağazaya gitmeden alınabiliyor mu acaba?
Ayakta sallayarak uyumadigi icin bilmiom da gezerek uyutmak cok zor oluyo. Benimki de 2 hafta once 6600gdi. Uyutamadigimda mecburen gezerek uyutuyorum baska turlu durduramiyorum ama zor gercekten. Ayakta sallamayi da 5-6 kez denedim oyun olarak goruyoKızlar benim bebeğim desteksiz uyumuyor, zaten artık ümidim yok yani. Buraya da yazdım ancak kucakta gezerek uyuyor diye. Az önce ayağımda salladım ve uyudu. Sizce alistirmali mıyım? Ayakta gezerek uyutmak mi sallayarak mi
Cok gecmis olsun cnm. Ins en kisa surede hepiniz sagliginiza kavusursunuzKızlar çok teşekkür ederim güzel cevaplarınız ve sorduğunuz için. Yazamadım bir kaç gündür çünkü bahsettiğim gibi ailecek covid çıktık. Babamdan, evdeki en küçük bebeğe kadar. Bebeğin hapsirmasi vs hepsi bu yuzdenmis. Diğer kızımda kovid geçirdi. Ancak babamın durumu evde kötüye gitti, solunum sıkıntısı ciddi anlamda yaşamaya başladı, oksijen seviyesi düştü. Acil hastaneye kaldırıldı. Durumu belirsiz, ciğerin bir tanesinde %80 tutulum olmus. Dua edin tüm şifa bekleyenleresakın kimseyi evinize ne kabul edin, ne siz gidin, evden kapı dışarı çıkmayın. Şuan pig seviyesindeyiz covidin. Bir arkadaş ında bebegi covid geçiriyor şuanda. Çok zor ..
Cnm ben de 3. Ayi kacirdim. Osman gonulal 9. Ayda yaptirmayi onermisti diye hatirliyorum. Bi bakicam tekrar paylasirim burdaYa ben sormayı unuttum, ne hemşire ne doktor söylemeyince menenjitleri sormayı unuttum. Bu aya kaldı bizim menenjit aşıları. O yüsden şimdi bexsero çakışıyor devlet aşılarıyla. Hemşire de devlet aşılarının olduğu zaman yaparsak ağır gelir diye yapmak istemiyor, doktoruna sor dedi. O da 6.ayda gel dedi. O zamana kadar beklesek bexseronun zamanı çok darlaşıyor. Ne zaman yapılacak şaşırdım valla. Bexseroyu 1 yaştan sonraya mı bıraksam diye düşünüyorum.
Masalah bol bol uykulari olsun insBugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.
Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.
Ben bu unicornu sectim arkadasim ordu. Gozlerine boncuk taktirtmadim tehlikeli olmasin diye. Ama bizimkinin hic ilgisini cekmedi. Ins sonradan cekerEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Ben de weewell kullaniyorum gece gorusu fln gayet ii.Teşekkür ederiz teyzesiuyku tulumunu kundak şeklinde yapıyorum ben canım, yüzü kapanmıyor yani. Telsiz bayaaa bir araştırdım ama kadar veremedim ya markası ne seninkinin
Yaa masalah nasi da guzel sarilmisAy bi minnoş dahamaşallah sana ben kendim basit bişey örmüştüm. 2.aydan itibaren beşiğinde yanına koydum. 1 haftadır filan ona sarılarak uyuyor, onunla boğuşuyor, uyurken yanında görmek istiyor. Ben faydasını gördüm bu ara
Bence de devlet aşısıyla çakıştırma canım.Ben sormayı unuttum menenjit aşılarını. Ne hemşire ne doktor da hatırlatmayınca bizim gecikti biraz. 3de başlayabilseydik sıkıntı olmayacaktı. Bu yüzden 5-7de nimenrix yaptırıp bexseroyu 1 yaş sonrasına mu bıraksam diye düşünüyorum.
