2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende ayakta sallamayi denedim ama malesef.

Youtube dan şu piş piş i açıyorum ben, bence faydası oluyor:

Emzik almıyor diyenler, tekrar tekrar deneyin, benimki hiç almıyordu, bir iki haftadır alıyor.

Youtube dan şu piş piş i açıyorum ben, bence faydası oluyor:

Emzik almıyor diyenler, tekrar tekrar deneyin, benimki hiç almıyordu, bir iki haftadır alıyor.
Kız hep bunu aciyom ama emzik verim bakım o zman alicakmi gerçekten bunu alınca emdimi

Valla benim balon gibi şişiyor sleepy
Sleepy benim de şişiyor ya sıvı tutması iyi ama acayip torbalanıyor, eskiden böyle değildi sanki. Baby turcodan geri sleepy geçtim torbalanıyor diye ama bu daha fena elimdekiler bitsin paraya kıyıp Molfix alıcam yetti gari

Bence zamanla daha az uapiyorlar bizimde azaldi bence
Gonlum ferahladı
Bebeyi buyuturken kaygılanmaktan tadını cıkaramıyrm ya
Kaç kez değiştiriyorsun canım? Ben kaka durumuna göre 5-6 en fazla 7 falan ama genelde 5 oluyor. Belki de az degistirdigim için sisiyordur o kadar
5-6 benımde canım ama öyle dolu dolu olmuyo
Allah Allah
Ya mama sayısını artrmak ıstemıyrm

Gonlum ferahladı
Bebeyi buyuturken kaygılanmaktan tadını cıkaramıyrm ya

5-6 benımde canım ama öyle dolu dolu olmuyo

Allah Allah
Ya mama sayısını artrmak ıstemıyrm
Ama bende eskisi gibi sık değiştirmiyorum canım. Günde 4-5 falan . Çok durduğu içinde şişiyor ama bdzdeny dolayı da eksta kabarıyor, pamuklar yüzeyden ayrılıyor gibi değişik bi form alıyor bez

Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
benimki hic kusmuyo 6400 kilosu bugun 4 aylik oldu.tam ideal kulosunda.bu aylarda zaten artik 1 kilo almiyolar aylik.

Kızlar bebişlere ne zaman mama takviyesi yapmak gerekir veya gerekir mi ek gıdaya geçmeden önce

Kız ben A101 bezini aliyom soffya çok memmunum 90 tanesi 65 lira

Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
Nesi az acaba canım?
4 aylık olmak üzereyiz 5.500 kıyafetıyle anca gelıyo 4. Aydan itibaren 500-600 arası almaya baslıyo bebekler

Maşallah çok iyi canım

hannel canım bebeği uyutmak için pilates topunu da kullanabilirsin hafifçe toplayarak veya sallanarak. Gezerken ki sallantiyi o da verdiği için aynı etkiyi yaratıyor. Bir de belini agritmiyor ağırlık topta olduğu için ben bazen öyle uyutuyorum ayakta uyumak istemediginde

Bu ay 600 gr aldı oğlum gayet güzel olması gerektiği gibi dedi doktor. Sana az diye sağlık ocağında söylemişlerdir kesin.
Boyunu yanlış ölçtüler benim minnoşum. Bikaç soru sordum bilgisi yoktu kadının, varmıl gibi saçmaladı
Sonraki gün doktoruna gidince anladım bunları.
Bebeğinin kilosu gayett güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…