Bir yerden sonra emerek uyumayı bıraktı benimki canım. Anca gece öyle uyuyor. Onda da sıkıntı işte uykusu gelince aç olmasa bile emmek istiyor. Eğer bunu yapmıyorsa emerek uyut ama alternatif olarak bir uyutma yöntemin daha olsun derimCanım sence emzirerek uyutmak mı daha iyi ayakta sallayarak mı
Anladım canım internetteki fiyatla eczane aynı mı acaba, kaça aldınız siz ?Demir kullanımı önemli ama özellikle demir kullanıma gectkten sonra ilk cıkan dişten itibaren parmak fırca ıle kullanım sonrası dişleri temızlemeyı unutmayalım canımm
gözlerim ışıldadı…
Kızım hala çok kusuyo
Canım micro olan kan damlası
D vitte bebişler için 400 olan
Benim de kv alıştırdı ayakta uyumaya dün gece emzirerek uyutamadım uyumak istemediBir yerden sonra emerek uyumayı bıraktı benimki canım. Anca gece öyle uyuyor. Onda da sıkıntı işte uykusu gelince aç olmasa bile emmek istiyor. Eğer bunu yapmıyorsa emerek uyut ama alternatif olarak bir uyutma yöntemin daha olsun derim
Valla artık şu uyku konusu öyle bir batak kiBenim de kv alıştırdı ayakta uyumaya dün gece emzirerek uyutamadım uyumak istemediayakta salladım uyudu hemen emerek uyuttuğumda bi iki kere uyanıyodu tam dalmadan ama böyle daldı hemen ondan mı bilemiyorum tabi emerek uyutmak da zor diyolar ay bilemedim ki
Cok sağol canımCanım çok geçmiş olsun.
Ben de primanın 1 aya yetecek paketi var. Şu an tam oluyor. Küçülmesini hiç istemiyorum :) indirimde denk geldi yoksa normal fiyatlarıyla almıyorum primayı da
Demir ilacı bana vermedi doktor bizim süreç biraz farklı ilerleyecek sanırım kovidden dolayi ...Ben bu ikisini aldım kızlar. İçinde kendi damlalığı var, d vitamininde hem damlalık hem fısfıs aparatı var çok güzel. Demir damlası çok hoşuna gitti kızımın. İçinde pancar şekeri varmış o yüzden tatlı gibialmadan önce içeriğine bakıp alın şeker hassasiyeti olan varsa.
400 yazandan alacaksın canım. Oceon 400IU olacak. Bende bunu kullanıyorum kasigina damlatıp öyle veriyorum.Kuzum şu aynısı mi ya ? Neden microfer yazmıyor acaba fark var mı ki
Bizimki parmak emerek uyuyor canım. Şu akti yolunu buldu sanki çocuk kendi kendine emerek uyuyor çok rahatValla artık şu uyku konusu öyle bir batak kinet bir doğrusu yok canım deneye deneye en kolayını bulacaksın sen de. Ayakta daha rahat geliyor ama gezerek uyutmaktan. Ama emerek uyusaydi öyle devam ederdim ne güzel kolay ama bıraktı yani çok küçükken ancak emerek uyurdu. Şimdi emip uyusa bile anlık uyuyor uyanıyor sonra
Ücreti ne kadar canım , internetten vereceğim de eczanede de aynı mı ? İnternette 125₺Cok sağol canım
Benimde İstanbul'da vardı bir paket valla küçük mucuk taktim bez olarak biraz kakalar sırtımıza çıktı bir kaç defa ama neyseki bitti canım. Aşırı pahalilanmis bezler yaaa...
Demir ilacı bana vermedi doktor bizim süreç biraz farklı ilerleyecek sanırım kovidden dolayi ...
400 yazandan alacaksın canım. Oceon 400IU olacak. Bende bunu kullanıyorum kasigina damlatıp öyle veriyorum.
Görümcemin çocuğu da emiyor parmağını, o parmağı küçükBizimki parmak emerek uyuyor canım. Şu akti yolunu buldu sanki çocuk kendi kendine emerek uyuyor çok rahatemzik olsa bu kadar kolay olmazdı uyumadı ama bu parmak emmesininde bir sakıncası var mıdır bilemedim
Ucreti çok pahalı internetten alma bence. Eczaneden al ama her eczanede de farklı ben anlamadım.. ama çoğu eczanede 93 TL fakat bir eczanede bana 63 TL ye denk geldi muhtemelen elinde tek kalmış fiyat güncellemesi yapmamış gibime geldi. Ama ortalama fiyati 93 tl.Ücreti ne kadar canım , internetten vereceğim de eczanede de aynı mı ? İnternette 125₺
Aa öyle mi o zaman direk eczaneden alayım canım. Hem de kargo beklememis olurum, sağolasınUcreti çok pahalı internetten alma bence. Eczaneden al ama her eczanede de farklı ben anlamadım.. ama çoğu eczanede 93 TL fakat bir eczanede bana 63 TL ye denk geldi muhtemelen elinde tek kalmış fiyat güncellemesi yapmamış gibime geldi. Ama ortalama fiyati 93 tl.
