- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Ocean içerik temiz ama şeker var.Merhaba kızlar dün 4 ay aşkımızı olduk ateş olmadı sadece huysuzluk oldu biraz. Kan damlası vegaferon verdiler. Siz neler kullanıyorsunuzBestiron içeriği temiz deniliyor onu almayı düşünüyorum
Bende artık sıfır abur cubur ya valla dediklerini okuyunca vicdan yaptım bende daralınca abur çukura sariyomHiç tüketmiyordum ama şusıra nefsime yenik düşüyorum. Yıllar sonra ilkdefa süt içtim ben doğumdan sonra. Ellerim komple egzama içinde kaldı tabi
Şusıra çoğumuzun bebeğinde kuruluk oldu o ayrı egzama ayrı. Benim bebişin kaşlarında egzama çıktı. Yanaklar aşırı kurudu. Ben sütü kestim hepsi düzeldi.
Valla çok temiz beslenmek gerekiyor.
Paketli gıda yemiceksin.
Sıvıyağ yerine hakiki zeytinyağı veya tereyağı.
Süt ürünleri hiç tüketmiceksin. Belkii kefir sadece
C,d, magnezyum, balık yağı, b12 takviyeleri alıcaksın.
Un tüketmiceksin hiçbi şekilde. Eski gerçek karabuğday unu olur. Aslında gluten tüketmiceksin.
Şeker asla
Tohum filizlendirme yapıp yiceksin
Oil pulling ağzını yağ ile temizliceksin
Ve daha neler nelerrr
Şimdi diceksin ki ne kaldı geri yiyecek
ben bunu ve daha nicesini hiç kaçamaksız 8 ay yaptım. Resmen gözümün önünden bir pus kalktı. Enerjim yerine geldi. Tabi ilk başta hastanelik oldum ben ishal kusma. Nice testler yapıldı sonuç yok. Dpktor en son dedi detoks felan mı yapıyosun. Dedim sağlıklı besleniyorum evet. Vücudun kendini çok daha hızlı temizlemeye çalışıyor ondan böyle dedi. Bi arkadaşım bir hafta hastanede yattı, vücuduna çok kötü bakmış yıllarca. Sağlıklı beslenince aşırı detoks oldu ishali bitmedi.
Şuanda asla temiz beslenmiyorumama sebebini biliyorum abartmıyorum. Bazı alışkanlıkları devam ettiriyorum tabi. Mısır ayçiçek yağı asla kullanmam yemekte. Soğanı su ile kavururum mesela. Pilavı azıcık zeytinyağı ile pişiriyorum
Bebekte kimyasala da aşırı hassasım bu yüzden. Bi şampuan alıcam bir hafta araştırdım. Harika bişi buldum ama
İki kere covid oldum eşim ateşlenmese grip der geçerdim. Bu arada cılız ufacık Tefecik minyon bi tipim var. Ama eşimin ateşlendiği kovidi grip gibi geçirdim gitti.
Ya kısacası araştırman lazım. Ama ilk adım olarak sıfır paketli gıda yapabilirsin.
Bakalim iste bugunden itibaren süte de dikkat ediyordumO mu etkiliyor ki diye düşündüm.
Kuruyemiş dikkat et bakalım ne olacak sonucu
Kız valla aklıma geldi ben ilk oğluma sağlık ocağın verdiğini sanırsam kullanmıştım bence biz fazla herşeyi düşünüyoruzOcean içerik temiz ama şeker var.
Newvit içeriğini beğendim
Bestiron içeriğini beğendim. Hamileyken bestiron kendim içmiştim.
İlk etapta newvit alıcam galiba. İçmezse bestiron. O da olmazsa ocean
Ocean tadı güzel olduğu için garanti içiyormuş bebekler.
Ben çikolatayi abartınca benimkinin kakası da yeşil oluyorBu gece aynen böyleydi benim kızKakasi yine yemyesildi sabah. Sürekli yedigim bi gevrek vardi tuzlu oldugu için kuruyemiş yoktur içinde diye düşündüm. Sabah bi baktim ki fındık var aroma verici olarak. Su kakalar bir normale donseydi hayırlısıyla
Hiç vicdan yapma bende sarıyorum bunları bilmeme rağmenBende artık sıfır abur cubur ya valla dediklerini okuyunca vicdan yaptım bende daralınca abur çukura sariyom
Devletin verdiği vegaferon içinde paraben var maalesefKız valla aklıma geldi ben ilk oğluma sağlık ocağın verdiğini sanırsam kullanmıştım bence biz fazla herşeyi düşünüyoruz
Ayyu maşşallh diyim önce bi kaşınıyımBen çikolatayi abartınca benimkinin kakası da yeşil oluyor
Yesil kakaa görünce psikolojim bozuluyor artikBen çikolatayi abartınca benimkinin kakası da yeşil oluyor
Hepsini aynı anda kesmen bence sebebini bulman konusunda çok fayda sağlamaz.Bakalim iste bugunden itibaren süte de dikkat ediyordum
İnşallah inşallah hadi bakalım bekliyoruzAyyu maşşallh diyim önce bi kaşınıyım
Benim 4. Ay atağım bitti
Hatırlarsan aynı senin gibi saat başı kalkıyordum. Gece memede yaşıyordu atak haftasında. Atak bitti. Bebem hasta olmasına rağmen ilk defa ya ilk defa 4 er saat uyudu geceinanamadımm önünüz aydınlık inşallah.
