2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Bebiş dün keyifsizleşti, sebepsiz ağlamalar başladı. Onda da başlıyor galiba. Senin bebişin nasıl geçirdi koronayı? Belirtileri neler oldu?

Kizlar demir takviyesi olarak oceandan baska bisey kullanan var mi? Oceanin d vitaminini kullaniyorum memnunum ama demirinin icerigi temiz degilmis. Bi de seker varmis. Baska onerebilceginiz war mi

D vit de ocean iyidir içeriği temiz ama demirde bende beğenmedim içeriğini.
Ben newvit almaya karar verdim, içeriği temiz. O olmasaydı bestiron alıcaktım. Biraz hassasım bu içerik konusunda.

Olması gereken de bu zaten canım, inşallah en temiz içeriklileri bulabiliriz

Vitamin olarak regenesis max var ya gebelikte kullanılan. Doktorum emzirirken onu öneriyoruz dedi. Ki içinde omega, çinko herşey var.
Mom Vital Omega vermişti bana da doktor canım onu kullanıyorum. Bitince regenesis alayım bari. Doktorun daha yüzünü bile göresim yok o yüzden soramıyorum artık ona

Mom Vital Omega vermişti bana da doktor canım onu kullanıyorum. Bitince regenesis alayım bari. Doktorun daha yüzünü bile göresim yok o yüzden soramıyorum artık ona

Başka doktora sor :))
Bem bu ara sürekli birden fazla doktora gittim ya hepsi de regenesis önerdi. Aile hekimim de ilgili bi kadın. Telefonla soruyorum genelde

Reactions: The
Kızlar sinirlerim çok bozuk bebeğim hastalandı gece sabaha kadar onla uğraştım halada yavrum çok kötü . Sabah uyandım kaynanam kızını torunlarını annesini çağırmış hem kahvaltı hem yemek öyle canım sıkıldıki sormayın kahvaltilarini hazırladım bana demezmi akşama güzel bir yemek yaparsın hayır dedim cocuk çok hasta siz yaparsınız dedim . Rabbimden bulsun insAllah öyle canımı sıkıyorki eşime da lazım var

Cocugunla ilgilen canım, gitsin ksuinvaliden yapsın. Ben sinirlendim ya

Ilık duş aldırdım, üzerini incelttim felan bi tık düştü. Çevremdekiler hemen calpol verme derdinde. Bebeğin bağışıklık sistemini baskılıyor istemiyorum. Ama biranda yükselir farketmem diye de ödüm kopuyor

Allah vicdan versin. İyi demişsin siz yapın diye. Sakın yapma yapsınlar yemeklerini.
Ha yemeği yapsalar bile bulaşık dağınıklık gene sana kalıcak

Tövbe ya rabbim ne kadın ya.
Bir an önce bir gitseydi.
Onlar böyle mi bakıyorlardı çocuklara acaba biz o yüzden mi yetişemiyoruz misafir şuna buna.
Biz ilgisizliklerinin havasını mı atıyorlar ki

Allah vicdan versin. İyi demişsin siz yapın diye. Sakın yapma yapsınlar yemeklerini.
Ha yemeği yapsalar bile bulaşık dağınıklık gene sana kalıcak
Ya gelmiş iki debir ne yemek yapcan hiç cevap vermiyorum bidaha desin sen yap ben bebekle ilgilenicem kızınla yap işte ya

Tövbe ya rabbim ne kadın ya.
Bir an önce bir gitseydi.
Onlar böyle mi bakıyorlardı çocuklara acaba biz o yüzden mi yetişemiyoruz misafir şuna buna.
Biz ilgisizliklerinin havasını mı atıyorlar ki
Ya bugün normalde gidiceklerdi bu kızlarıyla plan yapmış eşim dedim sakin bileti salıya alma ama dinlemedi salıya aldı bunlarda bugün toplandı tepeme . Kârı sözü dinlemeyen erkek çok kötü . Ya valla sorma 1 saatlik uykuyla duruyorum sabaha kadar bebek kucagimd

Ah erkekler, ahhh

Canım sakin sakin söyle bence. Görmüyor musun, bebem hasta, benim yemekle uğraşıcak halim mi var, de. Siz yapın de
Görumcem avukatı hemen laf dediler . Canım dedim eşime dedim bu laftan anlamiyo git dedim annene şöyle yapsın bunlarda hicmi vicdan yok

Ateş birden 38 oldu. Calpol almaya gittim geldim 38.5
Fitil atmayı denedim ama aslaaa izin vermiyor. İtip duruyor poposuyla şaka gibi ya.
Calpol nekadar vermeliyim? Ne sıklıkla verebilirim? 7 kilo minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…