- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Baby&me granül sabun kullanıyorumKızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Duru granül matik.kullaniyorum.bendeKızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Ben boron kullanıyorum canımKızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Dalin sıvı deterjanı canım. Toz olanlar sanki yapışıyor kiyafetlere çok kopuruyor tekrar durulama yapmak zorunda kalıyorum. Birde Dalin yumuşatıcısı bu kullanıyorum.Kızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Kovid oldu bebişim
Ben 31 haftalık hamileyken oldum temmuz ayında. Şubat ayında tekrar oldum. Normal grip gibi atlatıyordum ama bu gece uykusuz kalınca öksürmeye başladım.
Bu hastalığın çözümü d vitamini. Yıllardır da günlük alırım damla olarak. Eskiden derlerdi denizde çok güneşlenip kararınca kışın hasta olmazsın, üşümezsin diye. Aslında farkında olmadan d vitamininn önemini anlatıyorlarmış
Yok canım öyle ödülle falan yola gelecek uysal bir adam değil. Benim net ve kesin bir çözüme ihtiyacım var ama ne denesem olmuyor.Bilgisayarına şifre koy ödül olarak saat verirsin her yardım ettiğinde başka yoldan anlamazlar bnm eşimde şuan bilgisayar başnda ama yrdım eder sağolsn
Bu erkeekler niye böyle ya. Tek basimiza mi yaptik bu cocuklari biz anlamıyorum kiKızlar ben bu adamla napcam bilmiyorum ya. Kavga ediyorum olmuyor, susuyorum olmuyor, suyuna gidiyorum olmuyor. İşi gücü bırakıyorum, yemek yapmıyorum, ortalığı pislik götürüyor yine olmuyor. Yapma boşver yemeyiz diyor. Temizleme dursun diyor. Bu sefer pisliğin içinde ben rahat edemiyorum. Derdimi güzelce anlatıyorum. Bir gün yardımcı oluyor ertesi gün yine bilgisayardan kalkmıyor. Söyleyince de dün erken kalktım ya diyor. Bir kez erken kalkıp birlikte vakit geçirince onu öne sürüyor. Benim yemek, kedi, çocuk bunlarla uğraşmaktan inanın feleğim şaşıyor ya. Kızım zaten yarım saatten fazla uyumuyor. Yerde kendi kendine durmuyor, sürekli kucak istiyor. Kedi onu kıskanıp her yere çiş yapıyor. Koca bilgisayardan kalkmayıp kendine vakit ayırıyor, oyun oynayıp eğleniyor. Bende tüm bu hengamenin içinde boğuluyorum. O bilgisayar başında eğlenirken sinirim bozuluyor ya. Tıraş oluyor, duşa giriyor, parfüm sıkıp kendine bakıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum. Üstümde kusmuklu,lekeli pijamalarla saçım başım dağınık dolaşıyorum. Günlerdir bir bardak çayı rahatça içemedim. Es kaza kavgayla triple çocuğa biraz bakarsa duşa girmeye, yemek yapmaya, ortalık toplamaya vakit buluyorum. Onda da yoruldum diye söylenip duruyor. Geçen gün nolur bir saat bak şu çocuğa, çok uykum var dedim. Bakamıyorum bende durmuyor diyip arkasını döndü oyun oynamaya devam etti. Trip atıp konuşmayınca ben suçlu oluyorum.
Napayım kızlar kime şikayet edeyim ben bu adamı? Anasına mı söyleyeyim, kendi babamın evine mi gideyim, boşanayım mı napayım bilmiyorum ya. Tek başına evlilik yaşıyorum resmen. İyi de kötü de konuşsam olmuyor. Çok yalnız hissediyorum, ne yapacağımı şaşırdım çok bunaldım.
