- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Benimkide sağı reddediyor sola alıyorum emiyor.ama gece ve her uykudan uyandığında direk sağa tutuyorum alıyor.uyku açılırsa almıyor.Benim kızım da sağ göğsümü reddediyor ya bu ara, solda hiçbir sıkıntı yok. Bazen süt tadı değişiyormuş acaba öyle mi oldu ki.
Ay maşallah geçmiş gitmiş çok şükürYaa çok zor benim de çocukken vardı katman şeklinde olurdu hem de. Yarılırdı çok acırdı. Biraz sıvı sabun biraz zeytinyağı ile sıcağa yakın ılık suda bekletirdim küçüktüm de o zaman nerden öğrendim bilmiyorumacayip iyi gelirdi. ergenlikten sonra geçti.
gecmis olsun.bizde de gecmeyen konak var.zeytinyagi mustela konak kremi sampuani hepsini uyguladim.tam geciyo ardından yine başliyo.kollarinda da 1 gunde egzmalar oldu.mustelanin stelatpoia kremini kullan dedi doktor vucuduna baya gecti 2 gunde.malesef alerjik bir bebek benimkideKendimi çıkmaz da hissediyorum yine. Bugünde Konak başında farkettim alerji varsa vucutta tabiki buda alerjiye bagli gelisiyormus. 4.aydan umutluyum az kaldi dua edin bizim için. Eger bir gelisme olmazsa 4.aydada hemen diyet yapacagim.zeynones
Canım ben de mustela stelatopia kullandım, mustela konak kremi ve konak şampuanı kullandım. Kullanmadığım bir şey kalmadı. En son doktoru zeytinyağı ve karbonatı karıştırın sürün 20 dk sonra konak tarağıyla tarayın sonra da bebeği yıkayın dedi. Tamamı söküldü konakların. Yalnız bu işlemi 20 günde bir yapabilirsiniz dedi. Alerji konusunda haklısın ben de doktordan Alerji belirtisi olarak duydum.Mustela stelatopia kullanıyorum kuzu bilemedim ki. Gecmeyen konak alerji belirtisidir yaziyo
Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyorgecmis olsun.bizde de gecmeyen konak var.zeytinyagi mustela konak kremi sampuani hepsini uyguladim.tam geciyo ardından yine başliyo.kollarinda da 1 gunde egzmalar oldu.mustelanin stelatpoia kremini kullan dedi doktor vucuduna baya gecti 2 gunde.malesef alerjik bir bebek benimkide
Neki bu
Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor
Bazen ben de çok zor uyutuyorum genelde yorgun oluyor o zamanlar. Bu gece yorgundu mesela gün içinde uyumadı hiç neredeyse. Yorgun muydu senim bebiş de?Kızlar, bebem çok huysuz bu gece, bir türlü uyumadı. Uyudu, uyandı, hep ağlıyor, ki hiç öyle bir bebek değildi. Neden olabilir? Karnı aç mı acaba diye, mama verdik almadı. Memede sakinleşirdi, memeyi de istemiyor. Ateşi yok. Ne yapacağımı şaşırdım
gecmis olsun.bizde de gecmeyen konak var.zeytinyagi mustela konak kremi sampuani hepsini uyguladim.tam geciyo ardından yine başliyo.kollarinda da 1 gunde egzmalar oldu.mustelanin stelatpoia kremini kullan dedi doktor vucuduna baya gecti 2 gunde.malesef alerjik bir bebek benimkide
Merhaba 4 ay atağıKızlar, bebem çok huysuz bu gece, bir türlü uyumadı. Uyudu, uyandı, hep ağlıyor, ki hiç öyle bir bebek değildi. Neden olabilir? Karnı aç mı acaba diye, mama verdik almadı. Memede sakinleşirdi, memeyi de istemiyor. Ateşi yok. Ne yapacağımı şaşırdım
Kantoronun vücutta nemlendirici olarak kullanılması asla önerilmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam gözenekleri tıkıyordu. Bebeği nemlendirirken doğal yağlar ben kullanamam açıkcası. Birçoğu uygun değil bebek için kullanmaya.Nemlendirsen geçmez mi ki?
Ben kremden ziyade doğal yağları tercih ediyorum vücudu için. Kantaron özellikle iyi olur diye düşünüyorum.
