Kızlar bebeklerinizin gelişimleri ne durumda? Benim kızım 4.aydan bir hafta önce inanılmaz bir değişime uğradı, seviye atladı çocuk resmen. Önce birkaç gün içinde sağa sola dönmeye başladı. Son 1 haftadır yüz üstü dönüyor, son bir kaç gündür de yüz üstünden geri sırt üstü dönmeye başladı. Birde yüz üstüyken dizleriyle poposunu yukarı kaldırıp güç alıyor ve kendini ileri ittiriyor. Salona kalın yorgan serdim oyun minderinden çıkıyor diye. Yorgandan da firar etmeye başladıyatakta filan tek bırakmak mümkün değil. Sürüne sürüne en uca kadar geliyor. Dönmeyi öğrendiği içinde aşırı heyecanlı. Uyumaya çalışırken bile dönmek istiyor, kendini uyandırıyor. Uyanıkken hep dönmek istiyor. Dönüyor ağlıyor, dönemiyor ağlıyor. Kazandığı bu beceri ona tarifsiz duygular yaşatıyor gibi
Benimki de ne zaman dışarı çıksak eve gelince çok mutlu uyuyor dediğin gibi. Artık sosyalleşmek mi istiyorlar nedir, sıkılıyor gibi evde. Sürekli beni görüyor akşama kadar. Babasını görünce mutlu oluyor, kahkaha atıyor, oyun oynuyorlar resmen
Ben yarım saatten fazla uyusun şükürler edip mutluluktan inanamıyorum. Saati kontrol ediyorum sürekligeçen gün mutluluktan gözlerim yaşardı kız vallahi, dolu gözlerle çay içtim ya
Kendimi çıkmaz da hissediyorum yine. Bugünde Konak başında farkettim alerji varsa vucutta tabiki buda alerjiye bagli gelisiyormus. 4.aydan umutluyum az kaldi dua edin bizim için. Eger bir gelisme olmazsa 4.aydada hemen diyet yapacagim.zeynones
Kızlar bizim bebek bugün 4 aylık oldu ama hala dönme falan yok yuvarlanma yok sizlerinki ne durumda
Bilemedim bende kuzuBenim minnoşta başta az konak oldu. Temizleidm bitti. Geçen hafta birden gene başladı. Aşerji felan yok. Bende şaşırdım.
Sanırım kuruyemiş yaSence neye alerjisi var peki, ne yediğinde artıyor? Onları azaltsan şimdiden.
Ilk oğlum 4.5 aylıkken yuvarlanmaya başladı bakalım bende beklim4 ay 12 günlük yuvarlanmadı hiç. Bir kaç kez döndü öyle telaşa gerek yok dedi hemşire. Doktor da ne diyecek bakalım. Her bebeğin gelişimi farklı.
Dönse bi dert dönmese bi dert aman yaYok kız bizimkide 4 aylık oldu bugün daha tik sadece kafasini kaldırıyo
Canım benim kızımda da hafif var, kısım kısım. Ama alerjiye bağlı olduğunu bilmiyordum. Şampuanla alakalı olabilir mi?Kendimi çıkmaz da hissediyorum yine. Bugünde Konak başında farkettim alerji varsa vucutta tabiki buda alerjiye bagli gelisiyormus. 4.aydan umutluyum az kaldi dua edin bizim için. Eger bir gelisme olmazsa 4.aydada hemen diyet yapacagim.zeynones
Benimki neyi keşfederse ondan bıkana kadar yapıyor . Bakalım sırada ne varAy maşşallh güzelime. Baya güçlü gayretli bi kız olucak
Benim minnoş 3,5 aylıktı bi döndü. Sonra bikere daha döndü. Galiba baktı ki yapabiliyor ne gerek var yaa kendimi yormama dedi. Daha da dönmüyor
Maşallah çok sevindimBebem covidi atlattı çok şükür
24 saat colpole rağmen düşmeyen ateş yaşadı. Sonra 12 saat ilaçsız biraz yüksek devam etti ve bitti.
Ortaya;
Sağ memeyi emmeyi reddeden,
Herşeye ağlayan,
En fazla yarım saat uyuyan,
Uykusu gelince krizlere giren huyu suyu değişmiş bir bebe çıktı
Bazen birden değişime uğruyorlar canım. Benimki de birden dönmeye başladı çok şaşırmıştım. Canları ne zaman isterse herhalde4 ay 12 günlük yuvarlanmadı hiç. Bir kaç kez döndü öyle telaşa gerek yok dedi hemşire. Doktor da ne diyecek bakalım. Her bebeğin gelişimi farklı.
Mustela stelatopia kullanıyorum kuzu bilemedim ki. Gecmeyen konak alerji belirtisidir yaziyoDönse bi dert dönmese bi dert aman yaemekleyince işler zorlaşacak gibi hissediyorum.
Canım benim kızımda da hafif var, kısım kısım. Ama alerjiye bağlı olduğunu bilmiyordum. Şampuanla alakalı olabilir mi?
Benimki neyi keşfederse ondan bıkana kadar yapıyor . Bakalım sırada ne varbir iki döndün işte yeter, yatsana poponun üstünde
Maşallah çok sevindimkız bunlar huysuzluk etmeye yer arıyor covid bahane
Bazen birden değişime uğruyorlar canım. Benimki de birden dönmeye başladı çok şaşırmıştım. Canları ne zaman isterse herhalde
Vallahi canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Mecbur yani fazlam var kıyafetlerim üstüme olmuyot. Bir sürü masraf oldu bi de kıyafet almak zorunda kaldım.Benim eşim kavgayla filan biraz kalkıyor başındanz ilgileniyor ama. Azıcık güler yüz yapsam yine aynı. Suistimale çok müsait yanisağlam ve sıkı bir kavga mı etmek lazım, annesine mi şikayet etmek lazım bilemiyorum. Bakalım beklemedeyim.