Valla eşime çok benziyor seninki. Covid oldum aşırı yorgunum hastalığın ikinci günüydü galiba.Kızlar ben bu adamla napcam bilmiyorum ya. Kavga ediyorum olmuyor, susuyorum olmuyor, suyuna gidiyorum olmuyor. İşi gücü bırakıyorum, yemek yapmıyorum, ortalığı pislik götürüyor yine olmuyor. Yapma boşver yemeyiz diyor. Temizleme dursun diyor. Bu sefer pisliğin içinde ben rahat edemiyorum. Derdimi güzelce anlatıyorum. Bir gün yardımcı oluyor ertesi gün yine bilgisayardan kalkmıyor. Söyleyince de dün erken kalktım ya diyor. Bir kez erken kalkıp birlikte vakit geçirince onu öne sürüyor. Benim yemek, kedi, çocuk bunlarla uğraşmaktan inanın feleğim şaşıyor ya. Kızım zaten yarım saatten fazla uyumuyor. Yerde kendi kendine durmuyor, sürekli kucak istiyor. Kedi onu kıskanıp her yere çiş yapıyor. Koca bilgisayardan kalkmayıp kendine vakit ayırıyor, oyun oynayıp eğleniyor. Bende tüm bu hengamenin içinde boğuluyorum. O bilgisayar başında eğlenirken sinirim bozuluyor ya. Tıraş oluyor, duşa giriyor, parfüm sıkıp kendine bakıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum. Üstümde kusmuklu,lekeli pijamalarla saçım başım dağınık dolaşıyorum. Günlerdir bir bardak çayı rahatça içemedim. Es kaza kavgayla triple çocuğa biraz bakarsa duşa girmeye, yemek yapmaya, ortalık toplamaya vakit buluyorum. Onda da yoruldum diye söylenip duruyor. Geçen gün nolur bir saat bak şu çocuğa, çok uykum var dedim. Bakamıyorum bende durmuyor diyip arkasını döndü oyun oynamaya devam etti. Trip atıp konuşmayınca ben suçlu oluyorum.
Napayım kızlar kime şikayet edeyim ben bu adamı? Anasına mı söyleyeyim, kendi babamın evine mi gideyim, boşanayım mı napayım bilmiyorum ya. Tek başına evlilik yaşıyorum resmen. İyi de kötü de konuşsam olmuyor. Çok yalnız hissediyorum, ne yapacağımı şaşırdım çok bunaldım.
Bu dediğin olayları çok pis tırmandırır benceBilgisayarına şifre koy ödül olarak saat verirsin her yardım ettiğinde başka yoldan anlamazlar bnm eşimde şuan bilgisayar başnda ama yrdım eder sağolsn
Valla eşime çok benziyor seninki. Covid oldum aşırı yorgunum hastalığın ikinci günüydü galiba.
Bebek keyifsiz huysuz uykusuz. Ben yorgunluktan bitik. Tuttu banyoda saçını sakalını kesti ortalığı batırdı. Banyo yaptı süslendi ve serum taktırmaya gitti. O giderken öyle kötü bi haldeydim ki anlatamam. Geldi sabah kadar pc oyun oynadı. Sonraki gün gene aynı. Allah iyi demedi bugün ateşi çıktı gene. Ama okadar alındım ki yaptığına ölsem bana faydası yok anladım. Mutfak çamaşır banyo yürüdü gidiyor. Sabaha kadar uyumadım ama ev işi yapıyorum şuanda.
Bebişr bak dedim demin yok şunu yapıyım alıcam bilmemne.
Anlıcağın seninkinin başka mutasyonlusu bende. Tek çözümün eve yardımcı alıp işlerini hafifletmek olucak. Sende kendine ayrı bi dünya yaratıcaksın. Ortak bikaç bişi yapınca da tamam işte evlilik olucak.
Allah ıslah etsin bunları inşallah ne diyim. Gidiyim de banyodaki 2 gün önceden kalma saçı sakalı temizliyim.
