2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım minikkoalanınannesi var Instagram'da. 4.aydan itibaren veriyormuş eğitim. Begüm koçak var, o 6 aydan itibaren veriyor. Birde baldananne var. Bunları takip ediyorum ben, postlarını okuyorum. Bir bak istersen.

Canım minikkoalanınannesi var Instagram'da. 4.aydan itibaren veriyormuş eğitim. Begüm koçak var, o 6 aydan itibaren veriyor. Birde baldananne var. Bunları takip ediyorum ben, postlarını okuyorum. Bir bak istersen.
Teşekkürler canım, takibe aldım hemen. Bir tek begüm koçak ı bulamadım instagramda

Ewt Kız kavga çıkmıştı burda

Bende bexseroyu 1 yaşından sonraya bırakıcam kızlar ya. Hemşire ağır gelir devlet aşısıyla beraber yapmayalım dedi. Çok aşı oldu çocuk bu ara. Karşı değilim ben ama çok yükleme yaptım sanki çocuğa, menenjitler de ağırmış zaten. Nimenrix yaptırırım 5-7de yeter.

Ay valla bu asi olayı çok kafama takiyom 1 doz yaptım ikinci doz bu ay napcam bilmiyom devlet asisiyla cakisiyor

Demir damlası ağır geliyor.
Benim kızımda kaka çyı çok daha fazla yaptı yemyeşil oldu.
Aşama aşama başlamak gerekiyormuş.
Ben de olduğu gibi ver dedikleri dozu vermiştim. Şimdi ara verdim. Biraz kendine gelsin birer damla ile başlayacağım.

Ya ben ilk başta rotada yaptıracağım menenjit diye de düşünüyordum. Ortadan vazgeçtim. Menenjit hala aklımın bir köşesinde ama bilmiyorum. Doktorla bir görüşeceğim haftaiçinde gideceğim. Çok ağır geliyor diyorlar.

Kız ne bakımdan ağır geliyor onu anlamadim ben

Kızlar oğlum 1.sinif bit salgini varmış. Hemen şampuan alıp önlem amaçlı yıkadım. Kendi saçlarım çok uzun ve kendimide yıkadım bit şampuanı ile. Aptal gibi emzirdigim simdi aklıma geldi. Bir şey olur mu sizce. Emzirdimde kızımı

Olan olmuş artık yapacak bir şey yok.
Nöbetçi eczaneye arayıp bi sor istersen.
Çam terebentin yağı sürersen bit gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…