2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay valla bu asi olayı çok kafama takiyom 1 doz yaptım ikinci doz bu ay napcam bilmiyom devlet asisiyla cakisiyor
Bizim de en erken 5 ve 7 boş. O zaman nimenrix yaparız dedi. Bexseroya yer bulamadık.
Evet canım hemşire de o sebeple devlet aşısıyla çakışmasın dedi. 6.ay kontrolünde soracağım doktora, 1 yaştan sonra bexsero olur mu diye .
Evet canim 3.ayda yaptirdim 1.dozlari

Nimenrix ve bexero
İkisini aynı gün mü yaptırdın canım?

Canım ben de 7 damla vermem gerekirken 3 damla verdim. Doktorla konuştum çok kan yoksa devam et damlaya kan devam ederse 10 gün bırak sonra tekrar dene yine devam ederse 6. Ayda kan tahlili yaparız duruma göre bir çözüö buluruz dedi. Ben ara verdim şu an saçma geldi az kan varsa diye devam etmek.

Eminim diyemem ama nokta nokta kan gibiydi. Doktoruyla görüştüm kan değildir demedi.

Bot gelirse kızıma bulasir mi ya daha bebek bir seyde kullanamayiz
Birden anılarım canlandı. En küçük krdeşim ortaokuldaydı ben üniversitede. Annem çalışıyor. Ne zaman saçlarını düzleştirsem bitlenmiş olduğunu görürdüm aay abla nolur sen saçıma el atma, hep bitlenmiş oluyorum diye dalga geçerdi. Ozamanlar şampuan kullansan bile sirkeleri ayıklamak zorundaydın ne biçim şampuansa. Beline kadar olan saçları temizleyip dururdum offf çok kötüydü çok.
Bana hiç bulaşmadı ondan ama. Sadece ilkokul 1. Sınıfta birkere bitlendim o kadar

Ya bebiş uyumuyoe diye üzülmicem kızmıcam bidaha. Yavrum gün boyu uyudu hala uyuyor

Rota en kolayı canım, ağızdan, yaptır onu da istersen. Ben menenjiti de yaptırıcam, korkunç bir hastalık, Allah korusun, ama doktorumuz 6.ayda başlatalım dedi

Ikinci ne zman yaptircan canım
Yanlis hatirlamiyorsam 5.ay da
Evet canim ayni gun yaptirdim

Yaa inşallah kizima gecmez. Benimkide belimi aşkın bir saç ne yapacagim bilmiyorum. Kaşınıyorum duyduğumdan beri

Bana çok kitabi geliyor bazı doktorlar. E çocuğa dokunmuş ki kan var. Ağrısı var mı, normalden daha fazla ağlıyor mu

Yok canım ağlamıyor. Vermicem ben de düzelsin sonra tekrar denerim veya damlayı değişmek çözümse onu değiştiririm

Demir damlası biraz zor bir damla. Dediklerinde bu kadar olacağını düşünmemiştim.
Vücudu yavaşca alıştırmak lazımmış.
Alerjiye genetik olarak yatkınlığı olan, hassasiyeti olan bebeklerde daha temkinli durmak gerekiyor.

Bilmiyorum ki bulaşma ihtimali elbette olabilir. Saçı çok mu bilmiyorum ama öyle bir durum olursa gün aşırı yıkarsın. Aile hekimi yada eczacıya bi sor bence. Gelmesini önlemek lazım.
Evet saçı var. Saçsız bir bebek degil yani. Ben bir arayayım eczaneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…