Bu dediğin olayları çok pis tırmandırır bence
Esinin ailesine durumu açsan sana destek çıkarlar mi? Eşinin ailesiyle aynı şehirde misiniz canim?Kızlar ben bu adamla napcam bilmiyorum ya. Kavga ediyorum olmuyor, susuyorum olmuyor, suyuna gidiyorum olmuyor. İşi gücü bırakıyorum, yemek yapmıyorum, ortalığı pislik götürüyor yine olmuyor. Yapma boşver yemeyiz diyor. Temizleme dursun diyor. Bu sefer pisliğin içinde ben rahat edemiyorum. Derdimi güzelce anlatıyorum. Bir gün yardımcı oluyor ertesi gün yine bilgisayardan kalkmıyor. Söyleyince de dün erken kalktım ya diyor. Bir kez erken kalkıp birlikte vakit geçirince onu öne sürüyor. Benim yemek, kedi, çocuk bunlarla uğraşmaktan inanın feleğim şaşıyor ya. Kızım zaten yarım saatten fazla uyumuyor. Yerde kendi kendine durmuyor, sürekli kucak istiyor. Kedi onu kıskanıp her yere çiş yapıyor. Koca bilgisayardan kalkmayıp kendine vakit ayırıyor, oyun oynayıp eğleniyor. Bende tüm bu hengamenin içinde boğuluyorum. O bilgisayar başında eğlenirken sinirim bozuluyor ya. Tıraş oluyor, duşa giriyor, parfüm sıkıp kendine bakıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum. Üstümde kusmuklu,lekeli pijamalarla saçım başım dağınık dolaşıyorum. Günlerdir bir bardak çayı rahatça içemedim. Es kaza kavgayla triple çocuğa biraz bakarsa duşa girmeye, yemek yapmaya, ortalık toplamaya vakit buluyorum. Onda da yoruldum diye söylenip duruyor. Geçen gün nolur bir saat bak şu çocuğa, çok uykum var dedim. Bakamıyorum bende durmuyor diyip arkasını döndü oyun oynamaya devam etti. Trip atıp konuşmayınca ben suçlu oluyorum.
Temizliyor. Ama o temzilemese daha az dağılır etrafa emin ol. Temizlik anlayışımız bayaa farklıO saçı sakalı ona temizletsen olmaz mı? Ben kocamın kendi yaptığı pislikleri kavga dövüş ona temizletiyorum
Benimki dusunu alır,kirlilerini atar, kahvaltı istemez veya kendide hazırlayabilir, bir tek kalktığı yatağı toplamaz. Bana evde çok bir eziyeti yok fakat bana karşı çok gaddar. Aslansin sen kaplansin sen sana birşey olmaz sen halledersin götürüyor. Babamı acile kaldirdik, 5 saat ayakta bekledim babamın yanında, yatış islemleri yapıldı falan. Sabah 11de girdiğimiz hastanedn saat 4 TE çıktım, içime sinmedi babamı devlet Hastanesi'ne yatırmak hastane çok kalabalık, kovid hasta dolu, annemi refakatçi istediler, yanında erkek hasta var annem nasıl kalıcak falan derken neyse özel hastaneyi aradım babamı ambulansla aldılar özel hastaneye getirdiler oraya yatisini yaptık. Saat 6 oldu babamı getirmelerini bekliyoruz, ya çok acıktım sabah kahvaltıyla duruyorum dedim. Adamda tık yok, yaw çok yoruldum ayakta durmaktan dedim, adamda gene tık yok yerini kalkipta bana vermedi ben hala ayaktayım. Yok mu burda tostçu dedim en sonunda gel dedim sana tost ismarlayayim ambulans gelene kadar ondan sonra adam lutfetti ya böyle birşey olamaz. Böyle bir gaddarlik olamaz. İnsanda hiç mi acima duygusu olmaz bana karşı? Bana kesinlikle acımıyor, hediye almaz, özel günlerimi kutlamazz doğum günümü hiç kutlamaz. Dün akşam evlilik birliğimiz sarsılıyor haberin olsun dedim baktım hemen bana gel aşkım canım aşkım sarilmalar falan ama o kadar daha başkada birşey yok. Bilmem anlatabildim mi? Ben bunun sebebini bir psikolaga sorucam ya çok merak ediyorum. Adam sanki beni aşamadı... Anneme ve çocuklara karşı hiç öyle değil mesela, anneme anneler günün de çiçek getirir bana getirmez, annemin doğum gününü kutlar benimkini sosyal medyada kutlar aramaz bile telefonla. Artık soğumaya başladığımı hissediyorum....Valla eşime çok benziyor seninki. Covid oldum aşırı yorgunum hastalığın ikinci günüydü galiba.
