Eşime iyi davranıyorum ama bi yerden sonra artık insan sınır olurum ya diyorum çok yüz verme senden hep yüz buluyor ama zerre kadar umursamiyo beni .
Serum fizyolojik kulanmaya başladım valla ama sürekli doluyo . Bakalım yarın nasıl olcak kötüleşirse hastaneye götürürum
Tamam canım teşekkür ederim söylediklerini uygulucam inşallah, şimdilik bebişte ateş hiç olmadı yazdığım mesajda eşimin ateşi 39.5 tu, bebiş o derece ateşlense elim ayağım dolaşır herhalde onda hiç bi sıkıntı yok ölçüyorum ara araAteşini düşürmek için mutlaka calpol ver. 4 saatte bir verdim ben calpolden. Gerçekten hep maskeyle gezdim, uyurken çenemin altına koydum, gece uyanıp emzirirsem Diye maskeyi takıyordum. Burnunu da sürekli temizledim. Eğer oksuruk, geçmeyen ateş olurssa doktora götürmelisin.
Bazı çocukların ateşi inatçı oluyor. Benim kızımın da öyle. Sürekli emzir canım sen emzirdikce ateşi daha çok düşecek emziremiyorsan sık sık mama takviyesi yap direnci yüksek olsun. Çok normal ateş olmasi bebekler 42ye kadar dayanıyor fakat tedbirli olmakta fayda var. 38.5 tan sonrası yüksek ateş kategorisine giriyor. Şuan hastaneye de gitsen calpol ver, burnunu fizyoljik serumla günde 3 defa temizle, sık sık emzir, ateşini kontrol et diyecekler. Sağlık ocağı ilede görüştüm, ozeldeki doktorlara. Öksürük veya hiç geçmeyen bir ateş öyküsü olursa o zaman getir serum takalım dediler bebeğe... Evinde havalandir canım arada.ilkdefa ateşlendi galiba inatçı
Tipi benziyor babasına diyodum ama hastalığı da benziyor allahım yarabbim.
Tek badi var. Tek kat müslin örttüm sadece üşütmesin diye. Ev serin. Calpol içti. Ona rağmen 38.5 du ateşi.
Şimdi biraz inmiş çok şükürrr 37.5 çok şükürr.
Kaç olunca hastaneye gidiliyor ateş ben hiç bilmiyorum
İnsallah canım olmasın valla ama bizimkinde burnu tıkalı gibi çekiyorum birşey gelmiyor ama hırıltı var anlayamadım .. neyse toparlar inşallah bebişim.Çok üzüldüm canım valla. Korkma bebeğe g g eçmez insAllah biz evde 3 kişi domuz gribine yakalandıkb şükür o zman bebeğe geçmedi.
Çok şükür maske takın canım evi devamlı havalandırma yapın. İnşallah olmaz bebeğe hiçbir şeyTamam canım teşekkür ederim söylediklerini uygulucam inşallah, şimdilik bebişte ateş hiç olmadı yazdığım mesajda eşimin ateşi 39.5 tu, bebiş o derece ateşlense elim ayağım dolaşır herhalde onda hiç bi sıkıntı yok ölçüyorum ara ara
Anladım canım çok teşekkür ederim dediklerini uyguluyım inşallah, eşim almış hap ilaç vs ama ne aldı onları bile incelemedim bende hastalık şuan yok diye bir araya bile gelmiyoruz ayrı odada dün akşamdan beri, mutfakta gece karşılaştık hemen taktık maskeleri. Bunlardan almadıysa söyliyim de alsınBazı çocukların ateşi inatçı oluyor. Benim kızımın da öyle. Sürekli emzir canım sen emzirdikce ateşi daha çok düşecek emziremiyorsan sık sık mama takviyesi yap direnci yüksek olsun. Çok normal ateş olmasi bebekler 42ye kadar dayanıyor fakat tedbirli olmakta fayda var. 38.5 tan sonrası yüksek ateş kategorisine giriyor. Şuan hastaneye de gitsen calpol ver, burnunu fizyoljik serumla günde 3 defa temizle, sık sık emzir, ateşini kontrol et diyecekler. Sağlık ocağı ilede görüştüm, ozeldeki doktorlara. Öksürük veya hiç geçmeyen bir ateş öyküsü olursa o zaman getir serum takalım dediler bebeğe... Evinde havalandir canım arada.
