2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bebekler neden aglayarak uyanir acaba
Benimkide başlarda ağlıyordu. Telsizden kontrol edip uyandığı anda hemen yanına gittim uzun bi süre. Hemen kucakladım konuştum güldürdüm. Şimdi çok nadir ağlıyor artık. Uyanınca “höö” diye bağırıyor çağırır gibi höö diyor

Bizim de yan bina canım ama bazen pek çok sıra oluyor. Sıra varsa sabahın ayazında bekleyemem de
Ben 9da çıkıyorum evden, kalabalık mağazaya girmiş oluyor gidene kadar bazen kapışıyor kadınlar azcık geride bekliyoruz
İnternetten, mağazaya gitmeden alınabiliyor mu acaba?
Bim uygulamasından baktım da sadece mağazada yazıyor canım.

Kızlar bebeğim yüz üstü dönmeyi keşfetti, sürekli yüz üstü dönmek istiyor. Bazen dönüyor, etrafı izliyor. Bazen kolunun birisi altında kalıyor, kurtulamayınca bağırıyor inanılmaz güzel gaz çıkarıyor yüz üstü. Sırt üstü getirince ağlıyor. Oyun halısı dan bile yuvarlandı dün, anlık resmen çok ekşınlı günler bizi bekliyor gibi hissediyorum

Ayakta sallayarak uyumadigi icin bilmiom da gezerek uyutmak cok zor oluyo. Benimki de 2 hafta once 6600gdi. Uyutamadigimda mecburen gezerek uyutuyorum baska turlu durduramiyorum ama zor gercekten. Ayakta sallamayi da 5-6 kez denedim oyun olarak goruyo
Cok gecmis olsun cnm. Ins en kisa surede hepiniz sagliginiza kavusursunuz
Cnm ben de 3. Ayi kacirdim. Osman gonulal 9. Ayda yaptirmayi onermisti diye hatirliyorum. Bi bakicam tekrar paylasirim burda
Masalah bol bol uykulari olsun ins
Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Ben bu unicornu sectim arkadasim ordu. Gozlerine boncuk taktirtmadim tehlikeli olmasin diye. Ama bizimkinin hic ilgisini cekmedi. Ins sonradan ceker
Teşekkür ederiz teyzesi uyku tulumunu kundak şeklinde yapıyorum ben canım, yüzü kapanmıyor yani. Telsiz bayaaa bir araştırdım ama kadar veremedim ya markası ne seninkinin
Ben de weewell kullaniyorum gece gorusu fln gayet ii.
Yaa masalah nasi da guzel sarilmis

Eklentiler

• 20220202_165527.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 47
Bence de devlet aşısıyla çakıştırma canım.
Ay sanki kendi oğlumu gördüm, aynı müslin aynı emzik aynı keltoşluk Maşallah bebişe, ben hala beceremedim ayakta sallamayı Bugün denedim suratıma bakıp güldü durdu.
Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Ay maşallah canım sen bildiğin yanak doğurmuşsun Benim annem bir sürü yaptı ev dolu bunlarla ama bizimki daha çok anlamıyor. Şu an en sevdiği şey elleri

Bebekler neden aglayarak uyanir acaba
Aynı şekilde mi bilmiyorum ama benimki de ilk defa bu haftasonu öyle çığlık çığlığa ağlayarak uyandı canım. Normalde mızmızlanır ama ağlamaz, bir şey oldu diye ödüm koptu. Ben kabus gördü herhalde diye düşündüm çünkü çok korkmuştu, kucağıma alsam da bir süre kendine gelemedi. O gün de Avm’de görenler sevmişti bunu, ben tabii hemen NAZAR DEĞDİ boyutuna indirgedim durumu Gaz filan değilse arada oluyormuş öyle, artık ne görüyorlarda uykularında

Kızlar ayakta sallamaktan bahsetmıssnz ya bu yastk ısını nasış çözcez illa yastksz yatırın dıyolar ya Yastktan alırken acıyo gozleri
Reflü yatağında uyutuyorum ben:)
Annemlerde çok yüksek olmayan yastıklarda sırtını kaplayacak şekilde yatırıyorlar. Ayaktan indiğinde uymadığı için pek öyle indirme derdimiz olmuyor

Bize uyku arkadaşı hediye geldi. İnstada maharetabla diye bir yerden yaptırmışlar :) çok güzel olmuş.
Eşimin öğrencileri de bir sürü annelerine ördürmüşler eve küçük bir amigurumi köyü kurdum.

