2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
zeynones Zeyno kedilerle bebek nasıl gidiyor ya? İki taneyle ben çok zorlanıyorum. Her yer tüy içinde. Çocuğun üstü başı da hep tüy oluyor ya. İki gün sonra emekleyince ne olacak diye düşünüyorum. Kedilerin de bir suçu yok ama sinirleniyorum onlara da. Sürekli kavga ediyorlar, sürekli bir şeyler kırıyorlar evde

Valla ben kendime zor bakiyom siz maşallah gene hepsine iyi bakıyorsunuz

durum ne kadar benzer. Evde bardak kalmadı.
Ya bizim bir tanesi sonradan geldi, işitme engelli bir de o. Anlaşamadılar bir türlü. Çok bekledik alışacaklar, sevecekler diye... Ama en son ikisinin yüzünde kocaman yara vardı. Eziyet ettiğimizi düşündük. Bizim iki kedimiz de çok güzel övünmek gibi olmasın çok fazla isteyen oldu.
ikisini de çok zorda iken kurtarmak adına sahiplendik ama böyle evde zarar verince sonradan gelen kedimizi sahiplendireceğiz.

Reactions: The
Bizimkiler de anne-kız. Cins kediler , sahiplendirmekte zorlanmam ama kıyamıyorum. Dediğin gibi bardak falan kalmadı ama bardaktan ziyade tüy işinden çok muzdaribim. Ne kadar dikkat etsem de aynı ya. Oyun halısinda bebekten çok kediler duruyor mesela, temizliyorum iki dk sonra aynı. Napacagim bilmiyorum. Şimdi bunları ayirsam uzulurler diye düşünüyorum iki yıldır da birlikteler. Ah ahh.. çocuktan sonra kedileri veren insanlara çok sinirlenirdim, artık az sinirleniyorum çünkü gerçekten çok zormuş. Resmen evde 3 çocuğum var gibi hissediyorum.

Valla ben kendime zor bakiyom siz maşallah gene hepsine iyi bakıyorsunuz
Sorma canım gerçekten çok zor ya. Tek kedi olsa belki bir nebze tamam ama iki tanesi çok zor oluyor her gün süpürüyorum her gün aynı. Sürekli çocuğu uyandırmalari ayrı dert. Normalde zorlanmıyordum ama çocuktan sonra zor oldu bana

Ben de çok üzülüyorum. Bizimkilerin biri kız biri erkek, kızı vereceğiz artık. Başka türlü olmuyor. Yaramazlıklarını geçtim, birbirlerini mahvettiler son dönemde. Bir birilerini sevseler yaramazlıklarına göz yumardık, mecbur kaldık. Anlaşsalardı çok tatlı bir üçlü olacaklardı.
Dediğin gibi cins bizimkiler de.
Öyle olunca ikisini de çok isteyen oldu. Çünkü biz oğlumuzu sokakta ayağı çok kötü bir halde iken bulduk, dişleri çürüktü. Tedavi ettirip sahibini aradık muhtemelen evden kaçmıştı çünkü. Ama sahibine ulaşamadık, o dönemde isteyen çok oldu ama biz de sahiplendik.
Kızımızı da birine vermişler çok ilgisiz çıkmış orası da ilan açmışlar çok zor durumda diye fotoğraf bile vermemişler. Bir gittik tam bir prenses. Ama huyu bir felaket çok yaramaz.
Ama olmadı yani anlaşamadılar

Bizde 60 yakın aldık diye hatırlıyorum. Bizim eczacı da tanıdık zam gelmeden diye mamaları damlaları stoklattı :)
Hic eczacı tanıdığımız da yok valla canım. Bundan sonra dolar fırladı mi herşeyi stoklayacagim
13 yaş miii şimdi sefa ama sonra cefaya dönüşecek diyorsun yani. Bir dahaki sefere doktora sorayım ben bu durumu

Aynen canım herşey 1 ay otelendi neyseki kolay atlatti kimi bebeklerde öksürük başlayınca ciğerlere inme ihtimali oluyor hemen getir dediler mesela. Çok şükür öksürük falan olmadı bizim oglanda...
Fotoğraf çekilmeyi sever mi bebişleriniz? Bizimki bayılır.
Ay masallahhh sana saçların şekil önümden çekil

Kızlar çok şükür babamın değerleri düşmeye baslamis, guzel cuma gününden güzel haberler aldım bugün dua eden veya içinden geçiren herkesten Allah razı olsun Allah kimseyi hastaneye düşürmesin inşallah mümkün mertebe evinize misafir kabul etmeyin bu evrede lig seviyesinde şuanda koronanin... Kendimizi geçtim ama bebekler ve yaşlılar için çok zor bir enfeksiyon

Çok haklısın canım valla başa gelmeyen bilmiyo

Kızlar bebekleriniz gün içinde hala 2 saatte bir emiyor mu? Benimki hala aynı düzen. Mesela 2de emzirmeye başladıysam ( ki bu nerdeyse yarım saat sürüyor çoğu zaman), 4te tekrar. Aslında iki emme arası 1.5saat falan oluyor yani

Evet benim se 1,5 2 saate bir emiyor ama ben emme saatinin bitiminden İtibaren sayıyorum.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…