Çok teşekkür ederim canım
Ben duşa girince 15 dakika zor bakıyor. Bırakıp gitsem bir günde kafayı yer çocukla
Benim gitmeyeceğimi bildiği için eşim rahat ama tersim çok pistir onu da biliyor. İnşallah beni o çekip gitme raddesine getirmez de erkenden akıllanıraileye açma konusunda da az daha bekleyeceğim bakalım. Düzelme olmazsa yapmayı düşünüyorum birşeyler.
Kız benimki beceriyor ama işine gelmiyor. Ağzıyla da diyor. Yaparsam hep istersin, şımarırsın diyor.
Maşallah canım azmine hayran kaldım kızinşallah istikrarla devam eder, istediğin kiloya ulaşırsın canım
Ben maksimum seviyede sağlıksız besleniyorum bu ara. Besleneyim de ne olursa olsun kafasındayım, durmuyor hiç kızım. Ne bulursam ağzıma atıyorum. Bayılmayayım açlıktan yeterhalime acırsa kızım arada düzgün bi kahvaltı yapıyorum sağolsun
Tek canım. Dua mı okuyayım anlayamadım üstlerine okumak nedir?Senin tek cocukmu canım. Arada üstlerini okumak lazım bir arkadaşım öyle yapiyordu
Benimki de dönmüyor canım hafif meyilleniyor sadece yanlaraKızlar bizim bebek bugün 4 aylık oldu ama hala dönme falan yok yuvarlanma yok sizlerinki ne durumda
Emekleyince rahatlık yok diyim dolapların içinden alır durursun bebisiDönse bi dert dönmese bi dert aman yaemekleyince işler zorlaşacak gibi hissediyorum.
Canım benim kızımda da hafif var, kısım kısım. Ama alerjiye bağlı olduğunu bilmiyordum. Şampuanla alakalı olabilir mi?
Benimki neyi keşfederse ondan bıkana kadar yapıyor . Bakalım sırada ne varbir iki döndün işte yeter, yatsana poponun üstünde
Bazen birden değişime uğruyorlar canım. Benimki de birden dönmeye başladı çok şaşırmıştım. Canları ne zaman isterse herhalde
Ihlas nas felak aytel kursi sonra niyet et ben öyle yapıyorum çok işe yariyoVallahi canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Mecbur yani fazlam var kıyafetlerim üstüme olmuyot. Bir sürü masraf oldu bi de kıyafet almak zorunda kaldım.
Tek canım. Dua mı okuyayım anlayamadım üstlerine okumak nedir?
Benimki de dönmüyor canım hafif meyilleniyor sadece yanlara
Bilemedim bende kuzu
Sanırım kuruyemiş ya
Ilk oğlum 4.5 aylıkken yuvarlanmaya başladı bakalım bende beklim
Dönse bi dert dönmese bi dert aman yaemekleyince işler zorlaşacak gibi hissediyorum.
Konak benim kızımda da var canım, alerjiden dolayı olduğuna emin misin? Sanki bebeklerin çoğunda oluyor konakKendimi çıkmaz da hissediyorum yine. Bugünde Konak başında farkettim alerji varsa vucutta tabiki buda alerjiye bagli gelisiyormus. 4.aydan umutluyum az kaldi dua edin bizim için. Eger bir gelisme olmazsa 4.aydada hemen diyet yapacagim.zeynones
Yok ya alerjiden değil herkezde oluyoKonak benim kızımda da var canım, alerjiden dolayı olduğuna emin misin? Sanki bebeklerin çoğunda oluyor konak
Kuzu hep yemiyorum zaten ama belirtiler hep var. Gerçi sütten hemen atilmiyor degil miO zaman yeme bence.
İlla ki olacak bir şey değil kuruyemiş zaten.
Bence vücudunu yorma bebişin, sonrasında düzelir inşallah.
Benim de aynı sıkıntı oldu, kaşıntı, konak, gözde akıntı, kakada mukus. Hem de bir kaç badem yaptı.
Çok uzun süre yemedim. Geçen bir avuçtan fazla yedim. Bir şey yapmadı çok şükür.
Gecmiyorsa Alerji belirtisidir yaziyoKonak benim kızımda da var canım, alerjiden dolayı olduğuna emin misin? Sanki bebeklerin çoğunda oluyor konak
Konak benim kızımda da var canım, alerjiden dolayı olduğuna emin misin? Sanki bebeklerin çoğunda oluyor konak
Kuzu hep yemiyorum zaten ama belirtiler hep var. Gerçi sütten hemen atilmiyor degil mi
Gecmiyorsa Alerji belirtisidir yaziyo
Kızımın da oyle ilk belirtlerde findik 2.yasadigimizda Antep fıstığı 3.de ceviz yedim ve bugün 3.gun. ysrin gecerse eger eminim kuruyemisten.3 günde atılıyor diyorlar. Hadi 3 gün olmasın 5 gün olsun. Benim de bir kaç besine alerjim oldu üniversiteye giderken. Oradan da örnek verebilirim çünkü alerjim olmasına rağmen bazen tadımlık yiyorum :) İlk gün hafif oluyor, 2. Gün çok ağrı kaşıntı yaşıyorum 3.gün azalıyor 4.gğn tamamen bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?