Bize dün sağlık ocağından verildi günde 6 damla ama devletin verdiği değilde oceam marka alacagimKızlar bizim cocuk doktoru 4 ayda demir ilanına baslanilicak demişti . Başlayan oldumu
Bana hemşire ilk başlarda kabızlık yapabilir, 3 damla ile başla durums göre 6ya çıkarırsın dedi. Sana ne dediler canım? Bana devletin verdiğini de vermedi de verseydi de almazdım. Kendim ocean aldım çok güzel.Bize dün sağlık ocağından verildi günde 6 damla ama devletin verdiği değilde oceam marka alacagim
Bizim de öyleValla çok zormus ya bende cekiyorum gece bir kez uyanan cocuk 20 gündür nerdeyse her saat başı uyanır gündüz hep ağlıyor .
Kız sizinki sakin geçer inşallahUff çok korkunç şeyler yazıyorsunuz
Benimki de memeye uyumaya alıştı. Gündüz çoğu kez memede uyuyor yoksa sakinleşmiyor. Onda da çekiştiriyor zaten uyumadan önce .Ağız tadıyla gece uykusu vardı.
1,5 saatte uyandığı...
Düşün ona bile şükreder hale geldim son bir haftadır hiç uykum yok.
Gündüz zaten
Benden başkasında da uyumuyor.
Çünkü emerek daha doğrusu emiyor gibi yapıp diş kaşıyor :/
Ben başladım canım 3 damla ile. Kabızlık durumuna göre 6ya çıkarabilirsin dedi .Kızlar bizim cocuk doktoru 4 ayda demir ilanına baslanilicak demişti . Başlayan oldumu
Ben bu ikisini aldım kızlar. İçinde kendi damlalığı var, d vitamininde hem damlalık hem fısfıs aparatı var çok güzel. Demir damlası çok hoşuna gitti kızımın. İçinde pancar şekeri varmış o yüzden tatlı gibialmadan önce içeriğine bakıp alın şeker hassasiyeti olan varsa.
Sanırım bu dönem buna ihtiyaç duyuyorlar. Çekiştiriyor yada kafa atıyor canım kızımBenimki de memeye uyumaya alıştı. Gündüz çoğu kez memede uyuyor yoksa sakinleşmiyor. Onda da çekiştiriyor zaten uyumadan önce .
Diş için faydası oldu diyorsan bende ocean d vitamini başlayayım ya. Çok zorlamaya başladı diş bizi. Çok huzursuz, sürekli eli ağzında.D vitamininden ben çok memnunum.
Sağlık ocağındaki maalesef her gün aynı saatte yaşadığımız bir ağrı vardı ona sebep oldu. Ocean içtiğinden beri diş meselesi de hızlandı.
Demir damlasında da direk ocean makul geliyor. İnşallah iyi gelir kızıma.
Benimki cimcik atıyor bide elleriyle, onu da öğrendiSanırım bu dönem buna ihtiyaç duyuyorlar. Çekiştiriyor yada kafa atıyor canım kızım
Kuzum şu aynısı mi ya ? Neden microfer yazmıyor acaba fark var mı kiBen bu ikisini aldım kızlar. İçinde kendi damlalığı var, d vitamininde hem damlalık hem fısfıs aparatı var çok güzel. Demir damlası çok hoşuna gitti kızımın. İçinde pancar şekeri varmış o yüzden tatlı gibialmadan önce içeriğine bakıp alın şeker hassasiyeti olan varsa.
Tobe ya rabbim onu tek kutu sandımKuzum şu aynısı mi ya ? Neden microfer yazmıyor acaba fark var mı ki
Diş için faydası oldu diyorsan bende ocean d vitamini başlayayım ya. Çok zorlamaya başladı diş bizi. Çok huzursuz, sürekli eli ağzında.
Benimki cimcik atıyor bide elleriyle, onu da öğrendi
Kuzum şu aynısı mi ya ? Neden microfer yazmıyor acaba fark var mı ki
Farketmişsin canım zatenKuzum şu aynısı mi ya ? Neden microfer yazmıyor acaba fark var mı ki
Benim yüzüm tırnak izi dolu, minnoş sağolsun. Yüzümü, burnumu cimcikler gibi sevmek çok hoşuna gidiyor. Saçlarımı çekiyor, yumruk atıyor yüzümeAy bizimkiler çok benzer gidiyor gelişimleri. Cimcik cimcik karnım, göğsüm.
