2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
800 gram almıştı benimki

Kızımın da oyle ilk belirtlerde findik 2.yasadigimizda Antep fıstığı 3.de ceviz yedim ve bugün 3.gun. ysrin gecerse eger eminim kuruyemisten.
İnşallah ondan olduğunu bil ki ara verip rahatlarsın.
İlk zamanlar da oluyor. Eski insanlar hep işte emzirirken şunu yeme, bunu yeme dediklerinde bi bakıyorum çoğu alerjen gıdalar. Benim anneannem, teyzem hep tembihler 5 aylık olana kadar patlıcan, üzüm, çilek, tahin, mercimek, çikolata, fındık, fıstık yemememiz konusunda.

Günde kaç kere çişli bezi oluyor?
500 gram kötü değil. Asgari düzeyde ama korkulacak bir şey yok. En azından bizim doktorumuz bir şey yok demişti. 450 gr almıştı. Hastalandığı için o süreçte çok normal hastalık kilosuna engel olmuştur dedi. 1,5 ay sonra götürdük uçmuş kilosu.

Canım günde 6-7 bazen 8 bez değiştiriyorum hepsi çişli, 4-5 i kesin kakalı zaten. Öyle açmış gibi de durmuyor hiç ama son zamanlarda emme süresi kısaldı. Perşembe gidicez bakalım, tartılardan da fark ediyormuş ama geçen ayki kadar almadığı kesin gibi.

Tahinde çok tüketiyorum Ya inşallah cozmusumduur bi daha yemiycem
Kuzu eger kucagina alip falan tarttiysan el.kol.bacak tam tarti.ustunde kalmadigi icin farkediyor haberin olsun. Rahat ol bez sayisina göre daha fazla almistir.minnos

Çiş sayısı çok iyi. 4-5 çişli bez yeterli beslendiğini gösteriyormuş. E ağlayıp sızlaması da yoksa tamam. :) emme süresi benimkinin de kısaldı. Hem dikkatleri dağılıyor, hem emme kuvvetleri arttı.

Kuzu eger kucagina alip falan tarttiysan el.kol.bacak tam tarti.ustunde kalmadigi icin farkediyor haberin olsun. Rahat ol bez sayisina göre daha fazla almistir.minnos

Bunlar bildiğimiz alerjen besinler.
Mesela domatesi, portakalı da fazla yesek asit oranı yüksek o bile yapabilir.
Sen panikleme her gün ne yediğini yaz. Yazmak çok önemli gözden kaçıyor bazen.

Ay inşallah öyledir kız, aynen kucağımda tartmaya çalışıyorum.

Kız bu ay bende inan en fazla kaka yapmassa iki kez degisiyom inan onda bile aman aman bir çiş yok

1kilonun üstündeydi canım. İdeali ne bilmiyorum ama .

Kız bu ay bende inan en fazla kaka yapmassa iki kez degisiyom inan onda bile aman aman bir çiş yok
Ama sen 4-5 saatte bir emziriyorum diyorsun çok normal çiş olmaması. Biraz zorla derim canım, bu şekilde iyi kilo alır mı ki?

Bunlar bildiğimiz alerjen besinler.
Mesela domatesi, portakalı da fazla yesek asit oranı yüksek o bile yapabilir.
Sen panikleme her gün ne yediğini yaz. Yazmak çok önemli gözden kaçıyor bazen.
Ben cok paketli goda tüketiyorum. Karar verdim yarindan itibaren yazarak ve gozlemleyerek devam edicem
Ay inşallah öyledir kız, aynen kucağımda tartmaya çalışıyorum.
Oyledir oyle merak etme senn
Ben gün içinde 3 saatte bir değiştiriyorum. Günde 1 kere kaka yapıyor. Ama sayısız dolu çişli bez alıyorum. Ben beze yetişemiyorum artık.
Kac aylikti kuzu seninki

Mustela stelatopia kullanıyorum kuzu bilemedim ki. Gecmeyen konak alerji belirtisidir yaziyo
Zannetmiyorum kuzum ya. Nemlendirip iyice yıkayıp tarayınca geçiyormuş dene bakalım bi.
Emekleyince rahatlık yok diyim dolapların içinden alır durursun bebisi
Ben kediden idmanlıyım, ikisi bir olur beni delirtirler artık
Benim 600gr almıştı canım. Tartıya göre 300 falan gözüküyordu kendimi çok üzmüştüm kilo almamış diye. Evdeki tartılarla bebek ölçmek pek doğru sonuç vermiyor onu anlamış oldum.

Ben kediden idmanlıyım, ikisi bir olur beni delirtirler artık

Ben delirmek üzereyim ben de iki kedi var ya biri yolcu bugün... Birbirlerini o kadar çok dövüyorlar ki, doğumdan bir süre önce sahiplenmiştik 2.yi ama anlaşamadılar sahiplendirmek zorunda kaldık.
Oğluşum bakalım başbaşa kalınca ne yapacak kızıma

Ben gün içinde 3 saatte bir değiştiriyorum. Günde 1 kere kaka yapıyor. Ama sayısız dolu çişli bez alıyorum. Ben beze yetişemiyorum artık.

Hangi marka kullanıyorsun bezi, bazı markalarda o kadar sık değiştirmeme gerek kalmıyor. Ama bazılarında tek çiş bile çocuğu aşırı rahatsız ediyor.

Ben cok paketli goda tüketiyorum. Karar verdim yarindan itibaren yazarak ve gozlemleyerek devam edicem

Kendini de çok sıkıyorsun acaba acaba deme. Bir yöntem belirle sakince onu uygula. Herkesi herşeyi dinlemek çok kaygılandırıyor insanı. Özellikle internette yazanlara bakınca ooo...

Kendini de çok sıkıyorsun acaba acaba deme. Bir yöntem belirle sakince onu uygula. Herkesi herşeyi dinlemek çok kaygılandırıyor insanı. Özellikle internette yazanlara bakınca ooo...
Vallahi iyi anlamissin beni Bide ben aşırı taktim. Benimki cok yogun olmasa bile velveleye verdim kendimi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…