2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bugün oğlumu hastaneye götürdüm, sesi çok kısıktı, ben grip olunca korktum ne olur ne olmaz diye. Kulak burun boğaz doktoru baktı. Herhangi bir sorun yok yine de serum fizyolojik kullan dedi, yazacaktı evde var çok kullanmadım onu dedim. -ki hiç gerekte yoktu bugüne kadarmış tabi. Birde nem lazım peteklerden de olabilir dedi. Evi olabildiğince buharlı mop yapıyorum ama yetmiyor demek ki klasik usul bardak koyacağım pencere önlerine artık. Ses kısıklığı çok ağlamaktan da oluyormuş bilginiz olsun kızlar. Ben gibi telaş yapmayın böyle bişeyle karşılaşırsanız.

Yok kız yapmadı valla içeriğine hiç bakmadım büyük oğlandada kullanmıştım . Sleep çok pişik yapıyordu bizde

Valla benimki hep atak ta
Bende atak dönemine girmiş gibiyim ya, o eski halimden eser yok şimdiii
Bence bitmeyecek
Ayağımda hal kalmadı artık. Her geçen gün daha artıyor gibi
Benim de sabrım çok azaldı bu aralar. Bazen uykusu olduğu halde uyumamak için acayip direniyor, ne yapacağımı şaşırıyorum. Korkuyorum resmen çocuk uyanacak diye. Genelde de 30dk de uyanıyor zaten beşikte sallamaktan sırtım tutulmuş hep aynı pozisyonda durmaktan. Kütür kütür sesler geliyor
Eskiden atak mı biliyormuş analarımız, biz nasıl büyümüşüz diye düşünmeden edemiyorum ya. 4.ay çok fena, canavar gibi oldu benim kız. Dönmeyi öğrendi, sürekli yüz üstü dönmek istiyor. Çoğu zaman başarıyor, bazende kolu altında kalıyor sinirlenip çığlıklar atıyor. Artık yere tek başına bırakıp tuvalete bile gidemitorum. Geçen gün sadece bir dakika yere koydum, tuvalete gidip geldim. Yüz üstü dönmüş, kusmuş, ağzı yüzü, gözleri her yeri kusmuk içindeydi. Çok korktum
Kuzum ya kıyamam. İyiki birşeyi yokmuş canım. Benim kızım da çok acıkırsa ya da uyku saatini geçirip krize girip ağlarken kısılıyor sesi. Öyle kısık sesle kuş gibi ağlıyor ki içim acıyor
Yok kız yapmadı valla içeriğine hiç bakmadım büyük oğlandada kullanmıştım . Sleep çok pişik yapıyordu bizde
Küçük deneme boyu vardı heralde kız bide onu deneyim. Her bezi deniyorum nerdeyse, ben bez beğenene kadar çocuk bezi bırakacak

Kızlar 4.ay beni yıktı geçti valla. Gündüz nerdeyse hiç uyumamaya başladı. Çok yorgun düşüyor, uykuya direniyor. Yüz üstü dönmeyi öğrendi. Uyutmaya çalışırken bile yüz üstü dönmeye çalışıyor. Gün içinde halının üstünde yerde bırakıyorum bazen. Sürekli dönmek istiyor. Çoğunda başarıyor, başaramaz kolu altında kalırsa çığlıklarla ağlıyor. Geçen gün tuvalete gittim bir dakika. Çıkıp gelene kadar yüz üstü dönüp kusmuş. Yüzü, gözü, ağzı hep kusmuk olmuş. Sürekli huysuz, kucak istiyor. Yerde yattığı süre maksimum yarım saat, sonrası hep ağlama sırlama. Memeyi çekiştiriyor, damakları kaşındığı için ısırıyor. Salya akıtıyor. Damakları kaşınıyor, uykuya dalamıyor. Ooof of oradan burdan yazmışım çok zor günler dün akşam çok zor uyuttum. Beşiği sallarken sinirden hüngür hüngür ağladım, yalvardım artık uyu diye. Acıdı halime heralde uyudu. Ama saat başı da uyandı.

Özetle dertliyim.

