Ya bugün normalde gidiceklerdi bu kızlarıyla plan yapmış eşim dedim sakin bileti salıya alma ama dinlemedi salıya aldı bunlarda bugün toplandı tepeme . Kârı sözü dinlemeyen erkek çok kötü . Ya valla sorma 1 saatlik uykuyla duruyorum sabaha kadar bebek kucagimd
Ateş birden 38 oldu. Calpol almaya gittim geldim 38.5
Fitil atmayı denedim ama aslaaa izin vermiyor. İtip duruyor poposuyla şaka gibi ya.
Calpol nekadar vermeliyim? Ne sıklıkla verebilirim? 7 kilo minnoşum
Yok canım bana hemşire istediğin demir ilacını alabilirsin. 6 damla ile başlamak lazım ama ilk başta kabızlık yapabilir. 3 damla ile başla, duruma göre 6ya çıkarırsın dedi. Şimdi 3 veriyorum, duruma göre bir hafta sonra 6ya çıkarırım.Canım demir damlasını ne kadar vermeliyiz oceanda eczane bir doz söyledi mi sana
Allah vicdan merhamet versin başka birşey demiyorum. Senin evinde senden habersiz kimse misafir çağıramaz. Çağırıyorsa da karışma hiç herşeyi kendi hazırlasın. Yüzsüz kadın birde yemek yap diyor ya. Allah kolaylık versin canım. Eşine de akıl fikir versin ki seni ezdirmesin bunlara. O kaynanaya görümceye de vicdan versin.Kızlar sinirlerim çok bozuk bebeğim hastalandı gece sabaha kadar onla uğraştım halada yavrum çok kötü . Sabah uyandım kaynanam kızını torunlarını annesini çağırmış hem kahvaltı hem yemek öyle canım sıkıldıki sormayın kahvaltilarini hazırladım bana demezmi akşama güzel bir yemek yaparsın hayır dedim cocuk çok hasta siz yaparsınız dedim . Rabbimden bulsun insAllah öyle canımı sıkıyorki eşime da lazım var
Canım fitil eriyene kadar parmağınla poposunda tutsan acaba etki etmez mi yine ? 6 saatte 1 , 1çay kaşığı verebilirsin demişti hemşire aşı sonrası için. Çok geçmiş olsun, hemen atlatırsınız İnşallahAteş birden 38 oldu. Calpol almaya gittim geldim 38.5
Fitil atmayı denedim ama aslaaa izin vermiyor. İtip duruyor poposuyla şaka gibi ya.
Calpol nekadar vermeliyim? Ne sıklıkla verebilirim? 7 kilo minnoşum
Yok canım bana hemşire istediğin demir ilacını alabilirsin. 6 damla ile başlamak lazım ama ilk başta kabızlık yapabilir. 3 damla ile başla, duruma göre 6ya çıkarırsın dedi. Şimdi 3 veriyorum, duruma göre bir hafta sonra 6ya çıkarırım
Allah vicdan merhamet versin başka birşey demiyorum. Senin evinde senden habersiz kimse misafir çağıramaz. Çağırıyorsa da karışma hiç herşeyi kendi hazırlasın. Yüzsüz kadın birde yemek yap diyor ya. Allah kolaylık versin canım. Eşine de akıl fikir versin ki seni ezdirmesin bunlara. O kaynanaya görümceye de vicdan versin.
Söylemese bende direk 6 verirdim canım hiç aklıma gelmezdi çünkü. 3e düşür canım, hastalıktan sonra yavaş yavaş artırırsın. Bizden vitamin alıyorlar nasılsa, hemen demirsiz kalacak değiller.Ben bunu bilemedim hemşire de söylemedi direk 6 damlaya denk gelecek şekilde verdim. Gece karnı ağrıdı, aşı da ateş yaptı, diş zaten fora...
Allah onu bildiği gibi yapsın pislik elini sürmüyo. Bebeğim hasta bi yemek bi onla uğraşıyom.Smjj nin evi değil ki orası. Oğlunun evi o yüzden herkesi çağırabilir. Ama işe gelince senin düzenine karışmayıma döner iş.
Yaptıkları yemekleri, bulaşıkları, herşeyi toplasınlar. Onlar emrivaki geliyorlar yapmasını da bilecekler.
Benim kayınvalidem insansız duramaz muhakkak birilerini çağırır ama iş yaptıracak şekilde
çağırdığı misafire kendini ağırlattırır inan.
Geçen yemek yapmış, eşimin kuzenini de çağırdı.
Valla bir iyi oldu.
Yemek yapmamıştım kayınvalidem yemekleri getirdi kuzen ve çocukları tüm işleri yaptı bir de iki tencere yemeğim oldu fazladan.
