2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay maşallah geçmiş gitmiş çok şükür Oglumunkilerde gecer inşallah

gecmis olsun.bizde de gecmeyen konak var.zeytinyagi mustela konak kremi sampuani hepsini uyguladim.tam geciyo ardından yine başliyo.kollarinda da 1 gunde egzmalar oldu.mustelanin stelatpoia kremini kullan dedi doktor vucuduna baya gecti 2 gunde.malesef alerjik bir bebek benimkide

Mustela stelatopia kullanıyorum kuzu bilemedim ki. Gecmeyen konak alerji belirtisidir yaziyo
Canım ben de mustela stelatopia kullandım, mustela konak kremi ve konak şampuanı kullandım. Kullanmadığım bir şey kalmadı. En son doktoru zeytinyağı ve karbonatı karıştırın sürün 20 dk sonra konak tarağıyla tarayın sonra da bebeği yıkayın dedi. Tamamı söküldü konakların. Yalnız bu işlemi 20 günde bir yapabilirsiniz dedi. Alerji konusunda haklısın ben de doktordan Alerji belirtisi olarak duydum.

[/QUOTE] Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor

Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor
[/QUOTE]

Nemlendirsen geçmez mi ki?
Ben kremden ziyade doğal yağları tercih ediyorum vücudu için. Kantaron özellikle iyi olur diye düşünüyorum.

Kızlar doktor sidefer demir damlası verdi ama üzerinde 4-10 yaş kullanımı içindir yazıyor. Nasıl saçma bişey bu anlamadım

Kızlar, bebem çok huysuz bu gece, bir türlü uyumadı. Uyudu, uyandı, hep ağlıyor, ki hiç öyle bir bebek değildi. Neden olabilir? Karnı aç mı acaba diye, mama verdik almadı. Memede sakinleşirdi, memeyi de istemiyor. Ateşi yok. Ne yapacağımı şaşırdım

Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor

Ben kremden ziyade doğal yağları tercih ediyorum vücudu için. Kantaron özellikle iyi olur diye düşünüyorum.
[/QUOTE]
Sendemi bebektemi caninm . Biodermanin nemlendiricini kullanıyoruz ama doktora dicem daha etkili varsa onu kullanıcam

Bazen ben de çok zor uyutuyorum genelde yorgun oluyor o zamanlar. Bu gece yorgundu mesela gün içinde uyumadı hiç neredeyse. Yorgun muydu senim bebiş de?

Smjj Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor
[/QUOTE]

Ya bebekteki egzamalar hakkında net bir bilgim var benim. İnek sütü hassasiyeti. Yoğurdu peyniri fermente olduğu için idare edebiliyor bebek bazen ama inek sütü net egzamaya sebep oluyor. İnek sütü tüketimi kesiliyor. Eğer süt tüketimi yoksa süt ürünleri kesilip gözlemleniyor.
Bir dönem astımımı çözmek için baya araştırdım, alternatif tıp eğitimi aldım. İnek sütü çok alerjen. Ben kefir harici süt ürünü tükettiğim anda burun akıntısı, bademcik şişmesi yaşıyorum.

Merhaba 4 ay atağı
Kantoronun vücutta nemlendirici olarak kullanılması asla önerilmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam gözenekleri tıkıyordu. Bebeği nemlendirirken doğal yağlar ben kullanamam açıkcası. Birçoğu uygun değil bebek için kullanmaya.

Smjj Benimde yanaklarının kenarlarında egzemalar var .ne olcak böyle hiç bilmiyorum çok zor geçmek bilmiyor

Ya bebekteki egzamalar hakkında net bir bilgim var benim. İnek sütü hassasiyeti. Yoğurdu peyniri fermente olduğu için idare edebiliyor bebek bazen ama inek sütü net egzamaya sebep oluyor. İnek sütü tüketimi kesiliyor. Eğer süt tüketimi yoksa süt ürünleri kesilip gözlemleniyor.
Bir dönem astımımı çözmek için baya araştırdım, alternatif tıp eğitimi aldım. İnek sütü çok alerjen. Ben kefir harici süt ürünü tükettiğim anda burun akıntısı, bademcik şişmesi yaşıyorum.

Merhaba 4 ay atağı

Kantoronun vücutta nemlendirici olarak kullanılması asla önerilmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam gözenekleri tıkıyordu. Bebeği nemlendirirken doğal yağlar ben kullanamam açıkcası. Birçoğu uygun değil bebek için kullanmaya.
[/QUOTE]
Süt ürünlerine alerjisi olsa diyorum her yerinde cıkmazmı. Çok kötü durumda bide çok kaşınıyor görsen bakalım doktora göstercem haftaya o ne dicek. Uyansın resim atim bakım seninkide böylemi

Neye alerjisi var peki
Aynen kuzu bizde diger tüm belirtileride var besin alerjisinin

Yaa masalah cok tatli. Ogrendiklerini pekistiriyo caliskan olcak masalah

Merhaba 4 ay atağı

[/QUOTE]
Dogal yaglar konusunda ben de cok temkinliyim. Toksik olarak incelenmesi yapilmiyor cogunun. Ayni bitkininin bile icerigi ozellikleri degisiyo. Laboratuvarda cok calistim ben o yuzden de kullanmam. Kullancaksam da bilindik icerigi temiz olan bi markadan alirim analizleri yapilmis olur.

Dogal yaglar konusunda ben de cok temkinliyim. Toksik olarak incelenmesi yapilmiyor cogunun. Ayni bitkininin bile icerigi ozellikleri degisiyo. Laboratuvarda cok calistim ben o yuzden de kullanmam. Kullancaksam da bilindik icerigi temiz olan bi markadan alirim analizleri yapilmis olur.
[/QUOTE]

Bence de yağlar konusunda çok temkinli olmak gerekiyor, bebeme sürmem ben açıkçası. Bebelere uygun, içeriği temiz kremler kullanılabilir

Ben alerji demedim ki hassasiyet dedim. Alerji çok daha başka bişi.
Ya büyük insanda bile egzama hep ilaçlarla baskılanmaya çalışılıyor. Maalesef modern tıp burda eksik kalıyor. Bütüncül bakan bi doktor gerekiyor.
Yetişkinde egzamanın temeli bağırsak. Bağırsak bizim ikinci beynimiz aslında
Bebeklerde öyle değil ama. İnek süti hassasiyeti. İçindeki hangi maddeydi hatırlayamıyorum ya buna sebep olan şuanda. Notlarımda bulursam yazarım tekrar.
ek gıdada inak sütünü önermiyor birçok doktor artık. Eğer bebeğin burnu akıyorsa yoğurt bile yemesin diyorlar. Çok derin bi kuyu bu tavsiyem bir hafta kadar yemeyip kendini gözlemlemen.
Benim oğlumun yanakları çok kötü olmuştu. Sütlü tatlı yiyordum. Kestim yemeyi 15 gün. Düzeldi tamamen şuanda.

Sendemi bebektemi caninm . Biodermanin nemlendiricini kullanıyoruz ama doktora dicem daha etkili varsa onu kullanıcam
[/QUOTE]

Bebekte nadiren oluyor. Sakal falan değince. Kızarıklık gördüğüm an ufacık kantaron değdiriyorum hemen düzeliyor. Ben Pişik olmadan kızarıklık görünce de yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…