2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bunlar hep aynı
Önce can sonra canan valla inş iyi bir anne sonra iyi bir kv olurum

Eşime iyi davranıyorum ama bi yerden sonra artık insan sınır olurum ya diyorum çok yüz verme senden hep yüz buluyor ama zerre kadar umursamiyo beni .

Serum fizyolojik kulanmaya başladım valla ama sürekli doluyo . Bakalım yarın nasıl olcak kötüleşirse hastaneye götürürum

Kızlar merhaba , eşim bugün çok rahatsızlaşmış işte,hastane gidip test vermiş eve geldi büyük ihtimalle kovid belirtiler o yönde maalasef. Ben de şuan için pek bişey yok, korona geçirenler nasıl oldu yani bebeği nasıl uzak tuttunuz ya da nelere dikkat ettiniz , bebekte herhangi bir hastalanma oldu mı ?

Kızlar kızım 5.5 yaşında, gece uyudu karnım ağrıyor diye meyve yiyip yatmıştı, sabah 5te uyandı karnım ağrıyor dedi tuvalete götürdüm kustu falan neyse yatırdık geçti dedi. Sabah 10da uyandı midem bulaniyor karnım ağrıyor yine aynı seromoni. Doktora gittim, serum taktılar idrar ve kan tahlili yapıldı hiçbir şey çıkmadı. Doktor bağırsakları bozulmus dedi çok yüklenmeyin yemek konusunda dedi okey dedik geldik eve.

Gelirken arabada camdan bakındı birde babasının burnu akıyordu ve sabah sadece iki saat yanyana uyudular babasıyla...

Eve geldik, bu yattı uyudu yaklaşık 3 saat. Serumdan uykusu geldi herhalde falan diye konuşuyoruz. Bir bakiyim dedim yemeğe cagirmak için yanına bir gittim çocuk yanıyor ateş olmuş 38.8 ya valla sinirden gülüyorum artik çocuğa sinirimden değil başıma gelenlere :)

Şimdi bu çocuğun nesi var allahinizi severseniz ? Doktorla yazistik, covid tekrarlamaz dedi, kanında ve boğazında da birşey yoktu, idrarda hiçbir şey yoktu... Kan tahlili den 4 saat sonra ateşi çıktı. Hala ateşi var... Vallahi beynim durdu bir kızı goturdum, ordan çıktık babamın Hastanesi'ne gittim. İnanın tukendimm artık ben inlemeye basliycam yakında yattigim yerden yorgunluktan...

Canim ortaligin hastalığından kapmış ya çok geçmiş olsun . İshal kusma çok var etrafimdaki çocuklarda

Bebek için yapılacak hiçbir şey yok. Maske taktik hepimiz evde, çocuğa benden başka kimseyi bir metreden fazla yaklastirmadim, bebeği emzirmeden önce ellerimi yikadim, sürekli emzirdim, ateşini devamlı kontrol ettim 37.5 un üstünü gordugumde calpol verdim hiç beklemedim virusede fırsat vermedim... İki gün ateş sürdü.. ateş, inleme oldu, emzirdim devamlı ama ateşi geçtikten sonra iştahsızlık oldu bu seferde... Allah yardımcınız olsun arkadaşlar, rabbim bu illet hastaliktan bebekleri çocukları korusun yarabbim panik yapmayın onlar bizden daha dayanıklılar...

Çok geçmiş allah şifa versin inş bulaşmaz ya

Canim ortaligin hastalığından kapmış ya çok geçmiş olsun . İshal kusma çok var etrafimdaki çocuklarda
Kiz daha 10 gün önce covid geçirdi, 2 gün önce hastaneye kontrole götürdüm hicbir şey yok dedi doktor. Bugün yine götürdüm tahliller falan hiçbir şey çıkmadı. Eve geldim 3 saat içinde ne oldu ya? Grip olabilir mi?

Banada grip gibi geldi yarın belli olur kesin ne olduğu. Benim oğlandada su gibi burnu akiyordu birde 1 hafta ateş çekti . Ya valla rabbim yavrularımızı korusun insAllah

Günde 3 -4 defa burnunu fizyolojik serumla temizlerken boğazdan ciğerlere inmesini engellemiş olursun canım .. doktora götür ama mutlaka. Ateş girdiyse işin içine mutlaka doktorun bakması gerekir...