Ay sanki kendi oğlumu gördüm, aynı müslin aynı emzik aynı keltoşlukBugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.
Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.
Ay maşallah canım sen bildiğin yanak doğurmuşsunEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Aynı şekilde mi bilmiyorum ama benimki de ilk defa bu haftasonu öyle çığlık çığlığa ağlayarak uyandı canım. Normalde mızmızlanır ama ağlamaz, bir şey oldu diye ödüm koptu. Ben kabus gördü herhalde diye düşündüm çünkü çok korkmuştu, kucağıma alsam da bir süre kendine gelemedi. O gün de Avm’de görenler sevmişti bunu, ben tabii hemen NAZAR DEĞDİ boyutuna indirgedim durumuBebekler neden aglayarak uyanir acaba
Reflü yatağında uyutuyorum ben:)Kızlar ayakta sallamaktan bahsetmıssnz ya bu yastk ısını nasış çözcez illa yastksz yatırın dıyolar yaYastktan alırken acıyo gozleri
Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Aa süpermiş , çocukla inebilirsem ben de alayım ya , dediğin gibi internette çok pahalı
Ya valla ya şimdi taktım kafama . 4 ay aşısı kaç tane yaptılarBana da hemşire ağır gelir tekrar doktoruna sor bi dedi.
Ay bizimkide öyle aha diyom noel baba uyandıBenimkide başlarda ağlıyordu. Telsizden kontrol edip uyandığı anda hemen yanına gittim uzun bi süre. Hemen kucakladım konuştum güldürdüm. Şimdi çok nadir ağlıyor artık. Uyanınca “höö” diye bağırıyorçağırır gibi höö diyor
Babymall.in internet sitesinde 19 tl ye aldim henuz gelmedi. Tek sayfa mi acabaYa benim arkadaşım kızınınkini verdi onu sevdi ama daha çok sevdiği bir şey söyleyim mi
Eczane yada Buzdolabı poşeti. Ortasına düğüm atıyorsun veriyorsun en sevdiği o olabilir.
Hışırtılı kitap E bebekte 60 TL idi.
Ayağımda uyutmaya alıştırdim ben iki gündür. Denemissindir muhakkak canım amaKızlar hepinize selamlar uzun bir aradan sonra...
kafayı sıyırmak üzereyim ve sakinleşmek için yazıyorum. benim kız 3,5 aylık oldu şükür. Doğduğundan beri öğle uykusu namına bişey yok! hep ayakta koca insan gibi. ana kucağında 10 ar dakka 3 kere taş çatlasın uyku var. Gecede yataktan adamı attım onu aldım yanıma yoksa asla uyumaz. Meme ağzından çıktımı eyvahlar olsun ! Hep emecek. Valla çok acayip daraldım kendimi sokaklara atacam artık ya. Bir bebek nasıl dayanır ya bütün gün? Çok şey mi istiyorum... Öğlen 1 saatcik uyumaz mı 3,5 aylık bebek ya... Beşiğine sırtı değer değmez feryat o biçim. Binbir çaba uyut koy 10 dk uykusu var. Gecede böyle olmasın diye hep koynumda. Artık nefes almak istiyorum çok mu? 2,5 yaşındaki oğlum benden uzaklaştı fersah fersah... Çocukla hiçbir aktivitemiz kalmadı. Valla çok üzülüyorumSiz nası uyutuyorsunuz bebeleri?
Bunları yapmışlar canımYa valla ya şimdi taktım kafama . 4 ay aşısı kaç tane yaptılar
Babymall.in internet sitesinde 19 tl ye aldim henuz gelmedi. Tek sayfa mi acaba
Benim yarın sağlık ocağını arayıp öğrenmem lazımBunları yapmışlar canım
Sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım.
