- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Emerek doyuyorsa niye gereksin ki?Kızlar bebişlere ne zaman mama takviyesi yapmak gerekir veya gerekir mi ek gıdaya geçmeden önce
Çok geçmiş olsun canım, inşallah atlatırsınız ya.
Valla ne garip bi virüsse bitmedi gitti. Benim annem 3 doz aşılı ağır atlattı. Babam 2 doz ama sıfır belirtis vardı. Herkeste çok farklı etki ediyor.
Ben de aldım bakalım 4 ve 5 numara canım. Henüz 3 numara bitmediği için kullanmadımkocaman bebeye hala 3 kullanıyorum
Merhaba hanimlar 4 aylik olup bebegi diş cikarmaya baslayan oldu mu acaba?
Yaa peki nasıl anladın? Alt ön dişler miNeredeyse bir aydır diş derdi varşu an 4 aylık oldu
Sleepy benim de şişiyor yasıvı tutması iyi ama acayip torbalanıyor, eskiden böyle değildi sanki. Baby turcodan geri sleepy geçtim torbalanıyor diye ama bu daha fena elimdekiler bitsin paraya kıyıp Molfix alıcam yetti gari
Yaa peki nasıl anladın? Alt ön dişler mi
İnsallah canım biraz daha iyi gördüm bugün bir eve gelince inşallah başka bir şey istemiyorumBenim eşim de 1 hafta yattı hastanede canım. Aynen yanında olamamak deli ediyor insanı, hamileydim evde durup durup ağlıyordum. Burada da dua istemiştim hatta, bak geçti gitti çok şükür. İnşallah sizin de aynısı olacak
Aynen canım doktor bugun kendi dedi covid olduğu için 1 ay asi olamazmis. Doktor 28 Şubat'ta 4. Ay aşısını yapacak. Menenjitte ertelendi bu yüzden onuda bir ay sonra yapacak.Tabi canım mantıklı.
Doktor da muhtemelen ötelemeye soğuk bakmaz.
Kalp inşallah kapanır.
Rabbim acil şifalar versin.
Ahhh canım deme öyle yaaa. İnan babamda öyleydi tamamen aşı karsitiydi şimdi hastanede kuş gibi nefes alıp veriyor. Hemen maske tak bebeğe geçmesin. Emzirmeden önce elini yıkayıp maske takıp emzir. Bebekler kolay atlatabiliyor ama nasıl inim inim önlediğini ben biliyorum. Umarım kolay atlatirsiniz inşallahKızlarr eşimle birlikte temmuz ayında hamileyken covid geçirmiştim.
Eşim gene covid şuanda, bende de belirtiler başladıhadi bakalım hayırlısı minnoşum sıkıntı yaşamaz inşallah.
Bu arada eşim işyeri mecbur tuttuğu için 2 doz aşı olmuştu, açıkcası ben aşıya inanmıyorumÖnceki kovidinden hiçbir farkı yok birebir aynısı, 40 derece ateş halsizlik titreme yaşıyor. Hastanedeydi bu gece serum yiyince rahatladı. Aşının neye faydası var çözemedim
Bakalım ben inşallah temmuz ayındaki gibi atlatırım gene.
Kovid geçiren bebeklere 1 ay asi olmuyormuş canım doktor bugun erteledi. Ama 1 ay oteleye oteleye gidicez şimdi herşeyi. Menenjitte ertelendi.Benim beybi de iki ay asilarinda hastaydı, doktora sormadım bile direk goturmedim. O halde bir de asi mi olacak diye. Bir hafta sonra götürdüm canım bir şey olmadı
Canım doğumdan sonra bende travma oldu pilates topu filan görmek istemedim, eve gelince de direkt söndürdüm attım bi kenara.hannel canım bebeği uyutmak için pilates topunu da kullanabilirsin hafifçe toplayarak veya sallanarak. Gezerken ki sallantiyi o da verdiği için aynı etkiyi yaratıyor. Bir de belini agritmiyor ağırlık topta olduğu için ben bazen öyle uyutuyorum ayakta uyumak istemediginde
Benim bebek im 3.ayda 600 Gr almıştı, hemşire yeterli buldu canım. Bu ayda 600 Gr almış gayet iyi dedi. Artık yavaş kilo almaya başladılar sanırım .Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
Canım içeriği iyi değil diye okudum ama bilemiyorum ya. Pişik falan yaptı mı?Kız ben A101 bezini aliyom soffya çok memmunum 90 tanesi 65 lira
Valla ne değişik bir virüsmüş mahvetti hayatımızı ya. Bitse de kurtulsak bi.Açıdan aşıya farkediyor bence. Sinovac oldum ayakta geçirdim gebeyken. Ama içeride çok hasar vermiş. Eşim biontech oldu o bir sıkıntı yaşamadı.
