- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Bir fıs yapıyorum canım, 3 damlaya denk geliyormuş.Ocean d3 kullanan var mi bebeğine günde kaç damla veriyorsunuz
Canım minikkoalanınannesi var Instagram'da. 4.aydan itibaren veriyormuş eğitim. Begüm koçak var, o 6 aydan itibaren veriyor. Birde baldananne var. Bunları takip ediyorum ben, postlarını okuyorum. Bir bak istersen.İşte ağlamadan filan olanı var mı diye araştırıyorum, şu çiçekaileminkine bakıcam bi. Önceden 40 dakika olan gündüz uykuları 30 dakikaya indidün gece felaketti, hiç uyumadı, ağladı. Eşim evde yoktu, ondan mıdır nedir
Teşekkürler canım, takibe aldım hemen. Bir tek begüm koçak ı bulamadım instagramdaCanım minikkoalanınannesi var Instagram'da. 4.aydan itibaren veriyormuş eğitim. Begüm koçak var, o 6 aydan itibaren veriyor. Birde baldananne var. Bunları takip ediyorum ben, postlarını okuyorum. Bir bak istersen.
Ewt Kız kavga çıkmıştı burdaDoktor damladan sonra kakası değişebilir korkma demişti ama kullanmadım daha bişi diyemicem. Burada yazıldı sanki kakası değişti diye. Kan olduğuna eminmsin peki?
Ayy hatırlar mısın burada aşı yüzüne ne kavga çıkmıştıbeddualar havada uçuşuyordu.
Bu canım, ben eksik yazmışımTeşekkürler canım, takibe aldım hemen. Bir tek begüm koçak ı bulamadım instagramda
Ay valla bu asi olayı çok kafama takiyom 1 doz yaptım ikinci doz bu ay napcam bilmiyom devlet asisiyla cakisiyorBende bexseroyu 1 yaşından sonraya bırakıcam kızlar ya. Hemşire ağır gelir devlet aşısıyla beraber yapmayalım dedi. Çok aşı oldu çocuk bu ara. Karşı değilim ben ama çok yükleme yaptım sanki çocuğa, menenjitler de ağırmış zaten. Nimenrix yaptırırım 5-7de yeter.
Kızlar dün Sidefer demir damlası verdim kızıma bugün kakasında nokta nokta kan gördüm. Acaba demir damlasından mı oldu yoksa alerjik midir? Duydunuz mu hiç demir damlasında böyle bir sıkıntı? Canım sıkıldı baya
Ocean d3 kullanan var mi bebeğine günde kaç damla veriyorsunuz
Bende bexseroyu 1 yaşından sonraya bırakıcam kızlar ya. Hemşire ağır gelir devlet aşısıyla beraber yapmayalım dedi. Çok aşı oldu çocuk bu ara. Karşı değilim ben ama çok yükleme yaptım sanki çocuğa, menenjitler de ağırmış zaten. Nimenrix yaptırırım 5-7de yeter.
Kız ne bakımdan ağır geliyor onu anlamadim benYa ben ilk başta rotada yaptıracağım menenjit diye de düşünüyordum. Ortadan vazgeçtim. Menenjit hala aklımın bir köşesinde ama bilmiyorum. Doktorla bir görüşeceğim haftaiçinde gideceğim. Çok ağır geliyor diyorlar.
Ben damla şeklinde tercih etmiştim fıs fıs zormu olur acaba diye .3 damla damlarayım o zaman. Demir ilacı ne kullanıyorsunuzBir fıs yapıyorum canım, 3 damlaya denk geliyormuş.
Evet canim 3.ayda yaptirdim 1.dozlariKız valla ilk oğlumda hiç bir özel asiyi yaptırmadım bunda burda gaza geldim yaptım yapıncaki pişmanligimi görseniz. Sen canım birinci doz 3 aydami yaptirdin
Ikinci ne zman yaptircan canımEvet canim 3.ayda yaptirdim 1.dozlari
Nimenrix ve bexero
Kız ne bakımdan ağır geliyor onu anlamadim ben
Kızlar oğlum 1.sinif bit salgini varmış. Hemen şampuan alıp önlem amaçlı yıkadım. Kendi saçlarım çok uzun ve kendimide yıkadım bit şampuanı ile. Aptal gibi emzirdigim simdi aklıma geldi. Bir şey olur mu sizce. Emzirdimde kızımı
Hadi gözün aysın. Birdahaki gelişleri nezaman olur tahminiKızlar kaynanan peder gitti şüküroh dünya varmış ya v
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?