Canım çok geçmiş olsun insAllah hepsi geçicek.oteliyolar diyebiliyorumKızlar 4. Ayda asi ne vardı? Ya çocuğun başına gelmeyen kalmadı. Bu ay menenjit oldu, kalbinde delik çıktı, babamı acil ambulansla kaldirdigimiz gün salıncaktan yüzü koyun düşmüş neyseki birşey yok, kovid oldu, hala devam ediyor hastalığı, ay bide 4. Ay aşılarını nasıl olacak yaaa(( konusucam yarın doktorla biraz oteleyelim diye en azından son güne kadar...
Ay maşallah bu butun kuzucuklara bende elle oruyorum bu aralar bebek yapicam seviyorum ilgisini çekiyor bence ya uyku arkadaşı hiç kulanamdim ama şu aralar bu cingiragi var onunla kucağında oynuyirEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Benimki de gündüz uykularında ağlayarak uyanıyor. Bazen pış pış yapınca geri uyuyor.Bebekler neden aglayarak uyanir acaba
Kızlar 4. Ayda asi ne vardı? Ya çocuğun başına gelmeyen kalmadı. Bu ay menenjit oldu, kalbinde delik çıktı, babamı acil ambulansla kaldirdigimiz gün salıncaktan yüzü koyun düşmüş neyseki birşey yok, kovid oldu, hala devam ediyor hastalığı, ay bide 4. Ay aşılarını nasıl olacak yaaa(( konusucam yarın doktorla biraz oteleyelim diye en azından son güne kadar...
İnsallah canım. Yani ben böyle düşündüm biraz otelersem çocuğa çok fazla yüklenmeyelim diye...Canım çok geçmiş olsun insAllah hepsi geçicek.oteliyolar diyebiliyorum
Yasadigin şeyler tahammül seviyeni yükseltiyor. Gergin Bekir gibi geziyorsun ortalıkta. Kendi kendini rahatlatman lazım veya seni bu duruma getiren şeylerden kurtulman. Kurtulamiyorsan o zaman takma kafana. Mesela benim tahammül seviyemi eltimler yukseltiyordu mesafe koydum çok rahatız şimdi. Mesela kızım bir ara çok nabzını yukseltiyordu şımarık hareketlerinle şimdi ayağa kalkıp parmağı kaldırmadan önce 3 saniye veriyorum kendime. O 3 saniyede içimden onun bir çocuk olduğunu, onu bizim şımarık yaptigimizi, günahsız bir yabru olduğunu telkin ediyorum kendime sakin ol diyorum içimden. Ne oluyorsa 3 saniyede oluyor. 3 günlük dünya yaaa boşver diyorum birde sürekli kendime takmiyorum hiçbir şeyi. Yok o bana şunu demiş yok bana bunu demiş. Birde rahatlat kendini, biriyle konus anlat birilerine birşeyin olduğunda rahatlarsın.Sizden oneri istiyorum.
Eskiden boyle degildim son birkac senedir biraz kiriciyim insanlara karsi.
Tahammul seviyem hemen yukseliyor ve kalp kiracak birsey soyluyorum hemen. Nasil onune gecebilirim acaba ? Yemem icmem gereken birsey ?
Menenjiti 15 gün önce yaptırdık ateş yaptı zaten canım. Allah'tan çok sürmedi. O esnada göbek bağında tek damar olduğu için kardiyolojiyede muayene ettirin demişti doktor ona götürünce çıktı ama inşallah 6 ay sonra kapanmaya doğru gidecekAy çok geçmiş olsun
Bizim iki ay aşısında zatürre tedavisi bitmişti. Doktorumuz 15 gün sonra yaptırın demişti. Muhtemelen müsaade ederler.
Ancak menenjit nasıl oldu?
Kalp deliğini nasıl farkettiniz?
Detaylı ultrasonda görünmemiş miydi?
Benim eşim de 1 hafta yattı hastanede canım. Aynen yanında olamamak deli ediyor insanı, hamileydim evde durup durup ağlıyordum. Burada da dua istemiştim hatta, bak geçti gitti çok şükür. İnşallah sizin de aynısı olacakAminn canım gerçekten çok zor. Evin tadı tuzu kalmadı. Ne yapıyor, ne yiyor diye düşünüyorum. Daha öncede zatürre olmusti ben kalmıştım yanında. Bu sefer kalamadim izin vermiyorlar. Senin eşin kaç gün kaldı hastanede¿ Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sizede...
. Allah'tan çok sürmedi. O esnada göbek bağında tek damar olduğu için kardiyolojiyede muayene ettirin demişti doktor ona götürünce çıktı ama inşallah 6 ay sonra kapanmaya doğru gidecekdoktor ultrason cihaziyla kalbine baktı.
4. Ay aşılarını da öteleme fikrini yarın soyluycem bakalım. Mantıklı değil mi çocuk bu durumda iken? Daha yeni virüs kapmış zaten . Kovid olduğu için çocuğun bünyesi bu kadar farklı çeşitte virüsü nasıl kaldırır yaa?
Benim beybi de iki ay asilarinda hastaydı, doktora sormadım bile direk goturmedim. O halde bir de asi mi olacak diye. Bir hafta sonra götürdüm canım bir şey olmadıİnsallah canım. Yani ben böyle düşündüm biraz otelersem çocuğa çok fazla yüklenmeyelim diye...