Bebek keyifsiz huysuz uykusuz. Ben yorgunluktan bitik. Tuttu banyoda saçını sakalını kesti ortalığı batırdı. Banyo yaptı süslendi ve serum taktırmaya gitti. O giderken öyle kötü bi haldeydim ki anlatamam. Geldi sabah kadar pc oyun oynadı. Sonraki gün gene aynı. Allah iyi demedi bugün ateşi çıktı gene. Ama okadar alındım ki yaptığına ölsem bana faydası yok anladım. Mutfak çamaşır banyo yürüdü gidiyor. Sabaha kadar uyumadım ama ev işi yapıyorum şuanda.
Anlıcağın seninkinin başka mutasyonlusu bende. Tek çözümün eve yardımcı alıp işlerini hafifletmek olucak. Sende kendine ayrı bi dünya yaratıcaksın. Ortak bikaç bişi yapınca da tamam işte evlilik olucak.
Allah ıslah etsin bunları inşallah ne diyim. Gidiyim de banyodaki 2 gün önceden kalma saçı sakalı temizliyim.
Seninki en azından blöfünü görüp anı kurtarmak için bişi yapıyor. Benimki tüm bunlara rağmen benden boşanmayı düşündü. Benden başkası asla çekmezki kahrını.Benimki dusunu alır,kirlilerini atar, kahvaltı istemez veya kendide hazırlayabilir, bir tek kalktığı yatağı toplamaz. Bana evde çok bir eziyeti yok fakat bana karşı çok gaddar. Aslansin sen kaplansin sen sana birşey olmaz sen halledersin götürüyor. Babamı acile kaldirdik, 5 saat ayakta bekledim babamın yanında, yatış islemleri yapıldı falan. Sabah 11de girdiğimiz hastanedn saat 4 TE çıktım, içime sinmedi babamı devlet Hastanesi'ne yatırmak hastane çok kalabalık, kovid hasta dolu, annemi refakatçi istediler, yanında erkek hasta var annem nasıl kalıcak falan derken neyse özel hastaneyi aradım babamı ambulansla aldılar özel hastaneye getirdiler oraya yatisini yaptık. Saat 6 oldu babamı getirmelerini bekliyoruz, ya çok acıktım sabah kahvaltıyla duruyorum dedim. Adamda tık yok, yaw çok yoruldum ayakta durmaktan dedim, adamda gene tık yok yerini kalkipta bana vermedi ben hala ayaktayım. Yok mu burda tostçu dedim en sonunda gel dedim sana tost ismarlayayim ambulans gelene kadar ondan sonra adam lutfetti ya böyle birşey olamaz. Böyle bir gaddarlik olamaz. İnsanda hiç mi acima duygusu olmaz bana karşı? Bana kesinlikle acımıyor, hediye almaz, özel günlerimi kutlamazz doğum günümü hiç kutlamaz. Dün akşam evlilik birliğimiz sarsılıyor haberin olsun dedim baktım hemen bana gel aşkım canım aşkım sarilmalar falan ama o kadar daha başkada birşey yok. Bilmem anlatabildim mi? Ben bunun sebebini bir psikolaga sorucam ya çok merak ediyorum. Adam sanki beni aşamadı... Anneme ve çocuklara karşı hiç öyle değil mesela, anneme anneler günün de çiçek getirir bana getirmez, annemin doğum gününü kutlar benimkini sosyal medyada kutlar aramaz bile telefonla. Artık soğumaya başladığımı hissediyorum....
