Amaan ufçok az uyuduğu için gün içinde çocukla yapacak bir şey bulamıyorum. Kaliteli vakit nasıl geciriliyordu ya en fazla 15-20dk oyun halısı, 5-10 dk kitap okuyorum falan filan. Ee başka napiyorsunuz ya sürekli uyanık olunca vakit de geçmiyor, onu koyup bir şeyler yapmayı da vicdanım el vermiyor. Ev uçuyor, ben de boş boş çocuğumu izliyorum şu an
Valla keşke ama onca insana dışardan yemek söylemek biraz fazla tuzlu olur
Ben o gelen maillere gıcık oluyorum bana da geliyordu bu sitedenBenimki de tam olarak hep 40dk uyuyor, saat gibi. Şu web sitesindeki bilgileri okuyorum, kaydoldum her gün yazı gönderiyorlar, orda da yazıyor. Bebeklerin uyku döngüleri oluyormuş, 40 dakikada. Desteksiz uyumayı bilmeyince, 40 dk da uyanıp, tekrar dalamıyormuş, yine o desteği arıyorlarmış
Çiçek Ailem Akademisi
Keyifli bir Aile Hayatı İçin | Bebek, Çocuk ve Ebeveynlik Sorunlarına Ekonomik, Pratik, Uygulanabilir ve Sonuç Getiren Çözümler.www.cicekailem.com
Ben bir deniycem bakalım, memnun kalırsam söylerimBen o gelen maillere gıcık oluyorum bana da geliyordu bu sitedenevet doğru ama napayım , şu an uyku eğitimi verebilecek Sabri kendimde görmüyorum. Bir de çocuğum kendi kendine bir defa bile uyumadi, eminim çok zorluk çıkaracaktır
Sağolasın canım. Benim de günüm aşağı yukarı böyle geçiyor. Havalar güzel olsa farklı şeyler yapılır da ben de akşama kadar konuşmuyorum çocukla işteAyağımda sallıyorum sürekli uyanmasın diyegündüz dinlenince gece de daha huzurlu uyuyor gibi geliyor.
Ben de ana kucağına bırakıyorum, beşiğe dönence aldı babası onu seviyor. Müzik dinlemeyi seviyor şarkı açıyorum oyuncaklarla oynatıyorum. Kendim şarkı uyduruyorum. Zaten sürekli süt aşkıyla yanıp tutuşuyor. Gezdiriyorum evin içinde pencereden dışarı gösteriyorum. Oyuncaklarını gösteriyorum, sürekli sohbet ediyorum. Hayal kuruyorum ona, kendi okuduğum kitabı sesli okuyorum. Tabi moduna göre bazen çok huysuz oluyor o günler çok daha zor geçiyor.
Pantolonunu çıkarıyorum evin güneşli odasına götürüyorum orası epey sıcak oluyor. Orada hindistan cevizi yağıyla masaj yapıyorum sakinlesin diye... Kuran dinletmeye gayret ediyorum uyku rutini içinde.
Benim canavarda aynı. Yarım saat sonra kurulmuş saat gibi uyanıyor. Geri uykuya döndürmek mümkün değil. Dönmeyi keşfetti sürekli dönmek istiyor. Ağlıyor, bağırıp çağırıp krize giriyor. Çıldırmak üzereyimKızlar bebeğim yarım saat uyuyor ya. Sonra geri uyaniyor yani bir saat sonra tekrar uykusu geliyor. Bu ne böyleuyku takvimine bakıyorum bir iki saatlik 3 uyku diyor, nerdee
Sağolasın canım. Benim de günüm aşağı yukarı böyle geçiyor. Havalar güzel olsa farklı şeyler yapılır da ben de akşama kadar konuşmuyorum çocukla işte
Benim canavarda aynı. Yarım saat sonra kurulmuş saat gibi uyanıyor. Geri uykuya döndürmek mümkün değil. Dönmeyi keşfetti sürekli dönmek istiyor. Ağlıyor, bağırıp çağırıp krize giriyor. Çıldırmak üzereyim
Bi uyku eğitmeni uyandığı saati biliyorsanız uyanmadan 5dk önce dürtüp hafif uyandırır gibi yapıp sakince uykuya tekrar döndürün, o döngüyü atlatıp uzun uyur yazmıştı ama cesaret edemiyorumThe eğer her zaman aynı şekilde yarım saatte uyanıyorsa beş on dakika öncesinde gidip emzirebilirsiniz bence faydası olur süreci uzatmak için.
Bi uyku eğitmeni uyandığı saati biliyorsanız uyanmadan 5dk önce dürtüp hafif uyandırır gibi yapıp sakince uykuya tekrar döndürün, o döngüyü atlatıp uzun uyur yazmıştı ama cesaret edemiyorum
Benim de gece uykusu seninki gibi canım. Mıkırdanmaya başlayınca emziriyorum, yerine yatırıyorum uyumaya devam ediyor. Bazen 3 kez kalkıyor, bazen 6 kezEt et :)
Benimki gece uykusunda daha sabit uyanma saatleri, öyle olunca yapıyorum bazen emziriyorum o uykuyu açmadan.
Gözleri faltaşı olmadan uykuya devam ediyor. Diğer türlüsü daha zor oluyor uykuya döndürmesi. Ama gündüz uykusu çok zor benimkinin.