Aminn canım gerçekten çok zor. Evin tadı tuzu kalmadı. Ne yapıyor, ne yiyor diye düşünüyorum. Daha öncede zatürre olmusti ben kalmıştım yanında. Bu sefer kalamadim izin vermiyorlar. Senin eşin kaç gün kaldı hastanede¿ Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sizede...Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin canım bir an önce, çok geçmiş olsun. Beklemek çok zor, ben de eşim kovid yüzünden hastanede yattığında beklemiştim hamileyken… Bir an önce kavuşursunuz inşallah.
Aminn insallahhÇok geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda her biriniz şifalanır, babanız da evine sizlere kavuşur.
Aminn canım insallahhhhÇok çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda şifa bulursunuz inşallah
Amin inşallah canimmCok çok geçmiş olsun canım. İnşallah hepiniz şifa bulursunuz bir an once.
Amin canım çok sağol. Bebek ve kızımda aynı anda ateş başladı. İki gün 38 i geçmeyen ateşleri oldu ve sonradan hiçbir şey yokmuş gibi devam ettik. Sonra ben oğlanı yıkadım mikro u gitsin diye o gece vücut ısısı düştü. Hani hipotemi miydi neydi adı ekliyorum çocuk buz gibi. İki battaniye var çocuk soğuk yani. Şimdi iki gündür işte öksürmeye, hapsirmaya ve tekrar hiriltiya döndü. Yemin ederim anlamadım yaaa... Yarın doktor kontrolü var aylık hemde gostericem bakalım... Ben sadece 1 saat yattım onun dışında hasta olduğumu bile unuttum, çocuklarla uğraş, babam yukarıda hasta, annem ben kötüyüm dedi ya çok kötüydü yaa hepimiz aynı anda oldukBenzer durumlardan gectim ama hiç neden 2. Bebeği düşündük ki demedım
Bebeğe gerektıgı kadar yardımcı olmayacagını bıldıgım halde ne olursa olsn baskasından cocuk sahıbı olmak ıstemedıgıme göre yavrmun kardeşi olsn dedımvalla iyi ki de demişim
Ama hiçç gönlünü sıkma hersey o kadar yoluna giriyo kıhele bebek 1 yasını gecınce Azıcık daha sabır bolca dua inşaAllah
Çok geçmiş olsun canımRabbım saglıcakla kavustursn inşaAllah babanıza
Minik yakısıklı nasıl? Sen nasılsn epey toparlandınız mı?
Aminn canimmm insallahhhpuyenime cok gecmis olsun canim. Babana bir an once allah sifa versin insallah tez zamanda eski sagligina kavussun.
Amin canım insallahhhÇok geçmiş olsun canım. İnşallah hepiniz bir an önce atlatırsınıs Rabbim şafi ismiyle şifa versin
Ahhhh inşallah Allah razı olsun canimmÇok geçmiş olsun canım rabim hepinize şifa versin inşallah baban biran önce toparlanır ve ailesine geri döner insallah
Cok sağol canım inşallahAyakta sallayarak uyumadigi icin bilmiom da gezerek uyutmak cok zor oluyo. Benimki de 2 hafta once 6600gdi. Uyutamadigimda mecburen gezerek uyutuyorum baska turlu durduramiyorum ama zor gercekten. Ayakta sallamayi da 5-6 kez denedim oyun olarak goruyo
Cok gecmis olsun cnm. Ins en kisa surede hepiniz sagliginiza kavusursunuz
Cnm ben de 3. Ayi kacirdim. Osman gonulal 9. Ayda yaptirmayi onermisti diye hatirliyorum. Bi bakicam tekrar paylasirim burda
Masalah bol bol uykulari olsun ins
Ben bu unicornu sectim arkadasim ordu. Gozlerine boncuk taktirtmadim tehlikeli olmasin diye. Ama bizimkinin hic ilgisini cekmedi. Ins sonradan ceker
Ben de weewell kullaniyorum gece gorusu fln gayet ii.
Yaa masalah nasi da guzel sarilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?