Eşim diyorki ben 6 yaşına kadar parmak emmisimGörümcemin çocuğu da emiyor parmağını, o parmağı küçükher çocukta öyle olur mu bilmiyorum canım.
O çok büyük bir bağımlılık canım, kardeşim de emerdi hatırlıyorum. Annem bıraktırmak için neler yaptıEşim diyorki ben 6 yaşına kadar parmak emmisimyuhh dedim seni annen emzirmedi mi hic diye ama lafımı geri aldım demiyorum artık
Biz 2 buçuk aylık çıkartmayabaşladık.Merhaba hanimlar 4 aylik olup bebegi diş cikarmaya baslayan oldu mu acaba?
Eşin eczaneden aldı 50-60 dolaylarında idi diye hatırlıyorum ama yılbaşından önce aldıÜcreti ne kadar canım , internetten vereceğim de eczanede de aynı mı ? İnternette 125₺
Ucreti çok pahalı internetten alma bence. Eczaneden al ama her eczanede de farklı ben anlamadım.. ama çoğu eczanede 93 TL fakat bir eczanede bana 63 TL ye denk geldi muhtemelen elinde tek kalmış fiyat güncellemesi yapmamış gibime geldi. Ama ortalama fiyati 93 tl.
Pekte kuvvetli parmakları acıtıyor vallaTamam canım sağolasın
O cimcik işine çok alistirmayin derim, arkadaşımın kızı 3 yaşında hala annesini cimcikleyerek uyuyor, başka türlü uyuyamıyorkızın her yeri mosmor
Aynen canım temiz içerikli bunlar.Bu havucu yicem yabende sağlık ocagininkini kullanmicam o zman bu markalar güzel
Benimde öyle canım açık vitaminim var ama oceanı açacağım. Açık olanında ben içerimBen de bu d vitamininden aldım canım da, elimde daha bitiremediğim d vitamini var. Onu bitirmeden geçsem mi ona bilemedim, bide kaç fıs oluyo nasıl kullanıyo
Onu da bir ay ötelemiştir canım büyük ihtimal.Cok sağol canım
Benimde İstanbul'da vardı bir paket valla küçük mucuk taktim bez olarak biraz kakalar sırtımıza çıktı bir kaç defa ama neyseki bitti canım. Aşırı pahalilanmis bezler yaaa...
Demir ilacı bana vermedi doktor bizim süreç biraz farklı ilerleyecek sanırım kovidden dolayi ...
400 yazandan alacaksın canım. Oceon 400IU olacak. Bende bunu kullanıyorum kasigina damlatıp öyle veriyorum.
Benim amcamın oğlu bebekken yastık emmeye alışmıştı. 13 yaşına kadar uyumadan yastık emiyordu, başka türlü uyutamıyordu annesi. Bırakması çok zor oldu.Bizimki parmak emerek uyuyor canım. Şu akti yolunu buldu sanki çocuk kendi kendine emerek uyuyor çok rahatemzik olsa bu kadar kolay olmazdı uyumadı ama bu parmak emmesininde bir sakıncası var mıdır bilemedim
Canım trendyolda var bak istersen.Ücreti ne kadar canım , internetten vereceğim de eczanede de aynı mı ? İnternette 125₺
Aa ben neden goremedim ya 125₺ verecektim az kalsın saf gibiPekte kuvvetli parmakları acıtıyor valla
Aynen canım temiz içerikli bunlar.
Benimde öyle canım açık vitaminim var ama oceanı açacağım. Açık olanında ben içerim
Onu da bir ay ötelemiştir canım büyük ihtimal.
Benim amcamın oğlu bebekken yastık emmeye alışmıştı. 13 yaşına kadar uyumadan yastık emiyordu, başka türlü uyutamıyordu annesi. Bırakması çok zor oldu.
Canım trendyolda var bak istersen.
1 fıs yeterli oluyormuş.Ben de bu d vitamininden aldım canım da, elimde daha bitiremediğim d vitamini var. Onu bitirmeden geçsem mi ona bilemedim, bide kaç fıs oluyo nasıl kullanıyo
Zamanla oturucak inşallah yerine ümidim varValla artık şu uyku konusu öyle bir batak kinet bir doğrusu yok canım deneye deneye en kolayını bulacaksın sen de. Ayakta daha rahat geliyor ama gezerek uyutmaktan. Ama emerek uyusaydi öyle devam ederdim ne güzel kolay ama bıraktı yani çok küçükken ancak emerek uyurdu. Şimdi emip uyusa bile anlık uyuyor uyanıyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?