İnsallah canım olmasın valla ama bizimkinde burnu tıkalı gibi çekiyorum birşey gelmiyor ama hırıltı var anlayamadım .. neyse toparlar inşallah bebişim.
Çok şükür maske takın canım evi devamlı havalandırma yapın. İnşallah olmaz bebeğe hiçbir şey
Yalnız esininde ateşi baya yüksekmiş. Parol aldınız mı? Anında kesiyor ateşi yetişkinlerde .. birde imkanınız varsa evde iğneci hemşire çağırın serum taktırın cok iyi geliyor. Bize en çok faydası olan şey parol ağrı kesici ateş düşürücü, redoxon suda eriyen c vitamini takviyesi ( direnci arttırdı) , nurofen ( eklem ağrılarınızı aldı ), coraspirin ( kovidde kan pıhtılaşması olmaması için ) bunlardan muhakkak almanı tavsiye ederim. Hiç panik yapma iki gün ateş oluyor. 3. Günde devam ederse doktorla görüşürsunuz.
İnsallah bebek olmadan atlatirsiniz. Gelmiş geçmiş olsun sizede. Sürü bağışıklığı işte olmayan kalmayacak bunu ve böylece normal grip gibi bir hastalığa evrilecek fakat olan bebeklere ve çocuklara oluyor çok üzülüyorum daha küçükken böyle ciddi bir enfeksiyonla tanıştılarAnladım canım çok teşekkür ederim dediklerini uyguluyım inşallah, eşim almış hap ilaç vs ama ne aldı onları bile incelemedim bende hastalık şuan yok diye bir araya bile gelmiyoruz ayrı odada dün akşamdan beri, mutfakta gece karşılaştık hemen taktık maskeleri. Bunlardan almadıysa söyliyim de alsın
Kesinlikle. Ben hamileyken oldum ve inim inim inledim.. 15 gün çektim. Şimdi bu kadar ağır olmuyor şükürİnsallah bebek olmadan atlatirsiniz. Gelmiş geçmiş olsun sizede. Sürü bağışıklığı işte olmayan kalmayacak bunu ve böylece normal grip gibi bir hastalığa evrilecek fakat olan bebeklere ve çocuklara oluyor çok üzülüyorum daha küçükken böyle ciddi bir enfeksiyonla tanıştılarBizler şanslıyız ilk olanlardan olmadık
En çok korktuğum şeylerden biriydi hamileyken kovid olmak seni düşünemiyorumKesinlikle. Ben hamileyken oldum ve inim inim inledim.. 15 gün çektim. Şimdi bu kadar ağır olmuyor şükür
Çok haklısın canım ama . Inan eşim onlar evde diye yanımdan kaçiyo birşey diyemiuorumki anca mesajla anlatıyorum saydiriyorumDoldukça yap canım. İhmal etme doktoru da. Allah korusun ilerlemesin.
Eşine yük vermen gerekiyor işte içindeki öfkenin dinmesi için de. Sen tüm yükü alırsan nasılsa beni idare ediyora dönüyor iş.
Çok haklısın canım ama . Inan eşim onlar evde diye yanımdan kaçiyo birşey diyemiuorumki anca mesajla anlatıyorum saydiriyorum
Net mi desek kaba mi? Neyse cvp veriyo buna da sukur cnmYok be canım yaaa ama aklımda bu doktor...Bu doktoruna kızımın ilk doktorunhn çalıştığı hastanede çalışıyordu ordan tanıyorum. Şuan mecburen götürüyorum ama netliği beni benden alıyor yemin ederim
Cok ust uste geldi yorulmakta cok haklisin. Ins bu son olur kizim da hemen iilesir baban da. Biraz dinlenirsin ins Allah yardimcin olsun cnmKızlar kızım 5.5 yaşında, gece uyudu karnım ağrıyor diye meyve yiyip yatmıştı, sabah 5te uyandı karnım ağrıyor dedi tuvalete götürdüm kustu falan neyse yatırdık geçti dedi. Sabah 10da uyandı midem bulaniyor karnım ağrıyor yine aynı seromoni. Doktora gittim, serum taktılar idrar ve kan tahlili yapıldı hiçbir şey çıkmadı. Doktor bağırsakları bozulmus dedi çok yüklenmeyin yemek konusunda dedi okey dedik geldik eve.
