Tamamdır çok teşekkür ederim1 fıs yeterli oluyormuş.
Demirle birlikte 170 e almıştım ben ama o tükenmiş . Şifa olsun canım rica ederimAa ben neden goremedim ya 125₺ verecektim az kalsın saf gibisağol canım
Valla ben kendime zor bakiyom siz maşallah gene hepsine iyi bakıyorsunuzzeynones Zeyno kedilerle bebek nasıl gidiyor ya? İki taneyle ben çok zorlanıyorum. Her yer tüy içinde. Çocuğun üstü başı da hep tüy oluyor ya. İki gün sonra emekleyince ne olacak diye düşünüyorum. Kedilerin de bir suçu yok ama sinirleniyorum onlara da. Sürekli kavga ediyorlar, sürekli bir şeyler kırıyorlar evde
zeynones Zeyno kedilerle bebek nasıl gidiyor ya? İki taneyle ben çok zorlanıyorum. Her yer tüy içinde. Çocuğun üstü başı da hep tüy oluyor ya. İki gün sonra emekleyince ne olacak diye düşünüyorum. Kedilerin de bir suçu yok ama sinirleniyorum onlara da. Sürekli kavga ediyorlar, sürekli bir şeyler kırıyorlar evde
Bizimkiler de anne-kız. Cins kediler , sahiplendirmekte zorlanmam ama kıyamıyorum. Dediğin gibi bardak falan kalmadı ama bardaktan ziyade tüy işinden çok muzdaribim. Ne kadar dikkat etsem de aynı ya. Oyun halısinda bebekten çok kediler duruyor mesela, temizliyorum iki dk sonra aynı. Napacagim bilmiyorum. Şimdi bunları ayirsam uzulurler diye düşünüyorum iki yıldır da birlikteler. Ah ahh.. çocuktan sonra kedileri veren insanlara çok sinirlenirdim, artık az sinirleniyorum çünkü gerçekten çok zormuş. Resmen evde 3 çocuğum var gibi hissediyorum.durum ne kadar benzer. Evde bardak kalmadı.
Ya bizim bir tanesi sonradan geldi, işitme engelli bir de o. Anlaşamadılar bir türlü. Çok bekledik alışacaklar, sevecekler diye... Ama en son ikisinin yüzünde kocaman yara vardı. Eziyet ettiğimizi düşündük. Bizim iki kedimiz de çok güzel övünmek gibi olmasınçok fazla isteyen oldu.
ikisini de çok zorda iken kurtarmak adına sahiplendik ama böyle evde zarar verince sonradan gelen kedimizi sahiplendireceğiz.
Sorma canım gerçekten çok zor ya. Tek kedi olsa belki bir nebze tamam ama iki tanesi çok zor oluyorValla ben kendime zor bakiyom siz maşallah gene hepsine iyi bakıyorsunuz
Bizimkiler de anne-kız. Cins kediler , sahiplendirmekte zorlanmam ama kıyamıyorum. Dediğin gibi bardak falan kalmadı ama bardaktan ziyade tüy işinden çok muzdaribim. Ne kadar dikkat etsem de aynı ya. Oyun halısinda bebekten çok kediler duruyor mesela, temizliyorum iki dk sonra aynı. Napacagim bilmiyorum. Şimdi bunları ayirsam uzulurler diye düşünüyorum iki yıldır da birlikteler. Ah ahh.. çocuktan sonra kedileri veren insanlara çok sinirlenirdim, artık az sinirleniyorum çünkü gerçekten çok zormuş. Resmen evde 3 çocuğum var gibi hissediyorum.
Hahah ay ben onu yerim ya maşallahFotoğraf çekilmeyi sever mi bebişleriniz? Bizimki bayılır.
Hic eczacı tanıdığımız da yok valla canım. Bundan sonra dolar fırladı mi herşeyi stoklayacagimBizde 60 yakın aldık diye hatırlıyorum. Bizim eczacı da tanıdık zam gelmeden diye mamaları damlaları stoklattı :)
13 yaş miiiPekte kuvvetli parmakları acıtıyor valla
Aynen canım temiz içerikli bunlar.
Benimde öyle canım açık vitaminim var ama oceanı açacağım. Açık olanında ben içerim
Onu da bir ay ötelemiştir canım büyük ihtimal.
Benim amcamın oğlu bebekken yastık emmeye alışmıştı. 13 yaşına kadar uyumadan yastık emiyordu, başka türlü uyutamıyordu annesi. Bırakması çok zor oldu.
Canım trendyolda var bak istersen.
Ay masallahhh sana saçların şekil önümden çekilFotoğraf çekilmeyi sever mi bebişleriniz? Bizimki bayılır.
Böyle doktora hasta olunmaz mı maşallaaahFotoğraf çekilmeyi sever mi bebişleriniz? Bizimki bayılır.
Ya maşallah sana çok tatlı ama bu . InsAllah doktor olacağı günüde görürsunuzFotoğraf çekilmeyi sever mi bebişleriniz? Bizimki bayılır.
Çok haklısın canım valla başa gelmeyen bilmiyoKızlar çok şükür babamın değerleri düşmeye baslamis, guzel cuma gününden güzel haberler aldım bugündua eden veya içinden geçiren herkesten Allah razı olsun Allah kimseyi hastaneye düşürmesin inşallah mümkün mertebe evinize misafir kabul etmeyin bu evrede lig seviyesinde şuanda koronanin... Kendimizi geçtim ama bebekler ve yaşlılar için çok zor bir enfeksiyon
Benim de çok dökülmeye başladı 10 gündür. Her gün multivitamin ve demie hapı içmeme rağmen.Saçlarım çok dökülüyor kel kalcam sankine yadupabiliriz Bi çözüm varmı sizde duru mlar nasıl
Evet benim se 1,5 2 saate bir emiyor ama ben emme saatinin bitiminden İtibaren sayıyorum.Kızlar bebekleriniz gün içinde hala 2 saatte bir emiyor mu? Benimki hala aynı düzen. Mesela 2de emzirmeye başladıysam ( ki bu nerdeyse yarım saat sürüyor çoğu zaman), 4te tekrar. Aslında iki emme arası 1.5saat falan oluyor yani
İşte oyle sayinca 1.5 oluyor benim deEvet benim se 1/5 2 saate bir emiyor ama ben emme saatinin bitiminden İtibaren sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?