2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Ben aldm canımşimdilik sadece bakıp gülüyo inş yakında oynamaya da baslar
Nasıl şanslısınız
Bız sacma sapan ve gereklı olmak üzere iyi harcamalar yaptk çünkü sülalede ilk torun benım oğlustu kızımda da aynısı oldu bi sürü masraf yaptk
Ben de öyle bebeğime doğduğundan beri tek aldığım şey uyku tulumu ve bez mükemmel bir şey bu üstten yetişen bebeklerin olması weewell ben de bakayım canım sağolasın
Şanslı 2

Gecmis olsun cnm

Oyys pek tatliii ben de istiyorum ben dee
Şey ama emzık askısı pek bi gereksiz

Reactions: The
Benimki emzik kullanmıyor zaten

Sleepy kullanan arkadaslarım bez dolulugunuz nasıl acaba?
Baby turco bulamadıgım için gectim o cok cabuk doluyodu sleepy daha gec doluyo hatta şişmiyo desem yeriçişle ilgili sorunumuz mu var acaba?
Bıde kız bebek ya sarı çizgi çok nadir maviş oluyo o da sadece alt kısmı

A101e de geldi bebem natural. Tanesi1 liraya geliyor. Aşırı aşırı memnununn

Ya kızlar dünden beri ayakta uyutmaya çalışıyorum ama aslaaaaa uyumuyor, bir de suratıma bakıp gülüyor ya da ayaklarını havaya kaldırıp kaçmaya çalışıyor kundakta olduğu halde. Uykusu yok desem kucağıma aldığım gibi 5 dk içinde uyuyor Ben beceremeyeceğim sanırım bu ayakta sallama işini.

Valla benim balon gibi şişiyor sleepy

Ben kundaklayıp emzirirken yada kucakta pıspıslarken daha rahat uyutuyrm canım
Kundagın basta kalan ucgen kısmı ıle gozlerını örtüyorm yoksa asla gozunu kırpmıyo

Ben sallarken ninni söylüyorum canim. Kucağımda uyuturken de söylerdim, ordan uyku sinyalleri aliyor bence , oyun olmadığını anladı, bir dene bence. İlk zamanlar benimki de sürekli gözüme bakıyordu, göz teması kurmamaya çalıştım. Şu an sallarken direk avizeye bakmaya başladı, bana hiç bakmıyor .

Canım aynen öyle yapıyorum zaten, arada bi uyuma moduna geçmiş mi diye bakıyorum onda da gülüyor Onun dışında müziğimiz, ninnimiz her şey aynı.
Ben kundaklayıp emzirirken yada kucakta pıspıslarken daha rahat uyutuyrm canım
Kundagın basta kalan ucgen kısmı ıle gozlerını örtüyorm yoksa asla gozunu kırpmıyo
Benimki sadece geceleri emzirirken uyuyor canım, gündüz de öyle uyumayı bayadır bıraktı . Kucakta pışpışlamayı ben de yapıyorum Allahtan ona itiraz etmiyor ama yine sırtım ağrıyor onda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…