InsAllah hiç bir zman daha gelemezlerHadi gözün aysın. Birdahaki gelişleri nezaman olur tahmini
Bizim de en erken 5 ve 7 boş. O zaman nimenrix yaparız dedi. Bexseroya yer bulamadık.Ay valla bu asi olayı çok kafama takiyom 1 doz yaptım ikinci doz bu ay napcam bilmiyom devlet asisiyla cakisiyor
Evet canım hemşire de o sebeple devlet aşısıyla çakışmasın dedi. 6.ay kontrolünde soracağım doktora, 1 yaştan sonra bexsero olur mu diye .Ya ben ilk başta rotada yaptıracağım menenjit diye de düşünüyordum. Ortadan vazgeçtim. Menenjit hala aklımın bir köşesinde ama bilmiyorum. Doktorla bir görüşeceğim haftaiçinde gideceğim. Çok ağır geliyor diyorlar.
İkisini aynı gün mü yaptırdın canım?Evet canim 3.ayda yaptirdim 1.dozlari
Nimenrix ve bexero
Canım ben de 7 damla vermem gerekirken 3 damla verdim. Doktorla konuştum çok kan yoksa devam et damlaya kan devam ederse 10 gün bırak sonra tekrar dene yine devam ederse 6. Ayda kan tahlili yaparız duruma göre bir çözüö buluruz dedi. Ben ara verdim şu an saçma geldi az kan varsa diye devam etmek.Demir damlası ağır geliyor.
Benim kızımda kaka çyı çok daha fazla yaptı yemyeşil oldu.
Aşama aşama başlamak gerekiyormuş.
Ben de olduğu gibi ver dedikleri dozu vermiştim. Şimdi ara verdim. Biraz kendine gelsin birer damla ile başlayacağım.
Eminim diyemem ama nokta nokta kan gibiydi. Doktoruyla görüştüm kan değildir demedi.Doktor damladan sonra kakası değişebilir korkma demişti ama kullanmadım daha bişi diyemicem. Burada yazıldı sanki kakası değişti diye. Kan olduğuna eminmsin peki?
Ayy hatırlar mısın burada aşı yüzüne ne kavga çıkmıştıbeddualar havada uçuşuyordu.
Bot gelirse kızıma bulasir mi ya daha bebek bir seyde kullanamayizOlan olmuş artık yapacak bir şey yok.
Nöbetçi eczaneye arayıp bi sor istersen.
Çam terebentin yağı sürersen bit gelmez.
Birden anılarım canlandı. En küçük krdeşim ortaokuldaydı ben üniversitede. Annem çalışıyor. Ne zaman saçlarını düzleştirsem bitlenmiş olduğunu görürdümBot gelirse kızıma bulasir mi ya daha bebek bir seyde kullanamayiz
Rota en kolayı canım, ağızdan, yaptır onu da istersen. Ben menenjiti de yaptırıcam, korkunç bir hastalık, Allah korusun, ama doktorumuz 6.ayda başlatalım dediYa ben ilk başta rotada yaptıracağım menenjit diye de düşünüyordum. Ortadan vazgeçtim. Menenjit hala aklımın bir köşesinde ama bilmiyorum. Doktorla bir görüşeceğim haftaiçinde gideceğim. Çok ağır geliyor diyorlar.
Yanlis hatirlamiyorsam 5.ay daIkinci ne zman yaptircan canım
Evet canim ayni gun yaptirdimBizim de en erken 5 ve 7 boş. O zaman nimenrix yaparız dedi. Bexseroya yer bulamadık.
Evet canım hemşire de o sebeple devlet aşısıyla çakışmasın dedi. 6.ay kontrolünde soracağım doktora, 1 yaştan sonra bexsero olur mu diye .
İkisini aynı gün mü yaptırdın canım?
Yaa inşallah kizima gecmez. Benimkide belimi aşkın bir saç ne yapacagim bilmiyorum. Kaşınıyorum duyduğumdan beriBirden anılarım canlandı. En küçük krdeşim ortaokuldaydı ben üniversitede. Annem çalışıyor. Ne zaman saçlarını düzleştirsem bitlenmiş olduğunu görürdümaay abla nolur sen saçıma el atma, hep bitlenmiş oluyorum diye dalga geçerdi. Ozamanlar şampuan kullansan bile sirkeleri ayıklamak zorundaydın ne biçim şampuansa. Beline kadar olan saçları temizleyip dururdum offf çok kötüydü çok.
Bana hiç bulaşmadı ondan ama. Sadece ilkokul 1. Sınıfta birkere bitlendim o kadar
Rota en kolayı canım, ağızdan, yaptır onu da istersen. Ben menenjiti de yaptırıcam, korkunç bir hastalık, Allah korusun, ama doktorumuz 6.ayda başlatalım dedi
Bot gelirse kızıma bulasir mi ya daha bebek bir seyde kullanamayiz
Canım ben de 7 damla vermem gerekirken 3 damla verdim. Doktorla konuştum çok kan yoksa devam et damlaya kan devam ederse 10 gün bırak sonra tekrar dene yine devam ederse 6. Ayda kan tahlili yaparız duruma göre bir çözüö buluruz dedi. Ben ara verdim şu an saçma geldi az kan varsa diye devam etmek.
Kızlar kaynanan peder gitti şüküroh dünya varmış ya v
Amin amin canım. Valla böyle insanlarla uğraşmak çok zor allah kimseye böylesini nasip etmesinAllah kurtarmış canım :) herkes evinde yurdunda sağ salim olsun. Kimseyi de muhtaç etmesin birbirinize.
Amin amin canım. Valla böyle insanlarla uğraşmak çok zor allah kimseye böylesini nasip etmesin
Yok canım ağlamıyor. Vermicem ben de düzelsin sonra tekrar denerim veya damlayı değişmek çözümse onu değiştiririmBana çok kitabi geliyor bazı doktorlar. E çocuğa dokunmuş ki kan var. Ağrısı var mı, normalden daha fazla ağlıyor mu
Yok canım ağlamıyor. Vermicem ben de düzelsin sonra tekrar denerim veya damlayı değişmek çözümse onu değiştiririm
Evet saçı var. Saçsız bir bebek degil yani. Ben bir arayayım eczaneyiBilmiyorum ki bulaşma ihtimali elbette olabilir. Saçı çok mu bilmiyorum ama öyle bir durum olursa gün aşırı yıkarsın. Aile hekimi yada eczacıya bi sor bence. Gelmesini önlemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?