2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hahah ay ben onu yerim ya maşallah
Teşekkür ederiz teyzesi. Sabahtan akşama kadar bol bol resim çekiliyoruz. Valla çok şanslı benim doğru düzgün yok, hep teyzelerimde halalarım da.
Teşekkür ederiz teyzesi. Saçımız kırmızı çizgimiz.
Böyle doktora hasta olunmaz mı maşallaaah
Sağ ol teyzesi çok rahat fotoğraf çekiliyoruz. En sevdiğim çocuk tipi
Ya maşallah sana çok tatlı ama bu . InsAllah doktor olacağı günüde görürsunuz
İnşallah hayırlı ve sağlıklı olsun da mesleğini artık kendi seçsin ama benim gönlüm doktor olmasından yana yaşlanınca dişlerimi bedevaya yaptırırım

Fotoğraf çekilmeyi sever mi bebişleriniz? Bizimki bayılır.
Yaa maşşallah benim keltoş oğlandan sonra saçlı bebek görünce bi garip hissediyorum
Aynı seninki gibi gündüzleri benim minnoş. 2 saat zor dayanıyor. 1,5 saatte emiyor çoğunlukla.
Ama benim emzirmem 5 dk da kesinlikle bitiyor. Bence senin oğlan keyfine takılıyor memede.

İşin kötüsü gece saat başı emiyor. Çok yorgun kalkıyorum dinlemiyorum geceleri.

Biz kesin kovid olmuşuz testim pozitif çıktı. Ama toparladım bile 2.günüm ve boğaz acısı hariç hiçbişeyim kalmadı.
Annem bize gelmişti eşimin ilk rahatsızlanma başladığı gün. Galiba anneme de bulaşmış ve 1 ay önce annem kovid geçirdi ,5 gün hastanede yattı. Bakalım hayırlısı artık.

Kızlar, benim kız gün içinde hiç meme almadı, reddetti mama verince saldırdı mamaya, çok üzgünüm. Ne yapabilirim meme reddini azaltmak için?

InsAllah canın hepimizin evlatları insAllah iyi hayırlı yerlerde olurlar

Benimki 4 5 saatte bir emiyo zorla veriyom ama gece sürekli emmek istiyor

Reactions: The
Bu fıstık ta benim saç dökülmesi sormuştum sizinde dökülüyor mu benim avuç avuç dökülüyor ne yapabilir

Eki Görüntüle 3000906
Maşallah canım Valla benim saçlarım da belime kadar ve sürekli toplu olmasına rağmen evin her yeri saçççççç artık kendi saçlarımdan midem bulanıyor o derece. Robot süpürge bile çalışamıyor saçlardan, sürekli içini temizlesem de Yarın gidip kısacık kestiricem, benim bulabildiğim tek çözüm bu

Benim de çok dökülüyor. Hamileyken çok parlak ve güçlüydü, çok iyiydi hatta, saç egzamama da iyi gelmişti. Başımda saç kalmadı, uzun uzun her yerde, içim kalkıyor gerçekten. Bebeğin elinde de gördüm bugün, galiba bende kestireceğim MMMesude

Niye böyle oldu saçlarımız ya benim de aynı

Benimki de en fazla iki satte bir ama çok emmiyor. Gece kalktığı zaman 15-20 dakika sürüyor ve ortalama 1 buçuk saatte bir kalkıyor.
Gece benim de öyle oluyor ortalama canım ama gündüz keyfinden böyle uzatiyor herhalde. Yoksa yarım saat boyunca devamlı emse süt de gelmez zaten doyduktan sonra takılıyor öyle memede.

Benim de bebeğin ellerinde oluyor hep , yutacak diye korkuyorum. Hamileyken hiç dökülmuyordu, nasıl saglikliydi. Resmen çöküşe geçti saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…