Klasik erkek işte ya. Kadın evi çekip çevirir, yemek yapar, çocuk bakar, kocasına çay getirir. Onlarda para kazanıyor ya işe gidip. Biz evde sanki boş duruyoruz. Valla çocuk babasını mı özlüyor nedir. O biraz ilgilensin hemen kahkaha atıyor gülüyor. Babanın aklı da bilgisayarda.Bu erkeekler niye böyle ya. Tek basimiza mi yaptik bu cocuklari biz anlamıyorum ki
Yardımcı almayı da teklif ettim. Onu da kabul etmiyor. Maddi durumumuz elverişli onda bir sıkıntı yok. Ona göre evi benim temizlemem, çekip çevirmem lazım. Herkes bu işleri yapıyor sen neden bu kadar zorlanıp şikayet ediyorsun mantığında sanırım. Dolar fırlamadan önce bi robot süpürge aldıramadım, sen süpürsene robot mu vardı önceden diyor. Elektrikli süpürge de yoktu diyince yaaa analarımız çalı süpürgesiyle temizledi diye dalga geçiyor.Valla eşime çok benziyor seninki. Covid oldum aşırı yorgunum hastalığın ikinci günüydü galiba.
Kakası ne durumda canım, kan ve mukus var mı hâlâ? Ben yerinde olsam diyete başlayıp duruma göre başka doktora da görünürdüm heralde ya.Başka Bir doktora daha gitmeye karar verdim. Ya da kendi hislerimi dinleyip diyet yapacagim. Kakanin bu hali cok rahatsız ediyor beni.Bu cocuk belki kilo alamayacak boyle giderse zeynones
Aynı şehirde değiliz canım. Ya zaten eşimi böyle yetiştiren annesi. Her işlerini yapmış. Yemeye, temizliğe, hizmete alıştırmış. Meyvesini soyup çatalına kadar batırıp ağzına tutan bir kadın. Evde anne herşeyi hallediyorken askeriyeye girince her işi kendi yapmaya başlıyor, görüyor tabi zorluğu. Şimdi de evlendi yine elini bişeye sürmüyor . Bahanesi de yıllarca kendim yaptım bekarken, çok yoruldum. E ve adam ev hanımları ölene kadar yapıyor. Yardım etsen bi yerin mi incinir ya ? İnan atla deve istemiyorum. Ufak tefek yardım etse bile çok faydası olur bana. Ama yapmıyor. Bilgisayar masasında yediği içtiği abur cubur poşetleri, çay bardakları duruyor. Toplamıyorum artık ertesi gün söyleniyor niye almadın diye. Ben dağınık bırakınca sen söyleniyorsun ya, makineye niye koymadın diyorum unutmuşum diyor. Böyle böyle birçok şey. Kavga gürültü yapınca da beni suçlu çıkarıyor.Esinin ailesine durumu açsan sana destek çıkarlar mi? Eşinin ailesiyle aynı şehirde misiniz canim?
Şakasına bazen bende boşarım seni diyorum, çocuğumu bırak git diyor. Sen şimdi bakmıyorsun çocuğa boşanımca mı bakacaksın diyorum. Bakıcı tutarmış beyefendi, ya da annesi bakarmışSeninki en azından blöfünü görüp anı kurtarmak için bişi yapıyor. Benimki tüm bunlara rağmen benden boşanmayı düşündü. Benden başkası asla çekmezki kahrını.
Evet kuzu mukuslu halaKlasik erkek işte ya. Kadın evi çekip çevirir, yemek yapar, çocuk bakar, kocasına çay getirir. Onlarda para kazanıyor ya işe gidip. Biz evde sanki boş duruyoruz. Valla çocuk babasını mı özlüyor nedir. O biraz ilgilensin hemen kahkaha atıyor gülüyor. Babanın aklı da bilgisayarda.
