2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ilk gebelik olduğu için hiç bilmiyordum vak. Neyse perşembe verirse almicam doktor hangisini önerirse onu alırım. Canım sen 3 ayda menenjit yaptirdin dimi
Ben aşılara da güvenmiyorum eşim ısrar ettiği için devlet ve rota yaptırdım. Menenjit yaptıralım diyor ölüye yatıyorum şuanda.
Ay nolur kimse tartışmaya başlamasın gene lütfen kötü bişi demedm. Ama ben güvenmiyorum, her aşıya gittiğimizde vicdan yaparak götürüyorum çocuğu

Hastaneye götürdüm minnoşu demin az öksürdü evde. Boğazı biraz kızarmış ama ciğerler temiz. Gözleri kızardı kızarıklık çıktı, popo birden pişik oldu. Kovid sebep oluyormuş bunlara.
13 günde 150gr almış sadece. Çok üzüldüm boğazı yüzüne ememiyor demekki miniğim

Kız valla bende sana katiliyom . Ama işte yapiyo gene

Reactions: The
Bende

Hic icimden 2.doz menenjitler gelmiyor

Reactions: The
Gecmis olsun canim. Hemen iyilessin insallah

Kızlar dün Sidefer demir damlası verdim kızıma bugün kakasında nokta nokta kan gördüm. Acaba demir damlasından mı oldu yoksa alerjik midir? Duydunuz mu hiç demir damlasında böyle bir sıkıntı? Canım sıkıldı baya

Cok guzel gercekten cnm. Ama dogrusu hangisi burdakiler mi diger okuduklarimiz mi? Bilemiyorum kafam iyice karisti bu konularda
Benim de kafam çok karışık
Hangi görüşü okusam, sen de haklısın diyorum, Nasrettin hoca misali.
Şu uyku eğitimini bir denemek istiyorum, kendim için değil , kızım için, uykusunu alamazsa iyi gelişemez ki... ama ağlatamam da hiç
Of bilmiyorum

Kız valla bende sana katiliyom . Ama işte yapiyo gene

Bende

Hic icimden 2.doz menenjitler gelmiyor
Ne çok hemfikrim varmış

Esin sana da enjekte etmiş düşüncesini gayet uyuyor geceleri falan bebişin. Neden gelişemesin ki , ağlatinca daha güzel mi gelişecek sanki uyku eğitimi vereceksen dâhi az hasarlı olanlarını tercih et canım

İşte ağlamadan filan olanı var mı diye araştırıyorum, şu çiçekaileminkine bakıcam bi. Önceden 40 dakika olan gündüz uykuları 30 dakikaya indi dün gece felaketti, hiç uyumadı, ağladı. Eşim evde yoktu, ondan mıdır nedir

Tracy hogg yontemi aglatmadan olan canim ama baya sabir isi sanirim bir bak istersen

Tracy hogg yontemi aglatmadan olan canim ama baya sabir isi sanirim bir bak istersen
Evet onu denemeyi düşünüyorum.

Kızlar, bu arada esas derdim, kızımın mememi emmemesi ben doğduğundan beri mama veriyorum, sarılıkla başladık. Şimdi ise geceleri emiyor ama gündüzleri hiç emmiyor. Ten teması yaptım dün, soyundum, bi faydası olmadı... şarkı söyledim 2 dakika emdi bıraktı. Bu konu beni çok üzüyor. Şimdi emmediği için mamayı artırmak zorunda kalacağım, besinini alsın diye şu emzirme konusunun bu kadar dertli bir şey olacağını hiç tahmin etmezdim önceden. Memelerim de büyük, böyle foşur foşur emziricem sanmıştım, büyük hayal kırıklığı

Doktor damladan sonra kakası değişebilir korkma demişti ama kullanmadım daha bişi diyemicem. Burada yazıldı sanki kakası değişti diye. Kan olduğuna eminmsin peki?
Ne çok hemfikrim varmış
Ayy hatırlar mısın burada aşı yüzüne ne kavga çıkmıştı beddualar havada uçuşuyordu.

Bu hiç bitmeyecek bir savaş

Bu yazı çok rahatlatıcı geldi bana

“Sosyal medyada gördüğünüz pembiş yataklarında mışıl mışıl uyuyan bebekler ve saçları fönlü yüzleri makyajlı annişler size kendinizi yetersiz hissettirmesin”

Nasıl doğru güzel bi söz. O hayatların sahte olduğunu biliyorum ama genede aynadaki benden memnun değilim

Evet annelik çok fedakarlık istiyor kişiye göre bebege göre farklı olmasıda normal kendimizi yetersiz hissetmekten se bazen oluruna bırakmak gerekiyor ben gece gündüz bebeğimi memede uyutup uyanana kadar kalkmıyorum bu şekilde gündüz 1 saat gecede bir iki kez mıkırdanma oluyor meme istiyor sabaha kadar uyuyor bana zor oluyor tabi yanımda yattıgı için temkinli olmam lazım eşim ayrı yatakta ama kızım mutlu uyanınca beni görünce gülümsüyor eriyorum o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…