Bende ayakta sallamayi denedim ama malesef.Canım aynen öyle yapıyorum zaten, arada bi uyuma moduna geçmiş mi diye bakıyorum onda da gülüyorOnun dışında müziğimiz, ninnimiz her şey aynı.
Benimki sadece geceleri emzirirken uyuyor canım, gündüz de öyle uyumayı bayadır bıraktı . Kucakta pışpışlamayı ben de yapıyorum Allahtan ona itiraz etmiyor ama yine sırtım ağrıyor onda da.
Youtube dan şu piş piş i açıyorum ben, bence faydası oluyor:Canım aynen öyle yapıyorum zaten, arada bi uyuma moduna geçmiş mi diye bakıyorum onda da gülüyorOnun dışında müziğimiz, ninnimiz her şey aynı.
Benimki sadece geceleri emzirirken uyuyor canım, gündüz de öyle uyumayı bayadır bıraktı . Kucakta pışpışlamayı ben de yapıyorum Allahtan ona itiraz etmiyor ama yine sırtım ağrıyor onda da.
Kız hep bunu aciyom ama emzik verim bakım o zman alicakmi gerçekten bunu alınca emdimiYoutube dan şu piş piş i açıyorum ben, bence faydası oluyor:
Emzik almıyor diyenler, tekrar tekrar deneyin, benimki hiç almıyordu, bir iki haftadır alıyor.
Öylesine bir deneyeyim dedim, aldı canımKız hep bunu aciyom ama emzik verim bakım o zman alicakmi gerçekten bunu alınca emdimi
Valla hadi inşallah benimkide alırÖylesine bir deneyeyim dedim, aldı canım
Ara ara dene hep. Bazen alıyor, bazen almıyorValla hadi inşallah benimkide alır
He ya denedim almadi pes etmek yok bakalimAra ara dene hep. Bazen alıyor, bazen almıyor
Sleepy kullanan arkadaslarım bez dolulugunuz nasıl acaba?
Baby turco bulamadıgım için gectim o cok cabuk doluyodu sleepy daha gec doluyo hatta şişmiyo desem yeriçişle ilgili sorunumuz mu var acaba?
Bıde kız bebek ya sarı çizgi çok nadir maviş oluyo o da sadece alt kısmı
Sleepy benim de şişiyor yaValla benim balon gibi şişiyor sleepy
Gonlum ferahladıBence zamanla daha az uapiyorlar bizimde azaldi bence
5-6 benımde canım ama öyle dolu dolu olmuyoKaç kez değiştiriyorsun canım? Ben kaka durumuna göre 5-6 en fazla 7 falan ama genelde 5 oluyor. Belki de az degistirdigim için sisiyordur o kadar
Allah AllahSleepy benim de şişiyor yasıvı tutması iyi ama acayip torbalanıyor, eskiden böyle değildi sanki. Baby turcodan geri sleepy geçtim torbalanıyor diye ama bu daha fena elimdekiler bitsin paraya kıyıp Molfix alıcam yetti gari
Ama bende eskisi gibi sık değiştirmiyorum canım. Günde 4-5 falan . Çok durduğu içinde şişiyor ama bdzdeny dolayı da eksta kabarıyor, pamuklar yüzeyden ayrılıyor gibi değişik bi form alıyor bezGonlum ferahladı
Bebeyi buyuturken kaygılanmaktan tadını cıkaramıyrm ya
5-6 benımde canım ama öyle dolu dolu olmuyo
Allah Allah
Ya mama sayısını artrmak ıstemıyrm
benimki hic kusmuyo 6400 kilosu bugun 4 aylik oldu.tam ideal kulosunda.bu aylarda zaten artik 1 kilo almiyolar aylik.Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
Kız ben A101 bezini aliyom soffya çok memmunum 90 tanesi 65 liraSleepy benim de şişiyor yasıvı tutması iyi ama acayip torbalanıyor, eskiden böyle değildi sanki. Baby turcodan geri sleepy geçtim torbalanıyor diye ama bu daha fena elimdekiler bitsin paraya kıyıp Molfix alıcam yetti gari
Teşekkür ederimbenimki hic kusmuyo 6400 kilosu bugun 4 aylik oldu.tam ideal kulosunda.bu aylarda zaten artik 1 kilo almiyolar aylik.
Nesi az acaba canım?Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
Maşallah çok iyi canımMerhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
Bu ay 600 gr aldı oğlum gayet güzel olması gerektiği gibi dedi doktor. Sana az diye sağlık ocağında söylemişlerdir kesin.Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?