Benim de gece uykusu seninki gibi canım. Mıkırdanmaya başlayınca emziriyorum, yerine yatırıyorum uyumaya devam ediyor. Bazen 3 kez kalkıyor, bazen 6 kezsaat aralığı azsa emzikle oyalayıp uykuya döndürüyorum. Ama gündüz uykusunda terör estiriyor resmen. Uykusu var deli gibi ama uyumak istemiyor. Sabah 7.30da uyandı mesela, bu saate kadar 3 kez yarım saat uyudu. 15dk önce ağlama krizi ile memede uyuya kaldı , beşiğe bıraktım bakalım ne zaman uyanacak. Çok nadiren gündüz bi yatıyor 3 saat kalkmıyor 1.5 yapsana şunu diyorum gülmeye başlıyor sen görürsün gününü der gibi
Nasıl geri uyutacagiz pekiBi uyku eğitmeni uyandığı saati biliyorsanız uyanmadan 5dk önce dürtüp hafif uyandırır gibi yapıp sakince uykuya tekrar döndürün, o döngüyü atlatıp uzun uyur yazmıştı ama cesaret edemiyorum
Zaten emzirip yatırıyorum, açken uyumaz benimki. Yarım saat sonra uyandirsam da emmez sanırım Zeyno yaThe eğer her zaman aynı şekilde yarım saatte uyanıyorsa beş on dakika öncesinde gidip emzirebilirsiniz bence faydası olur süreci uzatmak için.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah eşin tez zamanda iyileşir, size de bulaşmadan atlatirsiniz. Dua ederiz inşallahKızlar 1 aydan fazla zaman oldu, işe başladığımdan beri okuyamıyordum. Çok sayfa birikmiş ama son 20 sayfayı okudum. Hepinizin bebişleri büyümüş maşallah diye diye baktım hepsine
Ben de bebeğim emmedikçe sık sık sağmama rağmen sütüm tamamen kesildi. Sağım için sütüm olsun diye o kadar çok yemiştim ki, zaten kiloluydum üstüne bi 10 kilo daha aldım doğum kilomun.
Baktım ki kilo artık bebeğimle oyun oynamama, ona ayıracağım vakite engel oluyor ; geçen hafta cumartesi tüp mide ameliyatı oldum.
Ameliyat ile ilgili sıkıntım yok ama 2 yıldır olmadığımız covid, tam ameliyat sonrası bizi buldueşim Türkiye nin en kalabalık fabrikasında, ben de hastanede çalışıyorum. Bu zamana kadar olmamamız garipti ama keşke bağışıklığımın düşük olduğu bir döneme denk gelmeseydi.
Gerçi sadece eşim pozitif şimdilik. Onu bir odada karantinaya aldımşimdilik bebişte ve bende hiçbir şey yok. Sizden dua istemek için geldim.
Lütfen dua edin ki ben ve bebiş bu bağışıklığımın düşük olduğu zamanda yakalanmayalım bu hastalığa
Ayrıca biz de 1 aydır iş yüzünden çok hasret gideremiyorduk erken uyuduğu için, bıcı bıcıya giderken siz teyzelerine bir adet fotoğraf bırakıyoruzsizi ve bebişlerinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın
Kıyamam kuzuya ya. Sen sürekli kontrolde ol canım, inşallah daha yükselmez. Benim bebeğim de hasta olduğunda gece boyu inlemisti, çok zor gerçektenminnoşa calpol verdim sonra uyudu. 38.5 hala ateşi ilaca rağmen. Üstüne bi de ishal oldu. İnliyor kucağımdaofff ne zormuş bebişin hasta olması
Çok teşekkür ederim canım benimAllah yardımcın olsun canım. İnşallah eşin tez zamanda iyileşir, size de bulaşmadan atlatirsiniz. Dua ederiz inşallah
Bebişe de maşallah çok tatlıUykusu var onun baksana gözler gidiyor hemen uyut
Cok tatli masallah kuzunaKızlar 1 aydan fazla zaman oldu, işe başladığımdan beri okuyamıyordum. Çok sayfa birikmiş ama son 20 sayfayı okudum. Hepinizin bebişleri büyümüş maşallah diye diye baktım hepsine
Ben de bebeğim emmedikçe sık sık sağmama rağmen sütüm tamamen kesildi. Sağım için sütüm olsun diye o kadar çok yemiştim ki, zaten kiloluydum üstüne bi 10 kilo daha aldım doğum kilomun.
Baktım ki kilo artık bebeğimle oyun oynamama, ona ayıracağım vakite engel oluyor ; geçen hafta cumartesi tüp mide ameliyatı oldum.
Ameliyat ile ilgili sıkıntım yok ama 2 yıldır olmadığımız covid, tam ameliyat sonrası bizi buldueşim Türkiye nin en kalabalık fabrikasında, ben de hastanede çalışıyorum. Bu zamana kadar olmamamız garipti ama keşke bağışıklığımın düşük olduğu bir döneme denk gelmeseydi.
Gerçi sadece eşim pozitif şimdilik. Onu bir odada karantinaya aldımşimdilik bebişte ve bende hiçbir şey yok. Sizden dua istemek için geldim.
Lütfen dua edin ki ben ve bebiş bu bağışıklığımın düşük olduğu zamanda yakalanmayalım bu hastalığa
Ayrıca biz de 1 aydır iş yüzünden çok hasret gideremiyorduk erken uyuduğu için, bıcı bıcıya giderken siz teyzelerine bir adet fotoğraf bırakıyoruzsizi ve bebişlerinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?