2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Doldukça yap canım. İhmal etme doktoru da. Allah korusun ilerlemesin.

Eşine yük vermen gerekiyor işte içindeki öfkenin dinmesi için de. Sen tüm yükü alırsan nasılsa beni idare ediyora dönüyor iş.

Tamam canım teşekkür ederim söylediklerini uygulucam inşallah, şimdilik bebişte ateş hiç olmadı yazdığım mesajda eşimin ateşi 39.5 tu, bebiş o derece ateşlense elim ayağım dolaşır herhalde onda hiç bi sıkıntı yok ölçüyorum ara ara

Bazı çocukların ateşi inatçı oluyor. Benim kızımın da öyle. Sürekli emzir canım sen emzirdikce ateşi daha çok düşecek emziremiyorsan sık sık mama takviyesi yap direnci yüksek olsun. Çok normal ateş olmasi bebekler 42ye kadar dayanıyor fakat tedbirli olmakta fayda var. 38.5 tan sonrası yüksek ateş kategorisine giriyor. Şuan hastaneye de gitsen calpol ver, burnunu fizyoljik serumla günde 3 defa temizle, sık sık emzir, ateşini kontrol et diyecekler. Sağlık ocağı ilede görüştüm, ozeldeki doktorlara. Öksürük veya hiç geçmeyen bir ateş öyküsü olursa o zaman getir serum takalım dediler bebeğe... Evinde havalandir canım arada.

Çok üzüldüm canım valla. Korkma bebeğe g g eçmez insAllah biz evde 3 kişi domuz gribine yakalandıkb şükür o zman bebeğe geçmedi.
İnsallah canım olmasın valla ama bizimkinde burnu tıkalı gibi çekiyorum birşey gelmiyor ama hırıltı var anlayamadım .. neyse toparlar inşallah bebişim.
Çok şükür maske takın canım evi devamlı havalandırma yapın. İnşallah olmaz bebeğe hiçbir şey

Yalnız esininde ateşi baya yüksekmiş. Parol aldınız mı? Anında kesiyor ateşi yetişkinlerde .. birde imkanınız varsa evde iğneci hemşire çağırın serum taktırın cok iyi geliyor. Bize en çok faydası olan şey parol ağrı kesici ateş düşürücü, redoxon suda eriyen c vitamini takviyesi ( direnci arttırdı) , nurofen ( eklem ağrılarınızı aldı ), coraspirin ( kovidde kan pıhtılaşması olmaması için ) bunlardan muhakkak almanı tavsiye ederim. Hiç panik yapma iki gün ateş oluyor. 3. Günde devam ederse doktorla görüşürsunuz.

Anladım canım çok teşekkür ederim dediklerini uyguluyım inşallah, eşim almış hap ilaç vs ama ne aldı onları bile incelemedim bende hastalık şuan yok diye bir araya bile gelmiyoruz ayrı odada dün akşamdan beri, mutfakta gece karşılaştık hemen taktık maskeleri. Bunlardan almadıysa söyliyim de alsın

İnsallah bebek olmadan atlatirsiniz. Gelmiş geçmiş olsun sizede. Sürü bağışıklığı işte olmayan kalmayacak bunu ve böylece normal grip gibi bir hastalığa evrilecek fakat olan bebeklere ve çocuklara oluyor çok üzülüyorum daha küçükken böyle ciddi bir enfeksiyonla tanıştılar Bizler şanslıyız ilk olanlardan olmadık

Kesinlikle. Ben hamileyken oldum ve inim inim inledim.. 15 gün çektim. Şimdi bu kadar ağır olmuyor şükür

Kesinlikle. Ben hamileyken oldum ve inim inim inledim.. 15 gün çektim. Şimdi bu kadar ağır olmuyor şükür
En çok korktuğum şeylerden biriydi hamileyken kovid olmak seni düşünemiyorum çok şükür birşey olmamış başka mutasyonları çıkmadan bitsin gitsin artık...

Reactions: The
Doldukça yap canım. İhmal etme doktoru da. Allah korusun ilerlemesin.

Eşine yük vermen gerekiyor işte içindeki öfkenin dinmesi için de. Sen tüm yükü alırsan nasılsa beni idare ediyora dönüyor iş.
Çok haklısın canım ama . Inan eşim onlar evde diye yanımdan kaçiyo birşey diyemiuorumki anca mesajla anlatıyorum saydiriyorum

Net mi desek kaba mi? Neyse cvp veriyo buna da sukur cnm
Cok ust uste geldi yorulmakta cok haklisin. Ins bu son olur kizim da hemen iilesir baban da. Biraz dinlenirsin ins Allah yardimcin olsun cnm
38.5 da gidiliyo cnm. Seninki sinirda ama yarina gecmezse git bence. Ins bgn duser cnm

Tabi canım cevap veriyor ya bunada şükür Kızımın ateşi vardı sabah yine 38.2 ama şurubu verince düştü. İnfluenza olsa ateşi düşmezdi demekki grip olmuş... Bunada şükür annem hep der boşver kızım Allah dermansız dert vermesin diye... babamda salı günü çıkıyor hastaneden çok şükür evde hava verilmeye devam edilecek sanırım

Kovid oldu bebişim
En çok korktuğum şeylerden biriydi hamileyken kovid olmak seni düşünemiyorum çok şükür birşey olmamış başka mutasyonları çıkmadan bitsin gitsin artık...
Ben 31 haftalık hamileyken oldum temmuz ayında. Şubat ayında tekrar oldum. Normal grip gibi atlatıyordum ama bu gece uykusuz kalınca öksürmeye başladım.
Bu hastalığın çözümü d vitamini. Yıllardır da günlük alırım damla olarak. Eskiden derlerdi denizde çok güneşlenip kararınca kışın hasta olmazsın, üşümezsin diye. Aslında farkında olmadan d vitamininn önemini anlatıyorlarmış

Kızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Siveno pahalıya geldiği için birkere aldım
Green clean aldım. Ağır lekeleri çok iyi çıkartmıyor ama içeriği tertemiz.
Boron da içeriği temizler kategorisindeydi.

Ya kıymamam çok geçmiş olsun şimdi nasıl düstumu

Ya kıymamam çok geçmiş olsun şimdi nasıl düstumu
Calpollü haliyle 37.5 düştü sabaha karşı aynı devam ediyor. Aşırı mızmız huysuz ağlıyor inliyor. Ama ateş geçti ya gerisi mühim değil. Yarım saat uyuyup yarım saat uyanık kalıyor aynı The nın bebiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…