Banada grip gibi geldi yarın belli olur kesin ne olduğu. Benim oğlandada su gibi burnu akiyordu birde 1 hafta ateş çekti . Ya valla rabbim yavrularımızı korusun insAllah
Amin canım yaaa şimdi bebegede bulaşır, birde bebekle uğraşmak zorunda kalırsam ben artık düşüp bayilicam. Herşeye ben kosturuyorum, covid olduğunda bile 1 saat kafamı yastığa koyabildim geri kalanı hep ayaktayım. Son 15 gündür hele çok yoruldum. Hala öyleyim. Panik atak başladı bende artık. Sürekli stres altındayım. İşte napicam, babamı hastaneden nasıl çıkarıcam, çocuğun ateşi var uyumamaliyum vs. Ağlamak istiyorum ya birisinin omzuna kafamı koyup artık sinirlerim bosalsin benimde (((((

Aminn. Canım benim teşekkür ederim cevabın için. İnşallah pozitif çıkmaz sonuç ama yüksek ihtimal pozitif akşam geldi ateşi 39.5 tu maalesef, bende de hiç bişey yoktu ama şuan ince bi halsizlik burun akması falan var hadi biz neyse de bebiş için endişeleniyorum , bende sürekli maske taksam ama gece falan nasıl yaptın yani hep maskeyle mi durdun

Ateşini düşürmek için mutlaka calpol ver. 4 saatte bir verdim ben calpolden. Gerçekten hep maskeyle gezdim, uyurken çenemin altına koydum, gece uyanıp emzirirsem Diye maskeyi takıyordum. Burnunu da sürekli temizledim. Eğer oksuruk, geçmeyen ateş olurssa doktora götürmelisin.

Düşmüyor ya ilaca rağmen 38.5 müdahele etmesem daha üstüne çıkıcak belkide. Ağlamaya mecali yok bebeğin.
Geçmiş olsın canım.
Canım çok üzüldüm anlattıklarına. Kendini ezidrme lütfen ne hazırlayıp yerlerse yesinler günah ya. Allah vicdan versin bunlara. Bebeği yarın kesin doktora götür bence. Bi de herkes yazmış zaten burnunu açık tutmaya bak. Benim doktor öksürük için her emzirme sonrası 1 çay kaşığı kaynamış soğumuş su ver demişti. Öksürüğe iyi geliyormuş ama sen doktoruna sormadan uygulama ne olur ne olmaz.

Normalde de ateşi inatçı mıdır? Biraz üstünü soysaydin? Tek badi ile biraksaydin mesela?
ilkdefa ateşlendi galiba inatçı
Tipi benziyor babasına diyodum ama hastalığı da benziyor allahım yarabbim.

Tek badi var. Tek kat müslin örttüm sadece üşütmesin diye. Ev serin. Calpol içti. Ona rağmen 38.5 du ateşi.
Şimdi biraz inmiş çok şükürrr 37.5 çok şükürr.

Kaç olunca hastaneye gidiliyor ateş ben hiç bilmiyorum

Çok üzüldüm canım valla. Korkma bebeğe g g eçmez insAllah biz evde 3 kişi domuz gribine yakalandıkb şükür o zman bebeğe geçmedi.

Sabah bi uyansın bakım duruma göre acile götürcem dün çok kez burnunu çektirdim ama gene ara ara öksürük gelmeye başladı. Yemeklerini yaptım çaylarını koydum yediler içtiler gittiler . Allaha dua ediyorum bunların yaptıklarni bunlardan çıkarsın diye yoksa elimden birşey gelmiyo düşün bana sormadan misafir cagiriyo bu halimi görüp bu insana daha ne denilebilirki .

Canım 39 40 hastaneye götürebilirsin. 4 5 saatte bir calpol ver hiç korkma bunlar çok normal benim her iki çocukta hemen herseyde ateş oluyor ince giydir bide ateş düşürücü. Konuyu takip edemedim neden ateş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…