2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Anladım canım internetteki fiyatla eczane aynı mı acaba, kaça aldınız siz ?
Kan ilacı daha pahalı sanırm
Temiz içerik bulabıldn mı canım bulursan bızıde yeşillendir olur mu?
Asla saatı yok 1 saatı hıc gecmedi ve ben yarın işe baslıyorm inş annem kolaylıkla bakabılir

Kızlar, benim kız gün içinde hiç meme almadı, reddetti mama verince saldırdı mamaya, çok üzgünüm. Ne yapabilirim meme reddini azaltmak için?
Canım ten tene temas ve banyoda ılık suyun altında emzırmeyı önerıyolar banyo bıze ıyı geldi
Ben bebegi uyutup 5 dk sonra uyanmasina artik geriliyorum ya. Ben mi birseyi yanlis yapiyorum acaba
Aslaaaaaa
Hepimiz aynıyız sanırım
Ama gecıyo valla,bu da gececek inş
6. Ve 9. Ay bır eşik zaten ama 1 yasından sonra bebeyle vakıt gecırmeye doyamıycaz inşöyle güzellesiyo hayat
Canım demir damlasını ne kadar vermeliyiz oceanda eczane bir doz söyledi mi sana
Doktorum ozellıkle 1 damla basla diye tembıhledi canm yoksa bagırsak sorunu yasarsnz dedi 2 gun 1 2 gun 2 2 gun 3 seklınde kılosu kadar damlaya yavasca alıstr vucudu dedi
39 da hazrlan yavastan canım
Bebeklerın bunyesı cok guclü ama inatcı 39 u gecen ates ani yukselıyo
Mesela oğlumun 38.7 ye kadar cok yavas yukselır ama 39 u gecınce bı anda 40 a cıkar
Bu surec bebegının atesını tanımana olanak sağlayacak inş bı daha ateslenmez kuzucum
Ahhh…
Canım anne babanla konus baskası asla care olmazçok zor seyler yasıyosn inş bunlar gececek
Tanıdıgım bır cok evlı cıft bebeklerının ılk yılında hep bosanmayı dusundu cunku sorumsuz babalar tüm yükü kadına yukleyıp hala cocuksuz hatta bekar gıbı davranmaya devam edıyolar ve bu sürecte eşlerinin ne kadar zorlandıgını yıprandıgını asla ama asssla dusunmuyolar
Ailenle bu konuyu konusmak en azından toparlaması için ilk adım olacaktr
Kızımı bırak gite inanma
Eşim oğlumu bırak git diyodu meger anladım ki ben gidemeyeym dıye onu öne sürüyomuşben gidiyorum dedıgımde aklı cıkıyo bu duygusuzlarn
Gececek canım ya,cabucak ve uzmeden gecsin inşaAllah
Sen zaten yapıyosn bısey demeye pek gerek yok ama bırak 2 değil 5 gun kalsn dagınıklık…
Senın saglıgından önemli değil
Ki sana katılıyorum şifre işi olayları cıkmaza sürükler
Kendımizi üzmelerıne kendı elımızle fırsat vermeyelımyanı ben öyle yapıyrm kabullenılmıs çaresizlık

Bi şikayetın daha zamanı gelmiş gibi canım ne dersin

Kızlar yarın işe başlıyorm 8.30-13.00 saatleri arası 4.5 saat ayrı kalıcaz kuzuyla
Bu aksam duygusal bi ponçiğim aslında fiziksel olarakta pompomponcık olduk ya hadi hayrlısı
İnşaAllah kolay gecerçok endişeliym nisan ayının ortalarına kadar annem bakacak donem sonuna kadarda eşim yıllık izinlerini kullanıp o bakacak dıye dusunduk ama vicdanım hiç rahat değiloğlum 4 aylıkken işe baslamıstm bı nefes almıs gibi hıssedıyo rahatlıyodm ama sımdı kızımı bırakmak cok zor gelıyo belkı daha mınnak oldugu için belkı yasım buyudu son beşiktir diye saçma sapan duygularla tavanı izliyorm bu aksam

