2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben bu konularda önce ufak ufak tedtid ediyorum, onden uyarılar veriyorum baktım devam ediyor ise eğer bir kavga çıkarıyorum, normale dönüyor eğer dönmezse şimdide şunu düşünüyorum bir gün hazirliycam çantasını koyucam.kapinin yanına sen git bakım bu evden ben senle ugrasamayacagim artık diyeceğim az kaldı girtlaktayim bende ama genellikle uyarılarını alıyor ama günlük kurtarma hareketleri sonra yine aynı tavırlar bana karşı... Ama başkalarına da beni ovuyormus, şöyle eşim var böyle eşim var diye beni meth ediyormuş. Fakat ben daha birşey görmedim...

Valla canım sana tavsiyem gözünü korkut git uzaklaş biraz kıymetini anlasin başkada laf anlıcak gibi durmuyo herşeyi yapmissin

Çözüm cinnet

Allah saç sakaldan bende muzdaribim demek bütün erkekler aynı. Benim büyük oğlanı babası yıkıyordu kaynanam duymuş bunu kocasına ne dese çocuğu babası yıkıyormuş yabancı değil ya korkmayın babası dedim

Benimki bebişi bana veriyor okadar insafsız değil benimki pandemide telefon bağımlısı oldu. Yemeklerde bile elinde video izliyor. akşam yemeğinden sonra direk pc başına geçiyor. Bas bas bağırarak oyun oynuyor. Gece 5-6 anca yatıyor. Gündüz kalkıyorum kendi evimde hırsız gibi dolaşıyorum.

Ben 4-5 sene önce eşimi babasına şikayet ettim. Allahın cezası lol diye bi oyun oynuyordu. Aabahlara kadar oynuyor işe resmen sürünwrek gidiyordu. Gelince akşam biraz uyuyor aynı düEn devam ediyordu. Bikaç ay böyle devam etti. Okadar abarttı ki bana bile el sürmedi 15-20 gün
Babasına dedim dayanamayıp ben 15 gündür yatakta koca bekliyorum diye bi akşam annesinden geldi bi hırsla oyunu sildi, bana hiçbişey demedi ama. Ahh bi bilse yediği fırçaların mimarı benim

He ne değişti hayatında dersen lol gitti başka oyun geldi. Aynı hamamm aynı tas. Akşamlrı bebeği uyutunca çayımı demliyor kendi kendime takılıyorum. Sırf eskisi gibi bağımsız hareket edebilmek için kanguru aldım, bebişi alıp dışarı çıkıyorım gün içinde. Çözümü yok bu bağımlılığın.

Bilgisayar masasına benimkide dağ gibi yığıyor. Fındık yiyor heryer kabuğu. Çorapları olduğu yere çıkartıyor. Toplamadım sinirlenip, 5 çift çorap yerde öylece bekledi. Birileri gelicek oluyor her seferinde mecbur alıyorum.

Yazdiklarinizi okudum Allah sabir versin mi diyim Allah kurtarsin mi bilemedim ?
Bebekten once de boylelermiydi ? Bunu niye yaptiniz madem cocugu demek icin sormuyorum. Cunku biz bayanlar yapiyoruz neyse konuya donuyorum.
Cok zor hemde bu lohusalik doneminde ufak bebekle. Ben sakin biriyim ancak yasadiklariniza sabredemem gibi geliyor. Tabi ki bizde de var ufak ufak seyler ama kiyameti koparmistim herhalde

Yaşamayan bilmez bacım

Başka Bir doktora daha gitmeye karar verdim. Ya da kendi hislerimi dinleyip diyet yapacagim. Kakanin bu hali cok rahatsız ediyor beni. Bu cocuk belki kilo alamayacak boyle giderse zeynones

Ben katı bir diyetten ziyade ne olduğunu senin yavaş yavaş tesbit etmen taraftarıyım.
Ağır gelebiliyor bazı gıdalar.
Zamanla geçecek. Ama boş yere de çocuklara karın ağrısı çektirmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Herşeyi kes 3 gün bekle. Sonra yavaş yavaş ekle şüphelendiğin gıdaları 3-5 gün test et. Diyet açma yap yani.

O daha mantıklı ve kolay görünüyor kuzu. Instagramdan bir kac doktora daha sordum ayni gittiğimiz doktorun dedigi gibi 4.ay gecis donemi oldugu ve cok çok buyuk bir sıkıntı yoksa beklemem gerektigi gorunsundeler. 4.aya 12 gün var çok cok umutluyum. Dua et bizim icin nolur.

İnan aklımdasın dua ediyorum.
Çünkü bir tek çeken anlar.
En kısa zamanda çözüme kavuşursunuz ızdırap çekmeden.

