Amiin canım inşallah çok teşekkür ederizCok tatli masallah kuzunaallah sifa versin insallah canim eşine ve sizlere. Pozitif ol Allahin izni ile sende bir problem olmayacak
4 ay ataginda cok sabir gerektirirZaten emzirip yatırıyorum, açken uyumaz benimki. Yarım saat sonra uyandirsam da emmez sanırım Zeyno yabir yöntemini bulsam keşke. Seninki dört aylık oldu aslında, şu uyku eğitimini bir denesen mi. Tabiki aradaki bağı zedelemeyenlerden Tracy hogg yöntemine bir baksana, sanki denenebilir. Pek umudum yok ama bilmiyorum. Ne zamana kadar ayagimizda uyutup böyle bekleyebiliriz ki bilemiyorum
Nasıl geri uyutacagiz pekiyani zaten çok zor uyuyor, bir düzeni de yok. Pis pisla falan uyuyan bir çocuk olsa neyse de cesaret edemem herhalde
Oyuncak etti beni el kadar bebe yahuHiç dengeleri yok bu bebişlerin :)
Benimkine emzik versem iyice uyanır nefret besliyor resmen
10dk önceden gittim yanına, kıpırdanmaya başlayınca salladım. Bi meme veriyim dedim yok cin gibi oldu , uyandık mecburen napalımNasıl geri uyutacagiz pekiyani zaten çok zor uyuyor, bir düzeni de yok. Pis pisla falan uyuyan bir çocuk olsa neyse de cesaret edemem herhalde
Benim kıza fayda etmiyor ya. 4.aya girer girmez 360 derece huyu değişti çocuğun. Sabrımı sınıyor sanki .Kedilervekitaplar The dogru olabilir. Bir kac defa bebegim uyurken mecbur kalip yerini degistirdim bir gerildi ama.uyumaya devam.etti ki normalde okadar uyumazdi
sabahtan beri 6. Kakayı yaptı. Covid bağırsakları etkiliyormuşKıyamam kuzuya ya. Sen sürekli kontrolde ol canım, inşallah daha yükselmez. Benim bebeğim de hasta olduğunda gece boyu inlemisti, çok zor gerçektenAllah yardımcınız olsun.
Annen dogru diyo cnm. Kadinlarda kemik erimesinin cok olmasinin nedeni gebelik ve emzirme donemleri. Ben decaviti hic birakmadim. Bi de balik yagi iciyorum da kalsiyum icmiyorum. Sut de gaz yapar diye hic icmedim. Baslasam mi acaba cesaret edemiyorum. Doktor olarak Osman gonulal a baktin mi cnm persembe gunleri istanbulda calisiyo? Ben youtubedan izliyodum hep sonra sen doktor sorunca yorumlarina baktim cok guzel yorumlar var. Ama ucreti ne kadardir bilmiyorum meshur oldugu icin yuksek olur gibi geldi banaAynen canım işte bende dökülünce tahlil yaptırdım fazla birşey çıkmadı dediğim oydu demir biraz eksikti vitamin falan ama aşırı dökülüyordu. Redoxounu doktora danışmadim ama iyi oldu söylediğin bir sorayim bakalım. Meyvede yiyorum akşamları ama kovid olunca bunu onermislerdi takviye amaçlı. Bugün sorayım şimdi yazarım sana. Bana annem hep öyle derdi çocuk seni emdiği için sendeki herşey onada gidiyor diye ki gerçekten ilk kızımda nerdeyse hem kel kalacaktim hemde 3 dişimi kaybettim. Şimdi 2 dişim gitti boş orasi, 1 tane çürük var.
Ben de icerik konusunda takintiliyim cnm. Newvite bakiyim cok saol. Aklima yatan bi demir bulamadim halaBebiş dün keyifsizleşti, sebepsiz ağlamalar başladı. Onda da başlıyor galiba. Senin bebişin nasıl geçirdi koronayı? Belirtileri neler oldu?
D vit de ocean iyidir içeriği temiz ama demirde bende beğenmedim içeriğini.
Ben newvit almaya karar verdim, içeriği temiz. O olmasaydı bestiron alıcaktım. Biraz hassasım bu içerik konusunda.
