Ben aldm canımEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Nasıl şanslısınızKız kardeşimin emektar telsizi weewell marka. Çekim mesafesi baya uzun, bebeği yatırıp sitenin bahçesine iniyordu. Cama yakın koyunca çekiyordu
Ben kıyafet dahil nerdeyse hiçbişey satın almadım hep kardeşimden geldi. Giydirmeye sıra gelmeden küçülen kıyafetler oldu
Ne karışması aşkolsunn. Burda konuşuldu bende biliyorum tehlikesini ama çok huysuz halaa. Bu atak haftası bitsin bıraktırıcam kesinlikle. 14.30 a kadar toplamda 3 saatlik 3 öğlen uykusu uyudu. Artık 22.00 a kadar gözünü yummaz. Huysuz ağlar. Çok garip uykusu
Şanslı 2Ben de öylebebeğime doğduğundan beri tek aldığım şey uyku tulumu ve bez mükemmel bir şey bu üstten yetişen bebeklerin olması weewell ben de bakayım canım sağolasın
Gecmis olsun cnmKızlarr eşimle birlikte temmuz ayında hamileyken covid geçirmiştim.
Eşim gene covid şuanda, bende de belirtiler başladıhadi bakalım hayırlısı minnoşum sıkıntı yaşamaz inşallah.
Bu arada eşim işyeri mecbur tuttuğu için 2 doz aşı olmuştu, açıkcası ben aşıya inanmıyorumÖnceki kovidinden hiçbir farkı yok birebir aynısı, 40 derece ateş halsizlik titreme yaşıyor. Hastanedeydi bu gece serum yiyince rahatladı. Aşının neye faydası var çözemedim
Bakalım ben inşallah temmuz ayındaki gibi atlatırım gene.
Cok tatlilar
Oyys pek tatliiiben de istiyorum ben dee
Benimki emzik kullanmıyor zatenŞey ama emzık askısı pek bi gereksizEslim Design on Instagram: "Güzel bi haftaya merhaba 🍁🍂 Aysima için örüldü 🌾 Güzel günlerde sağlıkla kullanılsın 🧡 Tarif @amalou.designs İpim gazzal organica baby coton @minihobievi #uykucuzoe #amigurumitavşan #bebekhediyelikleri #yenidoğanseti
246 likes, 11 comments - eslimdesign on November 8, 2021: "Güzel bi haftaya merhaba 🍁🍂 Aysima için örüldü 🌾 Güzel günlerde sağlıkla kullanılsın 🧡 Tarif @amalou.designs İpim gazzal organica baby coton @minihobievi #uykucuzoe #amigurumitavşan #bebekhediyelikleri #yenidoğanseti #uykuarkadası...www.instagram.com
BenımkideBenimki emzik kullanmıyor zaten
A101e de geldi bebem natural. Tanesi1 liraya geliyor. Aşırı aşırı memnununnSleepy kullanan arkadaslarım bez dolulugunuz nasıl acaba?
Baby turco bulamadıgım için gectim o cok cabuk doluyodu sleepy daha gec doluyo hatta şişmiyo desem yeriçişle ilgili sorunumuz mu var acaba?
Bıde kız bebek ya sarı çizgi çok nadir maviş oluyo o da sadece alt kısmı
Valla benim balon gibi şişiyor sleepySleepy kullanan arkadaslarım bez dolulugunuz nasıl acaba?
Baby turco bulamadıgım için gectim o cok cabuk doluyodu sleepy daha gec doluyo hatta şişmiyo desem yeriçişle ilgili sorunumuz mu var acaba?
Bıde kız bebek ya sarı çizgi çok nadir maviş oluyo o da sadece alt kısmı
Ben kundaklayıp emzirirken yada kucakta pıspıslarken daha rahat uyutuyrm canımYa kızlar dünden beri ayakta uyutmaya çalışıyorum ama aslaaaaa uyumuyor, bir de suratıma bakıp gülüyor ya da ayaklarını havaya kaldırıp kaçmaya çalışıyor kundakta olduğu halde. Uykusu yok desem kucağıma aldığım gibi 5 dk içinde uyuyorBen beceremeyeceğim sanırım bu ayakta sallama işini.
YaaaValla benim balon gibi şişiyor sleepy
Bence zamanla daha az uapiyorlar bizimde azaldi benceYaaa
Acaba bızım çişimiz mi az bu ara
Ben de aldım bakalım 4 ve 5 numara canım. Henüz 3 numara bitmediği için kullanmadımA101e de geldi bebem natural. Tanesi1 liraya geliyor. Aşırı aşırı memnununn
Ben sallarken ninni söylüyorum canim. Kucağımda uyuturken de söylerdim, ordan uyku sinyalleri aliyor bence , oyun olmadığını anladı, bir dene bence. İlk zamanlar benimki de sürekli gözüme bakıyordu, göz teması kurmamaya çalıştım. Şu an sallarken direk avizeye bakmaya başladı, bana hiç bakmıyor .Ya kızlar dünden beri ayakta uyutmaya çalışıyorum ama aslaaaaa uyumuyor, bir de suratıma bakıp gülüyor ya da ayaklarını havaya kaldırıp kaçmaya çalışıyor kundakta olduğu halde. Uykusu yok desem kucağıma aldığım gibi 5 dk içinde uyuyorBen beceremeyeceğim sanırım bu ayakta sallama işini.
Kaç kez değiştiriyorsun canım? Ben kaka durumuna göre 5-6 en fazla 7 falan ama genelde 5 oluyor. Belki de az degistirdigim için sisiyordur o kadarYaaa
Acaba bızım çişimiz mi az bu ara
Canım aynen öyle yapıyorum zaten, arada bi uyuma moduna geçmiş mi diye bakıyorum onda da gülüyorBen sallarken ninni söylüyorum canim. Kucağımda uyuturken de söylerdim, ordan uyku sinyalleri aliyor bence , oyun olmadığını anladı, bir dene bence. İlk zamanlar benimki de sürekli gözüme bakıyordu, göz teması kurmamaya çalıştım. Şu an sallarken direk avizeye bakmaya başladı, bana hiç bakmıyor .
Benimki sadece geceleri emzirirken uyuyor canım, gündüz de öyle uyumayı bayadır bıraktı . Kucakta pışpışlamayı ben de yapıyorum Allahtan ona itiraz etmiyor ama yine sırtım ağrıyor onda da.Ben kundaklayıp emzirirken yada kucakta pıspıslarken daha rahat uyutuyrm canım
Kundagın basta kalan ucgen kısmı ıle gozlerını örtüyormyoksa asla gozunu kırpmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?