Gelirken arabada camdan bakındı birde babasının burnu akıyordu ve sabah sadece iki saat yanyana uyudular babasıyla...
Eve geldik, bu yattı uyudu yaklaşık 3 saat. Serumdan uykusu geldi herhalde falan diye konuşuyoruz. Bir bakiyim dedim yemeğe cagirmak için yanına bir gittim çocuk yanıyor ateş olmuş 38.8 ya valla sinirden gülüyorum artik çocuğa sinirimden değil başıma gelenlere :)
Şimdi bu çocuğun nesi var allahinizi severseniz ? Doktorla yazistik, covid tekrarlamaz dedi, kanında ve boğazında da birşey yoktu, idrarda hiçbir şey yoktu... Kan tahlili den 4 saat sonra ateşi çıktı. Hala ateşi var... Vallahi beynim durdu bir kızı goturdum, ordan çıktık babamın Hastanesi'ne gittim. İnanın tukendimm artık ben inlemeye basliycam yakında yattigim yerden yorgunluktan...
38.5 da gidiliyo cnm. Seninki sinirda ama yarina gecmezse git bence. Ins bgn duser cnmilkdefa ateşlendi galiba inatçı
Tipi benziyor babasına diyodum ama hastalığı da benziyor allahım yarabbim.
Tek badi var. Tek kat müslin örttüm sadece üşütmesin diye. Ev serin. Calpol içti. Ona rağmen 38.5 du ateşi.
Şimdi biraz inmiş çok şükürrr 37.5 çok şükürr.
Kaç olunca hastaneye gidiliyor ateş ben hiç bilmiyorum
Tabi canım cevap veriyor ya bunada şükürNet mi desek kaba mi? Neyse cvp veriyo buna da sukur cnm
Cok ust uste geldi yorulmakta cok haklisin. Ins bu son olur kizim da hemen iilesir baban da. Biraz dinlenirsin ins Allah yardimcin olsun cnm
38.5 da gidiliyo cnm. Seninki sinirda ama yarina gecmezse git bence. Ins bgn duser cnm
Cemkiriyom merak etmeYanımdan bile kaçıyorsun diye çemkirirdim ben olsam herhalde
Kovid oldu bebişimCanım 39 40 hastaneye götürebilirsin. 4 5 saatte bir calpol ver hiç korkma bunlar çok normal benim her iki çocukta hemen herseyde ateş oluyor ince giydir bide ateş düşürücü. Konuyu takip edemedim neden ateş oldu
Ben 31 haftalık hamileyken oldum temmuz ayında. Şubat ayında tekrar oldum. Normal grip gibi atlatıyordum ama bu gece uykusuz kalınca öksürmeye başladım.En çok korktuğum şeylerden biriydi hamileyken kovid olmak seni düşünemiyorumçok şükür birşey olmamış başka mutasyonları çıkmadan bitsin gitsin artık...
Siveno pahalıya geldiği için birkere aldımKızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Ya kıymamam çok geçmiş olsun şimdi nasıl düstumuKovid oldu bebişim
Ben 31 haftalık hamileyken oldum temmuz ayında. Şubat ayında tekrar oldum. Normal grip gibi atlatıyordum ama bu gece uykusuz kalınca öksürmeye başladım.
Bu hastalığın çözümü d vitamini. Yıllardır da günlük alırım damla olarak. Eskiden derlerdi denizde çok güneşlenip kararınca kışın hasta olmazsın, üşümezsin diye. Aslında farkında olmadan d vitamininn önemini anlatıyorlarmış
Ya bakım bu dediklerin varsa alimSiveno pahalıya geldiği için birkere aldım
Green clean aldım. Ağır lekeleri çok iyi çıkartmıyor ama içeriği tertemiz.
Boron da içeriği temizler kategorisindeydi.
Calpollü haliyle 37.5 düştü sabaha karşı aynı devam ediyor. Aşırı mızmız huysuz ağlıyor inliyor. Ama ateş geçti ya gerisi mühim değil. Yarım saat uyuyup yarım saat uyanık kalıyor aynıYa kıymamam çok geçmiş olsun şimdi nasıl düstumu
Login • InstagramYa bakım bu dediklerin varsa alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?