2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben cok paketli goda tüketiyorum. Karar verdim yarindan itibaren yazarak ve gozlemleyerek devam edicem

Oyledir oyle merak etme senn

Kac aylikti kuzu seninki
Tam 4,5 aylık
Hangi marka kullanıyorsun bezi, bazı markalarda o kadar sık değiştirmeme gerek kalmıyor. Ama bazılarında tek çiş bile çocuğu aşırı rahatsız ediyor.

Sleepy kullanıyordum ama sürekli sızdırma sıkıntısı yaşadım. Bebem natural memnunum, gece denedim 12 saat almadım. Sızdırmadı. Ama çok çiş yapıyor ya emiyor çünkü

Gittiği yerde çok mutlu olsun canım, onun iyiliği için gidiyor sonuçta

Benim oğluş hâlâ kızıma çok mesafeli. Bazen kokladım diye yanına götürüyorum , kaçıyor. Bebişi üstüne oturtur gibi yapıyorum kıpırdamadan duruyor. Bizi asla patisine elletmez, tırnak kesmesi çok zor o yüzden. Bebişin elini patisine koyuyorum çekene kadar bekliyor. Çekmezse miiuvk diye söylenip kendi çekiyor kaçıyor . Seviyor ama acayip kıskanıyor. Her emzirmede yanıma geliyor miyavlayarak. Önce bebişe kıskanç gözlerle bakıyor, sonra miyavlıyor beni de sev diye iki çocuk birden bakıyorum resmen, kocamla 3

Bu gündüz uykuları ne zaman daha iyi olacak ya yarım saat uyuması için yarım saat uğraşıyorum
Ben yatak odama karartma fon perde alıcam canım. Oda ne kadar loş olursa o kadar iyi uyuyorlar. Birde öyle deneyeceğim bakalım.

Benim perdem karartma, hiç ışık geçirmiyor ama kızımın gündüz uykularına bi faydası olmadı. Kurulu saat gibi kalkıyor

Benim perdem karartma, hiç ışık geçirmiyor ama kızımın gündüz uykularına bi faydası olmadı. Kurulu saat gibi kalkıyor
Benim kızın gündüz uykusu da çok dengesiz. Bazen saatlerce uyuyor, bazen yarım saatte uyanıyor. Keyfine bıraktım artık, uzatamıyorum çünkü ,

Benim kızın gündüz uykusu da çok dengesiz. Bazen saatlerce uyuyor, bazen yarım saatte uyanıyor. Keyfine bıraktım artık, uzatamıyorum çünkü ,
Bugün ilk defa 2 saat uyudu gündüz, akşama doğru. Ama şimdi de gece uykusuna geçemiyoruz bir türlü ooff off

Bende antrasit fonla karartiyom böyle daha uzun uyuyor

Uyur uyur insAllah valla benim bile uykum geliyo onu uyuturken
Yaa tabi ki öyle normalde. Ben üniversitede yurtta kalırken perdeler karartmaydi bu şekilde. Bir uyurduk sabah olduğunu bile anlamazdik. Çok pahalı olmayanindan alayım da kullanmazsam acimayim

Bizim oğlan da öyle. Kızıma biri yavrum desin hemen çıkar gelir, biz onu hep yavrum diye severdik öyle alışmış. :))
Kedimiz 8 kilocuk olduğu için üstüne yatacak diye korkuyorum bir kaç kez denedi

Tam 4,5 aylık

Sleepy kullanıyordum ama sürekli sızdırma sıkıntısı yaşadım. Bebem natural memnunum, gece denedim 12 saat almadım. Sızdırmadı. Ama çok çiş yapıyor ya emiyor çünkü

Sleepyde ben de sızdırma sorunu yaşadım ama asıl sebep o kaliteye primaya yakın para vermek istemedim. Bebem natural ilk doğduğunda bi kullandık sızdırmayı geçtim taşma yapmıştı. Molfixi bi dene derim emiciliği daha fazla. 3 saatte bir değiştirmek yerine daha uzun sürer. Bebem natural ile aynı firma bildiğim kadarıyla arada kalite farkı olabilir.

Vallahi öyle. Oglumda egzamali onunki soguk alerjisi ama direk.kuru ve ayaz havada oluyor

Yaa çok zor benim de çocukken vardı katman şeklinde olurdu hem de. Yarılırdı çok acırdı. Biraz sıvı sabun biraz zeytinyağı ile sıcağa yakın ılık suda bekletirdim küçüktüm de o zaman nerden öğrendim bilmiyorum acayip iyi gelirdi. ergenlikten sonra geçti.

İçeriği istediğim kdar temiz değil, kullanmak içimden gelmiyor
Ama ben hangisini alırsam alıyım gene çiş dolacak. Minnoş saat başı emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…