Masalah cnm cok tatliKızlar 1 aydan fazla zaman oldu, işe başladığımdan beri okuyamıyordum. Çok sayfa birikmiş ama son 20 sayfayı okudum. Hepinizin bebişleri büyümüş maşallah diye diye baktım hepsine
Ben de bebeğim emmedikçe sık sık sağmama rağmen sütüm tamamen kesildi. Sağım için sütüm olsun diye o kadar çok yemiştim ki, zaten kiloluydum üstüne bi 10 kilo daha aldım doğum kilomun.
Baktım ki kilo artık bebeğimle oyun oynamama, ona ayıracağım vakite engel oluyor ; geçen hafta cumartesi tüp mide ameliyatı oldum.
Ameliyat ile ilgili sıkıntım yok ama 2 yıldır olmadığımız covid, tam ameliyat sonrası bizi buldueşim Türkiye nin en kalabalık fabrikasında, ben de hastanede çalışıyorum. Bu zamana kadar olmamamız garipti ama keşke bağışıklığımın düşük olduğu bir döneme denk gelmeseydi.
Gerçi sadece eşim pozitif şimdilik. Onu bir odada karantinaya aldımşimdilik bebişte ve bende hiçbir şey yok. Sizden dua istemek için geldim.
Lütfen dua edin ki ben ve bebiş bu bağışıklığımın düşük olduğu zamanda yakalanmayalım bu hastalığa
Ayrıca biz de 1 aydır iş yüzünden çok hasret gideremiyorduk erken uyuduğu için, bıcı bıcıya giderken siz teyzelerine bir adet fotoğraf bırakıyoruzsizi ve bebişlerinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın
Atesi dustu mu nasil oldu bebis cnmsabahtan beri 6. Kakayı yaptı. Covid bağırsakları etkiliyormuş
Zaten emzirip yatırıyorum, açken uyumaz benimki. Yarım saat sonra uyandirsam da emmez sanırım Zeyno yabir yöntemini bulsam keşke. Seninki dört aylık oldu aslında, şu uyku eğitimini bir denesen mi. Tabiki aradaki bağı zedelemeyenlerden Tracy hogg yöntemine bir baksana, sanki denenebilir. Pek umudum yok ama bilmiyorum. Ne zamana kadar ayagimizda uyutup böyle bekleyebiliriz ki bilemiyorum
Düşmüyor ya ilaca rağmen 38.5 müdahele etmesem daha üstüne çıkıcak belkide. Ağlamaya mecali yok bebeğin.Atesi dustu mu nasil oldu bebis cnm
Valla sırf seni merak ettiğim için girdim foruma, şamsıma da tam yazdığın ana denk geldimKızlar misafirler şimdi gitti ama öyle bitkin yorgunumki size anlatMM bebeğim çok hasta onun derdinde düşmüşüm burnu tıkalı öksürüyo hapsiriyo cigerlerine inecek diye gene
ödüm kopuyor tavsiyeleriniz varmi
Az beklenti, çok huzur diyorum. Sana bir zararı dokunmadigi müddet boşver canım.Kayınvalidemle telefonda görüşüyoruz, bebeği sordu anlattım. Eşimi sordu dedim dudağı uçuklamış, uyuyor şuanda. Aman allahım oğluyla dertli gitti. Kızım üstünü ört oğlumun, kızım yemek yiyin. Ay benim oğlum nasıl oldu nesi var. Dikkat etmiyor ay diye sıralıyor.
Prdon da bebek, ben? Alooo?
Sen oğlunu düşün zaten beni sorma hiç bebeği önemseme dedim. İçimde kalıcağına içine dert olsun. Bir sonraki aramasında beni de soruyor ama ağzına hiç yakılmıyor cümlesi bile
Ya varya aslında ben çook memnundum kyınvalidemden. Ama torun bile gelmiş olsa onun bitaneciği hala oğlu olmaya devam ediyor. Şaşırıyorum
Ya canım en son buraya yazdıktan sonra benim büyük olan kız sabah kusmustuz uyandı karnım ağrıyor istifra falan kaptım doktora götürdüm. Allah'ım maşallah dediğim 3 gün sürüyor burnum afaedersiniz ama poktannm çıkmadı yaaam şuanda nasıl senin bebiş?Ateş birden 38 oldu. Calpol almaya gittim geldim 38.5
Fitil atmayı denedim ama aslaaa izin vermiyor. İtip duruyor poposuyla şaka gibi ya.