Yardımcı almayı da teklif ettim. Onu da kabul etmiyor. Maddi durumumuz elverişli onda bir sıkıntı yok. Ona göre evi benim temizlemem, çekip çevirmem lazım. Herkes bu işleri yapıyor sen neden bu kadar zorlanıp şikayet ediyorsun mantığında sanırım. Dolar fırlamadan önce bi robot süpürge aldıramadım, sen süpürsene robot mu vardı önceden diyor. Elektrikli süpürge de yoktu diyince yaaa analarımız çalı süpürgesiyle temizledi diye dalga geçiyor.
Ben hamileyken de hiç destek olmadı. Midem bulanırkrn ağlaya ağlaya yemek yaptım. Çat pat bir kaç kez yardım etmiştir, ettim ya diye onları öne sürüyor hep. Doğurunca belki yardım eder dedim. Şimdi sen annesisin diye hiç etmiyor nerdeyse. Bir kere altını değiştirmedi daha çocuğun. Önceden küçük zarar veririm diyordu büyüdü yine yapmıyor. Bir kere uyutmadı daha çocuğu bende durmuyor diye. Bahanesi de hazır .
Bana birkaç hafta önce durmuş işte şuraya bi çamaşır suyu döksen, burayı bi süpürsen, fırsat oldukça çocuk uyudukça yapsan diye kaynana gibi iş buyuruyor. Tamam yaparım dedim hiç sesimi çıkarmadım. Ondan sonra bir hafta her gün tuvalet banyo yıkadım, ev süpürdüm. Bi eline sağlık mis gibi demek yok. En son kavga ettim. Eksiklerimi tek tek sayıyorsun da yaptıklarıma neden teşekkür etmiyorsun diye. Anlamıyor, anlamamakta ısrar ediyor. Asla haksızda olsa altta kalmaya tahammülü yok.
Kakası ne durumda canım, kan ve mukus var mı hâlâ? Ben yerinde olsam diyete başlayıp duruma göre başka doktora da görünürdüm heralde ya.
Aynı şehirde değiliz canım. Ya zaten eşimi böyle yetiştiren annesi. Her işlerini yapmış. Yemeye, temizliğe, hizmete alıştırmış. Meyvesini soyup çatalına kadar batırıp ağzına tutan bir kadın. Evde anne herşeyi hallediyorken askeriyeye girince her işi kendi yapmaya başlıyor, görüyor tabi zorluğu. Şimdi de evlendi yine elini bişeye sürmüyor . Bahanesi de yıllarca kendim yaptım bekarken, çok yoruldum. E ve adam ev hanımları ölene kadar yapıyor. Yardım etsen bi yerin mi incinir ya ? İnan atla deve istemiyorum. Ufak tefek yardım etse bile çok faydası olur bana. Ama yapmıyor. Bilgisayar masasında yediği içtiği abur cubur poşetleri, çay bardakları duruyor. Toplamıyorum artık ertesi gün söyleniyor niye almadın diye. Ben dağınık bırakınca sen söyleniyorsun ya, makineye niye koymadın diyorum unutmuşum diyor. Böyle böyle birçok şey. Kavga gürültü yapınca da beni suçlu çıkarıyor.
Annesi destek çıkar ama eşim öyle fena ki kendini haklı çıkarır yine , çok fena bir çenesi varbenim bardak damla damla doluyor ama ne zaman taşar bilemiyorum. Ne yapmalı nasıl davranmalı bilmiyorum da.
Keşke bizimki bosansa benden bir daha asla evlenmem hayatimin keyfini sürerdimSeninki en azından blöfünü görüp anı kurtarmak için bişi yapıyor. Benimki tüm bunlara rağmen benden boşanmayı düşündü. Benden başkası asla çekmezki kahrını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?