2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
4 ay ataginda cok sabir gerektirir

Hiç dengeleri yok bu bebişlerin :)
Benimkine emzik versem iyice uyanır nefret besliyor resmen
Oyuncak etti beni el kadar bebe yahu
Nasıl geri uyutacagiz peki yani zaten çok zor uyuyor, bir düzeni de yok. Pis pisla falan uyuyan bir çocuk olsa neyse de cesaret edemem herhalde
10dk önceden gittim yanına, kıpırdanmaya başlayınca salladım. Bi meme veriyim dedim yok cin gibi oldu , uyandık mecburen napalım
Kedilervekitaplar The dogru olabilir. Bir kac defa bebegim uyurken mecbur kalip yerini degistirdim bir gerildi ama.uyumaya devam.etti ki normalde okadar uyumazdi
Benim kıza fayda etmiyor ya. 4.aya girer girmez 360 derece huyu değişti çocuğun. Sabrımı sınıyor sanki .

Annen dogru diyo cnm. Kadinlarda kemik erimesinin cok olmasinin nedeni gebelik ve emzirme donemleri. Ben decaviti hic birakmadim. Bi de balik yagi iciyorum da kalsiyum icmiyorum. Sut de gaz yapar diye hic icmedim. Baslasam mi acaba cesaret edemiyorum. Doktor olarak Osman gonulal a baktin mi cnm persembe gunleri istanbulda calisiyo? Ben youtubedan izliyodum hep sonra sen doktor sorunca yorumlarina baktim cok guzel yorumlar var. Ama ucreti ne kadardir bilmiyorum meshur oldugu icin yuksek olur gibi geldi bana
Ben de icerik konusunda takintiliyim cnm. Newvite bakiyim cok saol. Aklima yatan bi demir bulamadim hala
Masalah cnm cok tatli gecmis olsun cnm duami ettim hemen. Arkadasimin esi de pozitifti ayri odada yasadi ve bebege anneye bulasmadan sureci atlattilar ins sizinkide oyle olur

Aslında aklımda ya benim de. Dediğin gibi o yönteme bi bakıyım. Diş süreci geçmeyince niyetlenemedim bir türlü. Dua ediyorum hepimizin ki en kısa zamanda mışıl mışıl uyur.

Kızlar misafirler şimdi gitti ama öyle bitkin yorgunumki size anlatMM bebeğim çok hasta onun derdinde düşmüşüm burnu tıkalı öksürüyo hapsiriyo cigerlerine inecek diye gene
ödüm kopuyor tavsiyeleriniz varmi

Valla sırf seni merak ettiğim için girdim foruma, şamsıma da tam yazdığın ana denk geldim
Öncelikle ilk tavsiyem toplu bi beddua takımı kurmak olucak
Ya ne dicem sana bilemiyorum ama seni çok pis kullanmaya alışmışlar, çok üzüldüm adına. Ben kendimi kimseye böyle kullandırtmadım. Eşimle kötü olmam ama kayınvalideme de asla hizmet etmezdim yerinde olsam

Kayınvalidemle telefonda görüşüyoruz, bebeği sordu anlattım. Eşimi sordu dedim dudağı uçuklamış, uyuyor şuanda. Aman allahım oğluyla dertli gitti. Kızım üstünü ört oğlumun, kızım yemek yiyin. Ay benim oğlum nasıl oldu nesi var. Dikkat etmiyor ay diye sıralıyor.
Prdon da bebek, ben? Alooo?
Sen oğlunu düşün zaten beni sorma hiç bebeği önemseme dedim. İçimde kalıcağına içine dert olsun. Bir sonraki aramasında beni de soruyor ama ağzına hiç yakılmıyor cümlesi bile

Ya varya aslında ben çook memnundum kyınvalidemden. Ama torun bile gelmiş olsa onun bitaneciği hala oğlu olmaya devam ediyor. Şaşırıyorum

Az beklenti, çok huzur diyorum. Sana bir zararı dokunmadigi müddet boşver canım.

Ateş birden 38 oldu. Calpol almaya gittim geldim 38.5
Fitil atmayı denedim ama aslaaa izin vermiyor. İtip duruyor poposuyla şaka gibi ya.
Calpol nekadar vermeliyim? Ne sıklıkla verebilirim? 7 kilo minnoşum
Ya canım en son buraya yazdıktan sonra benim büyük olan kız sabah kusmustuz uyandı karnım ağrıyor istifra falan kaptım doktora götürdüm. Allah'ım maşallah dediğim 3 gün sürüyor burnum afaedersiniz ama poktannm çıkmadı yaaam şuanda nasıl senin bebiş?

2 gün ateşi oldu 38.5 u geçmeyen, inledi birde sürekli, bol bol emzirdim bilgsin olsun. 3.gun ateş falan kalmadı...

Yok be canım yaaa ama aklımda bu doktor...Bu doktoruna kızımın ilk doktorunhn çalıştığı hastanede çalışıyordu ordan tanıyorum. Şuan mecburen götürüyorum ama netliği beni benden alıyor yemin ederim

Tavsiyem şu ki kayınvalidene kızınca kocana kızmak yerine daha çok yaklaş ama kendini kullandırtma. Çok üzüldüm ve çok kızdım bugün sana. Tabii insan en çok yaşarken bilir ama elinin ucuyla bari yapsaydın.

Bebişin içinde serum fizyolojik burun aspiratörü ve hemen doktor. Açıkçası benim böyle hastalanıp hastaneye yatınca ben çok korkuyorum
Bir de buhar makinesi.

İnsan uçuk çıktıysa bebegi opmesin falan der bari. Yok anam bu kvler hep ayni hic görmüyorum ben oh valla cani cehenneme

Calpol verilmiş haliyle mi 38.5 du?

Valla.canim hep eşim yüzunden ilk evlendiğimiz seneler inanılmaz aileciydi beni çok ezdirdi onlara haksız yere şimdide alistilar eşim önlerine geçemiyor kendide biliyo yaptiklarini napim elimden biisy gelmiyo ne kadarda desem laf anlamiyo diyolar . Çok eşime kıziyorum senin böyle bir ailen vardida niye evlendin ya bebek hasta ben uykusuzum ne kafana gore birilerini cagiriyon hadi çağırdın kendin hazırlaasana. Ne diyim rabbimden kat kat bulsun insAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…