Tırnaklarını falan çok sık kesiyorum oceandan beri daha hızlı uzuyor.
Tekmeleri kuvvetlendi.
Oysa ki mama takviyesi neredeyse hiç yapmıyorum artık.
Mamadan olduğunu düşünmüştük biz ilk başta.
Diş meselesini baya hızlandırıyor.
Ağrısı acısı var ama ne kadar hızlı olursa o kadar iyi olur süreç. Çünkü çok erken başladı genetik olarak. Benim 3,5-4 aylıkken baha bildiğimiz dişim varmış.
Annemler eskiden dvit ampul verirlermiş böyle zamanda.
Doktora bi sor istersen ampul belki daha iyi olur dedi ama ampul karaciğere depo yapınca ağır geliyor, doktor bir arkadaşım bahsetmişti.
Hemen bugün sipariş vereyim canımBu d çok iyi çok sevdim :)
Tamam canım sağolasınFarketmişsin canım zaten1 yaş altı 400IU olmalıymış, 1 yaş sonrasına 600IU. Bu attığın yetişkinler için sanırım.
Benim yüzüm tırnak izi dolu, minnoş sağolsun. Yüzümü, burnumu cimcikler gibi sevmek çok hoşuna gidiyor. Saçlarımı çekiyor, yumruk atıyor yüzüme
Tırnakları bende kesiyorum ama sık uzamaya başladı. Hem kendini hem beni çiziyor
İnşallah ilk dişi çıkarır, çok zorlanıyor. Uykuya dalışını, uyku kalitesini inanılmaz kötü etkiledi. Bende erken diş çıkarmışım, eşimde. İnşaallah bize çekmiştir
Bu havucu yicem yaBen bu ikisini aldım kızlar. İçinde kendi damlalığı var, d vitamininde hem damlalık hem fısfıs aparatı var çok güzel. Demir damlası çok hoşuna gitti kızımın. İçinde pancar şekeri varmış o yüzden tatlı gibialmadan önce içeriğine bakıp alın şeker hassasiyeti olan varsa.
Canım sence emzirerek uyutmak mı daha iyi ayakta sallayarak mıO yaptığın şey de alışkanlık yapıyor ama. Ben de aynen öyleydim iki gün önceye kadar. Bel mel kalmadi. Kaç aya kadar gezdirebilirsin düşünsene, bu bebekler hep bu kiloda kalmayacaklar. Yöntemini değiştir derim canım
Ben de bu d vitamininden aldım canım da, elimde daha bitiremediğim d vitamini var. Onu bitirmeden geçsem mi ona bilemedim, bide kaç fıs oluyo nasıl kullanıyoBen bu ikisini aldım kızlar. İçinde kendi damlalığı var, d vitamininde hem damlalık hem fısfıs aparatı var çok güzel. Demir damlası çok hoşuna gitti kızımın. İçinde pancar şekeri varmış o yüzden tatlı gibialmadan önce içeriğine bakıp alın şeker hassasiyeti olan varsa.
Demir kullanımı önemli ama özellikle demir kullanıma gectkten sonra ilk cıkan dişten itibaren parmak fırca ıle kullanım sonrası dişleri temızlemeyı unutmayalım canımmKızlar bizim cocuk doktoru 4 ayda demir ilanına baslanilicak demişti . Başlayan oldumu
Kızlar ilgilenen olursa diye bırakıyorum
Canım micro olan kan damlasıKuzum şu aynısı mi ya ? Neden microfer yazmıyor acaba fark var mı ki
Not ediyorum canımDemir kullanımı önemli ama özellikle demir kullanıma gectkten sonra ilk cıkan dişten itibaren parmak fırca ıle kullanım sonrası dişleri temızlemeyı unutmayalım canımm
gözlerim ışıldadı…
Kızım hala çok kusuyo
Canım micro olan kan damlası
D vitte bebişler için 400 olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?