- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Canım ben işbaşı yaptığım için biberonla alıyor anne sütünü 2 saatte bir veriyormuş annemde. Beni emdiği zamanda mümkün mertebe saate bakıyorum devamlı. Ama öyle öbür bir bebek değil emme süresi 5 dakika sürüyor. Çok hızlı geliyor süt sanırım kısa süreli, az az ama sık sık emiyor. Normalde 2 saatten önce aranmaya başlıyor oradan anlıyorum mesela. Dün akşam ilk kez mama verdik uzun zaman sonra 1 saat mücadele ettik.
O bacaklarını isiririm senin yaaa tombik seni maşallah 41 kere sana
Cok geçmiş olsun canım, haffi atlattık bizde ama her birimiz de farklı birşeyi kaldı. Mesela eşimde belden aşağısı ağrıyordu, serum taktirdik evde iyi geldi. Annemde çabuk yorulma ve kesik öksürük kaldı. Bende de arada boğazdan balgam geliyor. İnşallah annecigine birşey olmaz bünyesi bağışıklık kazanmıştır belkiAllah hastaneyi evinizden uzak eylesin bebekte birşey yok değil mi?
The kızlar saç dökülme izin tek sebebi demir eksikliği. Hamilelik öncesinde kullanılan kan ve demir haplarının aslında doğumdan 3 ay sonra daha devam etmesi gerekir ama malesef kimse bunu yapmıyor. Bebekler bizi emdikleri için şuan bizdeki tüm demir, çinko, vitaminleri vakum gibi de çekiyorlar. Benimde bir ara çok döküldü 1 günde başladı dökülmeler kestirdim durdu. Hemen tahlil yaptırdım ama çok şükür fazla birşey çıkmadı. Şimdi koronadan dolayı zaten deli gibi vitaminlere falan saldırdım. Redexon var suda eriyen tavsiye ederim harika birşey. Tadida güzel. Süt için birde bol bol dişler de curumeler başlayabiliyor ileriki aşamada...
Kizlar demir takviyesi olarak oceandan baska bisey kullanan var mi? Oceanin d vitaminini kullaniyorum memnunum ama demirinin icerigi temiz degilmis. Bi de seker varmis. Baska onerebilceginiz war mi
Olması gereken de bu zaten canım, inşallah en temiz içeriklileri bulabilirizBebiş dün keyifsizleşti, sebepsiz ağlamalar başladı. Onda da başlıyor galiba. Senin bebişin nasıl geçirdi koronayı? Belirtileri neler oldu?
D vit de ocean iyidir içeriği temiz ama demirde bende beğenmedim içeriğini.
Ben newvit almaya karar verdim, içeriği temiz. O olmasaydı bestiron alıcaktım. Biraz hassasım bu içerik konusunda.
Olması gereken de bu zaten canım, inşallah en temiz içeriklileri bulabiliriz
Mom Vital Omega vermişti bana da doktor canım onu kullanıyorum. Bitince regenesis alayım bari. Doktorun daha yüzünü bile göresim yok o yüzden soramıyorum artık onaVitamin olarak regenesis max var ya gebelikte kullanılan. Doktorum emzirirken onu öneriyoruz dedi. Ki içinde omega, çinko herşey var.
Mom Vital Omega vermişti bana da doktor canım onu kullanıyorum. Bitince regenesis alayım bari. Doktorun daha yüzünü bile göresim yok o yüzden soramıyorum artık ona
Bebişin ateş biranda 37.6 oldu. Nezaman müdahale etmeliyim?
38-38.5 olana kadar ilaç vermezdim ben olsam. Ama elimden geleni de yapardım üstünü hafiflet canım, ılık bir duşa sok. Düşmezse ilaca başvur derimBebişin ateş biranda 37.6 oldu. Nezaman müdahale etmeliyim?