Valla çok zormus ya bende cekiyorum gece bir kez uyanan cocuk 20 gündür nerdeyse her saat başı uyanır gündüz hep ağlıyor .

GeminiWoman cnm alerji icin verdogin tahliller çıktı mi? Nasi oldu bebis kakada kan varr mi ii misiniz
Canim bugun çıktı randevu alıp gostericem. Kaka hala mukuslu Birde atak haftasindayiz felaket geciyor gunler.. Sorduğun için teşekkür ederim

Valla çok zormus ya bende cekiyorum gece bir kez uyanan cocuk 20 gündür nerdeyse her saat başı uyanır gündüz hep ağlıyor .
Uff çok korkunç şeyler yazıyorsunuz

Ağız tadıyla gece uykusu vardı.
1,5 saatte uyandığı...
Düşün ona bile şükreder hale geldim son bir haftadır hiç uykum yok.
Gündüz zaten
Benden başkasında da uyumuyor.
Çünkü emerek daha doğrusu emiyor gibi yapıp diş kaşıyor :/

Merhaba arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı. Bebeğim bu ay 500 gr aldı dr az buldu alt sınırda dedi şu anda toolam 6500gr. Sizde durumlar nasıl.bebegim çok kusan bir cocuk acaba ondan mi diyorum.
Geçen hafta yazmıştım bunu. Benim ilk kızım 759 gram almış doktor çok iyi demişti. Bu aylarda 500-600 gram alırsa şaşırmayın kızlar demiştim :) bugün gittik bizde 500 gram almış doktor biz bu ay 400 almasını bekliyoruz dedi. Normal almış kilo dedi canım. Stres yapma kendine.
Kızlar bebişlere ne zaman mama takviyesi yapmak gerekir veya gerekir mi ek gıdaya geçmeden önce
Ben işbaşı yaptığım için kaç CC süt içtiğini olcebiliyorum. Mesela sabah 7 akşam 7ye kadar geçen 12 saatte 400-500 CC süt içiyor dedim az buldu doktor. 1 öğün mama takviyesi yapın dedi. Aslında normal almış kilo bu ay ama bundan sonra büyüyor artık yeterli gelmez dedi. Demek istediğim kilo kaybı yok ancak tükettiği süt yeterli değil. Bunu emziren bir anne anlayamaz bence. Eğer sütun yetiyorsa mamaya gerek yokki.
Nesi az acaba canım?
4 aylık olmak üzereyiz 5.500 kıyafetıyle anca gelıyo 4. Aydan itibaren 500-600 arası almaya baslıyo bebekler
Aynen katılıyorum.
Yarım cantim mümkün değil bencede yanlış olcmus
Ben de 3 kullanıyorum primada. Molfix 4. Elimde sleepy 3 plus kaldı. Onu açıp açmamakta kararsız kaldım. Küçük gelir mi ki Arkadaşlarımız gelirken hediye bez alıyorlar genelde
Prima aktif Bebek 3 numaradan 4 egectim ama çok büyük geldi ya 3 numarada küçük geliyordu arada kaldık sanki...
Bu virüs geçmez Canim yaaa
Sağol canım sadaka veriyoruz devamlı yA, eşimin hep arabasında bozuk paraları vardır mesela. Ona kezaa bende çok hayır yardım etmeyi severim ama dediğin gibi bı bir hayır yapmak lazım

Canım çok geçmiş olsun.

Kızlar bizim cocuk doktoru 4 ayda demir ilanına baslanilicak demişti . Başlayan oldumu

Yok daha başlamadım doktora gidemedim hava şartlarından. Yarın aşıya gidince belki verirler. Ama onu kullanmayı düşünmüyorum. Başla derlerse eczaneden alacağım.

Prima aktif Bebek 3 numaradan 4 egectim ama çok büyük geldi ya 3 numarada küçük geliyordu arada kaldık sanki...

Ben de primanın 1 aya yetecek paketi var. Şu an tam oluyor. Küçülmesini hiç istemiyorum :) indirimde denk geldi yoksa normal fiyatlarıyla almıyorum primayı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…