Calpol nekadar vermeliyim? Ne sıklıkla verebilirim? 7 kilo minnoşum
Yok be canım yaaa ama aklımda bu doktor...Bu doktoruna kızımın ilk doktorunhn çalıştığı hastanede çalışıyordu ordan tanıyorum. Şuan mecburen götürüyorum ama netliği beni benden alıyor yemin ederimAnnen dogru diyo cnm. Kadinlarda kemik erimesinin cok olmasinin nedeni gebelik ve emzirme donemleri. Ben decaviti hic birakmadim. Bi de balik yagi iciyorum da kalsiyum icmiyorum. Sut de gaz yapar diye hic icmedim. Baslasam mi acaba cesaret edemiyorum. Doktor olarak Osman gonulal a baktin mi cnm persembe gunleri istanbulda calisiyo? Ben youtubedan izliyodum hep sonra sen doktor sorunca yorumlarina baktim cok guzel yorumlar var. Ama ucreti ne kadardir bilmiyorum meshur oldugu icin yuksek olur gibi geldi bana
Ben de icerik konusunda takintiliyim cnm. Newvite bakiyim cok saol. Aklima yatan bi demir bulamadim hala
Masalah cnm cok tatligecmis olsun cnm duami ettim hemen. Arkadasimin esi de pozitifti ayri odada yasadi ve bebege anneye bulasmadan sureci atlattilar ins sizinkide oyle olur
Kızlar misafirler şimdi gitti ama öyle bitkin yorgunumki size anlatMM bebeğim çok hasta onun derdinde düşmüşüm burnu tıkalı öksürüyo hapsiriyo cigerlerine inecek diye gene
ödüm kopuyor tavsiyeleriniz varmi
İnsan uçuk çıktıysa bebegi opmesin falan der bari. Yok anam bu kvler hep ayni hic görmüyorum ben oh valla cani cehennemeKayınvalidemle telefonda görüşüyoruz, bebeği sordu anlattım. Eşimi sordu dedim dudağı uçuklamış, uyuyor şuanda. Aman allahım oğluyla dertli gitti. Kızım üstünü ört oğlumun, kızım yemek yiyin. Ay benim oğlum nasıl oldu nesi var. Dikkat etmiyor ay diye sıralıyor.
Prdon da bebek, ben? Alooo?
Sen oğlunu düşün zaten beni sorma hiç bebeği önemseme dedim. İçimde kalıcağına içine dert olsun. Bir sonraki aramasında beni de soruyor ama ağzına hiç yakılmıyor cümlesi bile
Ya varya aslında ben çook memnundum kyınvalidemden. Ama torun bile gelmiş olsa onun bitaneciği hala oğlu olmaya devam ediyor. Şaşırıyorum
Calpol verilmiş haliyle mi 38.5 du?Ya canım en son buraya yazdıktan sonra benim büyük olan kız sabah kusmustuz uyandı karnım ağrıyor istifra falan kaptım doktora götürdüm. Allah'ım maşallah dediğim 3 gün sürüyor burnum afaedersiniz ama poktannm çıkmadı yaaam şuanda nasıl senin bebiş?
2 gün ateşi oldu 38.5 u geçmeyen, inledi birde sürekli, bol bol emzirdim bilgsin olsun. 3.gun ateş falan kalmadı...
Valla.canim hep eşim yüzunden ilk evlendiğimiz seneler inanılmaz aileciydi beni çok ezdirdi onlara haksız yere şimdide alistilar eşim önlerine geçemiyor kendide biliyo yaptiklarini napim elimden biisy gelmiyo ne kadarda desem laf anlamiyo diyolar . Çok eşime kıziyorum senin böyle bir ailen vardida niye evlendin ya bebek hasta ben uykusuzum ne kafana gore birilerini cagiriyon hadi çağırdın kendin hazırlaasana. Ne diyim rabbimden kat kat bulsun insAllahValla sırf seni merak ettiğim için girdim foruma, şamsıma da tam yazdığın ana denk geldim
Öncelikle ilk tavsiyem toplu bi beddua takımı kurmak olucak
Ya ne dicem sana bilemiyorum ama seni çok pis kullanmaya alışmışlar, çok üzüldüm adına. Ben kendimi kimseye böyle kullandırtmadım. Eşimle kötü olmam ama kayınvalideme de asla hizmet etmezdim yerinde olsam
Yok canım calpolu verince düşüyorduCalpol verilmiş haliyle mi 38.5 du?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?