Cocugunla ilgilen canım, gitsin ksuinvaliden yapsın. Ben sinirlendim yaKızlar sinirlerim çok bozuk bebeğim hastalandı gece sabaha kadar onla uğraştım halada yavrum çok kötü . Sabah uyandım kaynanam kızını torunlarını annesini çağırmış hem kahvaltı hem yemek öyle canım sıkıldıki sormayın kahvaltilarini hazırladım bana demezmi akşama güzel bir yemek yaparsın hayır dedim cocuk çok hasta siz yaparsınız dedim . Rabbimden bulsun insAllah öyle canımı sıkıyorki eşime da lazım var
Allah vicdan versin. İyi demişsin siz yapın diye. Sakın yapma yapsınlar yemeklerini.Kızlar sinirlerim çok bozuk bebeğim hastalandı gece sabaha kadar onla uğraştım halada yavrum çok kötü . Sabah uyandım kaynanam kızını torunlarını annesini çağırmış hem kahvaltı hem yemek öyle canım sıkıldıki sormayın kahvaltilarini hazırladım bana demezmi akşama güzel bir yemek yaparsın hayır dedim cocuk çok hasta siz yaparsınız dedim . Rabbimden bulsun insAllah öyle canımı sıkıyorki eşime da lazım var
Kızlar sinirlerim çok bozuk bebeğim hastalandı gece sabaha kadar onla uğraştım halada yavrum çok kötü . Sabah uyandım kaynanam kızını torunlarını annesini çağırmış hem kahvaltı hem yemek öyle canım sıkıldıki sormayın kahvaltilarini hazırladım bana demezmi akşama güzel bir yemek yaparsın hayır dedim cocuk çok hasta siz yaparsınız dedim . Rabbimden bulsun insAllah öyle canımı sıkıyorki eşime da lazım var
Yok canım yok bunlar öyle insanlar değil eşime sinirlendim hep senin yüzünden dedimCocugunla ilgilen canım, gitsin ksuinvaliden yapsın. Ben sinirlendim ya
Ya gelmiş iki debir ne yemek yapcan hiç cevap vermiyorum bidaha desin sen yap ben bebekle ilgilenicem kızınla yap işte yaAllah vicdan versin. İyi demişsin siz yapın diye. Sakın yapma yapsınlar yemeklerini.
Ha yemeği yapsalar bile bulaşık dağınıklık gene sana kalıcak
Ya bugün normalde gidiceklerdi bu kızlarıyla plan yapmış eşim dedim sakin bileti salıya alma ama dinlemedi salıya aldı bunlarda bugün toplandı tepeme . Kârı sözü dinlemeyen erkek çok kötü . Ya valla sorma 1 saatlik uykuyla duruyorum sabaha kadar bebek kucagimdTövbe ya rabbim ne kadın ya.
Bir an önce bir gitseydi.
Onlar böyle mi bakıyorlardı çocuklara acaba biz o yüzden mi yetişemiyoruz misafir şuna buna.
Biz ilgisizliklerinin havasını mı atıyorlar ki
Canım sakin sakin söyle bence. Görmüyor musun, bebem hasta, benim yemekle uğraşıcak halim mi var, de. Siz yapın deYa gelmiş iki debir ne yemek yapcan hiç cevap vermiyorum bidaha desin sen yap ben bebekle ilgilenicem kızınla yap işte ya
Ah erkekler, ahhhYa bugün normalde gidiceklerdi bu kızlarıyla plan yapmış eşim dedim sakin bileti salıya alma ama dinlemedi salıya aldı bunlarda bugün toplandı tepeme . Kârı sözü dinlemeyen erkek çok kötü . Ya valla sorma 1 saatlik uykuyla duruyorum sabaha kadar bebek kucagimd
Görumcem avukatı hemen laf dediler . Canım dedim eşime dedim bu laftan anlamiyo git dedim annene şöyle yapsın bunlarda hicmi vicdan yokCanım sakin sakin söyle bence. Görmüyor musun, bebem hasta, benim yemekle uğraşıcak halim mi var, de. Siz yapın de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?