Dogal yaglar konusunda ben de cok temkinliyim. Toksik olarak incelenmesi yapilmiyor cogunun. Ayni bitkininin bile icerigi ozellikleri degisiyo. Laboratuvarda cok calistim ben o yuzden de kullanmam. Kullancaksam da bilindik icerigi temiz olan bi markadan alirim analizleri yapilmis olur.
Süt ürünleri tüketmiyormusun yani . Bende bugünden itibaren yemiyim bakım nasıl olcak. Şuan çok çocukta varmış bu yaBen alerji demedim ki hassasiyet dedim. Alerji çok daha başka bişi.
Ya büyük insanda bile egzama hep ilaçlarla baskılanmaya çalışılıyor. Maalesef modern tıp burda eksik kalıyor. Bütüncül bakan bi doktor gerekiyor.
Yetişkinde egzamanın temeli bağırsak. Bağırsak bizim ikinci beynimiz aslında
Bebeklerde öyle değil ama. İnek süti hassasiyeti. İçindeki hangi maddeydi hatırlayamıyorum ya buna sebep olan şuanda. Notlarımda bulursam yazarım tekrar.
ek gıdada inak sütünü önermiyor birçok doktor artık. Eğer bebeğin burnu akıyorsa yoğurt bile yemesin diyorlar. Çok derin bi kuyu butavsiyem bir hafta kadar yemeyip kendini gözlemlemen.
Benim oğlumun yanakları çok kötü olmuştu. Sütlü tatlı yiyordum. Kestim yemeyi 15 gün. Düzeldi tamamen şuanda.
Sendemi bebektemi caninm . Biodermanin nemlendiricini kullanıyoruz ama doktora dicem daha etkili varsa onu kullanıcam
Canım büyüklerde egzama sedef için ne öneriyor senin aldığın eğitim? Ben de bu hastalıkların içerden çözüleceğine inanıyorum, ama ne yapmalı bilmiyorum (başımın arkasında, saçımın içinde sedef var)Ben alerji demedim ki hassasiyet dedim. Alerji çok daha başka bişi.
Ya büyük insanda bile egzama hep ilaçlarla baskılanmaya çalışılıyor. Maalesef modern tıp burda eksik kalıyor. Bütüncül bakan bi doktor gerekiyor.
Yetişkinde egzamanın temeli bağırsak. Bağırsak bizim ikinci beynimiz aslında
Bebeklerde öyle değil ama. İnek süti hassasiyeti. İçindeki hangi maddeydi hatırlayamıyorum ya buna sebep olan şuanda. Notlarımda bulursam yazarım tekrar.
ek gıdada inak sütünü önermiyor birçok doktor artık. Eğer bebeğin burnu akıyorsa yoğurt bile yemesin diyorlar. Çok derin bi kuyu butavsiyem bir hafta kadar yemeyip kendini gözlemlemen.
Benim oğlumun yanakları çok kötü olmuştu. Sütlü tatlı yiyordum. Kestim yemeyi 15 gün. Düzeldi tamamen şuanda.
Hic sormayın kızlar. Şikayetlenmek istemiyorum ama bu gece gerçekten sürekli uyanıp emmek istedi, neden bilmiyorumAy benimki de öyle. Obur oldular hepsiThe nın ki de :)) geceli gündüzlü açım diye geziyoruz ek gıdaya bi geçsek eline versem meyve sebze
Ara ara böyle bizdede oluyo gece boyu emmek istedi bizimkide eriyip bittim resmenHic sormayın kızlar. Şikayetlenmek istemiyorum ama bu gece gerçekten sürekli uyanıp emmek istedi, neden bilmiyorumuykusuz ve bitkinim
Canım 4 ayda kilo alimi nasıldıMerhaba kızlar dün 4 ay aşkımızı olduk ateş olmadı sadece huysuzluk oldu biraz. Kan damlası vegaferon verdiler. Siz neler kullanıyorsunuzBestiron içeriği temiz deniliyor onu almayı düşünüyorum
Neden oluyor acaba ya , kendi de dinlenmiyordur ki bu şekildeAra ara böyle bizdede oluyo gece boyu emmek istedi bizimkide eriyip bittim resmen
Ya eşin çok öpüyor dayanamayıp oda etkiliyor olabilir ama bizimki yara gibi kabuk atıyor resmenBebekte nadiren oluyor. Sakal falan değince. Kızarıklık gördüğüm an ufacık kantaron değdiriyorum hemen düzeliyor. Ben Pişik olmadan kızarıklık görünce de yapıyorum.
Merhaba kızlar dün 4 ay aşkımızı olduk ateş olmadı sadece huysuzluk oldu biraz. Kan damlası vegaferon verdiler. Siz neler kullanıyorsunuzBestiron içeriği temiz deniliyor onu almayı düşünüyorum
Hic sormayın kızlar. Şikayetlenmek istemiyorum ama bu gece gerçekten sürekli uyanıp emmek istedi, neden bilmiyorumuykusuz ve bitkinim
4 bittikten sonra kendilerine gelirler mi acaba ya4. Ay hem çok güzel hem çok zor bence
Sürekli ağlak sürekli aç sürekli uyanık.. Birbirimizi çok iyi anlarız.
4 bittikten sonra kendilerine gelirler mi acaba yaşöyle uzun uzun gece uykuları falan..
Bu gece aynen böyleydi benim kızHic sormayın kızlar. Şikayetlenmek istemiyorum ama bu gece gerçekten sürekli uyanıp emmek istedi, neden bilmiyorumuykusuz ve bitkinim
Bu gece aynen böyleydi benim kızKakasi yine yemyesildi sabah. Sürekli yedigim bi gevrek vardi tuzlu oldugu için kuruyemiş yoktur içinde diye düşündüm. Sabah bi baktim ki fındık var aroma verici olarak. Su kakalar bir normale donseydi hayırlısıyla
Hayir kuzu kullanmıyorum niyekiSen kendin vitamin kullanıyor musun
Hiç tüketmiyordum ama şusıra nefsime yenik düşüyorum. Yıllar sonra ilkdefa süt içtim ben doğumdan sonra. Ellerim komple egzama içinde kaldı tabiSüt ürünleri tüketmiyormusun yani . Bende bugünden itibaren yemiyim bakım nasıl olcak. Şuan çok çocukta varmış bu ya
Valla çok temiz beslenmek gerekiyor.Canım büyüklerde egzama sedef için ne öneriyor senin aldığın eğitim? Ben de bu hastalıkların içerden çözüleceğine inanıyorum, ama ne yapmalı bilmiyorum (başımın arkasında, saçımın içinde sedef var)
Hayir kuzu kullanmıyorum niyeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?