Kızım da iki insan gördü ben de onunla ilgilendim.
Afedersiniz ama şu an suç sende. Yapmayacaktin..Allah onu bildiği gibi yapsın pislik elini sürmüyo. Bebeğim hasta bi yemek bi onla uğraşıyom.
Amin canım rabbim kat kat çıkarsın zikkim yiiyin diyip duruyom içimden o kadar yorgunumki size anlatamamYok canım bana hemşire istediğin demir ilacını alabilirsin. 6 damla ile başlamak lazım ama ilk başta kabızlık yapabilir. 3 damla ile başla, duruma göre 6ya çıkarırsın dedi. Şimdi 3 veriyorum, duruma göre bir hafta sonra 6ya çıkarırım.
Allah vicdan merhamet versin başka birşey demiyorum. Senin evinde senden habersiz kimse misafir çağıramaz. Çağırıyorsa da karışma hiç herşeyi kendi hazırlasın. Yüzsüz kadın birde yemek yap diyor ya. Allah kolaylık versin canım. Eşine de akıl fikir versin ki seni ezdirmesin bunlara. O kaynanaya görümceye de vicdan versin.
Canım fitil eriyene kadar parmağınla poposunda tutsan acaba etki etmez mi yine ? 6 saatte 1 , 1çay kaşığı verebilirsin demişti hemşire aşı sonrası için. Çok geçmiş olsun, hemen atlatırsınız İnşallah
Canım yapmimde napim sen bunları tanımıyorsun eşimde işe gitti mutfağa girdiği yokAfedersiniz ama şu an suç sende. Yapmayacaktin..
Söylemese bende direk 6 verirdim canım hiç aklıma gelmezdi çünkü. 3e düşür canım, hastalıktan sonra yavaş yavaş artırırsın. Bizden vitamin alıyorlar nasılsa, hemen demirsiz kalacak değiller.
Diş ne durumda sizin? Bizim çok fena, sürekli huysuz. Sebepsiz ağlıyor, tuttuğu herşeyi ısırıyor. Ne yapacağım şaşırdım. Daha çıkan birşey de yok. Ne kadar sürecek bilmiyorum.
Kızlar bebeğim yarım saat uyuyor ya. Sonra geri uyaniyor yani bir saat sonra tekrar uykusu geliyor. Bu ne böyleuyku takvimine bakıyorum bir iki saatlik 3 uyku diyor, nerdee
Allah onu bildiği gibi yapsın pislik elini sürmüyo. Bebeğim hasta bi yemek bi onla uğraşıyom.
Canım yapmimde napim sen bunları tanımıyorsun eşimde işe gitti mutfağa girdiği yok
Zıkkım yesinler. Vallahi de billahi de yapmam b.k yesinler. Ay tövbe bismillahh. Yapma yapma bunlar ne vicdansızlar ya nasıl vicdansızlarr.Canım yapmimde napim sen bunları tanımıyorsun eşimde işe gitti mutfağa girdiği yok
Amaan ufBakma bakma. Ben uygulamalara bakmayı da bıraktım. Yetersizlik hissettiriyor. Burası gerçek dünya
Ben daha görmedim. Gece uykusu bile deliksiz üç saat değil ki gündüz olsun.
Gündüz ayağımdan indirdiğim anda en fazla beş dakika sonra uyanıyor.
Benimki de tam olarak hep 40dk uyuyor, saat gibi. Şu web sitesindeki bilgileri okuyorum, kaydoldum her gün yazı gönderiyorlar, orda da yazıyor. Bebeklerin uyku döngüleri oluyormuş, 40 dakikada. Desteksiz uyumayı bilmeyince, 40 dk da uyanıp, tekrar dalamıyormuş, yine o desteği arıyorlarmışKızlar bebeğim yarım saat uyuyor ya. Sonra geri uyaniyor yani bir saat sonra tekrar uykusu geliyor. Bu ne böyleuyku takvimine bakıyorum bir iki saatlik 3 uyku diyor, nerdee
Valla keşke ama onca insana dışardan yemek söylemek biraz fazla tuzlu olurOğlu hazır alsın. Sana kıyar ama onun parasına kıyamaz. Farzet ki almasın. Sen değil çağıran mahcup olsun boşvermen gerekiyordu. Sonra hep böyle yapacaklar. Bak bu annemden öğrendiğim bir taktiktir. Sürekli herşeyi yaptığı halde eleştiren yada kullanmaya kalkışan insanlar eve geldiğinde hazır bir şey yaptırır geçer. Nasılsa öyle de laf ediyorlar böyle de. En azından kendimi yormam der :)) sonra da yavaş yavaş ayak keser o insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?