2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Bence de yağlar konusunda çok temkinli olmak gerekiyor, bebeme sürmem ben açıkçası. Bebelere uygun, içeriği temiz kremler kullanılabilir
[/QUOTE]

Tabiistore, atölye feride benim bildiğim kaliteli üreticiler. Özellikle atölye feridenin bebek bakım merhemi var ihtiyaç duymadım ama arkadaşlarım kullanıyorlar geçmeyen egzemalarda özellikle çok güzel tavsiye ederim.

Süt ürünleri tüketmiyormusun yani . Bende bugünden itibaren yemiyim bakım nasıl olcak. Şuan çok çocukta varmış bu ya

Sendemi bebektemi caninm . Biodermanin nemlendiricini kullanıyoruz ama doktora dicem daha etkili varsa onu kullanıcam

Bebekte nadiren oluyor. Sakal falan değince. Kızarıklık gördüğüm an ufacık kantaron değdiriyorum hemen düzeliyor. Ben Pişik olmadan kızarıklık görünce de yapıyorum.
[/QUOTE]
Ya eşin çok öpüyor dayanamayıp oda etkiliyor olabilir ama bizimki yara gibi kabuk atıyor resmen

Canım büyüklerde egzama sedef için ne öneriyor senin aldığın eğitim? Ben de bu hastalıkların içerden çözüleceğine inanıyorum, ama ne yapmalı bilmiyorum (başımın arkasında, saçımın içinde sedef var)

Ay benimki de öyle. Obur oldular hepsi The nın ki de :)) geceli gündüzlü açım diye geziyoruz ek gıdaya bi geçsek eline versem meyve sebze
Hic sormayın kızlar. Şikayetlenmek istemiyorum ama bu gece gerçekten sürekli uyanıp emmek istedi, neden bilmiyorum uykusuz ve bitkinim

Merhaba kızlar dün 4 ay aşkımızı olduk ateş olmadı sadece huysuzluk oldu biraz. Kan damlası vegaferon verdiler. Siz neler kullanıyorsunuz Bestiron içeriği temiz deniliyor onu almayı düşünüyorum

Merhaba kızlar dün 4 ay aşkımızı olduk ateş olmadı sadece huysuzluk oldu biraz. Kan damlası vegaferon verdiler. Siz neler kullanıyorsunuz Bestiron içeriği temiz deniliyor onu almayı düşünüyorum
Canım 4 ayda kilo alimi nasıldı

Bebekte nadiren oluyor. Sakal falan değince. Kızarıklık gördüğüm an ufacık kantaron değdiriyorum hemen düzeliyor. Ben Pişik olmadan kızarıklık görünce de yapıyorum.
Ya eşin çok öpüyor dayanamayıp oda etkiliyor olabilir ama bizimki yara gibi kabuk atıyor resmen
[/QUOTE]

O baya sıkıntılı duruyor canım. Doktor ne diyecek bakalım

Ocean aldım ben.
Ama aşırı ağrı yaptı. Tuvaleti de çok yaptı.
Meğerse birer damla ile alıştırarak gitmek gerekiyormuş. Ben 6 damlayı verdim vücut baya şaşırdı. Şimdi bıraktım. Biraz kendine gelsin sonra birer damla şeklinde başlayacağım inş.

4. Ay hem çok güzel hem çok zor bence
Sürekli ağlak sürekli aç sürekli uyanık.. Birbirimizi çok iyi anlarız.
4 bittikten sonra kendilerine gelirler mi acaba ya şöyle uzun uzun gece uykuları falan..

Hic sormayın kızlar. Şikayetlenmek istemiyorum ama bu gece gerçekten sürekli uyanıp emmek istedi, neden bilmiyorum uykusuz ve bitkinim
Bu gece aynen böyleydi benim kız Kakasi yine yemyesildi sabah. Sürekli yedigim bi gevrek vardi tuzlu oldugu için kuruyemiş yoktur içinde diye düşündüm. Sabah bi baktim ki fındık var aroma verici olarak. Su kakalar bir normale donseydi hayırlısıyla

Sen kendin vitamin kullanıyor musun

Bu gece benim de cok zor gecti. Surekli emdi. Bizim yatak da cok yumusadi dogum surecinde oturduk kalktik derken. Belim sirtim kopuyo agridan. Bebegim de 7 kiloyu gecti o da etkiliyodur tabi. Skolyoz ve kifoz vardi bende ilerledi galiba

Süt ürünleri tüketmiyormusun yani . Bende bugünden itibaren yemiyim bakım nasıl olcak. Şuan çok çocukta varmış bu ya
Hiç tüketmiyordum ama şusıra nefsime yenik düşüyorum. Yıllar sonra ilkdefa süt içtim ben doğumdan sonra. Ellerim komple egzama içinde kaldı tabi
Şusıra çoğumuzun bebeğinde kuruluk oldu o ayrı egzama ayrı. Benim bebişin kaşlarında egzama çıktı. Yanaklar aşırı kurudu. Ben sütü kestim hepsi düzeldi.

Valla çok temiz beslenmek gerekiyor.
Paketli gıda yemiceksin.
Sıvıyağ yerine hakiki zeytinyağı veya tereyağı.
Süt ürünleri hiç tüketmiceksin. Belkii kefir sadece
C,d, magnezyum, balık yağı, b12 takviyeleri alıcaksın.
Un tüketmiceksin hiçbi şekilde. Eski gerçek karabuğday unu olur. Aslında gluten tüketmiceksin.
Şeker asla
Tohum filizlendirme yapıp yiceksin
Oil pulling ağzını yağ ile temizliceksin
Ve daha neler nelerrr

Şimdi diceksin ki ne kaldı geri yiyecek
ben bunu ve daha nicesini hiç kaçamaksız 8 ay yaptım. Resmen gözümün önünden bir pus kalktı. Enerjim yerine geldi. Tabi ilk başta hastanelik oldum ben ishal kusma. Nice testler yapıldı sonuç yok. Dpktor en son dedi detoks felan mı yapıyosun. Dedim sağlıklı besleniyorum evet. Vücudun kendini çok daha hızlı temizlemeye çalışıyor ondan böyle dedi. Bi arkadaşım bir hafta hastanede yattı, vücuduna çok kötü bakmış yıllarca. Sağlıklı beslenince aşırı detoks oldu ishali bitmedi.

Şuanda asla temiz beslenmiyorum ama sebebini biliyorum abartmıyorum. Bazı alışkanlıkları devam ettiriyorum tabi. Mısır ayçiçek yağı asla kullanmam yemekte. Soğanı su ile kavururum mesela. Pilavı azıcık zeytinyağı ile pişiriyorum

Bebekte kimyasala da aşırı hassasım bu yüzden. Bi şampuan alıcam bir hafta araştırdım. Harika bişi buldum ama

İki kere covid oldum eşim ateşlenmese grip der geçerdim. Bu arada cılız ufacık Tefecik minyon bi tipim var. Ama eşimin ateşlendiği kovidi grip gibi geçirdim gitti.

Ya kısacası araştırman lazım. Ama ilk adım olarak sıfır paketli gıda yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…