Onlar icin calisiyon kuzu napacan Cok cok zor gecinmek artik bu ulkede

He aynen ya valla senin adına çok sevindim valla bende öyle daraldimki arkadaşa çok ihtiyacm var şu nursuzlar gitse Çok sevindim canım senin adına valla tadını çıkar herşey tek cocukluyken güzel ya

Reactions: The
merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?(daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)

Kolay gelsin canım şimdiden. Elbette kolay değil ama onlar için çalışıyor insan. Hem ne şanslısın, annen ve eşin bakacak. Bir de yarım gün olacak. Kendin için nefes almak gibi düşün.

Doktorum ozellıkle 1 damla basla diye tembıhledi canm yoksa bagırsak sorunu yasarsnz dedi 2 gun 1 2 gun 2 2 gun 3 seklınde kılosu kadar damlaya yavasca alıstr vucudu dedi

Ya ben doktora gidemedim çok kar yağdı iptal ettin randevuyu. Sonra da gidemedim. Aile hekimliğine gittik aşı için. O süreçte verdiler. Ben zaten o markayı da kullanmadım. Bir kaç marka vardı aklımda oceanı aldım. Ama bilemedim hemen verdim 6 damla. Annem keşke 3 damla verseydin demir damlası bebeğe ilk zaman ağır gelir dedi ben de annem yine pimpirikli yaklaşıyor sanmıştım. Ama çocuğum harap oldu. Tabii biz de.

Kolay gelsin canım şimdiden. Elbette kolay değil ama onlar için çalışıyor insan. Hem ne şanslısın, annen ve eşin bakacak. Bir de yarım gün olacak. Kendin için nefes almak gibi düşün.
İnşaAllah öyle olur canımm
Demir damlası dokundu demişsin ya üst msjlarda yazmıstm doktorum ısrarla yavas yavas artır dedı sende tek damlayı vucut kabullenene kadar tek ver canım sonra sonra artır
Çok gecmiş olsn kuzucuğa

Kızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz
Canım duru granül sabun, green clean ve siveno denedim. 40 derecede yıkıyorum hepsinden memnunum. Green clean çok pahalı ben çok büyük inririmde almıştım bir daha almam granül sabunla devam edicem. Ama kaka lekesi olursa kosla döküp normal arielle yıkıyorum.

Çok teşekkür ederim. Annemin sözünü tutmadım ben işte. Bir kaç gün ara vereceğim sonra dediğin gibi tek damla vereceğim.
Benim kendi vücudum demiri kaldıramaz ki bebeğin den biye böyle bir şey bekledim ah.

Kaka durumunda beyaz sabun kullaniyorum canim tavsiye ederim. Buradan bir arkadas soylemisti sagolsun

Kızlar hangi marka bebek deterjanı kullaniyorsunuz

Baby me.
Sabun tozu kullandım, farmasinin içeriği temiz diye onu kullandım bir süre. Şimdi baby me gayet memnunum da. Eşim kocaman bir bidon almış indirimdeyken:) Leke çıkarıcı olarak da baby me kullanıyorum.
Kaka lekesi çıkıyor hemen leke yeniyken leke çıkarıcı sıkıp çitiliyorum. yıkayıp ıslakken güneş gelen yere koyuyorum. Ama kusmuk lekesi daha doğrusu sarısı çıkmıyor bir türlü. Yakaları sarı sarı kaldı.

40 derecede kıyafetler çekmiyor mu canım? Üstlerinde hep 30 derece yazıyor, ben de korkuyorum 40ta yıkamaya.

40 derecede kıyafetler çekmiyor mu canım? Üstlerinde hep 30 derece yazıyor, ben de korkuyorum 40ta yıkamaya.
Benimkilerde çekme olmadı canım olduysa da ben farketmedim. 30 derecede yıkadığımda ağız mendillerindeki kusmuklar temizlenmemişti bastım 40 dereceyi ben de ayrı ayrı yıkamaya ne sabrım var ne zamanım. Çamaşır yığınla evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…