Kızlar bugün dışarı çıkıp arkadaşlarımizla buluştuk, iki cifttik yani. Kahve içtik, yemek yedik vs. Kendimi o kadar iyi hissettim ki gerçekten elhamdülillah dedim yani ohh be. Bebekle tabiki eskisi gibi rahat olunmuyor ama hayat da bitmemiş yani. Bir ben bir eşim derken bir şekilde idare ettik, bir yerlerde emzirdim altını değiştirdim vs. Yazın inşallah her şey çok daha güzel olacak , bebeklerimizi alıp alıp çıkacağız ve rahatlayacagiz

Evet kuzu mukuslu hala Rabdevu aldim bakalim baska bir yerden daha
Sen daha iyi bilirsin canım ama sen ufaktan diyete başla bakalım farkedecek mi. Benimde yoğurt ve çikolata mukus yapıyordu. Yoğurt özellikle. Beklesem mesela çoğalacaktı belkide. Hâlâ arada deniyorum direk mukus oluyor.
Benimki de över, dışarı karşı hakkımı hep verir ama ah birde bana verse...

Valla ben sabırlı biriyimdir. Önce her yolu denerim düzeltmek için. Ara sıra uyarı veriyor sinirim, yükseliyorum. Baktım düzelmiyor en olmadık zamanda patlıyor tüm öfkem. Tersim çok pistir, cinnetlik oluyorum resmen o kadar sabrın üstüne benimde az kaldı ama sonumuz hayrola.
Valla canım sana tavsiyem gözünü korkut git uzaklaş biraz kıymetini anlasin başkada laf anlıcak gibi durmuyo herşeyi yapmissin
Valla aklıma gelmiyor da değil. Çekip gidesim geliyor öyle bunaldım, öyle yalnızlık çekiyorum. Bazen el oğlunun kahrını çekeceğime babamın kahrını niye çekmiyorum diye düşünüyorum ya
O LoL bizde de vardı, o bitti knight mı ne zıklımsa o başladı. Ufak paralar yatırıyor, oyunda parayı büyütüp bayağı gelirde elde ediyor. Oynama bahanesi de bu. E para kazanıyorum oyundan sende yiyorsun ya o parayı diyor. Dedim istemiyorum ben o oyundan gelen parayı bıraksana hadi, yok ona da gelmiyor. Keşke ceza falan gelse de kapansa oyun diye dua ediyorum

Valla benim eşimde günlük ilgi çok az ama iş yanaşmaya gelince etrafımda dönüp duruyor. Çoğu zaman bende reddeder oldum artık. Hem çok yorgun oluyorum, hemde içimden yakınlaşmak gelmiyor. Sanki oyundan arta kalan vaktini bana ayırıyor da o zaman aklına geliyorum gibi hissediyorum. Beni tek başıma yaşıyor gibi hissettiriyor ve bu ona olan kırgınlığım da büyütüyor. Tek başıma ve yalnız hissedeceksem neden evlendim ki?
Bende toplamadım bir ara, 3 tane çay bardağı birikti. Oynayacak alanı daralınca mutfağa götürmüş artık
Bebekten önce böyle değildi, hatta hamilelikten önce de değildi. Ne olduysa ben birkaç aylık hamileyken oldu. Adam bilgisayara bi gömüldü daha da çıkaramadım. Valla böyle olacağını bilseydim ben ertelerdim biraz çocuğu. Çok zorlanıyorum çünkü manevi yönden.

Nasıl iyi gelmiştir ruhuna, nasıl rahatlamışsındır canım . Çok sevindim adına. Bende yaz gelse de kızımla gezsem diye gün sayıyorum.

O kadar üzüldüm ki yazdıklarına. Kendi anne babamı gördüm. Şuan ayrılar tabii. Annem ve babam pc bağımlılığı yüzünden ayrılan ilk çift olabilir 8 sene önce saatlerce değil günlerce kalkmazdı babam pc başından. İşe de gitmeyi bırakmıştı çünkü gözü oyundan başka hiçbir şey görmüyordu.
Annem kaç kez dizlerinin üstüne çöküp ben bu evi tek başıma çeviremiyorum nolur çalış dedi, ama adam duymadı bile. En sonunda boşandılar işte.
Sizinki bundan biraz farklı ama aynı yola çıkıyor. Aslaa asla boşan diyemem ama hayatını da bu şekilde devam ettiremezsin. Mutsuz olursun hatta depresyona bile girersin. Bebeğin ne yapar o zaman?
Ben hep annemler daha erken boşansaydı keşke diyorum. Keşke o sorumsuz bizimle ilgilenmeyen eve hiçbir katkısı olmayan bir babayla ne annem ne ben yıllarca zorluk yaşamasaydık.
Siz inşallah konuşarak bir yere varabilirsiniz, anladığım kadarı ile çok zor ama inşallah senin ve bebeğin için en iyisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…