2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Açıdan aşıya farkediyor bence. Sinovac oldum ayakta geçirdim gebeyken. Ama içeride çok hasar vermiş. Eşim biontech oldu o bir sıkıntı yaşamadı.
Bir de virüsün sürekli değişime uğradığını düşünüyorum sadece bahsi geçen varyantlar değil.

Bu arada beni de sağlık ocağı aradı bugün, 4 ay aşısı için yarın yaptırmaya götüreceğim inşallah kolay geçer

Ben de aldım bakalım 4 ve 5 numara canım. Henüz 3 numara bitmediği için kullanmadım kocaman bebeye hala 3 kullanıyorum

Ben de 3 kullanıyorum primada. Molfix 4. Elimde sleepy 3 plus kaldı. Onu açıp açmamakta kararsız kaldım. Küçük gelir mi ki Arkadaşlarımız gelirken hediye bez alıyorlar genelde

Migrosta ikincisi %60 indirimli oluyor sanal marketten takip ediyorum ben de. :)

Yaa peki nasıl anladın? Alt ön dişler mi

Önce emerken çok sıkıyordu baktım damağı sertleşiyor eli ağzında sürekli ağızdan çılgınlar gibi salya akıyor. Hala çıkmadı önce sağ alt kaşındk şimdi sol üst. Diş yerleşiyor dedi annemler bilmiyorum tabi. Ben de çok erken çıkarmışm o yüzden her an çıkabilir.

İnsallah canım biraz daha iyi gördüm bugün bir eve gelince inşallah başka bir şey istemiyorum
Tabi canım mantıklı.
Doktor da muhtemelen ötelemeye soğuk bakmaz.

Kalp inşallah kapanır.
Rabbim acil şifalar versin.
Aynen canım doktor bugun kendi dedi covid olduğu için 1 ay asi olamazmis. Doktor 28 Şubat'ta 4. Ay aşısını yapacak. Menenjitte ertelendi bu yüzden onuda bir ay sonra yapacak.
Ahhh canım deme öyle yaaa. İnan babamda öyleydi tamamen aşı karsitiydi şimdi hastanede kuş gibi nefes alıp veriyor. Hemen maske tak bebeğe geçmesin. Emzirmeden önce elini yıkayıp maske takıp emzir. Bebekler kolay atlatabiliyor ama nasıl inim inim önlediğini ben biliyorum. Umarım kolay atlatirsiniz inşallah ama asi olmadıysaN en azından sinovac ol canım.

Benim beybi de iki ay asilarinda hastaydı, doktora sormadım bile direk goturmedim. O halde bir de asi mi olacak diye. Bir hafta sonra götürdüm canım bir şey olmadı
Kovid geçiren bebeklere 1 ay asi olmuyormuş canım doktor bugun erteledi. Ama 1 ay oteleye oteleye gidicez şimdi herşeyi. Menenjitte ertelendi.

Canım doğumdan sonra bende travma oldu pilates topu filan görmek istemedim, eve gelince de direkt söndürdüm attım bi kenara.

Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
Benim bebek im 3.ayda 600 Gr almıştı, hemşire yeterli buldu canım. Bu ayda 600 Gr almış gayet iyi dedi. Artık yavaş kilo almaya başladılar sanırım .
Kız ben A101 bezini aliyom soffya çok memmunum 90 tanesi 65 lira
Canım içeriği iyi değil diye okudum ama bilemiyorum ya. Pişik falan yaptı mı?
Valla ne değişik bir virüsmüş mahvetti hayatımızı ya. Bitse de kurtulsak bi.

Allah kolaylık versin canım. Ateşsiz, rahatça atlatır inşallah .
Migrosta ikincisi %60 indirimli oluyor sanal marketten takip ediyorum ben de. :)
Takipte kalayım bende

Şafak:9. Ne dersiniz biter mi kızlar ? 35 gündür atakta, bitmedi gitti ya. Ben bittim atak bitmedi

Eklentiler

• IMG_20220203_203401.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 49
Maşallah keltoş oğluşuna yastığın biraz sanki büyük gibi benimki beşiğin içindeki taç şeklinde olan ince yastık. Onunla uyutuyorum ya da emzirme minderiyle biz kundak hiç yapmadık, valla babası gibi yayıla yayıla birde horlaya horlaya uyuyor
Eki Görüntüle 2999423 kizlar şoyle amigurami oyuncak alan var mı ? Uyku arkadaşı vs muhabbeti için
Oy maşallah sana poğaça yanak bizim de amiguramimiz var Zurefa kardeşcik, yavaş yavaş ben de yanına vermeye başladım. Birde çıngıraklarını biz çok seviyoruz, sesli şeylere çok meraklı.
Kızlar cuma günü bime geliyormuş, ben hışırtılı kitaplardan alıcam inşallah güzelse. İnternette 50den aşağı görmüyorum
Bu hışırtılı kitabı almadan önce poşetlere su maymunu koyup denedim hoşuna gitti birde jel koyup poşete koyacağım ya da kuru bakliyat ama biraz daha bekliyorum 4. Aya tam girsin öyle yapacağım, sen deneyebilirsin, bizden öndesiniz canım
Çok çok geçmiş olsun yavrum ya nasıl dayanıyor Bilmiyorum inanır mısınız ama sadaka verin. İnşallah tez zamanda aileniz de bebekte atlatır.

Gonlum ferahladı
Bebeyi buyuturken kaygılanmaktan tadını cıkaramıyrm ya

5-6 benımde canım ama öyle dolu dolu olmuyo

Allah Allah
Ya mama sayısını artrmak ıstemıyrm
Sleepy extra kullanıyorum, sızdırma yapıyor diyordum ama açma aralığını galiba fazla tutuyordum galiba birde bı seferde çok yapıyor benim bebe bu yüzden yaptığını anladığım an açıyorum hemen. Diğer türlü şişme ya da taşırma olmuyor. Birde gerçekten rahat, bez yokmuş gibi.
Kız ben A101 bezini aliyom soffya çok memmunum 90 tanesi 65 lira
Ben hala onu deneyeceğim. Öyle bir stok yapmışım ki bitmiyor ama sleepy de iyi sanki, hep kararsızım hep

Son düzenleme:
Sağlık ocağı da bı değişik. Geçen ay gittiğimiz de önceki aydan yarım santim fazla uzamış güya nasıl oluyor bilmiyorum. Bu ay bakalım kaç diyecekler. Benimki de 600 Gr almıştı.
Ben de 3 kullanıyorum primada. Molfix 4. Elimde sleepy 3 plus kaldı. Onu açıp açmamakta kararsız kaldım. Küçük gelir mi ki Arkadaşlarımız gelirken hediye bez alıyorlar genelde
Biz de 3 kullanıyoruz. Sleepy 3 kilo aralığı yazıyor aslında ona göre bakabilirsin canım. Ne güzel arkadaşlar
Şafak:9. Ne dersiniz biter mi kızlar ? 35 gündür atakta, bitmedi gitti ya. Ben bittim atak bitmedi
Ben atak filan bakmıyor sinirlerim bozuluyor gerçekten. Bitmiyor çünkü atak dedikleri şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…