- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Tam 4,5 aylıkBen cok paketli goda tüketiyorum. Karar verdim yarindan itibaren yazarak ve gozlemleyerek devam edicem
Oyledir oyle merak etme senn
Kac aylikti kuzu seninki
Hangi marka kullanıyorsun bezi, bazı markalarda o kadar sık değiştirmeme gerek kalmıyor. Ama bazılarında tek çiş bile çocuğu aşırı rahatsız ediyor.
Kız 3 ayda aldığı kilo iyi dedi bakim 4 ayda nasıl. Tutmuyor ki kıyamet kopariyoAma sen 4-5 saatte bir emziriyorum diyorsun çok normal çiş olmaması. Biraz zorla derim canım, bu şekilde iyi kilo alır mı ki?
Ya valla benimki anormalBen gün içinde 3 saatte bir değiştiriyorum. Günde 1 kere kaka yapıyor. Ama sayısız dolu çişli bez alıyorum. Ben beze yetişemiyorum artık.
Gittiği yerde çok mutlu olsun canım, onun iyiliği için gidiyor sonuçtaBen delirmek üzereyim ben de iki kedi var ya biri yolcu bugün... Birbirlerini o kadar çok dövüyorlar ki, doğumdan bir süre önce sahiplenmiştik 2.yi ama anlaşamadılarsahiplendirmek zorunda kaldık.
Oğluşum bakalım başbaşa kalınca ne yapacak kızıma
Ben yatak odama karartma fon perde alıcam canım. Oda ne kadar loş olursa o kadar iyi uyuyorlar. Birde öyle deneyeceğim bakalım.Bu gündüz uykuları ne zaman daha iyi olacak ya yarım saat uyuması için yarım saat uğraşıyorum
Benim perdem karartma, hiç ışık geçirmiyor ama kızımın gündüz uykularına bi faydası olmadı. Kurulu saat gibi kalkıyorGittiği yerde çok mutlu olsun canım, onun iyiliği için gidiyor sonuçta
Benim oğluş hâlâ kızıma çok mesafeli. Bazen kokladım diye yanına götürüyorum , kaçıyor. Bebişi üstüne oturtur gibi yapıyorum kıpırdamadan duruyor. Bizi asla patisine elletmez, tırnak kesmesi çok zor o yüzden. Bebişin elini patisine koyuyorum çekene kadar bekliyor. Çekmezse miiuvk diye söylenip kendi çekiyor kaçıyor . Seviyor ama acayip kıskanıyor. Her emzirmede yanıma geliyor miyavlayarak. Önce bebişe kıskanç gözlerle bakıyor, sonra miyavlıyor beni de sev diyeiki çocuk birden bakıyorum resmen, kocamla 3
Ben yatak odama karartma fon perde alıcam canım. Oda ne kadar loş olursa o kadar iyi uyuyorlar. Birde öyle deneyeceğim bakalım.
Benim kızın gündüz uykusu da çok dengesiz. Bazen saatlerce uyuyor, bazen yarım saatte uyanıyor. Keyfine bıraktım artık, uzatamıyorum çünkü ,Benim perdem karartma, hiç ışık geçirmiyor ama kızımın gündüz uykularına bi faydası olmadı. Kurulu saat gibi kalkıyor
Bugün ilk defa 2 saat uyudu gündüz, akşama doğru. Ama şimdi de gece uykusuna geçemiyoruz bir türlüBenim kızın gündüz uykusu da çok dengesiz. Bazen saatlerce uyuyor, bazen yarım saatte uyanıyor. Keyfine bıraktım artık, uzatamıyorum çünkü ,
Bende antrasit fonla karartiyom böyle daha uzun uyuyorGittiği yerde çok mutlu olsun canım, onun iyiliği için gidiyor sonuçta
Benim oğluş hâlâ kızıma çok mesafeli. Bazen kokladım diye yanına götürüyorum , kaçıyor. Bebişi üstüne oturtur gibi yapıyorum kıpırdamadan duruyor. Bizi asla patisine elletmez, tırnak kesmesi çok zor o yüzden. Bebişin elini patisine koyuyorum çekene kadar bekliyor. Çekmezse miiuvk diye söylenip kendi çekiyor kaçıyor . Seviyor ama acayip kıskanıyor. Her emzirmede yanıma geliyor miyavlayarak. Önce bebişe kıskanç gözlerle bakıyor, sonra miyavlıyor beni de sev diyeiki çocuk birden bakıyorum resmen, kocamla 3
Ben yatak odama karartma fon perde alıcam canım. Oda ne kadar loş olursa o kadar iyi uyuyorlar. Birde öyle deneyeceğim bakalım.
Doğrudur canım ya Allah yardımcın olsun.Kız 3 ayda aldığı kilo iyi dedi bakim 4 ayda nasıl. Tutmuyor ki kıyamet kopariyo
Kız daha aklımdan yarım saat önce geçmişti böyle bir şey mi yapsam diye. Alayım ben de ya belki uyur kim bilirBende antrasit fonla karartiyom böyle daha uzun uyuyor
Uyur uyur insAllah valla benim bile uykum geliyo onu uyuturkenKız daha aklımdan yarım saat önce geçmişti böyle bir şey mi yapsam diye. Alayım ben de ya belki uyur kim bilir
Yaa tabi ki öyle normalde. Ben üniversitede yurtta kalırken perdeler karartmaydi bu şekilde. Bir uyurdukUyur uyur insAllah valla benim bile uykum geliyo onu uyuturken
Gittiği yerde çok mutlu olsun canım, onun iyiliği için gidiyor sonuçta
Tam 4,5 aylık
Sleepy kullanıyordum ama sürekli sızdırma sıkıntısı yaşadım. Bebem natural memnunum, gece denedim 12 saat almadım. Sızdırmadı. Ama çok çiş yapıyor ya emiyor çünkü
Vallahi öyle. Oglumda egzamali onunki soguk alerjisi ama direk.kuru ve ayaz havada oluyor
Yok ya alerjiden değil herkezde oluyo
Sleepyde ben de sızdırma sorunu yaşadım ama asıl sebep o kaliteye primaya yakın para vermek istemedim. Bebem natural ilk doğduğunda bi kullandık sızdırmayı geçtim taşma yapmıştı. Molfixi bi dene derim emiciliği daha fazla. 3 saatte bir değiştirmek yerine daha uzun sürer. Bebem natural ile aynı firma bildiğim kadarıyla arada kalite farkı olabilir.
İçeriği istediğim kdar temiz değil, kullanmak içimden gelmiyor
Ama ben hangisini alırsam alıyım gene çiş dolacak. Minnoş saat başı emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?