2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar dün 4 ay aşkımızı olduk ateş olmadı sadece huysuzluk oldu biraz. Kan damlası vegaferon verdiler. Siz neler kullanıyorsunuz Bestiron içeriği temiz deniliyor onu almayı düşünüyorum
Ocean içerik temiz ama şeker var.
Newvit içeriğini beğendim
Bestiron içeriğini beğendim. Hamileyken bestiron kendim içmiştim.
İlk etapta newvit alıcam galiba. İçmezse bestiron. O da olmazsa ocean
Ocean tadı güzel olduğu için garanti içiyormuş bebekler.

Bende artık sıfır abur cubur ya valla dediklerini okuyunca vicdan yaptım bende daralınca abur çukura sariyom

Kız valla aklıma geldi ben ilk oğluma sağlık ocağın verdiğini sanırsam kullanmıştım bence biz fazla herşeyi düşünüyoruz

Ben çikolatayi abartınca benimkinin kakası da yeşil oluyor

Bende artık sıfır abur cubur ya valla dediklerini okuyunca vicdan yaptım bende daralınca abur çukura sariyom
Hiç vicdan yapma bende sarıyorum bunları bilmeme rağmen ahh şeker karşıtıydım ben ahh ah. Hamileyken şwker çok az tükettim diyebilirim. Hele son iki ay tertemiz beslendim. Şekersiz, pketli gıda olmadan. Erkende doğum yaptım ona rağmen 18 kilo felan aldım öylee yemek yemiştim

Ama kusmalarımın olduğu zaman 5 tane jelibon yemiştim akşam yemeği niyetine abartmamak ilk adım bence.

Ben çikolatayi abartınca benimkinin kakası da yeşil oluyor
Ayyu maşşallh diyim önce bi kaşınıyım
Benim 4. Ay atağım bitti
Hatırlarsan aynı senin gibi saat başı kalkıyordum. Gece memede yaşıyordu atak haftasında. Atak bitti. Bebem hasta olmasına rağmen ilk defa ya ilk defa 4 er saat uyudu gece inanamadımm önünüz aydınlık inşallah.

Bakalim iste bugunden itibaren süte de dikkat ediyordum
Hepsini aynı anda kesmen bence sebebini bulman konusunda çok fayda sağlamaz.
Ya herşeyi kesip ek gıda gibi 3 gün yapmak, yada her besini 3 gün çıkarıp bakmak lazım. İki besini aynı anda çıkarırsan bulamazsın hangisinin etkilediğini.

İnşallah inşallah hadi bakalım bekliyoruz

Ooww :)
Ben bir ara cips başta olmak üzere paketli gıda yememeye karar vermiştim. Çünkü en çok cips paketli gıda diğerlerini bir şekilde tolere ederim ama onun alternatifi yoktu.
Herkes cips yeyince sivilce çıkarır ya. Ben bıraktım diye oldu aylarca sürdü bitmedi dayanamadım cips yedim sınav haftası... Sivilcelerim mucize gibi tek seferde geçti nasıl bir eziyet etmişsem normali kabul etmedi vücudum.

Canım 4 ayda kilo alimi nasıldı
7350 62 cm olmuşuz canım sizin nasıldı

Ocean d vit veriyorum bi sıkıntı yapmadı ama ocean kan damlasında şeker varmış canım. Sağlık ocağıda 5 damla dedi

İlk oğlum da maltofer vermiştim 6 yılda değişmiş markalar

Ocean d vit veriyorum bi sıkıntı yapmadı ama ocean kan damlasında şeker varmış canım. Sağlık ocağıda 5 damla dedi

Kilo başı bir damla imiş o yüzden 6 damla dedi hemşire.
Bu hafta randevu aldım çocuk doktorumuz ne diyecek.
Benim şeker meselesi ile ilgili takıntılı bir hassasiyetim yok açıkçası. :)
O sebeple d vitamininden memnun kalınca direk onu tercih ettim. Sidefer bestiron vs var alternatif isteyenlere elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…