Hiç tüketmiyordum ama şusıra nefsime yenik düşüyorum. Yıllar sonra ilkdefa süt içtim ben doğumdan sonra. Ellerim komple egzama içinde kaldı tabi
Şusıra çoğumuzun bebeğinde kuruluk oldu o ayrı egzama ayrı. Benim bebişin kaşlarında egzama çıktı. Yanaklar aşırı kurudu. Ben sütü kestim hepsi düzeldi.
Valla çok temiz beslenmek gerekiyor.
Paketli gıda yemiceksin.
Sıvıyağ yerine hakiki zeytinyağı veya tereyağı.
Süt ürünleri hiç tüketmiceksin. Belkii kefir sadece
C,d, magnezyum, balık yağı, b12 takviyeleri alıcaksın.
Un tüketmiceksin hiçbi şekilde. Eski gerçek karabuğday unu olur. Aslında gluten tüketmiceksin.
Şeker asla
Tohum filizlendirme yapıp yiceksin
Oil pulling ağzını yağ ile temizliceksin
Ve daha neler nelerrr
Şimdi diceksin ki ne kaldı geri yiyecek
ben bunu ve daha nicesini hiç kaçamaksız 8 ay yaptım. Resmen gözümün önünden bir pus kalktı. Enerjim yerine geldi. Tabi ilk başta hastanelik oldum ben ishal kusma. Nice testler yapıldı sonuç yok. Dpktor en son dedi detoks felan mı yapıyosun. Dedim sağlıklı besleniyorum evet. Vücudun kendini çok daha hızlı temizlemeye çalışıyor ondan böyle dedi. Bi arkadaşım bir hafta hastanede yattı, vücuduna çok kötü bakmış yıllarca. Sağlıklı beslenince aşırı detoks oldu ishali bitmedi.
Şuanda asla temiz beslenmiyorumama sebebini biliyorum abartmıyorum. Bazı alışkanlıkları devam ettiriyorum tabi. Mısır ayçiçek yağı asla kullanmam yemekte. Soğanı su ile kavururum mesela. Pilavı azıcık zeytinyağı ile pişiriyorum
Bebekte kimyasala da aşırı hassasım bu yüzden. Bi şampuan alıcam bir hafta araştırdım. Harika bişi buldum ama
İki kere covid oldum eşim ateşlenmese grip der geçerdim. Bu arada cılız ufacık Tefecik minyon bi tipim var. Ama eşimin ateşlendiği kovidi grip gibi geçirdim gitti.
Ya kısacası araştırman lazım. Ama ilk adım olarak sıfır paketli gıda yapabilirsin.
Ben çikolatayi abartınca benimkinin kakası da yeşil oluyor
Ilk gebelik olduğu için hiç bilmiyordum vak. Neyse perşembe verirse almicam doktor hangisini önerirse onu alırım. Canım sen 3 ayda menenjit yaptirdin dimiDevletin verdiği vegaferon içinde paraben var maalesef
Ayyu maşşallh diyim önce bi kaşınıyım
Benim 4. Ay atağım bitti
Hatırlarsan aynı senin gibi saat başı kalkıyordum. Gece memede yaşıyordu atak haftasında. Atak bitti. Bebem hasta olmasına rağmen ilk defa ya ilk defa 4 er saat uyudu geceinanamadımm önünüz aydınlık inşallah.
7350 62 cm olmuşuz canım sizin nasıldıCanım 4 ayda kilo alimi nasıldı
Ocean d vit veriyorum bi sıkıntı yapmadı ama ocean kan damlasında şeker varmış canım. Sağlık ocağıda 5 damla dediOcean aldım ben.
Ama aşırı ağrı yaptı. Tuvaleti de çok yaptı.
Meğerse birer damla ile alıştırarak gitmek gerekiyormuş. Ben 6 damlayı verdim vücut baya şaşırdı. Şimdi bıraktım. Biraz kendine gelsin sonra birer damla şeklinde başlayacağım inş.
İlk oğlum da maltofer vermiştim 6 yılda değişmiş markalarOcean içerik temiz ama şeker var.
Newvit içeriğini beğendim
Bestiron içeriğini beğendim. Hamileyken bestiron kendim içmiştim.
İlk etapta newvit alıcam galiba. İçmezse bestiron. O da olmazsa ocean
Ocean tadı güzel olduğu için garanti içiyormuş bebekler.
Ocean d vit veriyorum bi sıkıntı yapmadı ama ocean kan damlasında şeker varmış canım. Sağlık ocağıda 5 damla dedi
Masallah Biz perşembe gidicez bakalım o zman bakacaklar.7350 62 cm olmuşuz canım sizin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?