Aa süpermiş , çocukla inebilirsem ben de alayım ya , dediğin gibi internette çok pahalı

Ya benim arkadaşım kızınınkini verdi onu sevdi ama daha çok sevdiği bir şey söyleyim mi
Eczane yada Buzdolabı poşeti. Ortasına düğüm atıyorsun veriyorsun en sevdiği o olabilir.
Hışırtılı kitap E bebekte 60 TL idi.

Kızlar hepinize selamlar uzun bir aradan sonra...

kafayı sıyırmak üzereyim ve sakinleşmek için yazıyorum. benim kız 3,5 aylık oldu şükür. Doğduğundan beri öğle uykusu namına bişey yok! hep ayakta koca insan gibi. ana kucağında 10 ar dakka 3 kere taş çatlasın uyku var. Gecede yataktan adamı attım onu aldım yanıma yoksa asla uyumaz. Meme ağzından çıktımı eyvahlar olsun ! Hep emecek. Valla çok acayip daraldım kendimi sokaklara atacam artık ya. Bir bebek nasıl dayanır ya bütün gün? Çok şey mi istiyorum... Öğlen 1 saatcik uyumaz mı 3,5 aylık bebek ya... Beşiğine sırtı değer değmez feryat o biçim. Binbir çaba uyut koy 10 dk uykusu var. Gecede böyle olmasın diye hep koynumda. Artık nefes almak istiyorum çok mu? 2,5 yaşındaki oğlum benden uzaklaştı fersah fersah... Çocukla hiçbir aktivitemiz kalmadı. Valla çok üzülüyorum Siz nası uyutuyorsunuz bebeleri?

Ay bizimkide öyle aha diyom noel baba uyandı

Babymall.in internet sitesinde 19 tl ye aldim henuz gelmedi. Tek sayfa mi acaba

Ayağımda uyutmaya alıştırdim ben iki gündür. Denemissindir muhakkak canım ama

Çok geçmiş olsun canım.
Sağol canım amin inşallah
Aminn canım gerçekten çok zor. Evin tadı tuzu kalmadı. Ne yapıyor, ne yiyor diye düşünüyorum. Daha öncede zatürre olmusti ben kalmıştım yanında. Bu sefer kalamadim izin vermiyorlar. Senin eşin kaç gün kaldı hastanede¿ Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sizede...
Çok geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda her biriniz şifalanır, babanız da evine sizlere kavuşur.
Aminn insallahh
Çok çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda şifa bulursunuz inşallah
Aminn canım insallahhhh
Cok çok geçmiş olsun canım. İnşallah hepiniz şifa bulursunuz bir an once.
Amin inşallah canimm
Amin canım çok sağol. Bebek ve kızımda aynı anda ateş başladı. İki gün 38 i geçmeyen ateşleri oldu ve sonradan hiçbir şey yokmuş gibi devam ettik. Sonra ben oğlanı yıkadım mikro u gitsin diye o gece vücut ısısı düştü. Hani hipotemi miydi neydi adı ekliyorum çocuk buz gibi. İki battaniye var çocuk soğuk yani. Şimdi iki gündür işte öksürmeye, hapsirmaya ve tekrar hiriltiya döndü. Yemin ederim anlamadım yaaa... Yarın doktor kontrolü var aylık hemde gostericem bakalım... Ben sadece 1 saat yattım onun dışında hasta olduğumu bile unuttum, çocuklarla uğraş, babam yukarıda hasta, annem ben kötüyüm dedi ya çok kötüydü yaa hepimiz aynı anda olduk (( İstanbul'da kar yagmisti birde ben ise gidiyordum falan... Şimdi eşim hala toparlayamadi onunla ilgileniyorum...atom serum taktirdik, çok iyi geldi aklınızda olsun.
puyenime cok gecmis olsun canim. Babana bir an once allah sifa versin insallah tez zamanda eski sagligina kavussun.
Aminn canimmm insallahhh
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hepiniz bir an önce atlatırsınıs Rabbim şafi ismiyle şifa versin
Amin canım insallahhh
Çok geçmiş olsun canım rabim hepinize şifa versin inşallah baban biran önce toparlanır ve ailesine geri döner insallah
Ahhhh inşallah Allah razı olsun canimm
Cok sağol canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…