- 16 Mart 2014
- 1.041
- 1.644
- 358
Kan ilacı daha pahalı sanırmAnladım canım internetteki fiyatla eczane aynı mı acaba, kaça aldınız siz ?
Temiz içerik bulabıldn mı canım bulursan bızıde yeşillendir olur mu?
Asla saatı yok 1 saatı hıc gecmedi ve ben yarın işe baslıyormKızlar bebekleriniz gün içinde hala 2 saatte bir emiyor mu? Benimki hala aynı düzen. Mesela 2de emzirmeye başladıysam ( ki bu nerdeyse yarım saat sürüyor çoğu zaman), 4te tekrar. Aslında iki emme arası 1.5saat falan oluyor yani
Canım ten tene temas ve banyoda ılık suyun altında emzırmeyı önerıyolar banyo bıze ıyı geldiKızlar, benim kız gün içinde hiç meme almadı, reddettimama verince saldırdı mamaya, çok üzgünüm. Ne yapabilirim meme reddini azaltmak için?
AslaaaaaaBen bebegi uyutup 5 dk sonra uyanmasina artik geriliyorum ya. Ben mi birseyi yanlis yapiyorum acaba
Hepimiz aynıyız sanırım
Ama gecıyo valla,bu da gececek inş
6. Ve 9. Ay bır eşik zaten ama 1 yasından sonra bebeyle vakıt gecırmeye doyamıycaz inş
Doktorum ozellıkle 1 damla basla diye tembıhledi canm yoksa bagırsak sorunu yasarsnz dedi 2 gun 1 2 gun 2 2 gun 3 seklınde kılosu kadar damlaya yavasca alıstr vucudu dediCanım demir damlasını ne kadar vermeliyiz oceanda eczane bir doz söyledi mi sana
39 da hazrlan yavastan canımilkdefa ateşlendi galiba inatçı
Tipi benziyor babasına diyodum ama hastalığı da benziyor allahım yarabbim.
Tek badi var. Tek kat müslin örttüm sadece üşütmesin diye. Ev serin. Calpol içti. Ona rağmen 38.5 du ateşi.
Şimdi biraz inmiş çok şükürrr 37.5 çok şükürr.
Kaç olunca hastaneye gidiliyor ateş ben hiç bilmiyorum
Bebeklerın bunyesı cok guclü ama inatcı 39 u gecen ates ani yukselıyo
Mesela oğlumun 38.7 ye kadar cok yavas yukselır ama 39 u gecınce bı anda 40 a cıkar
Bu surec bebegının atesını tanımana olanak sağlayacak inş bı daha ateslenmez kuzucum
Ahhh…Kızlar ben bu adamla napcam bilmiyorum ya. Kavga ediyorum olmuyor, susuyorum olmuyor, suyuna gidiyorum olmuyor. İşi gücü bırakıyorum, yemek yapmıyorum, ortalığı pislik götürüyor yine olmuyor. Yapma boşver yemeyiz diyor. Temizleme dursun diyor. Bu sefer pisliğin içinde ben rahat edemiyorum. Derdimi güzelce anlatıyorum. Bir gün yardımcı oluyor ertesi gün yine bilgisayardan kalkmıyor. Söyleyince de dün erken kalktım ya diyor. Bir kez erken kalkıp birlikte vakit geçirince onu öne sürüyor. Benim yemek, kedi, çocuk bunlarla uğraşmaktan inanın feleğim şaşıyor ya. Kızım zaten yarım saatten fazla uyumuyor. Yerde kendi kendine durmuyor, sürekli kucak istiyor. Kedi onu kıskanıp her yere çiş yapıyor. Koca bilgisayardan kalkmayıp kendine vakit ayırıyor, oyun oynayıp eğleniyor. Bende tüm bu hengamenin içinde boğuluyorum. O bilgisayar başında eğlenirken sinirim bozuluyor ya. Tıraş oluyor, duşa giriyor, parfüm sıkıp kendine bakıyor. Ben tuvalete zor gidiyorum. Üstümde kusmuklu,lekeli pijamalarla saçım başım dağınık dolaşıyorum. Günlerdir bir bardak çayı rahatça içemedim. Es kaza kavgayla triple çocuğa biraz bakarsa duşa girmeye, yemek yapmaya, ortalık toplamaya vakit buluyorum. Onda da yoruldum diye söylenip duruyor. Geçen gün nolur bir saat bak şu çocuğa, çok uykum var dedim. Bakamıyorum bende durmuyor diyip arkasını döndü oyun oynamaya devam etti. Trip atıp konuşmayınca ben suçlu oluyorum.
Napayım kızlar kime şikayet edeyim ben bu adamı? Anasına mı söyleyeyim, kendi babamın evine mi gideyim, boşanayım mı napayım bilmiyorum ya. Tek başına evlilik yaşıyorum resmen. İyi de kötü de konuşsam olmuyor. Çok yalnız hissediyorum, ne yapacağımı şaşırdım çok bunaldım.
Canım anne babanla konus baskası asla care olmaz
Tanıdıgım bır cok evlı cıft bebeklerının ılk yılında hep bosanmayı dusundu cunku sorumsuz babalar tüm yükü kadına yukleyıp hala cocuksuz hatta bekar gıbı davranmaya devam edıyolar ve bu sürecte eşlerinin ne kadar zorlandıgını yıprandıgını asla ama asssla dusunmuyolar
Ailenle bu konuyu konusmak en azından toparlaması için ilk adım olacaktr
Kızımı bırak gite inanma
Eşim oğlumu bırak git diyodu meger anladım ki ben gidemeyeym dıye onu öne sürüyomuş
Gececek canım ya,cabucak ve uzmeden gecsin inşaAllahValla eşime çok benziyor seninki. Covid oldum aşırı yorgunum hastalığın ikinci günüydü galiba.
Bebek keyifsiz huysuz uykusuz. Ben yorgunluktan bitik. Tuttu banyoda saçını sakalını kesti ortalığı batırdı. Banyo yaptı süslendi ve serum taktırmaya gitti. O giderken öyle kötü bi haldeydim ki anlatamam. Geldi sabah kadar pc oyun oynadı. Sonraki gün gene aynı. Allah iyi demedi bugün ateşi çıktı gene. Ama okadar alındım ki yaptığına ölsem bana faydası yok anladım. Mutfak çamaşır banyo yürüdü gidiyor. Sabaha kadar uyumadım ama ev işi yapıyorum şuanda.
Bebişr bak dedim demin yok şunu yapıyım alıcam bilmemne.
Anlıcağın seninkinin başka mutasyonlusu bende. Tek çözümün eve yardımcı alıp işlerini hafifletmek olucak. Sende kendine ayrı bi dünya yaratıcaksın. Ortak bikaç bişi yapınca da tamam işte evlilik olucak.
Allah ıslah etsin bunları inşallah ne diyim. Gidiyim de banyodaki 2 gün önceden kalma saçı sakalı temizliyim.
Bu dediğin olayları çok pis tırmandırır bence
Sen zaten yapıyosn bısey demeye pek gerek yok ama bırak 2 değil 5 gun kalsn dagınıklık…
Senın saglıgından önemli değil
Ki sana katılıyorum şifre işi olayları cıkmaza sürükler
Kendımizi üzmelerıne kendı elımızle fırsat vermeyelım