Smjj Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor
Smjj Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor
Neye alerjisi var pekigecmis olsun.bizde de gecmeyen konak var.zeytinyagi mustela konak kremi sampuani hepsini uyguladim.tam geciyo ardından yine başliyo.kollarinda da 1 gunde egzmalar oldu.mustelanin stelatpoia kremini kullan dedi doktor vucuduna baya gecti 2 gunde.malesef alerjik bir bebek benimkide
Aynen kuzu bizde diger tüm belirtileride var besin alerjisininCanım ben de mustela stelatopia kullandım, mustela konak kremi ve konak şampuanı kullandım. Kullanmadığım bir şey kalmadı. En son doktoru zeytinyağı ve karbonatı karıştırın sürün 20 dk sonra konak tarağıyla tarayın sonra da bebeği yıkayın dedi. Tamamı söküldü konakların. Yalnız bu işlemi 20 günde bir yapabilirsiniz dedi. Alerji konusunda haklısın ben de doktordan Alerji belirtisi olarak duydum.
Yaa masalah cok tatli. Ogrendiklerini pekistiriyo caliskan olcak masalahKızlar bebeklerinizin gelişimleri ne durumda? Benim kızım 4.aydan bir hafta önce inanılmaz bir değişime uğradı, seviye atladı çocuk resmen. Önce birkaç gün içinde sağa sola dönmeye başladı. Son 1 haftadır yüz üstü dönüyor, son bir kaç gündür de yüz üstünden geri sırt üstü dönmeye başladı. Birde yüz üstüyken dizleriyle poposunu yukarı kaldırıp güç alıyor ve kendini ileri ittiriyor. Salona kalın yorgan serdim oyun minderinden çıkıyor diye. Yorgandan da firar etmeye başladıyatakta filan tek bırakmak mümkün değil. Sürüne sürüne en uca kadar geliyor. Dönmeyi öğrendiği içinde aşırı heyecanlı. Uyumaya çalışırken bile dönmek istiyor, kendini uyandırıyor. Uyanıkken hep dönmek istiyor. Dönüyor ağlıyor, dönemiyor ağlıyor. Kazandığı bu beceri ona tarifsiz duygular yaşatıyor gibi
Merhaba 4 ay atağı
Dogal yaglar konusunda ben de cok temkinliyim. Toksik olarak incelenmesi yapilmiyor cogunun. Ayni bitkininin bile icerigi ozellikleri degisiyo. Laboratuvarda cok calistim ben o yuzden de kullanmam. Kullancaksam da bilindik icerigi temiz olan bi markadan alirim analizleri yapilmis olur.Yaa masalah cok tatli. Ogrendiklerini pekistiriyo caliskan olcak masalah
Ya bebekteki egzamalar hakkında net bir bilgim var benim. İnek sütü hassasiyeti. Yoğurdu peyniri fermente olduğu için idare edebiliyor bebek bazen ama inek sütü net egzamaya sebep oluyor. İnek sütü tüketimi kesiliyor. Eğer süt tüketimi yoksa süt ürünleri kesilip gözlemleniyor.
Bir dönem astımımı çözmek için baya araştırdım, alternatif tıp eğitimi aldım. İnek sütü çok alerjen. Ben kefir harici süt ürünü tükettiğim anda burun akıntısı, bademcik şişmesi yaşıyorum.
Merhaba 4 ay atağı
Kantoronun vücutta nemlendirici olarak kullanılması asla önerilmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam gözenekleri tıkıyordu. Bebeği nemlendirirken doğal yağlar ben kullanamam açıkcası. Birçoğu uygun değil bebek için kullanmaya.
Süt ürünlerine alerjisi olsa diyorum her yerinde cıkmazmı. Çok kötü durumda bide çok kaşınıyor görsen bakalım doktora göstercem haftaya o ne dicek. Uyansın resim atim bakım seninkide böylemi
Sendemi bebektemi caninm . Biodermanin nemlendiricini kullanıyoruz ama doktora dicem daha etkili varsa onu kullanıcamNemlendirsen geçmez mi ki?
Ben kremden ziyade doğal yağları tercih ediyorum vücudu için. Kantaron özellikle iyi olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?