2 saat bekleyince çok acıkmış oluyor hatta memeye saldırıyorİşte oyle sayinca 1.5 oluyor benim demideleri büyüdü ya süre uzar diye bekliyorum ama oyle olmadı henüz.
Benim de öyle. Bir de saç toplamayı gram sevmeyen biriyim, çok zorlanıyorumSaçlarım çok dökülüyor kel kalcam sankine yadupabiliriz Bi çözüm varmı sizde duru mlar nasıl
Ay maşallah çok tatlı. Ben az önce cevap yazmıştım saç dökülmesiyle ilgili sanaBu fıstık ta benimsaç dökülmesi sormuştum sizinde dökülüyor mu benim avuç avuç dökülüyor ne yapabilir
Eki Görüntüle 3000906
Yalnız değilmişim demek2 saat bekleyince çok acıkmış oluyor hatta memeye saldırıyor
Ben görmemişimAy maşallah çok tatlı. Ben az önce cevap yazmıştım saç dökülmesiyle ilgili sana
Teşekkür ederiz teyzesi.Hahah ay ben onu yerim ya maşallah
Teşekkür ederiz teyzesi. Saçımız kırmızı çizgimiz.Hic eczacı tanıdığımız da yok valla canım. Bundan sonra dolar fırladı mi herşeyi stoklayacagim
13 yaş miiişimdi sefa ama sonra cefaya dönüşecek diyorsun yani. Bir dahaki sefere doktora sorayım ben bu durumu
Aynen canım herşey 1 ay otelendi neyseki kolay atlatti kimi bebeklerde öksürük başlayınca ciğerlere inme ihtimali oluyor hemen getir dediler mesela. Çok şükür öksürük falan olmadı bizim oglanda...
Ay masallahhh sana saçların şekil önümden çekil
Sağ ol teyzesiBöyle doktora hasta olunmaz mı maşallaaah
İnşallah hayırlı ve sağlıklı olsun da mesleğini artık kendi seçsin ama benim gönlüm doktor olmasından yanaYa maşallah sana çok tatlı ama bu . InsAllah doktor olacağı günüde görürsunuz
Yaa maşşallah benim keltoş oğlandan sonra saçlı bebek görünce bi garip hissediyorumFotoğraf çekilmeyi sever mi bebişleriniz? Bizimki bayılır.
Aynı seninki gibi gündüzleri benim minnoş. 2 saat zor dayanıyor. 1,5 saatte emiyor çoğunlukla.Kızlar bebekleriniz gün içinde hala 2 saatte bir emiyor mu? Benimki hala aynı düzen. Mesela 2de emzirmeye başladıysam ( ki bu nerdeyse yarım saat sürüyor çoğu zaman), 4te tekrar. Aslında iki emme arası 1.5saat falan oluyor yani
InsAllah canın hepimizin evlatları insAllah iyi hayırlı yerlerde olurlarTeşekkür ederiz teyzesi.Sabahtan akşama kadar bol bol resim çekiliyoruz. Valla çok şanslı benim doğru düzgün yok, hep teyzelerimde halalarım da.
Teşekkür ederiz teyzesi. Saçımız kırmızı çizgimiz.
Sağ ol teyzesiçok rahat fotoğraf çekiliyoruz. En sevdiğim çocuk tipi
İnşallah hayırlı ve sağlıklı olsun da mesleğini artık kendi seçsin ama benim gönlüm doktor olmasından yanayaşlanınca dişlerimi bedevaya yaptırırım
Benimki 4 5 saatte bir emiyo zorla veriyom ama gece sürekli emmek istiyorKızlar bebekleriniz gün içinde hala 2 saatte bir emiyor mu? Benimki hala aynı düzen. Mesela 2de emzirmeye başladıysam ( ki bu nerdeyse yarım saat sürüyor çoğu zaman), 4te tekrar. Aslında iki emme arası 1.5saat falan oluyor yani
4mu 5 miBenimki 4 5 saatte bir emiyo zorla veriyom ama gece sürekli emmek istiyor
Maşallah canımBu fıstık ta benimsaç dökülmesi sormuştum sizinde dökülüyor mu benim avuç avuç dökülüyor ne yapabilir
Eki Görüntüle 3000906
Benimki de en fazla iki satte bir ama çok emmiyor. Gece kalktığı zaman 15-20 dakika sürüyor ve ortalama 1 buçuk saatte bir kalkıyor.4mu 5 mi
Benim de çok dökülüyor. Hamileyken çok parlak ve güçlüydü, çok iyiydi hatta, saç egzamama da iyi gelmişti. Başımda saç kalmadı, uzun uzun her yerde, içim kalkıyor gerçekten. Bebeğin elinde de gördüm bugün, galiba bende kestireceğimMaşallah canımValla benim saçlarım da belime kadar ve sürekli toplu olmasına rağmen evin her yeri saçççççç artık kendi saçlarımdan midem bulanıyor o derece. Robot süpürge bile çalışamıyor saçlardan, sürekli içini temizlesem de Yarın gidip kısacık kestiricem, benim bulabildiğim tek çözüm bu
Niye böyle oldu saçlarımız ya benim de aynıMaşallah canımValla benim saçlarım da belime kadar ve sürekli toplu olmasına rağmen evin her yeri saçççççç artık kendi saçlarımdan midem bulanıyor o derece. Robot süpürge bile çalışamıyor saçlardan, sürekli içini temizlesem de Yarın gidip kısacık kestiricem, benim bulabildiğim tek çözüm bu
Gece benim de öyle oluyor ortalama canım ama gündüz keyfinden böyle uzatiyor herhalde. Yoksa yarım saat boyunca devamlı emse süt de gelmez zatenBenimki de en fazla iki satte bir ama çok emmiyor. Gece kalktığı zaman 15-20 dakika sürüyor ve ortalama 1 buçuk saatte bir kalkıyor.
Benim de bebeğin ellerinde oluyor hep , yutacak diye korkuyorum. Hamileyken hiç dökülmuyordu, nasıl saglikliydi. Resmen çöküşe geçti saçlarımBenim de çok dökülüyor. Hamileyken çok parlak ve güçlüydü, çok iyiydi hatta, saç egzamama da iyi gelmişti. Başımda saç kalmadı, uzun uzun her yerde, içim kalkıyor gerçekten. Bebeğin elinde de gördüm bugün, galiba bende kestireceğimMMMesude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?