Yasadigin şeyler tahammül seviyeni yükseltiyor. Gergin Bekir gibi geziyorsun ortalıkta. Kendi kendini rahatlatman lazım veya seni bu duruma getiren şeylerden kurtulman. Kurtulamiyorsan o zaman takma kafana. Mesela benim tahammül seviyemi eltimler yukseltiyordu mesafe koydum çok rahatız şimdi. Mesela kızım bir ara çok nabzını yukseltiyordu şımarık hareketlerinle şimdi ayağa kalkıp parmağı kaldırmadan önce 3 saniye veriyorum kendime. O 3 saniyede içimden onun bir çocuk olduğunu, onu bizim şımarık yaptigimizi, günahsız bir yabru olduğunu telkin ediyorum kendime sakin ol diyorum içimden. Ne oluyorsa 3 saniyede oluyor. 3 günlük dünya yaaa boşver diyorum birde sürekli kendime takmiyorum hiçbir şeyi. Yok o bana şunu demiş yok bana bunu demiş. Birde rahatlat kendini, biriyle konus anlat birilerine birşeyin olduğunda rahatlarsın.
Menenjiti 15 gün önce yaptırdık ateş yaptı zaten canım. Allah'tan çok sürmedi. O esnada göbek bağında tek damar olduğu için kardiyolojiyede muayene ettirin demişti doktor ona götürünce çıktı ama inşallah 6 ay sonra kapanmaya doğru gidecekdoktor ultrason cihaziyla kalbine baktı.
4. Ay aşılarını da öteleme fikrini yarın soyluycem bakalım. Mantıklı değil mi çocuk bu durumda iken? Daha yeni virüs kapmış zaten . Kovid olduğu için çocuğun bünyesi bu kadar farklı çeşitte virüsü nasıl kaldırır yaa?
Ben de aşı olmayanlardanimKızlarr eşimle birlikte temmuz ayında hamileyken covid geçirmiştim.
Eşim gene covid şuanda, bende de belirtiler başladıhadi bakalım hayırlısı minnoşum sıkıntı yaşamaz inşallah.
Bu arada eşim işyeri mecbur tuttuğu için 2 doz aşı olmuştu, açıkcası ben aşıya inanmıyorumÖnceki kovidinden hiçbir farkı yok birebir aynısı, 40 derece ateş halsizlik titreme yaşıyor. Hastanedeydi bu gece serum yiyince rahatladı. Aşının neye faydası var çözemedim
Bakalım ben inşallah temmuz ayındaki gibi atlatırım gene.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah atlatırsınız ya.Kızlarr eşimle birlikte temmuz ayında hamileyken covid geçirmiştim.
Eşim gene covid şuanda, bende de belirtiler başladıhadi bakalım hayırlısı minnoşum sıkıntı yaşamaz inşallah.
Bu arada eşim işyeri mecbur tuttuğu için 2 doz aşı olmuştu, açıkcası ben aşıya inanmıyorumÖnceki kovidinden hiçbir farkı yok birebir aynısı, 40 derece ateş halsizlik titreme yaşıyor. Hastanedeydi bu gece serum yiyince rahatladı. Aşının neye faydası var çözemedim
Bakalım ben inşallah temmuz ayındaki gibi atlatırım gene.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum. Kayınpederim 3 doz aşılı 15 gün hastanede yattı. Umarım minnoşu hasta etmeden zorlamadan atlatırızBence asilarin etkisi tamamen psikoljik baska bir artisi yok
Ayağımda uyutmaya alıştırdim ben iki gündür. Denemissindir muhakkak canım ama
O yaptığın şey de alışkanlık yapıyor ama. Ben de aynen öyleydim iki gün önceye kadar. Bel mel kalmadi. Kaç aya kadar gezdirebilirsin düşünsene, bu bebekler hep bu kiloda kalmayacaklar. Yöntemini değiştir derim canımalıştırmak istemiyorum ayağımda sallamaya sonradan bıraktırması çooook zor oluyor. Kucağımda sallana, yürüye evin içinde dolaşıyoruz. Uyuyor ama sırtı yere geldimi anında uyanıyor
O yaptığın şey de alışkanlık yapıyor ama. Ben de aynen öyleydim iki gün önceye kadar. Bel mel kalmadi. Kaç aya kadar gezdirebilirsin düşünsene, bu bebekler hep bu kiloda kalmayacaklar. Yöntemini değiştir derim canım
Insallah canimBende öyle olduğunu düşünüyorum. Kayınpederim 3 doz aşılı 15 gün hastanede yattı. Umarım minnoşu hasta etmeden zorlamadan atlatırız
Eger daldiysa yatırıyorum canım. Dalmadiysa benimki de açıyor gözlerini hemen. Zaten maksimum uykusu bir saat benim de her uyuyusta . Bazen yarım saat oluyor vs. Üç dört kez uyutmaya çalışıyorum gün içinde uyursa. Bazen uyanmasın diye ayağımda beklediğim de oluyor.sen uyutup yatağına yatırabiliyor musun? Başarabiliyor musun? :) mesela öğlen, akşam sadece ana kucağında uyuyor. Beşik aksesuar oldu evde.
Sanırım uykuyu seven bebek diye bi şey var... Benimki hep cingöz gibi ayakta olmak istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?