Bir de virüsün sürekli değişime uğradığını düşünüyorum sadece bahsi geçen varyantlar değil.
Bu arada beni de sağlık ocağı aradı bugün, 4 ay aşısı için yarın yaptırmaya götüreceğim inşallah kolay geçer
Takipte kalayım bendeMigrosta ikincisi %60 indirimli oluyor sanal marketten takip ediyorum ben de. :)
Bu hangi applikasyon ?Şafak:9. Ne dersiniz biter mi kızlar ?35 gündür atakta, bitmedi gitti ya. Ben bittim atak bitmedi
Google'a atak haftası hesaplama diye yazınca çıkıyorBu hangi applikasyon ?
Maşallah keltoş oğluşunaBugünkü öğlen uykumuz böyleydi
Kayınvalidem pazen kumaştan yastık yüzü ve battaniye yaptı. Yastığını da pamuk iplik yaptı. Çok doldurmadım ortası nerseyae boş gibi. Yanlara kaydı içindekiler. Uyuduğunda ayağımı çekip bırakıyorum yatağa.
Hala kundak yapıyorum gündüz,başka türlü asla uykuya dalamıyor.
Oy maşallah sana poğaça yanakEki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Bu hışırtılı kitabı almadan önce poşetlere su maymunu koyup denedim hoşuna gitti birde jel koyup poşete koyacağım ya da kuru bakliyat ama biraz daha bekliyorum 4. Aya tam girsin öyle yapacağım, sen deneyebilirsin, bizden öndesiniz canımKızlar cuma günü bime geliyormuş, ben hışırtılı kitaplardan alıcam inşallah güzelse. İnternette 50den aşağı görmüyorum
Çok çok geçmiş olsun yavrum ya nasıl dayanıyorKızlar 4. Ayda asi ne vardı? Ya çocuğun başına gelmeyen kalmadı. Bu ay menenjit oldu, kalbinde delik çıktı, babamı acil ambulansla kaldirdigimiz gün salıncaktan yüzü koyun düşmüş neyseki birşey yok, kovid oldu, hala devam ediyor hastalığı, ay bide 4. Ay aşılarını nasıl olacak yaaa(( konusucam yarın doktorla biraz oteleyelim diye en azından son güne kadar...
Valla benimki hep atak taŞafak:9. Ne dersiniz biter mi kızlar ?35 gündür atakta, bitmedi gitti ya. Ben bittim atak bitmedi
Sleepy extra kullanıyorum, sızdırma yapıyor diyordum ama açma aralığını galiba fazla tutuyordum galiba birde bı seferde çok yapıyor benim bebe bu yüzden yaptığını anladığım an açıyorum hemen. Diğer türlü şişme ya da taşırma olmuyor. Birde gerçekten rahat, bez yokmuş gibi.Gonlum ferahladı
Bebeyi buyuturken kaygılanmaktan tadını cıkaramıyrm ya
5-6 benımde canım ama öyle dolu dolu olmuyo
Allah Allah
Ya mama sayısını artrmak ıstemıyrm
Ben hala onu deneyeceğim. Öyle bir stok yapmışım ki bitmiyorKız ben A101 bezini aliyom soffya çok memmunum 90 tanesi 65 lira
Şafak:9. Ne dersiniz biter mi kızlar ?35 gündür atakta, bitmedi gitti ya. Ben bittim atak bitmedi
Sağlık ocağı da bı değişik. Geçen ay gittiğimiz de önceki aydan yarım santim fazla uzamış güya nasıl oluyor bilmiyorum. Bu ay bakalım kaç diyecekler. Benimki de 600 Gr almıştı.Bu ay 600 gr aldı oğlum gayet güzel olması gerektiği gibi dedi doktor. Sana az diye sağlık ocağında söylemişlerdir kesin.
Boyunu yanlış ölçtüler benim minnoşum. Bikaç soru sordum bilgisi yoktu kadının, varmıl gibi saçmaladı
Sonraki gün doktoruna gidince anladım bunları.
Bebeğinin kilosu gayett güzel.
Biz de 3 kullanıyoruz. Sleepy 3 kilo aralığı yazıyor aslında ona göre bakabilirsin canım. Ne güzel arkadaşlarBen de 3 kullanıyorum primada. Molfix 4. Elimde sleepy 3 plus kaldı. Onu açıp açmamakta kararsız kaldım. Küçük gelir mi ki Arkadaşlarımız gelirken hediye bez alıyorlar genelde
Ben atak filan bakmıyor sinirlerim bozuluyor gerçekten. Bitmiyor çünkü atak dedikleri şeyŞafak:9. Ne dersiniz biter mi kızlar ?35 gündür atakta, bitmedi gitti ya. Ben bittim atak bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?